|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar
17.9.2015 11:37:14   
rose

IZVORNA PORUKA: LieToMe

IZVORNA PORUKA: ninuska

Jutro ltm znaci i kod vas ista situacija user posted image . Podijeljeni po sobama. Zezam ja malu da ona i muz spavaju sa mnom i bebom. I nece. Kaze nase mjesto nije ovdje. Mi imamo nas krevet i ode user posted image

arya dobro dosla. Da sto prije kupite stan i opremite onako kako zelite :). A ne sekiraj se za pizu i colu. Ja sam ovisnik o coli. Doduse, pijem zero, bez secera. Ali je svejedno stetna :(

user posted image user posted image
kod nas dva tabora user posted image L i mm krenu u sobu i uredno me L izljubi i kaze laku noc i ode i ne okrene se user posted image
Leena malo zeznuto kad je neparan broj user posted image ali ne sumnjam ja da ce se cure organizovati kako njima najvise odgovara

mi smo zajedno, ne razdvajamo se user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1326
17.9.2015 11:40:41   
rose
kako je vruce vani,,,ova moja nije ko druge bebe da fino spava u kolicima...ona kunja i negoduje kad stanem...i danas smo prvi put dojile vani...suer mi je marama za dojenje user posted image kupila sam majicu za dojilje sto je Leena pominjala.... u tifaniju..ima crna i roza pa cemo probati 20 KM user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1327
17.9.2015 12:13:41   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: rose

Jutro ltm znaci i kod vas ista situacija user posted image . Podijeljeni po sobama. Zezam ja malu da ona i muz spavaju sa mnom i bebom. I nece. Kaze nase mjesto nije ovdje. Mi imamo nas krevet i ode user posted image

arya dobro dosla. Da sto prije kupite stan i opremite onako kako zelite :). A ne sekiraj se za pizu i colu. Ja sam ovisnik o coli. Doduse, pijem zero, bez secera. Ali je svejedno stetna :(

kod nas dva tabora user posted image L i mm krenu u sobu i uredno me L izljubi i kaze laku noc i ode i ne okrene se user posted image
Leena malo zeznuto kad je neparan broj user posted image ali ne sumnjam ja da ce se cure organizovati kako njima najvise odgovara

probali mi jednu noc...mala napravila sijelo, probudila L, pola 5 ujutru ni tamo ni vamo...niti mi zaspasmo niti L... neka hvala lijepo. dok mala ne izbaci siku onu izmedju (mada lijepo sastavi 6 sati u komadu) ne vracamo se nas dvije u sobu user posted image
do duse, L u nedjelju ide kod mojih, bice par dana, muz pocinje raditi pa da ne bih klonula duhom i tijelom neka L malo kod bake i dede, lijepo je njoj na gostovanju user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1328
17.9.2015 12:14:45   
Leptiri
Evo i mene, ko poadobranac sam na forumu user posted image .
Vidim samo Carobnica ostala za septembar, brzo cemo i nju ako Bog da u ponosne mame upisatiuser posted image user posted image .
Mi smo bili na moru, i cim smo dosli krecenje...zato me nije ni bilouser posted image
Jucer kafica sa Carobnicom da se sumiraju utisci user posted image , i evo danas kontrola kod drzavnog dr. Kad ono...user posted image nista od pregleda, samo mi nabrzinu izmjeri pritisak, izvaga me i posla da vadim tsh..jer bi mi se inace labos zatvorio pa bih morala i sutra doci. Tako da danas oko pet ocekujem nalaz i nadam se da je tsh ovaj put manje...prosli put je bas bio skocio.

Obzirom da sam fulala dosta poroda...svim novopecenim mama zelim na sve najljepse i da uzivaju u svojim mirisnim smotuljcimauser posted image user posted image user posted image

"Na uho ću ti šaptati tajne, a kada ih prepoznaš,
ti samo glavom kimni i ostani u tišini. " Rumi

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1329
17.9.2015 12:20:46   
LieToMe RR

kako je vruce vani,,,ova moja nije ko druge bebe da fino spava u kolicima...ona kunja i negoduje kad stanem...i danas smo prvi put dojile vani...suer mi je marama za dojenje user posted image kupila sam majicu za dojilje sto je Leena pominjala.... u tifaniju..ima crna i roza pa cemo probati 20 KM user posted image

ja nisam nikad dojila vani, smotana sam ja za toga. a i nisam isla nigdje gdje nemam neku sobu u koju se mogu povuci na 15-20 min.
kakve su majice, imal kakva slika? i gdje si kupila maramu user posted image ja moram prvo vjezbat kuci user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1330
17.9.2015 12:26:27   
rose
maramu sam kupila jos 2010 od babysaurus a ovo nam je bilo prvo dojenje vani i koristenje iste jer je seka malo dojila a malo flasu pila user posted image

majice

ovako nesto

http://www.hm.com/us/product/52036?article=52036-C

< Poruku je uredio rose -- 17.9.2015 12:27:05 >

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1331
17.9.2015 12:29:22   
rose

probali mi jednu noc...mala napravila sijelo, probudila L, pola 5 ujutru ni tamo ni vamo...niti mi zaspasmo niti L... neka hvala lijepo. dok mala ne izbaci siku onu izmedju (mada lijepo sastavi 6 sati u komadu) ne vracamo se nas dvije u sobu user posted image
do duse, L u nedjelju ide kod mojih, bice par dana, muz pocinje raditi pa da ne bih klonula duhom i tijelom neka L malo kod bake i dede, lijepo je njoj na gostovanju user posted image

i moja drekavica je jednom probudila seku al ja sam kriva trebala sam je prvo dojiti pa onda presvuci,,,seka ima cvrst san pa malo kenkanja prespava user posted image

Neposredna veza do poruke: 1332
17.9.2015 12:35:07   
ninuska

IZVORNA PORUKA: Leena

ja imam od stana i od kuce (mislim na roditeljski stan user posted image ) a mm ima od svekijevaca tj od svoje kuce user posted image ipak mi je sveki 50 km udaljena...nikad ne idem sama do nje...a uz to sam sveki, djeveru i mami i tati dala kljuc od haustora jer nemam interfon..a mama ima i jedan kljuc od stana (za gornju bravu)...znaci to moze otkljucati samo ako smo kuci...i dobro mi dodje sad kad je mala na siki cijeli dan... user posted image

ja imam gomiletinu kljuceva neku za koje treba velika torba user posted image Od vikendice koju vise nemamouser posted image , kancelarije, nase kuce, mamine kuce, sveki je daleko (puno vise od 50km user posted image , pa mm ima kljuc), tetkine kuce (jer je zivjela sa majkom rahmetli, a ja kao cura znala cesto kod majke nociti kada izlazim, jer smo mi bili na Dobrinji tada, pa da ne ganjam gras), od dedine kuce (iako su i dedo i nana rahmetli vec 6 godina. A taj mi je koristuio neki dan, kad smo isli na more, mm zaboravio zeleni karton, pa se morali vracati sa granice i on morao u Mostar nazad po to, a ja lijepo sa djecom otisla u Pocitelj, one se igrale, ja odmarala dok je on to rijesio), elem puno kljuceva, malo korisnih... A od nase kuce imaju mama i sveki kljuceve. Sveki jer kada dolazi poslom u Sa, obicno to bude u pola radnog vremena, pa da nas ne ceka pred vratima... A mama, opet, kada mi idemo na more, u Bihac i sl., da ima neko kljuc ako sta zatreba...

A za kupanje, moju E je mm kupao prvih pola godine, ja nisam smjela user posted image Sa L sam vec bila opustenija puno. Kad se sjetim, E se ukaki, a mi lavor neki i iz bokala polijevamo vodu idealne temperature (koju smo prethodno stimali sto godina i mjerili onim termometrom), pa jedno pere gugu cijenjenu, a drugo polijeva, pa to traje i traje... Sa L dosla iz porodilista, ona se ukakila, fino je pod česmu, samo pupak pazilauser posted image

LTM i Ninuska, bas me zanima kako cemo se mi podijeliti kad ne bude paran brojuser posted image Sada spavamo mi svojoj sobi, njih dvije u svojoj, ali znakju biti kenjkave, onda mm ode kod L, a E dode kod mene. Kada dode beba aBd bice veselouser posted image

Lejli je spala tura, dobra je hB, ali sam je ostavila mami, da me ne bi iz vrtica nazvali za sat da kazu da opet ima turu... A kontam neka i nje da se odmori i ako je sta zarazno da ne prenosi djeci tamo.

Zaboravila napisati..ovako smo i mi...i sa kupanjam..a s obim malim samo umocimo ruku i vidimo da nije prevruca voda user posted image .
A, za neparan broj...sta da ti kazem user posted image . Muz nek deveta sa njih dvije user posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1333
17.9.2015 13:00:07   
LieToMe RR

maramu sam kupila jos 2010 od babysaurus a ovo nam je bilo prvo dojenje vani i koristenje iste jer je seka malo dojila a malo flasu pila user posted image

majice

ovako nesto

baby saurus mi u komsiluku, imam kamaru stvari od njih, dobri su skroz.
a majica se ne isplati naruciti definitivno user posted image
moracu pogledati u tifaniju samo ne znam kako da se organizujem user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1334
17.9.2015 13:04:41   
rose

majice

ovako nesto

moracu pogledati u tifaniju samo ne znam kako da se organizujem user posted image

L je i dosta komotna meni je posiroka user posted image ima i roza i crna...e sad vidi s muzem nek ti kupi...ja nasala u tifaniju u gradu a vjerovatno ima i u importaneu a njemu je blizu nek ode i trazi majice za dojilje

Neposredna veza do poruke: 1335
17.9.2015 13:07:04   
rose
ovakva roza i crna je u tifaniju

http://www.hm.com/us/product/60429?article=60429-C

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1336
17.9.2015 13:07:18   
*pcelica*
Dobar dan drage moje. Ja evo kod mojih pijem kafu i odmaram. Sestra se bori s Atijom. Bila sam na vjezbicama i upoznala sam nasu UmmuHamza. Prelijepa zena a iznenadila sam se kako je mlada user posted image user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 1337
17.9.2015 13:12:57   
LieToMe RR

majice

ovako nesto

L je i dosta komotna meni je posiroka user posted image ima i roza i crna...e sad vidi s muzem nek ti kupi...ja nasala u tifaniju u gradu a vjerovatno ima i u importaneu a njemu je blizu nek ode i trazi majice za dojilje

e super, vidis taman cu njega sljedece hefte poslati u importane da vidi a i ja cu prosetati sa N do robota na socijalnom, ima tifani pa valjda imaju.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1338
17.9.2015 13:16:22   
rose
ja razmisljam da odem nekad do merkatora biveg da kupim wrap maramu...sling mi je nekako nesiguran imam ga al nisam bas sigurna da bih mogla ruke opustiti

Neposredna veza do poruke: 1339
17.9.2015 13:29:11   
sandraci
Zdravo drage trudnice. Nova sam na forumu, zovem se Sandra, imam 23godine, i ponovo sam trudna, nakon blighted ovuma prosle godine. Trudna sam 20 nedelja i 5 dana. Nadam se da cemo lijepo caskati ovdje i razmjenjivati iskustva. Danas sam malo tuzna, imala sam kontrolu jutros i saznala da sam za mjesec dana dobila cak 5 kg. Ne znam kakva su vasa iskustva ali meni to djeluje nekako bas puno.. Doktorka mi je rekla da pripazim ali sam se bas iznenadila jer ne jedem toliko..ali da, trudnoca je to. user posted image user posted image Veliki pozdrav svima i zelim svima divne trudnoce i divan porod.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1340
17.9.2015 13:31:58   
ninuska

majice

ovako nesto

e super, vidis taman cu njega sljedece hefte poslati u importane da vidi a i ja cu prosetati sa N do robota na socijalnom, ima tifani pa valjda imaju.

Hocu i ja majicu user posted image . Taman da organizujemo kaficu i sve u istim majicama....dobra fora user posted image

Neposredna veza do poruke: 1341
17.9.2015 13:34:13   
ninuska

ja razmisljam da odem nekad do merkatora biveg da kupim wrap maramu...sling mi je nekako nesiguran imam ga al nisam bas sigurna da bih mogla ruke opustiti

Imaju bas super stvarcica. I ja sam nesto uzimala. Samo meni te marame djeluju neprakticno user posted image . Mozda za brzinski izlazak...jel te ledja zabole?
Vjerovatno je do mene, jer vidim zene dosta koriste. A meni nekako jednostavnija kolica. Potrpam sve sto treba u korpu i guram user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1342
17.9.2015 13:46:36   
rose

Imaju bas super stvarcica. I ja sam nesto uzimala. Samo meni te marame djeluju neprakticno user posted image . Mozda za brzinski izlazak...jel te ledja zabole?
Vjerovatno je do mene, jer vidim zene dosta koriste. A meni nekako jednostavnija kolica. Potrpam sve sto treba u korpu i guram user posted image

treba mi za te brzinske izlaske

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1343
17.9.2015 13:55:47   
aidana

Isti slucaj, kupila maramu od babysaurusa i nikad nije koristena. Mi smo do cetvrtog mjeseca kombinovali dojenje i flasu, a poslije je dojenje skroz otpalo.

Ukoliko mi dojenje bude (ne)uspjesno kao s prvom bebom, ltm poklanjam ti svoju maramu user posted image sta ce mi bezveze

Od babysaurusa imam jos i deku za kolica, presvlaku za as, siperke...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1344
17.9.2015 13:58:53   
ziel
IZVORNA PORUKA: sandraci

Zdravo drage trudnice. Nova sam na forumu, zovem se Sandra, imam 23godine, i ponovo sam trudna, nakon blighted ovuma prosle godine. Trudna sam 20 nedelja i 5 dana. Nadam se da cemo lijepo caskati ovdje i razmjenjivati iskustva. Danas sam malo tuzna, imala sam kontrolu jutros i saznala da sam za mjesec dana dobila cak 5 kg. Ne znam kakva su vasa iskustva ali meni to djeluje nekako bas puno.. Doktorka mi je rekla da pripazim ali sam se bas iznenadila jer ne jedem toliko..ali da, trudnoca je to. user posted image user posted image Veliki pozdrav svima i zelim svima divne trudnoce i divan porod.

Cao dobrodosla , neka si nam se javila na temi i navracaj cesce da se druzimo user posted image a sto se tice kila, sve cemo mi to srediti nakon poroda, nisi jedina koja se brzo deblja, evo ja napunila 31 nedjelju, ulazim u 8. mjesec nabacila oko 12 kg vec , 26.09.imam kontrolu pa cemo vidjeti bas... inace sam buca po prirodi...
Napisi svoj termin i spol bebe da te upisemo na spisak user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 17.9.2015 14:00:56 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu sandraci)
Neposredna veza do poruke: 1345
17.9.2015 13:59:16   
ninuska

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

Jutro zene

Ja u hiljadu poslaova, da pozavrsavam prije sutrasnjeg dana. Da sve otavim kako treba, perem ves, peglam, sebe sredjujem. Elem zivo kod mene.
Juce sam jedva dan izgurala kakva ono bi sparina. Uzas.

Ziel, mozes li preuzeti listu molim teuser posted image Ja cu je sada postaviti pa ako mozes od danas ti nastavi sa vodjenjemuser posted image

user posted image ..da sve prodje najbolje sto moze od srca ti zelim :).

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 1346
17.9.2015 14:01:02   
ninuska

treba mi za te brzinske izlaske

user posted image ...vidis, meni bi bilo dobro do prodavnice. Da ne guram kolica uzbrdo user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1347
17.9.2015 14:04:00   
aidana

IZVORNA PORUKA: sandraci

Dobrodosla Sandrauser posted image user posted image Jest ti puno 5 kg u jednom mjesecu, ali samo regulisi prehranu izbaci, slatkise, grickalice, masno dakle sve ono sto ionako ne bi trebala jesti i zamjeni sa nekim zdravim varijantama. Ja sam se jedan mjesec udebljala 6 kg, ali sam se poslije toga dovela u red i debljala samo po 1/1,5 kg mjesecno. Nisam se vagala vec 2 sedmice, ali mislim da ne prelazim puno 80 kg na moju visinu to ni mimo trudnoce nije puno. Sama sam sebi laksa nego prvi put, pokretnija...valjda sto moram ganjati trogodisnjakauser posted image user posted image

(odgovor članu sandraci)
Neposredna veza do poruke: 1348
17.9.2015 14:10:42   
ziel
SPISAK AKTIVNIH user posted image

SEPTEMBAR

12.09. Araj user posted image PORODILA 01.09.user posted image
20.09. Carobno Jutrouser posted image
23.09. Ninuska user posted image PORODILA SE 10.09. user posted image
23.09. Hexe user posted image PORODILA SE 09.09 user posted image

OKTOBAR

06.10. Aidana user posted image
09.10. Mojbebac user posted image
23.10. Banancica user posted image

NOVEMBAR

08.11. Blue moon user posted image
12.11. UmmuHamza2305 user posted image
12.11. Pcelica user posted image
15.11. Leptirica 87
19.11. Ziel user posted image
22.11. *nur* user posted image
26.11. Farah 00 user posted image
28.11. Travelove user posted image

DECEMBAR

07.12 Elastigirl user posted image
14.12. Leena user posted image

JANUAR 2016.

07.01. Leptiri user posted image
25.01. Mom2B user posted image

FEBRUAR 2016.

25.02. Andjela
28.02. Isha

MART 2016.

04.03. Škorpija

APRIL 2016.

08.04. Suncica15
11.04. Arya

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 1349
17.9.2015 14:45:17   
mojbebac
Bila na ctg u Domu zdravlja,kao ima malo kontrakcija.... ujutro idem kod ljekara pa da vidim sta i kako,s obzirom da mi je termin 9-og ali cu na CR valjda necu morati cekati jos dugo.... inace prehlada me prosla,malo jos grlo,ovaj virus traje 4 dana

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *