|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar
17.9.2015 20:56:13   
rose

IZVORNA PORUKA: sandraci

Da, znam za amnio. Nisam je radila, jer je triple test bio i vise nego dobar, mada je on samo vjerovatnoca, znam. Ma sta bude, samo da se trudnoca fino izgura i dodje bebac..Jedva cekam. Na ovim slikama je jasno, ali kad ona to meni pokaze na ekranu i objasnjava jednostavno nije..u svakom slucaju hvala..Vecina vas su ovdje vec majke i to je tako divno, ja nemam bas ni iskustva sa bebama ali je super sto mogu pratiti vase price i uciti..user posted image Jos jednom hvala svima na dobrodoslici, sad odoh malo da ucim. Studiram, tj, jos tri ispita i diplomski.. Ali pisem kad god mogu i pratim vas..tu sam.:)

sa srecom...sad je najbolje da se fakultet privede kraju kad dodje beba...onda ide i slabije spavanje i mnajak vremena za sve...bar prvih mjeseci :)

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu sandraci)
Neposredna veza do poruke: 1376
17.9.2015 22:51:17   
LieToMe RR
da se nadovezem na pricu o pampersu user posted image
vec sam pisala da smo se slomili dok smo nasli pampers premium care 1 ono najvece pakovanje. i sreca pa ne uzeh dva pakovanja. hajd sto smo mi njih potrosili za 20 dana, plus imali violete i plus pampersa uzoraka
nego sto je to njoj malo. neki dan tj prije heftu naceli paket br 2 user posted image dabogda da i njega uskoro ne preraste user posted image

mi se vratili iz komsiluka, mala sikila 2 puta po dvije sike i sad se naravno komirala i tako ce do 4-5 ujutru a ti se muzafere kupaj...jutros me probudile sike oko 3 curi mlijeko na sve strane, niti izdojiti niti nju komatoznu buditi user posted image
jedva sam ja izdeverala do njenog budjenja. meni je L ovako spavala sa 2 mjeseca...ovo meni sve novo. prije 10 dana lezi ona potrbuske i lijepo okrece glavu lijevo desno...sreca klip snimila, sama svojim ocima nisam vjerovala
mnogo je jaca i naprednija od L...a boga mi i nemirnija i budnija
skontali smo da ne voli onu lezaljku sa ovcicom i da smo djaba bacili pare na onu presvlaku.
ode mm sutra meni neku potvrdu iz cipsa da vadi i rekao je ne vraca se bez ljulje na struju user posted image user posted image user posted image
voli djete da svirla i pri tome da se ljulja user posted image on se sve nada da ce biti i trece dijete da ne baca pare uzalud user posted image user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1377
17.9.2015 23:06:04   
ziel
LTM znaci ovcica otpada, nije to u njenom fazonu , eee tako mala zna sta hoce sta nece user posted image
Pa sta si uradila sa sika to kad je curilo mlijeko user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1378
17.9.2015 23:16:12   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: ziel

LTM znaci ovcica otpada, nije to u njenom fazonu , eee tako mala zna sta hoce sta nece user posted image

ma ova namazanija 100 puta od seke. i L zna sta hoce ali je mnogo obzirnija, ova nema milosti user posted image

a nista sta cu raditi, ustala, promijenila grudnjak, stavila nove blaznice one pamucne, obukla novu potkosulju...sike ko dinje, cekala da se malo smiri, namjestila se i zaspala nekako dok se ona nije probudila da siki.
sa pjesmom je pojela jednu siku drugu sam joj gurala kako sam znala i umjela user posted image samo da je isprazni i olaksa.
dobro njoj najela se, dobro i meni, ispraznila obje.
skroz ima cudan ritam. bude po 3-4 sata budna, jede dva puta po obje sike i onda se komira. a meni mlijeko brzo nadodje i belaj. tako je danas, oko 1 zaspala i do 5. ja opet sva mokra bila user posted image
jos malo pa ce ustaliti ritam a i sike ce se uskladiti sa ponudom i potraznjom user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1379
17.9.2015 23:22:47   
ziel

IZVORNA PORUKA: LieToMe

ma ova namazanija 100 puta od seke. i L zna sta hoce ali je mnogo obzirnija, ova nema milosti user posted image

a nista sta cu raditi, ustala, promijenila grudnjak, stavila nove blaznice one pamucne, obukla novu potkosulju...sike ko dinje, cekala da se malo smiri, namjestila se i zaspala nekako dok se ona nije probudila da siki.
sa pjesmom je pojela jednu siku drugu sam joj gurala kako sam znala i umjela user posted image samo da je isprazni i olaksa.
skroz ima cudan ritam. bude po 3-4 sata budna, jede dva puta po obje sike i onda se komira. a meni mlijeko brzo nadodje i belaj. tako je danas, oko 1 zaspala i do 5. ja opet sva mokra bila user posted image
jos malo pa ce ustaliti ritam a i sike ce se uskladiti sa ponudom i potraznjom user posted image

Blago tebi s tolikim mlijekom, moze komotno jos jedno dijete da doji te tvoje dinje user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 1380
17.9.2015 23:27:16   
LieToMe RR

Blago tebi s tolikim mlijekom, moze komotno jos jedno dijete da doji te tvoje dinje user posted image

ma tako je bilo i sa L, ja sam znala izdajati i plakati i prosipati...njoj bilo dovoljno, mlijeko kvalitetno a meni belaj...pa izdajaj i prosipaj.
sad isto hvala Bogu, dobro mlijeko i puno ga. treci dan sam iz jedne sike izdojila 70ml. samo N je puno teza i puno vise posiki ali i navuce ga ba kad su velike pauze bude belaj ali uspostavice se ravnoteza.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1381
18.9.2015 2:16:23   
ninuska

IZVORNA PORUKA: ninuska

maksi mozda te zbunilo jer sam spominjala curicu. Imam.curicu, ali stariju, 4 godine.

Kad smo vec kod musko/zenske djece danas povratih na komentar moje tetke. Razgovaramo na tel i govori mi kako je rekla mom tati da se mora sad bas pokazati jer je dobio unuka user posted image user posted image . Kao to nesto...musko za Boga...rekoh joj vala..da me uvrijedila i da ne zelim slusati takve price jer mali nije nista vrijedniji od curice. E, stvarno svasta user posted image .

I mali nije zaspao..ostavila ga u kreveticu kad se javlja...opet se ukakio user posted image . Pa sam sve ispocetka

Ninuska koliko puta dnevno tvoja beba kaki? i toliko puta ga presvlacis jel tako? i koliko otprilike treba nabaviti onih pempasa za novorodjencad? da ne bi uzela previse pa da ostaje...

Moj se kaki otprilike 4X dnevno....toliko minimum mijenjam pelenu i jos kad se upiski. Ne idmah, naravno,,nego.kad se napuni pelena.
Uzmi jedan jumbo paket..lako je dokupiti, a drugi uzmi dvojku. Ako se beba rodi teza brzo pretaste jedinicu. Tako sam i ja...
Evo se ukakio...u ova doba hihi

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1382
18.9.2015 8:16:48   
Arya
Mornin' lejdis

Ja sam se u srijedu toliko prepala, radim nešto na poslu, odjednom iz mene procuri, odletim u wc u panici da nisam prokrvarila, srećom iscjedak ali količina za nepovjerovati... postala sam veliki paničar user posted image

Jel rano početi kupovati za bebu? Do aprila ima vremena, ali ekonomista u meni govori da je bolje sada dok su troškovi manji, dok imam platu, sad će početi odbijati kredit za stan i još jedan nenamjenski.

Izljubite svoje bebice od mene :) Postala sam i sentimentalna. Drugarica neki dan govori prije godinu dana ti nisi ni pomišljala da imaš dijete, čak si se osipala na tu ideju a vidi sad kakva si. Promjeni se život u par mjeseci skroz, a sve zahvaljujući tatici, njega sam upoznala slučajno (doduše ni slučajnosti nisu slučajne) i to je najbolja stvar koja mi se desila. Nisam neki vjernik, praktikant nikako, ali svaki dan zahvaljujem Bogu na bebi i njemu.

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1383
18.9.2015 8:22:44   
rose

vec sam pisala da smo se slomili dok smo nasli pampers premium care 1 ono najvece pakovanje. i sreca pa ne uzeh dva pakovanja. hajd sto smo mi njih potrosili za 20 dana, plus imali violete i plus pampersa uzoraka
nego sto je to njoj malo. neki dan tj prije heftu naceli paket br 2 user posted image dabogda da i njega uskoro ne preraste user posted image

mi se vratili iz komsiluka, mala sikila 2 puta po dvije sike i sad se naravno komirala i tako ce do 4-5 ujutru a ti se muzafere kupaj...jutros me probudile sike oko 3 curi mlijeko na sve strane, niti izdojiti niti nju komatoznu buditi user posted image
jedva sam ja izdeverala do njenog budjenja. meni je L ovako spavala sa 2 mjeseca...ovo meni sve novo. prije 10 dana lezi ona potrbuske i lijepo okrece glavu lijevo desno...sreca klip snimila, sama svojim ocima nisam vjerovala
skontali smo da ne voli onu lezaljku sa ovcicom i da smo djaba bacili pare na onu presvlaku.
ode mm sutra meni neku potvrdu iz cipsa da vadi i rekao je ne vraca se bez ljulje na struju user posted image user posted image user posted image
voli djete da svirla i pri tome da se ljulja user posted image on se sve nada da ce biti i trece dijete da ne baca pare uzalud user posted image user posted image

i kod mene je Sabrina dosta jaca od seke...osavno vec dize glavu kad je na pupi...i okrece je..ova velika je dugo bila slabasna i nije volila na stomak.

jutros sam dala waya kapi...nadut joj stomak pa da vidim...u noci nakon budjenja oko 3 nastavi svako sat se buditi

Neposredna veza do poruke: 1384
18.9.2015 8:25:02   
ziel

IZVORNA PORUKA: Arya

Mornin' lejdis

Ja sam se u srijedu toliko prepala, radim nešto na poslu, odjednom iz mene procuri, odletim u wc u panici da nisam prokrvarila, srećom iscjedak ali količina za nepovjerovati... postala sam veliki paničar user posted image

Jel rano početi kupovati za bebu? Do aprila ima vremena, ali ekonomista u meni govori da je bolje sada dok su troškovi manji, dok imam platu, sad će početi odbijati kredit za stan i još jedan nenamjenski.

Izljubite svoje bebice od mene :) Postala sam i sentimentalna. Drugarica neki dan govori prije godinu dana ti nisi ni pomišljala da imaš dijete, čak si se osipala na tu ideju a vidi sad kakva si. Promjeni se život u par mjeseci skroz, a sve zahvaljujući tatici, njega sam upoznala slučajno (doduše ni slučajnosti nisu slučajne) i to je najbolja stvar koja mi se desila. Nisam neki vjernik, praktikant nikako, ali svaki dan zahvaljujem Bogu na bebi i njemu.

Morning user posted image
Ja iz kreveta pisem user posted image
I ja se uplasim kad osjetim da izadje veci iscjedak, a vidjeces kako vrijeme prolazi bice ga sve vise, ja ne mogu bez dnevnog uloska i to paklo potrosim dok si reko KEKSuser posted image
A za bebu sam pocela kupovati rano, prvu gegicu kupila u 3.mj.i tako kasnije kako u radnjama naletim na nesto lijepo uzmem user posted image

(odgovor članu Arya)
Neposredna veza do poruke: 1385
18.9.2015 8:25:19   
LieToMe RR
Jutro user posted image
ja se raspisala na onoj tamo temi beba i sjetim se da nisam pozdravila drugarice.
Moji ukucani spavaju, N je ubandacena, budila se oko 4 i nesto (vise ni ja ne znam kad tacno), opet je sastavila 6 sati u komadu user posted image
i oko pola 7 je sikila i evo drinca, a i oni separatisti u spavacoj drincaju user posted image
ja se vise nisam vracala u krevet nego sam bila vrijedna, sredila kuhinju tip top, arfom izribala radnu plocu, sporet, rernu...sudoper...cak i visece prebrisala. onda uzela pronto pa i stolove uglancala.
ostane mi kasnije kupatilo. mm je juce usisao, za vikend cu balkon, prozore i cvijece i ko pista sve.
imam nesto malo za peglat ali sutra cu, danas mi dolazi kuma na kafu...rucak imam, ma milina...

carobno jutro mila, sretno danas. drzim ti fige i javni se obavezno.
ostale imate mahanje i pusu

ninuska tvoj masala kaki user posted image i N je tako u pocetku sad jednom dnevno ili jednom u 2 dana...valjda kako puno doji a i ja pazim sta jedem...
tacnije pravo malo toga mogu da jedem a da njoj ne skodi. paradajz mi je preksinoc prisjeo...a i patronazna mi je rekla da krupnije bebe koje doje ne smiju puno zeljeza da unose tj da ja ne jedem voce i povrce sa puno zeljeza jer to im uzrokuje grceve
kad je pocela nabrajati zamantalo mi se... u principu sve sa korom paprike, krastavice, grozdje, kruske, spinat, kupus, prokule, grah...smokve, sljive...jal ima koru, jal je bogato zeljezom user posted image
a smijala sam se drugarici kad rece jelovnik joj meso, hljeb, makaroni, krompir...user posted image user posted image
sinoc mi oci ostale na domacem grozdju, da sam trudna koni bi mi cmicak iskocio user posted image
ali kontam bolje da ne jedem a da ona spava nego da ko zombi tumaram

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1386
18.9.2015 8:28:24   
mom2B
Dobro jutro zenice moje user posted image
Kako ste mi jutros?

Ja se spremam za kontrolu, nemam pojma kako cu to uspjeti odraditi jer jedva na nogama stojim. Ova me prehlada skroz unistila user posted image user posted image

Sretno danas carobnom user posted image user posted image

Sandraci dobro dosla nam user posted image

Neposredna veza do poruke: 1387
18.9.2015 8:29:30   
maksi
Jutrooooooo,

Mi smo u iscekivanju jutros u tri jetrvi pukao vodenjak,zovem je maloprije ima bolove na minut brzo ce ona, imam neku tremu

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

Neposredna veza do poruke: 1388
18.9.2015 8:33:26   
mom2B

IZVORNA PORUKA: maksi

Jutrooooooo,

Mi smo u iscekivanju jutros u tri jetrvi pukao vodenjak,zovem je maloprije ima bolove na minut brzo ce ona, imam neku tremu

Jutro maksi
Oooo super user posted image user posted image Danas vam je divan dan user posted image user posted image

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1389
18.9.2015 8:34:51   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: rose

i kod mene je Sabrina dosta jaca od seke...osavno vec dize glavu kad je na pupi...i okrece je..ova velika je dugo bila slabasna i nije volila na stomak.

jutros sam dala waya kapi...nadut joj stomak pa da vidim...u noci nakon budjenja oko 3 nastavi svako sat se buditi

mi smo sad dosta dobro po pitanju grceva, u toku dana joj dam biogayu i 2-3 puta sabsimplex. po noci hvala Bogu ne urekla se nema tih problema. a i ja vise pazim sta jedem
ma ova moja je skroz druga tipa djeteta za razliku od N. kazem ti ima momenata po 3 sata bude mirna i nece da lezi, lezanje ne ne zanima user posted image nego daj je zabavi, daj igracke, malo balkon, malo zvjera po kuci, malo nosaj i skakuci u ritmu uz muziku user posted image ja L nisam znala da imam pola godine, ko baja bila
ova se i dreci, negoduje, neke face slaze user posted image ma cirkus s njom
danas mm ode da odrijesi kesu i kupi ljulju na struju...ne ide vise ovako user posted image ovcica i lezanje je ne zanima, ona bi da se drmusa user posted image
sinoc smo je u komsiluku u carsafu na smjenu jedno dobrih sahatak ljuljali user posted image zivota mi mog zna sve, smjeskala se svo vrijeme user posted image i onaj neki blago teleci pogled sa plavim ocima koji govori: e sto vas zajebavam user posted image user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1390
18.9.2015 8:38:40   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: maksi

Jutrooooooo,

user posted image user posted image
eto slatke uskoro user posted image ako se ne varam princeza je u pitanju user posted image

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1391
18.9.2015 8:46:36   
Farah 00
Jutrouser posted image

Maksi da se jetrva brzo porodi, i rodi zivu i zdavu bebicuuser posted image user posted image user posted image user posted image

mom2b Sretno danas na kontroli, cekamo izvjesceuser posted image Sta te tako prehlada uhvatila, uzimas li bar nesto od ovih alternativnih lijekova? Da nam brzo ozdravis.

Rose znaci ti koristis baby love pelene, cula sam da su mnogi zadovoljni s njima, one se kupuju samo u DM?

Carobno user posted image

Ja danas odoh prvi put na vjezbe u Skerlicevoj, mozda usput kad se budem vracala svratim gdje u Tiffany da vidim te majice za dojilje.

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1392
18.9.2015 8:59:56   
rose

IZVORNA PORUKA: Farah 00

Jutrouser posted image

Maksi da se jetrva brzo porodi, i rodi zivu i zdavu bebicuuser posted image user posted image user posted image user posted image

mom2b Sretno danas na kontroli, cekamo izvjesceuser posted image Sta te tako prehlada uhvatila, uzimas li bar nesto od ovih alternativnih lijekova? Da nam brzo ozdravis.

Rose znaci ti koristis baby love pelene, cula sam da su mnogi zadovoljni s njima, one se kupuju samo u DM?

Ja danas odoh prvi put na vjezbe u Skerlicevoj, mozda usput kad se budem vracala svratim gdje u Tiffany da vidim te majice za dojilje.

da samo dm a koristila sam ih i sa starijom..a pred kraj kristenja violetu double care...pampers nije godio njnenoj guzi...kupila ga jednom slucajno

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 1393
18.9.2015 9:04:21   
mom2B

IZVORNA PORUKA: Farah 00

Jutrouser posted image

Hvala ti draga moja farah user posted image
mm donio prehladu sa puta pa na mene prešlo user posted image user posted image Hajd i nekako se izborim i sa hunjavicom i sa kihanjem i kasljem, ali glavobolja me rastura user posted image Inace imam grozne migrene koje su se sad udruzile sa sinusitisom i eto belaja. Bas cu pitati dr sta smijem koristiti za glavobolje...

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 1394
18.9.2015 9:06:37   
ninuska
Jutro i od nas...ni ja nikako na onu temu user posted image
I moj mali je totalno drugaciji od seke. Evo budan je od pola 8 user posted image . Bebe bi trebale da jedu i spavaju. Ali jok...isto ltm..nece da lezi.modmah se buni..imam gracovu ljulju na baterije, ali se nesto pokvarilo..slabo mi ljulja..evo sam mu pustila baby tv..ko da on nesto zna user posted image . Vrijedi pokusati...
ltm, rose sta vi jedete. Interesuje najvise rucak. Mom ocito nije dovoljno moje mlijeko. Pa da vidim jel negdje grijesim user posted image . A, jela sam bas puno krusaka, grozdja i dom paradajza.

Odoh..evo knjezi se

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 1395
18.9.2015 9:10:02   
rose

I moj mali je totalno drugaciji od seke. Evo budan je od pola 8 user posted image . Bebe bi trebale da jedu i spavaju. Ali jok...isto ltm..nece da lezi.modmah se buni..imam gracovu ljulju na baterije, ali se nesto pokvarilo..slabo mi ljulja..evo sam mu pustila baby tv..ko da on nesto zna user posted image . Vrijedi pokusati...
ltm, rose sta vi jedete. Interesuje najvise rucak. Mom ocito nije dovoljno moje mlijeko. Pa da vidim jel negdje grijesim user posted image . A, jela sam bas puno krusaka, grozdja i dom paradajza.

Odoh..evo knjezi se

sta stigbnem...nekad kuham nekad narucim..do nedavno sam jela i salatu sve sa pardajzom i krastavcem...danas mozda napravim neku musaku od krompira...vidjet cu

zasto mislis da nie dovoljno..moja je stalno na siki...po tome nije ni njoj dovoljno al joj kaka zuta i redovna pa se ne sekiram puno...sem sto joj je pupo nadut pa eto ja cu pripaziti malo sada

< Poruku je uredio rose -- 18.9.2015 9:12:04 >

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1396
18.9.2015 9:13:48   
ninuska
Napravila mu jos jednu flasicu hape..i patronazna se jucer cudom cudila koliko pojede...unistice nas grcevi ako ovako nastavi..
maksi user posted image ..eto bebice...brzo ce to cim su na minut kontrakcije..
farah imas samo u dm-u babylove. Nama nije odgovarao, nazalost. Kao ni molfix (jednom.ga bas snizili i ja kupim). Koristimo trenutno violetu i imamo i pampers. Ali nastavljamo sa violetom..nama odgovaraju user posted image
mom2B sretno na kontroli user posted image
arya nije rano. Polako pocnes kupovati. Lakse jedno po jedno nego sve zajedno :). Moje misljenje...

< Poruku je uredio ninuska -- 18.9.2015 9:21:37 >

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1397
18.9.2015 9:16:28   
ninuska

Odoh..evo knjezi se

sta stigbnem...nekad kuham nekad narucim..do nedavno sam jela i salatu sve sa pardajzom i krastavcem...danas mozda napravim neku musaku od krompira...vidjet cu

zasto mislis da nie dovoljno..moja je stalno na siki...po tome nije ni njoj dovoljno al joj kaka zuta i redovna pa se ne sekiram puno...sem sto joj je pupo nadut pa eto ja cu pripaziti malo sada

Znam sve..ovaj posika obje sike i pocne plakati..i dam mu flasicu i opet i nju pojede. I vise od preporucene doze. Problem je sto je njemu kaka bila zelena prvih pet dana dok nismo poceli malo vise ad davati. Sad mu je zlatno zuta i zrnasta.
Ma onda i patronazna..gladan je..sta ja jedem..bas sam se ruzno osjecala..kao da sam na dijeti i ne zelim jesti..supicu pojedem svaki dan, meso uz prilog rize ili krompira, mladi sir, nabrojano povrce..mislim sta vise..

< Poruku je uredio ninuska -- 18.9.2015 9:18:46 >

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1398
18.9.2015 10:05:33   
*nur*
drage moje samo da vam mahnem, pozeljene steuser posted image user posted image pa da idem za poslom, trebam kod mame neku zimnicu pravimo, e sada hocu li je ja moci jesti zbog dojenja aBd vidjet cemo

Ziel cini mi se da si me ti pitala za terapiju a Fe, moj dr. mi je propisao Heferol danas cu ga podici jer ida na uputnicu. Pila sam ga i ranije prije trudnoce jer sam uvijek imala problem sa Fe i nije mi stvarao probleme , tako da mi je dr. rekao da ga opet uzmem do kraja trudnoce.

Arya ma nije rano a neces nigdje ni okasniti, a sam tek neki dan pocela uzimati i dosta sam stvari uzela,sada cu jos neke sitnice. Ali mislim da nije dobro ostavljati ni za kraj trudnoce , jer ja sam i sada nekako teska, pa cijeli dan shopinga mi ne godi nikako

Imam pitanje za cini mi se za Rose i LMT da su one to spominjale, cime ste cistile komodice za user posted image stvari, cini mi se da ste neki alkohol spominjale?user posted image Sta da uzmem da ocistim?

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1399
18.9.2015 10:08:32   
rose

Odoh..evo knjezi se

Znam sve..ovaj posika obje sike i pocne plakati..i dam mu flasicu i opet i nju pojede. I vise od preporucene doze. Problem je sto je njemu kaka bila zelena prvih pet dana dok nismo poceli malo vise ad davati. Sad mu je zlatno zuta i zrnasta.
Ma onda i patronazna..gladan je..sta ja jedem..bas sam se ruzno osjecala..kao da sam na dijeti i ne zelim jesti..supicu pojedem svaki dan, meso uz prilog rize ili krompira, mladi sir, nabrojano povrce..mislim sta vise..

joj tako je meni bilo sa velikom...ja je dojila i pila je ad i bila ko mishelinka debela user posted image a sad ne zelim...sada samo dojimo...popila je ona i koju dozu ad-a ali zato jer je nisam mogla dijiti radi dextametazona koji sam primila...a ovoj maloj se inace gadi i flasica i duda...i ad...tako da ce ona dojiti dok ima..kad ne bude sta joj ja mogu...trazit cu adekvatnu zamjenu user posted image ..mislim ti bolje jedes od mene...ja sam tako fino jela dok mi je sveki bila tu a i dok je mm kuhao user posted image sad je bukvalno sta signem od nje napraviti ili naruciti user posted image

danas sam veliku curu ostavila kuci tako da smo nas tri same...malu sam stavila da spava na pupu...budi se samo da prducka...dala sam joj waya kapi..a izgleda da joj godi spavanje na stomaku ...inace bi visila meni na siki user posted image

< Poruku je uredio rose -- 18.9.2015 10:11:37 >

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *