Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 15.9.2015 7:53:06
ninuska
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro
E zene, da se javim Dodjoh sa GAK-a jos pirje par sati ali sam se toliko slomila da sam zaspala kao klada Pregledao me ginnekoloski, ni cm otvorena bukvano. Kasnije na uzv, sam onako za sebe govori, nece beba proci ovda nema sanse . OPet ponovi, krupna beba.
Uglavnom, petak idem ponovo pa cemo vidjeti situaciju. Mislim da ce me i raditi u petak aBd. Preko vikenda sam radila kucu. Se sam prevrnula. Ocistila, oprala, ispeglala. Imam sad upalu misica Odoh citati sada sta ste pisali. Vidim araj se porodila nek je sretno od srca
. Da sve prodje kako treba. Eto jos koji dan i bebica ce biti u tvom zagrljaju .
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 15.9.2015 7:56:00
ninuska
Nas dvoje jos u krevetu. Muz spremio malu i odveo u vrtic. Negodovala je, bilo mi zao pa nisam htjela ni da ustajem. Jer sam planirala da ovu sedmicu bude s nama. Al kako je non stop opominjemo da ne vristi kad braco spava, i za ostale stvari kaze muz da je odvedemo. A meni zao .
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 15.9.2015 9:07:44
Leena
Jutro Kako ste mi? Meni muž radio sinoć cijelu noć, pa sam spavala kod djece u sobi da ne ustajem svako malo kad se budu budile... Slomile su me. Jos sam sa L u krevet legla, a ona me non stop grlila oko vrata, a mene srklet uhvatio Grozna sam. Bas me hormoni ubijaju. Ta neka bez veze nervoza, neki napadi anksioznosti, pa su mi neke bubuljice izasle po licu, tacnije obrazima, sto u pubertetu nisam imala Eto, izjadah se, odoh sada raditi malo.
Ninuska, kako bebac slusa? Kako si ti? Boli li rana? Isha, vidjeh negdje ranije da si me pitala za depilaciju. Idem kod I, ali se urijetko nakanim, daleko mi... Ali kad odem, bude mi drago
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 15.9.2015 9:21:31
hexe
Evo da se konacno javim. Porodila sam se cr u srijedu. Sve je super proslo. Eto u mom slucaju cr puno laksi i brzi oporavak od prvog prirodnog poroda. Moja princeza lezi pored mene, dojimo od prvog dana bez problema. 3400g i 55 cm. A nimalo nije ljubomoran. Ljubi je i broji joj prstice. Ne stigoh procitati sta ste pisale cini mi se ninuska se porodila, cestitam draga i carobo sretno u petak. Puse svima
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 15.9.2015 9:24:43
Leena
IZVORNA PORUKA: hexe
Evo da se konacno javim. Porodila sam se cr u srijedu. Sve je super proslo. Eto u mom slucaju cr puno laksi i brzi oporavak od prvog prirodnog poroda. Moja princeza lezi pored mene, dojimo od prvog dana bez problema. 3400g i 55 cm. A nimalo nije ljubomoran. Ljubi je i broji joj prstice. Ne stigoh procitati sta ste pisale cini mi se ninuska se porodila, cestitam draga i carobo sretno u petak. Puse svima
Čestitke Dobrodošlica princezi, da je živa, zdrava i sretna puno puuuno godina!
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 15.9.2015 9:25:39
ziel
Eeee Pa cestitam, da ste zdrave i zive i vesele Drago mi je sto je sve proslo u najboljem redu
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 15.9.2015 9:28:55
ziel
IZVORNA PORUKA: Leena
Jutro Kako ste mi? Meni muž radio sinoć cijelu noć, pa sam spavala kod djece u sobi da ne ustajem svako malo kad se budu budile... Slomile su me. Jos sam sa L u krevet legla, a ona me non stop grlila oko vrata, a mene srklet uhvatio Grozna sam. Bas me hormoni ubijaju. Ta neka bez veze nervoza, neki napadi anksioznosti, pa su mi neke bubuljice izasle po licu, tacnije obrazima, sto u pubertetu nisam imala Eto, izjadah se, odoh sada raditi malo.
Ninuska, kako bebac slusa? Kako si ti? Boli li rana? Isha, vidjeh negdje ranije da si me pitala za depilaciju. Idem kod I, ali se urijetko nakanim, daleko mi... Ali kad odem, bude mi drago
Hehe dodje to svakome ta anksioznost i zenama koje nisu trudne I ja ne mogu da spavam kad me neko dodiruje, s mm se malo zagrlim pred spavanje i onda cujem kako se on vec gubi i trza hehe i odmaknem se na svoju stranu
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 15.9.2015 9:39:18
Carobno jutro
Jutro Evo mene, Vratih se svojoj rutini. Dorucak, litar kafe i tako. Razmisljam sta jos imam da uradim.
Hvala vam drage na lijepim zeljama. Nadam se da cemo se u petak moja cura i ja upoznati aBd
LTM, kakva je situacija od jutros, a aBd da uzmes mustuluk
Rose, tebe prehlada uhvatila vidim, oko mene sve bolesno, ili grlo i nos ili sracka da izvines Da nam sto prije ozdravs
Leena, hvala draga
Farah, ti se bogme fino nakupova Nema sta nisi uzela. A tako sam se ja iznenadila za zavod kad meni refudnirase za rogham, tako cu i sad aBd. Kupiti ga i podnijeti zahtjev i eto ga. Sto ne bih.
ISha, carski je prvenstveno radi mojih ranijih situacija. Niko se ne smije upustiti da me prirodno poradja a zna kako sam imala tezak porod, i otvaranje uz sva pmagala silna. Onda beba krupna, mashAllah, a meni karlica uska. Tri dr rekose da sumnjaju da moze bebina glava uopce proci . Trebao bi me raditi u petak aBd. Rekao mi je da ne jedem nista i da to jutro ne dam sebi clexan.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 15.9.2015 9:40:04
Elastigirl
hexe cestitam, nekaj e yiva i ydrava i sretna mala ljepotica
Ja ustala jutros, nekako dogegala na posao pa cemo vidjeti kako ce proci dan. Veceras imam goste pa sam malo spremala i tako. Zelim vam svima lijep dan. Carobno sretno u petak, da sve prodje u najboljem redu aBd.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 15.9.2015 9:45:58
Carobno jutro
IZVORNA PORUKA: Elastigirl
hexe cestitam, nekaj e yiva i ydrava i sretna mala ljepotica
Ja ustala jutros, nekako dogegala na posao pa cemo vidjeti kako ce proci dan. Veceras imam goste pa sam malo spremala i tako. Zelim vam svima lijep dan. Carobno sretno u petak, da sve prodje u najboljem redu aBd.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 15.9.2015 9:47:22
Carobno jutro
je il 09.09. porod bio, d te stavim na spsak da si se porodila oj ostadoh ja samo tjesi me tvoj carski
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 15.9.2015 10:22:13
ninuska
IZVORNA PORUKA: Leena
Ista sam bila. Jos bile one vrucine, a mala uz mene. Tacno me srklet i nervoza hvatali . Dobar je Hb...svaki dan bolji. Jedino sto bi visio na siki. Rana pomalo zigne. Valjda prolazi. Ne mogu jos normalno sjesti pa se nakosim . Uglavnom, puno bolje nego prvi put
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 15.9.2015 10:24:17
ninuska
. Cestitke draga. Sada se mazite. Vas mi je drago da je sve proslo ok i da ti oporavak nije tezak. I moja tako diea prstice, pa po kosi ga mazi
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 15.9.2015 10:27:17
ninuska
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro
je il 09.09. porod bio, d te stavim na spsak da si se porodila oj ostadoh ja samo tjesi me tvoj carski
Jeste..9.9 je srijeda bila..mi maloj rodjendan slavili. Polako, i moja prijateljica je na cr i kaze da joj je oporavak super prosao. Puno bolje nego meni prirodan porod prvi put. Tako da....bice i kod tebe ovako
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 15.9.2015 10:32:44
Isha
Carobno, sada mi je jasno , eto tebi princeze aBd
Leena, ja dugo ne idem, tesko mi se organizovati s njima, ali bih kupila onu smjesu od nje, pa ako budes nekad isla prije poroda javi samo da ti pare dobacim, ako mozes da mi kupis, pa da majstorisem kuci
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 15.9.2015 10:49:36
Farah 00
CESTITAM draga, neka vam je ziv, zdrav i sretan Drago mi je sto ti je oporavak od CR brzi i laksi cak i od prirodnog poroda.....
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 15.9.2015 11:02:09
Farah 00
Ja cijelu noc nisam oka sklopila sve jedno do 5-6 sati, prevrtala se svake minute na lijevu pa na desnu stranu, jastuk izmedju nogu, pa podigla jastuke u polusjedeci polozaj , ma nista mi nije pomoglo, otisla u dnevnu sobu, upalila tv, uzela cokoladu i jela.... tek nekad zaspala.... Ovo mi je prva neprospavana noc otkako sam trudna, ja cak ne ustajem ni u wc tokom noci.....
Carobno i ja cu to isto uraditi za Roghan, trebam sad opet raditi antitjela, pa cemo vidjeti hocu li sad dobiti tu injekciju, pa i aBd i poslije poroda, ako beba bude pozitivna
I ja ove sedmice krecem na vjezbice, u petak sam planirala jer mi taj termin najbolje odgovara, ali mozda odem i dva puta sedmicno, ako vidim da ima potrebe za to
Odoh praviti rucak, poslije idem na kafu sa dvije kolegice sa posla, one na godisnjem, pa onda kod Dr na kontrolu....
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 15.9.2015 11:26:22
Farah 00
Ziel koliko si ti dobila kilograma do sad? Meni otisle baterije na kucnoj vagi, nikako da kupim nove, pa se nisam vagala od zadnje kontorle, koja je bila prije 5 sedmica.