|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar
14.9.2015 16:11:18   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: ziel

Pa draga bile smo se zabrinule za tebe, jer se nisi javljala user posted image
Dobro je da je sve ok, aBd sad ce petak pa ces maziti svoju user posted image user posted image

aBduser posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1176
14.9.2015 16:39:27   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

E zene, da se javim
Dodjoh sa GAK-a jos pirje par sati ali sam se toliko slomila da sam zaspala kao kladauser posted image user posted image
Pregledao me ginnekoloski, ni cm otvorena bukvano. Kasnije na uzv, sam onako za sebe govori, nece beba proci ovda nema sanseuser posted image . OPet ponovi, krupna beba.

Uglavnom, petak idem ponovo pa cemo vidjeti situaciju. Mislim da ce me i raditi u petak aBd.
Preko vikenda sam radila kucu. Se sam prevrnula. Ocistila, oprala, ispeglala. user posted image Imam sad upalu misicauser posted image Odoh citati sada sta ste pisali.
Vidim araj se porodilauser posted image nek je sretno od srcauser posted image

A ja se polomih provjeravajuci hoces li postaviti selfie iz sale.Znaci moglo bi u petak biti user posted image Nek'se ti dobro osjecas i nek' je sve ok user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 1177
14.9.2015 16:41:45   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

E zene, da se javim
Dodjoh sa GAK-a jos pirje par sati ali sam se toliko slomila da sam zaspala kao kladauser posted image user posted image
Pregledao me ginnekoloski, ni cm otvorena bukvano. Kasnije na uzv, sam onako za sebe govori, nece beba proci ovda nema sanseuser posted image . OPet ponovi, krupna beba.

Uglavnom, petak idem ponovo pa cemo vidjeti situaciju. Mislim da ce me i raditi u petak aBd.
Preko vikenda sam radila kucu. Se sam prevrnula. Ocistila, oprala, ispeglala. user posted image Imam sad upalu misicauser posted image Odoh citati sada sta ste pisali.

A ja se polomih provjeravajuci hoces li postaviti selfie iz sale.Znaci moglo bi u petak biti user posted image Nek'se ti dobro osjecas i nek' je sve ok user posted image

Ide selfi izsale u petakuser posted image user posted image aBd

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1178
14.9.2015 17:16:39   
Farah 00
Evo i ja dosla iz skitnje, noge me zabolile a i krsta me pocela boliti.... bas sam se nahodala, sve pjeske...

Zene ja se danas bas obradova. Kad smo dosli u Sarajevo, ispred vrata me sacekao zuti papiric, neka preporucena posiljka, ali nije pisalo od koga i sta... Sva sreca danas bio zadnji rok za preuzimanje, odem do poste na zeljeznickoj stanici da to podignem, kad se ja fino obradova... refundacija od ZZO u punom iznosu od 170,00 KM, obzirom da sam radila Duble test privatno kada na DIP-u nisu imali reagenasa.

Uspjela sam danas kupiti nepromocivu plahtu, par nekih kompletica za bebu, dva paketa tetra pelena, kapica, pamucne rukavice protiv grebanja, stramplice (obzirom da ce biti zimska beba), u Zari skafandercic... Zatim bila u Jysku, kupila na snizenju pletene korpe, da mogu staviti na police u djeciji ormaric.... Mama mi kupila dvije spavacice na kopcanje tako da to imam... uglavnom polako krizam stvari sa spiskovauser posted image

Pcelice
mi smo kupili Chicco kolica 3u1, nama je prvo dijete pa se isplati platiti malo skuplje, jer planiramo da ih naslijedi aBd i druga bebauser posted image Ja sam gledala da mi ne zauzimaju puno prostora, da ih mogu jednom rukom sklopiti, da su lagana i prakticna.... tamno plave su boje, obzirom da ne volim kolica roze boje ili crvene, a nije bilo nekih neutralnih boja u ponudi kad smo mi kupovali... Imas PP

Carobno cekamo selfi u petakuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1179
14.9.2015 17:59:48   
mom2B

IZVORNA PORUKA: Farah 00

mom2B uzimas li i vitamin C zbog bolje apsorpcije zeljeza?

Ovo obavezno... jedno bez drugog ne moze... ali eto opet nista... Imaju ovi preparati Fe + vit C + folna kiselina. To jos nisam probala.

IZVORNA PORUKA: ninuska

Kruske da su malo mekse. Ja pojedoh jucer i danas i obavih i tu duznost user posted image .

Eeee i za ovo sam cula i jedem ih svaki dan. Nisam ljubitelj onih tvrdih ali zato mekane su mi milina mmmm... Nastavicu idalje da ih jedem. Ove sedmice opet imam kontrolu pa cu vidjeti sa doktoricom sto ce reci ako se isto nastavi user posted image

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 1180
14.9.2015 18:40:47   
lala88
Ziel rose ti je sve objasnila, do prije par dana je bio u korpi, to je korpa zakolica u kojoj beba lezi dok ne pocne sjediti ( 5 mjeseci) oblozena plastikom i spuzvom. Bio zasticen bolje nego u sjedalici, korpa ogromna nema sanse da padne, zauzme sirinom cjelo zadnje sjediste. A kad idem po gradu ja ga drzim u rukama

8.7.2015g B

(odgovor članu mom2B)
Neposredna veza do poruke: 1181
14.9.2015 19:21:43   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

E zene, da se javim

Ide selfi izsale u petakuser posted image user posted image aBd

user posted image
drzim ja tebi fige user posted image i ocekujem taj mustuluk da uhvatim user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

Neposredna veza do poruke: 1182
14.9.2015 20:01:12   
ziel
LTM cini mi se da si rekla da i ti pijes sumece MG , mozda si vec prestala nakon poroda,zanima me kakva ti je stolica bila dok si ih pila redovno? I jel pijes odjednom i Mg i Prenatal mislim ne cekas da prodje neko vrijeme izmedju Mg i Prenatala, pola sata ili tako nesto? Valjda razumijes sta hocu pitati user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 14.9.2015 20:04:33 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1183
14.9.2015 20:21:21   
mojbebac
Kompot od sljiva za bolju probavu i stolicu....
Bila danas na kontroli,srijeda ctg pa u subotu na pregled i da dogovorimo termin.....mene skolesao virus,malecka donijela iz skole....temp.grlo i nos i nju i mene,a ja nmg da se pomjerim nigdjeuser posted image user posted image

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

Neposredna veza do poruke: 1184
14.9.2015 20:24:34   
rose
ista sam ti grlo, temp.nos..a smijem samo paacetamol user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 1185
14.9.2015 20:26:43   
mojbebac
I meni rekao da uzmem paracetamol ako krene preko 38.5.... toliko mi je vruce danas bilo,jos temperatura,grozno bas

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1186
14.9.2015 20:31:33   
ziel
Mojbebac kod mene stolica precesta i tecna, zato pitam LTM u vezi Mg mozda je zbog njih ili zbog toga sto sve skupa pijem i vitamine i Mg u jednoj minuti... user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 14.9.2015 20:32:00 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 1187
14.9.2015 20:51:50   
rose

IZVORNA PORUKA: mojbebac

I meni rekao da uzmem paracetamol ako krene preko 38.5.... toliko mi je vruce danas bilo,jos temperatura,grozno bas

ma meni lose bilo na 37.6 groznica me tresla...grijala se pod toplim tusem pa popila paracetamol da se zgrijem

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 1188
14.9.2015 20:57:13   
Farah 00
Ziel ja pijem Mg od Natural Wealth od 500 mg i nemam problema sa rijetkom stolicom, nekad popijem zajedno sa prenatalom, a nekad odvojeno kako kad.... Moj je u tableti, meni ne odgovara onaj direkt jer mi slatko bude pa me zgaravica uhvati.. Pijem jos dodatno vitamin C.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1189
14.9.2015 21:00:23   
ziel

Ziel ja pijem Mg od Natural Wealth od 500 mg i nemam problema sa rijetkom stolicom, nekad popijem zajedno sa prenatalom, a nekad odvojeno kako kad.... Moj je u tableti, meni ne odgovara onaj direkt jer mi slatko bude pa me zgaravica uhvati.. Pijem jos dodatno vitamin C.

Ovaj Mg 375 je od Dietpharma...
Ne znam od cega mi je onda ovakva stolica, jos jedem pretezno cvrstu hranu

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 1190
14.9.2015 21:14:05   
LieToMe RR

LTM cini mi se da si rekla da i ti pijes sumece MG , mozda si vec prestala nakon poroda,zanima me kakva ti je stolica bila dok si ih pila redovno? I jel pijes odjednom i Mg i Prenatal mislim ne cekas da prodje neko vrijeme izmedju Mg i Prenatala, pola sata ili tako nesto? Valjda razumijes sta hocu pitati user posted image

pila sam sumeci mg (sad ga popijem ponekad) jos uvijek sam vjerna donatu. prenatal pijem pred spavanje a mg i donat tokom dana. donat nekad znam i casu pred spavanje. sto se tice stolice redovna, jedanput dnevno nekad i dva puta (jedem puno voca)

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1191
14.9.2015 21:20:28   
LieToMe RR

mozda unosis vise mg nego sto ti treba. od predoziranja mg ima se malo rjedja stolica. generalno nista strasno
to sto pijes istovremeno nema nikakve veze. pa ima trudnica pod terapijama, piju tablete za pritisak, secer...nema to veze
mozda si i pokupila stomacni virus. pola moje familije je proteklih sedmica kuburilo sa dijarejom.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1192
14.9.2015 21:32:23   
Farah 00

IZVORNA PORUKA: LieToMe

mozda unosis vise mg nego sto ti treba. od predoziranja mg ima se malo rjedja stolica. generalno nista strasno
to sto pijes istovremeno nema nikakve veze. pa ima trudnica pod terapijama, piju tablete za pritisak, secer...nema to veze
mozda si i pokupila stomacni virus. pola moje familije je proteklih sedmica kuburilo sa dijarejom.

LTM je upravu od vece doze Mg nuspojava je rijetka stolica.... Ti pijes od 375 mg a ja od 500mg, odnosno pijes manju dozu nego ja, ali ti mozda ne godi... probaj upoloviti dozu pa vidi kako tad djeluje.... Al ti si koliko se sjecam neki dan spomenula da nekoliko dana uopste nisi pila Mg a opet si imala rijetku stolicuuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1193
14.9.2015 21:32:53   
ziel

Jednu sumecu dnevno uzimam. A za svaki slucaj cu ja pred termin najmanje 2 sedmice da prestanem uzimati, da ne odem na porod ukakana user posted image ]

Farah bila sam prestala pa primjetih ponovo trnjenje u rukama i opet nastavljam

< Poruku je uredio ziel -- 14.9.2015 21:35:24 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 1194
14.9.2015 21:49:40   
rose
bolje da je meka nego tvrda user posted image

Neposredna veza do poruke: 1195
14.9.2015 22:05:01   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: rose

ili da je nema nikako user posted image
znala sam se i ja predozirat mg ali hajd boga ti sta fali, malo se iscistim i super user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1196
14.9.2015 22:13:33   
ziel

IZVORNA PORUKA: rose

ili da je nema nikako user posted image
znala sam se i ja predozirat mg ali hajd boga ti sta fali, malo se iscistim i super user posted image

Nece trebati klizma user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 1197
14.9.2015 22:27:42   
Leena
Samo da mahnem, nesto sam bila u frci ovih dana... Kako ste mi?
Carobno, vidim cr u petak aBduser posted image da sve prode super ako Bog da i mazis svoju ljubicu napokon

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1198
14.9.2015 23:20:50   
Isha
Carobno, gdje si, sve te prozivamo user posted image

U petak aBd znaci, jesu li ti rekli da dodjes spremna za anesteziju?

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1199
14.9.2015 23:21:41   
Isha
Odakle meni cr, je li tako planirano, da nisam sta pobrkala user posted image ?

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *