Carobno jutro
|
IZVORNA PORUKA: LieToMe ninuska draga sretno i ovdje!!! nek vam je djecak ziv i zdrav, skupa sa sekom i vama! zena poslala poruku na viber ali ja nemam kad, nemam kad ziel kazu da je bolja ta mala razlika, kad porastu sad vjeruj mi izgleda haoticno...obje u pelenama, ova totalno nesamostalna, jedino za igru samostalna... nekad. jos ni ne prica kako treba, mislim, ocepila je kako nije nikako pricala ali jos uvijek u vecini stvari jako ovisna o meni i muzu. a mala...beba... podoji, presvuci, nosaj, podrigni, okupaj, operi guzu... dobro je, sbe si ponavljam bice bolje za mjesec-mjesec i po, dok ona sastavi noc, pocne konkretnije sikiti pa se budem mogla i organizovati. nisam izludila ni danas, ali sam bila blizu...oko 3, taman majstori otisli, ova se skinula sa sike, ova starija nervozna...u to i moja mama i sveki na vrata, sa ruckom. da su se bar organizovale i da sam znala...i hajd ne budi nervozan. nista, paprike mogu i u ledaru. uspjela sam i opeglat sav ves, prostrla ovaj sareni (to cu sutra da opeglam) i uspjela sam da L izvadim zimsku garderobu novu, i nove pidjame, da sklonim u krevet ono sto ne moze vise od ljetne, a ono sto moze to sam u plakar za narednu sezonu. i nisam muza bacila sa 12og zbog onih majstora. cak smo skupa rucali i razmjenili par rijeci, cure spavale nisam pokojnik sto je najbitnije nego ti se nama javljaj redovno, jer sa ovakvim rasporedom, mene nesto strah za tog pokojnika molim te svakih nekoliko sati makar tacku metni ovdje citam i kontam, Boze da mogu malo svog vremena dati ja ga sad imam na izvoz..pih..bas bezevze
|