Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 10.9.2015 15:06:48
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: ninuska
Zene..ja doslana kontrolu..6 prstiju otvorena...ukljucili mi drip
sretno draga moja, bice to sve super, ne sumnjam ja u tebe. bitno da je rodjendan prosao drzim fige!!!
ja samo da vam kazem da sam isto u ludnici a ne u kuci malena je imala fazu budnosti od dva i po sata, za to vrijeme rucak je bio gotov, palacinke ispekla, starija je uzinala,malena sikila, obje presvucene,uspjela sam masinu vesa pustiti... uz sve to mm mi je natovario dvije ture od po dva majstora tacno za pobudaliti. on (mm) tacno da trazi razlog da ne progovorim s njim ni rijec malo mi sto sam sama sa ovo dvoje maksuma nego jos i sa majstorima deveram maksi zeno ti sa troje svaka tebi cast
ja sve kontam da je mrvu lakse kad ti je dijete samostalno, moja se ni ne oblaci sama, niti jede...jos nije u toj fazi da moze ista oko sebe...pa ja od 6 u zacaranom krugu... tacno sam maloprije stala na sekund, ne znam jesam dosla ili sam posla
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 10.9.2015 15:13:03
ziel
LTM hadj sad iskreno reci jel bolje sto je manja razlika u godinama medju djecom? Ja Bgm kako koji dan citam vase postove, tvoje i zena sa one teme bebe do 1.rodjendana, mijenjam misljenje da je bolja manja razlika...... Mozda i nije bolja
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 10.9.2015 15:15:02
maksi
Moji su sve sami oko sebe radili dok nije stigla beba sad moram obojicu da oblacim, plus za svakakve sitnice me zovu. Svjesna sam ja da je ljubomora u pitanju i da ce to sve proci. Ma meni bude najgore kad se njih dvojica svadjaju a zadnje vrijeme se i potuku
IZVORNA PORUKA: LieToMe
sretno draga moja, bice to sve super, ne sumnjam ja u tebe. bitno da je rodjendan prosao drzim fige!!!
ja samo da vam kazem da sam isto u ludnici a ne u kuci malena je imala fazu budnosti od dva i po sata, za to vrijeme rucak je bio gotov, palacinke ispekla, starija je uzinala,malena sikila, obje presvucene,uspjela sam masinu vesa pustiti... uz sve to mm mi je natovario dvije ture od po dva majstora tacno za pobudaliti. on (mm) tacno da trazi razlog da ne progovorim s njim ni rijec malo mi sto sam sama sa ovo dvoje maksuma nego jos i sa majstorima deveram maksi zeno ti sa troje svaka tebi cast
ja sve kontam da je mrvu lakse kad ti je dijete samostalno, moja se ni ne oblaci sama, niti jede...jos nije u toj fazi da moze ista oko sebe...pa ja od 6 u zacaranom krugu... tacno sam maloprije stala na sekund, ne znam jesam dosla ili sam posla
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 10.9.2015 15:16:02
Carobno jutro
Ja udjoh na temu i vidjeh ninuskin post i smrzoh se Bila na ctg-u, isla po uputnice za bolnicu i ctg, Ctg super. Evo ona u pupi dernek pravi teski. Malo me ko i bolovi neki uhvatili pa sam se prepala ko dijete malo, i legla ne bi li proslo ALi kad vidjeh ninuska 6 prstiju otvorena, ne bi mi dobro. Samo da joj prodje kako treba
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 10.9.2015 15:19:09
rose
IZVORNA PORUKA: LieToMe
naravno da je lakse..a jos je lakse kad je jedno u vrticu...ja ne kuham jer mi je ovih dana mm kuci..maksimalno koristim ali aBd od ponedjeljak sam na drugom rezim..ujutr spremim bebu i Saju odemo do vrtca...ja i Sabi u kupovinu i kuci
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 10.9.2015 15:20:30
rose
IZVORNA PORUKA: ziel
LTM hadj sad iskreno reci jel bolje sto je manja razlika u godinama medju djecom? Ja Bgm kako koji dan citam vase postove, tvoje i zena sa one teme bebe do 1.rodjendana, mijenjam misljenje da je bolja manja razlika...... Mozda i nije bolja
meni nije..meni ova moja taman..staijoj ce aBd 5 u novembru, velika je i zna masu stvari sama..ode u wc sama, otvori frizider..popne se da dohvati sta treba...upali komp
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 10.9.2015 15:21:01
maksi
Znas sta svaka razlika medju djecom ima svoje mane i prednosti, izmedju mojih starijih je razlika 19 mjeseci bilo je bas guravo tada nisam imala problema sa ljubomorom ali su obojica fakticki bili bebe nisu mogli ili znali nista oko sebe. A sada je razlika sa bebom 6 godina i 4,5 godine i sada je najveci problem ljubomora najstariji je najvise ljubomoran sada i na bebu i na brata sto mi je cudno a srednji ima neku svoju fazu urlanja i deranja pa svadjanja sa svima pa i samnom. Tako da ja imam iskustva i sa malom razlikom i sa vecom a uvjek ima nekih problema,samo sto meni stariji mogu kada hoce b svasta dodati i donjeti kad sam sa bebom
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 10.9.2015 15:23:45
maksi
Tu si u pravu sada stariji mogu smi u kupatilo pa uzeti naprimjer nesto iz frizdera sami,obuci se ali postoje druge stvari kod mene svadja i tuca ipak sam ja mama djecaka to vi mame djevojcica ne mozete svatiti
IZVORNA PORUKA: rose
meni nije..meni ova moja taman..staijoj ce aBd 5 u novembru, velika je i zna masu stvari sama..ode u wc sama, otvori frizider..popne se da dohvati sta treba...upali komp
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 10.9.2015 15:38:00
Leptirica87
Sretnob i s hajrom i od mene za Ninusku,da sve dobro ako Bog d prodje... Drage moje ja imam jedno pitanje i pls da mi odgovorite ako znate....ja danas cijeli dan a i sinoc kad sam ustajala u wc imam bolove kao one menstrualne....citala sam da to trudnice osjete takav bol pred porod dok se otvaraju....pa me sad zanima jel mogu biti ti bolovi prisutni a da ne znaci otvaranje... Hvala unaprijed i pozz za sve...
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 10.9.2015 15:43:57
M.A.M.
Ninuska sretno draga,mozda vec i drzis bebaru u rukama ,brzo ce to cim su ti ukljucili drip,sta li stavljaju u onu infuziju Bog ih ne ubio
Carobnoooo tako sam se i ja tresla,a ulazila svaku minutu da vidim jesu li se rose i LTM porodile,kad sam ih preduhitrila tacno mi nesto lakse bilo ,a imam osjecaj da ce i kod tebe to sa pjesmom proci
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 10.9.2015 15:45:49
UmmuHamza2305
IZVORNA PORUKA: Leptirica87
Sretnob i s hajrom i od mene za Ninusku,da sve dobro ako Bog d prodje... Drage moje ja imam jedno pitanje i pls da mi odgovorite ako znate....ja danas cijeli dan a i sinoc kad sam ustajala u wc imam bolove kao one menstrualne....citala sam da to trudnice osjete takav bol pred porod dok se otvaraju....pa me sad zanima jel mogu biti ti bolovi prisutni a da ne znaci otvaranje... Hvala unaprijed i pozz za sve...
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 10.9.2015 15:46:00
Carobno jutro
eh iscitah sve. Lezim i kontam da su u mene trenutno ovo neki lazni bolovi i da ce proci Neka me do ponedjeljka, Dr mi tek u ponedjeljak dolazi
Mozda se ninushka do sada i porodila
rose, ne daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj te me imam jos nekih obaveza
Zene, vi ste sve redom kraljice Citam o dozivljajima i krenem se smijati i onda kontam, samo se ti smiji, sad ce i tebe poklopiti Nek ste vi meni zdrave zajedno sa srecicama vasim a nekako ce se sve stici
Ona majica za dojenja je super. Cini mi se makar da jeste
Rucak danas ne pravim, salje svekrva, tako da sam u horizontali i bas mi je lijepo
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 10.9.2015 15:47:15
Carobno jutro
IZVORNA PORUKA: M.A.M.
Ninuska sretno draga,mozda vec i drzis bebaru u rukama ,brzo ce to cim su ti ukljucili drip,sta li stavljaju u onu infuziju Bog ih ne ubio
Carobnoooo tako sam se i ja tresla,a ulazila svaku minutu da vidim jesu li se rose i LTM porodile,kad sam ih preduhitrila tacno mi nesto lakse bilo ,a imam osjecaj da ce i kod tebe to sa pjesmom proci
e samo da znas koliko si mi puta pala na pamet, kontam imam ja jos do termina, i onda se sjetim tebe evo sad i ninushke
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 10.9.2015 15:49:55
rose
u pravu smo i ti i pandica se od neke panike porodile ranije a nas dvije kulirale
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 10.9.2015 15:52:03
Carobno jutro
u pravu smo i ti i pandica se od neke panike porodile ranije a nas dvije kulirale
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 10.9.2015 15:55:09
ziel
Mozda je ipak bolje sacekati da ono prvo dijete napuni 3 god. da makar moze samo sebi sta bilo uraditi, olaksati mamici Ali to kad se planira, kad je neplanirano dzaba su price neog zivi u momentu
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 10.9.2015 16:08:56
M.A.M.
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro