|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar
10.9.2015 15:06:48   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: ninuska

Zene..ja doslana kontrolu..6 prstiju otvorena...ukljucili mi drip

user posted image user posted image
sretno draga moja, bice to sve super, ne sumnjam ja u tebe. bitno da je rodjendan prosao user posted image
drzim fige!!!

ja samo da vam kazem da sam isto u ludnici a ne u kuci user posted image
malena je imala fazu budnosti od dva i po sata, za to vrijeme rucak je bio gotov, palacinke ispekla, starija je uzinala,malena sikila, obje presvucene,uspjela sam masinu vesa pustiti...
uz sve to mm mi je natovario dvije ture od po dva majstora user posted image tacno za pobudaliti. on (mm) tacno da trazi razlog da ne progovorim s njim ni rijec user posted image
malo mi sto sam sama sa ovo dvoje maksuma nego jos i sa majstorima deveram user posted image
maksi zeno ti sa troje svaka tebi cast user posted image

ja sve kontam da je mrvu lakse kad ti je dijete samostalno, moja se ni ne oblaci sama, niti jede...jos nije u toj fazi da moze ista oko sebe...pa ja od 6 u zacaranom krugu... tacno sam maloprije stala na sekund, ne znam jesam dosla ili sam posla user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 901
10.9.2015 15:13:03   
ziel
LTM hadj sad iskreno reci jel bolje sto je manja razlika u godinama medju djecom? Ja Bgm kako koji dan citam vase postove, tvoje i zena sa one teme bebe do 1.rodjendana, mijenjam misljenje da je bolja manja razlika...... Mozda i nije boljauser posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 902
10.9.2015 15:13:57   
Carobno jutro

user posted image user posted image user posted image user posted image
draga ninushka, evo me panika opiciuser posted image
Neka ti je sretno od srca,user posted image drzim fige.i cekam da se javis sa lijepim vijestima

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 903
10.9.2015 15:14:45   
rose

user posted image user posted image eto bebe jos malo ...bit ce joj ko meni 5 minuta bolova i gotovo user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 904
10.9.2015 15:15:02   
maksi
Moji su sve sami oko sebe radili dok nije stigla beba sad moram obojicu da oblacim, plus za svakakve sitnice me zovu. Svjesna sam ja da je ljubomora u pitanju i da ce to sve proci. Ma meni bude najgore kad se njih dvojica svadjaju a zadnje vrijeme se i potuku user posted image
IZVORNA PORUKA: LieToMe

sretno draga moja, bice to sve super, ne sumnjam ja u tebe. bitno da je rodjendan prosao user posted image
drzim fige!!!

malena je imala fazu budnosti od dva i po sata, za to vrijeme rucak je bio gotov, palacinke ispekla, starija je uzinala,malena sikila, obje presvucene,uspjela sam masinu vesa pustiti...
uz sve to mm mi je natovario dvije ture od po dva majstora user posted image tacno za pobudaliti. on (mm) tacno da trazi razlog da ne progovorim s njim ni rijec user posted image
malo mi sto sam sama sa ovo dvoje maksuma nego jos i sa majstorima deveram user posted image

ja sve kontam da je mrvu lakse kad ti je dijete samostalno, moja se ni ne oblaci sama, niti jede...jos nije u toj fazi da moze ista oko sebe...pa ja od 6 u zacaranom krugu... tacno sam maloprije stala na sekund, ne znam jesam dosla ili sam posla user posted image

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

Neposredna veza do poruke: 905
10.9.2015 15:16:02   
Carobno jutro

Ja udjoh na temu i vidjeh ninuskin post i smrzoh seuser posted image
Bila na ctg-u, isla po uputnice za bolnicu i ctg, Ctg super. Evo ona u pupi dernek pravi teski. Malo me ko i bolovi neki uhvatili pa sam se prepala ko dijete malo, i legla ne bi li proslouser posted image ALi kad vidjeh ninuska 6 prstiju otvorena, ne bi mi dobro. Samo da joj prodje kako trebauser posted image

Odoh vas sad citati, valjda ja jos necuuser posted image

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 906
10.9.2015 15:16:52   
rose

Hvala zene...bolovi na 2-3 minute..aBd da brzo zavrsi :)

da zbog dripa..meni su ga ukljucili 5 minuta red izgon..probli vodenjak i ukljucili infuzju..nije ni 5 minuta kapala user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 907
10.9.2015 15:19:09   
rose

IZVORNA PORUKA: LieToMe

drzim fige!!!

naravno da je lakse..a jos je lakse kad je jedno u vrticu...ja ne kuham jer mi je ovih dana mm kuci..maksimalno koristim user posted image ali aBd od ponedjeljak sam na drugom rezim..ujutr spremim bebu i Saju odemo do vrtca...ja i Sabi u kupovinu i kuci user posted image

Neposredna veza do poruke: 908
10.9.2015 15:20:30   
rose

IZVORNA PORUKA: ziel

LTM hadj sad iskreno reci jel bolje sto je manja razlika u godinama medju djecom? Ja Bgm kako koji dan citam vase postove, tvoje i zena sa one teme bebe do 1.rodjendana, mijenjam misljenje da je bolja manja razlika...... Mozda i nije boljauser posted image

meni nije..meni ova moja taman..staijoj ce aBd 5 u novembru, velika je i zna masu stvari sama..ode u wc sama, otvori frizider..popne se da dohvati sta treba...upali komp user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 909
10.9.2015 15:21:01   
rose

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

user posted image user posted image user posted image user posted image
draga ninushka, evo me panika opiciuser posted image
Neka ti je sretno od srca,user posted image drzim fige.i cekam da se javis sa lijepim vijestima

user posted image user posted image user posted image ne damo mi tebe user posted image

Neposredna veza do poruke: 910
10.9.2015 15:21:01   
maksi

Znas sta svaka razlika medju djecom ima svoje mane i prednosti, izmedju mojih starijih je razlika 19 mjeseci bilo je bas guravo tada nisam imala problema sa ljubomorom ali su obojica fakticki bili bebe nisu mogli ili znali nista oko sebe. A sada je razlika sa bebom 6 godina i 4,5 godine i sada je najveci problem ljubomora najstariji je najvise ljubomoran sada i na bebu i na brata sto mi je cudno a srednji ima neku svoju fazu urlanja i deranja pa svadjanja sa svima pa i samnom.
Tako da ja imam iskustva i sa malom razlikom i sa vecom a uvjek ima nekih problema,samo sto meni stariji mogu kada hoce buser posted image svasta dodati i donjeti kad sam sa bebom

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 911
10.9.2015 15:23:45   
maksi
Tu si u pravu sada stariji mogu smi u kupatilo pa uzeti naprimjer nesto iz frizdera sami,obuci se ali postoje druge stvari kod mene svadja i tuca ipak sam ja mama djecaka to vi mame djevojcica ne mozete svatiti user posted image
IZVORNA PORUKA: rose

meni nije..meni ova moja taman..staijoj ce aBd 5 u novembru, velika je i zna masu stvari sama..ode u wc sama, otvori frizider..popne se da dohvati sta treba...upali komp user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 912
10.9.2015 15:38:00   
Leptirica87
Sretnob i s hajrom i od mene za Ninusku,da sve dobro ako Bog d prodje...
Drage moje ja imam jedno pitanje i pls da mi odgovorite ako znate....ja danas cijeli dan a i sinoc kad sam ustajala u wc imam bolove kao one menstrualne....citala sam da to trudnice osjete takav bol pred porod dok se otvaraju....pa me sad zanima jel mogu biti ti bolovi prisutni a da ne znaci otvaranje...
Hvala unaprijed i pozz za sve...user posted image

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 913
10.9.2015 15:43:57   
M.A.M.
Ninuska sretno draga,mozda vec i drzis bebaru u rukama user posted image user posted image ,brzo ce to cim su ti ukljucili drip,sta li stavljaju u onu infuziju Bog ih ne ubio user posted image

Carobnoooo tako sam se i ja tresla,a ulazila svaku minutu da vidim jesu li se rose i LTM porodile,kad sam ih preduhitrila tacno mi nesto lakse bilouser posted image user posted image ,a imam osjecaj da ce i kod tebe to sa pjesmom proci user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu Leptirica87)
Neposredna veza do poruke: 914
10.9.2015 15:44:58   
M.A.M.
Ziel ja jedva cekam da se ti porodis akoBogda,vidjeces da neces znati kako se zoves,a kamoli razmisljat sta je ko rekao,i je li zamjerio user posted image user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 915
10.9.2015 15:45:49   
UmmuHamza2305
IZVORNA PORUKA: Leptirica87

Sretnob i s hajrom i od mene za Ninusku,da sve dobro ako Bog d prodje...
Drage moje ja imam jedno pitanje i pls da mi odgovorite ako znate....ja danas cijeli dan a i sinoc kad sam ustajala u wc imam bolove kao one menstrualne....citala sam da to trudnice osjete takav bol pred porod dok se otvaraju....pa me sad zanima jel mogu biti ti bolovi prisutni a da ne znaci otvaranje...
Hvala unaprijed i pozz za sve...user posted image

Selam alejki Leptirice :*
I ja imam te bolove, baš je neki dan otvorena tema http://www.ringeraja.ba/forum/Bolovi_u_sedmom_mjesecu_trudno%C4%87e/m_2618257/tm.htm
Ali pošto si ti na mirovanju ja mislim da je bolje da obavijestiš svoju dr user posted image

< Poruku je uredio UmmuHamza2305 -- 10.9.2015 15:47:20 >

Neposredna veza do poruke: 916
10.9.2015 15:46:00   
Carobno jutro

eh iscitah sve.user posted image
Lezim i kontam da su u mene trenutno ovo neki lazni bolovi i da ce prociuser posted image Neka me do ponedjeljka, Dr mi tek u ponedjeljak dolaziuser posted image

Mozda se ninushka do sada i porodila

rose, ne daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj te meuser posted image imam jos nekih obaveza user posted image

Zene, vi ste sve redom kraljiceuser posted image Citam o dozivljajima i krenem se smijati i onda kontam, samo se ti smiji, sad ce i tebe poklopitiuser posted image Nek ste vi meni zdrave zajedno sa srecicama vasim a nekako ce se sve sticiuser posted image

Ona majica za dojenja je super. Cini mi se makar da jesteuser posted image

Rucak danas ne pravim, salje svekrva, tako da sam u horizontali i bas mi je lijepouser posted image

Neposredna veza do poruke: 917
10.9.2015 15:47:15   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Ninuska sretno draga,mozda vec i drzis bebaru u rukama user posted image user posted image ,brzo ce to cim su ti ukljucili drip,sta li stavljaju u onu infuziju Bog ih ne ubio user posted image

Carobnoooo tako sam se i ja tresla,a ulazila svaku minutu da vidim jesu li se rose i LTM porodile,kad sam ih preduhitrila tacno mi nesto lakse bilouser posted image user posted image ,a imam osjecaj da ce i kod tebe to sa pjesmom proci user posted image

user posted image e samo da znas koliko si mi puta pala na pamet, kontam imam ja jos do termina, i onda se sjetim tebeuser posted image evo sad i ninushkeuser posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 918
10.9.2015 15:48:29   
ziel

Ziel ja jedva cekam da se ti porodis akoBogda,vidjeces da neces znati kako se zoves,a kamoli razmisljat sta je ko rekao,i je li zamjerio user posted image user posted image

user posted image
A sta onda tebi bii kad si se zalila da jedva cekas da odu svekijevci da ostanes sama s bebom? user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 10.9.2015 15:59:03 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 919
10.9.2015 15:49:55   
rose

u pravu smo i ti i pandica se od neke panike porodile ranije a nas dvije kulirale user posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 920
10.9.2015 15:51:00   
Carobno jutro

Neaktivne clanice izbrisane sa spiska...postupak je moguce obrnuti user posted image

SEPTEMBAR

12.09. Araj user posted image
20.09. Carobno Jutrouser posted image
23.09. Ninuska user posted image CEKAMOOOOOuser posted image
23.09. hexe user posted image

OKTOBAR

06.10. Aidana user posted image
09.10. mojbebac user posted image
23.10. Banancica user posted image

NOVEMBAR

08.11. Blue moon user posted image
12.11. UmmuHamza2305 user posted image
12.11. Pcelica user posted image
15.11. Leptirica 87
19.11. ziel user posted image
22.11. *nur* user posted image
26.11. Farah 00 user posted image
28.11. Travelove user posted image

DECEMBAR

07.12 Elastigirl user posted image
14.12. Leena user posted image

JANUAR 2016.

07.01. Leptiri user posted image
25.01. mom2B user posted image

FEBRUAR

28.02. Isha

MART 2016.

04.03. škorpija

APRIL 2016.

08.04. suncica15

Neposredna veza do poruke: 921
10.9.2015 15:52:03   
Carobno jutro

u pravu smo i ti i pandica se od neke panike porodile ranije a nas dvije kulirale user posted image

Os sada kuliram totalno..ono mirna sam skrozuser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 922
10.9.2015 15:55:09   
ziel
Mozda je ipak bolje sacekati da ono prvo dijete napuni 3 god. da makar moze samo sebi sta bilo uraditi, olaksati mamici user posted image Ali to kad se planira, kad je neplanirano dzaba su price neog zivi u momentu user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 923
10.9.2015 16:08:06   
M.A.M.
Moja A napokon zaspala,ne znam otkud joj ovolika snaga pa da izdrzi nespavanje ovoliko,a ja pored nje samo kljucam

Rose hoces ti voditi S na vakcinu kad napuni mjesec?

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 924
10.9.2015 16:08:56   
M.A.M.

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

Os sada kuliram totalno..ono mirna sam skrozuser posted image

10.08.2015

03.08.2017

Neposredna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *