|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar
10.9.2015 18:58:05   
ziel

IZVORNA PORUKA: LieToMe

IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: ziel

Ltm sve zaboravim, jel tvoja starija ima 2,5 god.? Zar jos nosi pempas?

moja je imala 2 god i 9 mjeseci kad smo skinuli pelenu tad su dovoljno zreli..-

ma i ja mislim da ce L sad nekad prelomiti, skontala je tutu, kad se ukaki u pelenu bude je sramota...mislim da cemo i mi za koji mjesec biti pelena free

Moja sestrisna je nekako rano prestala nositi pempas, mada da budem iskrena znala se ukakiti u gace 100x dok nije naucila da trazi tutu user posted image trazila je tutu da piski, a ima traumu od tvrde stolice pa se sakrije negdje u cosak i ukaki gace, neki dan je mene prevarila, ona ima 3 god i 2 mj. kaze mi DONESI TUTU OVDJE , ja potrcala da joj brze donesem i donijela ja ona se poce skidati i istrese iz gaca u tutu i sjede na tutu user posted image mislila svoju mamu prevariti, meni bilo smijesno, ali njena mama je pokusava da nauci pa se izgalamila na nju , bilo mi kasnije zao...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 951
10.9.2015 19:01:02   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

ninuska draga sretno i ovdje!!! nek vam je djecak ziv i zdrav, skupa sa sekom i vama!
zena poslala poruku na viber ali ja nemam kad, nemam kad user posted image

ziel kazu da je bolja ta mala razlika, kad porastu user posted image sad vjeruj mi izgleda haoticno...obje u pelenama, ova totalno nesamostalna, jedino za igru samostalna... nekad. jos ni ne prica kako treba, mislim, ocepila je kako nije nikako pricala ali jos uvijek u vecini stvari jako ovisna o meni i muzu.
a mala...beba... podoji, presvuci, nosaj, podrigni, okupaj, operi guzu...

dobro je, sbe si ponavljam bice bolje za mjesec-mjesec i po, dok ona sastavi noc, pocne konkretnije sikiti pa se budem mogla i organizovati.
nisam izludila ni danas, ali sam bila blizu...oko 3, taman majstori otisli, ova se skinula sa sike, ova starija nervozna...u to i moja mama i sveki na vrata, sa ruckom. da su se bar organizovale i da sam znala...i hajd ne budi nervozan. nista, paprike mogu i u ledaru.
uspjela sam i opeglat sav ves, prostrla ovaj sareni (to cu sutra da opeglam) i uspjela sam da L izvadim zimsku garderobu novu, i nove pidjame, da sklonim u krevet ono sto ne moze vise od ljetne, a ono sto moze to sam u plakar za narednu sezonu.
i nisam muza bacila sa 12og user posted image zbog onih majstora. cak smo skupa rucali i razmjenili par rijeci, cure spavale user posted image
user posted image nisam pokojnik sto je najbitnije user posted image

user posted image user posted image
nego ti se nama javljaj redovno, jer sa ovakvim rasporedom, mene nesto strah za tog pokojnikauser posted image molim te svakih nekoliko sati makar tacku metni ovdjeuser posted image
citam i kontam, Boze da mogu malo svog vremena datiuser posted image ja ga sad imam na izvoz..pih..bas bezevze

mene maksi na fejsu zeza neki dan, stavih pjesmicu nemam ti kad user posted image
zivota mi postala himna...i danas sam se dva puta javila na telefon (mm i brat zvali) i oba puta je bilo: reci, nemam ti kad pricat user posted image
ja sam kad se L rodila imala vremena za sve, i za depilaciju, frizuru, sex user posted image sve sam stizala, i s drugaricama na kafu, cak sam i knjige citala.
sad dabogda da stignem depilaciju, al ide zima, nije mi frka user posted image
jbg tako ti je sa dvoje male potpuno ovisne djece. sreca pa sam ja od malo sna, do sad bih vec bila u crnoj hronici user posted image porodilja povrijedila komsije ili muza u najmanju ruku user posted image
pokusavam zivota mi da izvucem iz ovog svega nesto komicno...ne ide mi bas uvijek priznajem, teze je nego sam zamisljala al bicu ja ok. bitno je da ja sama sa sobom budem ok, jer znam sebe, drugima nista nece faliti, svi su namireni, sve je cisto, zategnuto...
samo da ja pronadjem svoj unutrasnji mir i bar pola sata dnevno za sebe, da se uljudim, nalakiram nokte

i ne nije ovo patetika ovo je razradjivanje strategije. dok nisam dobila L nisam ni slutila sta se sve moze jednom rukom i kako se brzo mogu istusirati, nasminkati i obuci.

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 952
10.9.2015 19:24:00   
rose

IZVORNA PORUKA: rose

Ltm sve zaboravim, jel tvoja starija ima 2,5 god.? Zar jos nosi pempas?

moja je imala 2 god i 9 mjeseci kad smo skinuli pelenu tad su dovoljno zreli..-

ma i ja mislim da ce L sad nekad prelomiti, skontala je tutu, kad se ukaki u pelenu bude je sramota...mislim da cemo i mi za koji mjesec biti pelena free

kupi trening gacice i kad skines skini odma i navece...moja npr nije trazila ja je vodila sako dva sata...par puta se ukakila u te gacice i t je to...more nam je super posluzilo u tom periodu

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 953
10.9.2015 19:27:39   
UmmuHamza2305

IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305

Ninuska da ste žive,zdrave i sretne ako Bog da user posted image
Šta je ovo , sve brži i brži porodi.. Kad Čarobno postavi odmah selfi s poroda (ako ona bude naredna )user posted image

suze me zalise...user posted image
zamisli, ide selfi sa raju sa rruser posted image i doktor ono sa kezom i ja masemuser posted image

A beba podigla palac i poručuje našim: ''Drugovi, ovdje je ludnica, čekam vas'' user posted image

Neposredna veza do poruke: 954
10.9.2015 19:37:41   
ziel
Joj zene kad ste kod depilacije, ja se danas sva isjekla bicem... koristila ogledalo ali nisam navikla tako pa sam se pravo izmucila s jednom rukom pa jos je i krvi bilo kao da sam dobila menst.user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu UmmuHamza2305)
Neposredna veza do poruke: 955
10.9.2015 20:27:24   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305

Ninuska da ste žive,zdrave i sretne ako Bog da user posted image
Šta je ovo , sve brži i brži porodi.. Kad Čarobno postavi odmah selfi s poroda (ako ona bude naredna )user posted image

suze me zalise...user posted image
zamisli, ide selfi sa raju sa rruser posted image i doktor ono sa kezom i ja masemuser posted image

Imas li onaj stap za selfie?Ako nemas da ti kupim na babine. Da fino svi stanete na sliku. I dr i babica i ti user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 956
10.9.2015 21:27:17   
Farah 00
Ninuska CESTITAM, zaista brz porod. Nekavam je sincic ziv i zdrav, eto samo dan razlike izmedju njega i seke, a seka dobila najljepsi poklon ;-)

Carobno ti moras selfi poslati, jos je to ostalo, jer ove zene su se ekspresno porodile.

Ziel ja jos uvijek vidim da se depiliram..... a poslije cu i ja preci na ogledalce :-)

Hexe je mislim juce imala zakazan cr, nadam se da je sve proslo ok.

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 957
10.9.2015 21:42:21   
ziel

IZVORNA PORUKA: Farah 00

Ninuska CESTITAM, zaista brz porod. Nekavam je sincic ziv i zdrav, eto samo dan razlike izmedju njega i seke, a seka dobila najljepsi poklon ;-)

Carobno ti moras selfi poslati, jos je to ostalo, jer ove zene su se ekspresno porodile.

Ziel ja jos uvijek vidim da se depiliram..... a poslije cu i ja preci na ogledalce :-)

Blago tebi, haman ti manji pupo od mog... ja nista vise dole.ne vidim user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 958
10.9.2015 22:01:37   
Farah 00

Blago tebi, haman ti manji pupo od mog... ja nista vise dole.ne vidim user posted image

Eh moja Ziel kad mi novembarske terminuse budemo ovako iscekivale i jedna po jedna se javljale aBd iz bolnice, trema me uhvati kad pomislim ;-)

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 959
10.9.2015 22:21:08   
ziel
Hehe i ja sam to razmisljala danas...dok kazes keks doci ce do novembarskih terminusa user posted image
Ali ja jedva cekam, nije me strah poroda za sad i ne mislim o njemu nego samo o bebi user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 960
10.9.2015 22:53:34   
*pcelica*

Eh moja Ziel kad mi novembarske terminuse budemo ovako iscekivale i jedna po jedna se javljale aBd iz bolnice, trema me uhvati kad pomislim ;-)

Bas se primaklo user posted image Mene vec panika hvata.user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 961
10.9.2015 23:24:25   
Isha
Ninuska, cestitam user posted image
Brzo si zavrsila, jos nam se javljas odmah, postavljate visoke standarde user posted image

Neposredna veza do poruke: 962
10.9.2015 23:43:44   
UmmuHamza2305

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Bas se primaklo user posted image Mene vec panika hvata.user posted image user posted image

Mene ne hvata, nije me uopće strah, možda zato što ne znam šta me čeka user posted image A drago mi vidjeti ovaj spisak, bliži se, kad se sjetim kad sam zadnja na spisku bila

Neposredna veza do poruke: 963
11.9.2015 5:57:59   
ninuska
Jutro zene..iza mene neprospavana noc. Jedva cekam kuci da odspavam malo. Jedna beba konstantno place user posted image . A i moj visio na siki...slomio me..cim je izbacim place user posted image ..

(odgovor članu UmmuHamza2305)
Neposredna veza do poruke: 964
11.9.2015 6:22:33   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: ninuska

Jutro zene..iza mene neprospavana noc. Jedva cekam kuci da odspavam malo. Jedna beba konstantno place user posted image . A i moj visio na siki...slomio me..cim je izbacim place user posted image ..

Znam mila sve, izdrzi. Bice bolje cim dodjete kuci. Meni je Nora bila komirana dva dana, valjda od buke i vriske drugih beba.
Izdrzi jos malkice i ides kuci.

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 965
11.9.2015 6:31:03   
*pcelica*
JUtro zene, kako ste ?
Ninuska izdrzi jos malo. Danas cete kuci pa ce ti biti lakse. Bar ces imati mir da se odmorite.
Kako se meni spava to nije normalno. A mm cijelu sedmicu ide ranije na posao pa me alarm svako jutro probudi user posted image A basme krenulo da i ako se probudim u toku noci opet zaspim. NIsam dezurala ovu sedmicu user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 966
11.9.2015 6:59:08   
LieToMe RR

JUtro zene, kako ste ?
Ninuska izdrzi jos malo. Danas cete kuci pa ce ti biti lakse. Bar ces imati mir da se odmorite.
Kako se meni spava to nije normalno. A mm cijelu sedmicu ide ranije na posao pa me alarm svako jutro probudi user posted image A basme krenulo da i ako se probudim u toku noci opet zaspim. NIsam dezurala ovu sedmicu user posted image

i moj ide ovu heftu ranije, pa se i L nadigne (jutros nije za divno cudo). N je super sastavila noc, 6 sati u komadu user posted image tako da sam i ja lijepo odspavala.
evo sam svasta nesto uradila u medjuvremenu, i ves osuseni raspremila, i dnevni boravak, mm spremam na posao user posted image
imam rucak za danas, uspjela sam sinoc nokte da nalakiram. trebam jos srediti kasnije spavacu i izvaditi iz kreveta stvari za Noru, ove deblje gegice plisane. mislila sam sutra izaci bar do konzuma i cma, treba mi nekih sitnica... L bi trebala kod sveki za vikend jer ona pocinje raditi od pon, pa da jos malo bude s njima. vjerovatno ce je mm poslije posla pokupiti i odvesti. vidjecu jos kakav je plan i program.
a pcelice nemoj mi o spavanju user posted image ja sam se uhvatila juce da kunjam sjedeci dok je N dojila user posted image sreca pa je L glasna pa me trzne

Neposredna veza do poruke: 967
11.9.2015 8:01:00   
ziel
Jutro user posted image
Samo da se javim, evo sjedim u debelom dzemperu, izgleda da je ljeto proslo zvanicno...
Cekam da se caj malo ohladi da popijemo ja i mm i da idemo do grada, obici 3.4 mjesta nesto kupiti, nesto za bebu, nesto za mamu, a za tatu nema nista user posted image osim dorucka negdje cemo sjesti da ne bi ovako rano nesto kuhala user posted image
Za divno cudo sinoc nisam ustajala u wc, do 7 jutros pa sam se fino naspavala user posted image

Ninuska vjerujem da nije fino dok si u bolnici, mislim da ni ja necu u bolnici moci oka sklopiti bas iz istih razloga, ali zato svojoj kuci danas ides i neka te to raduje, sto je porod prosao u najboljem redu , da ne ostajes duze... user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 968
11.9.2015 9:09:39   
Leena
Ja od juce ne mogu da udem ovdje, sada sam usla, ali ne vidim postove user posted image user posted image user posted image
Zanima me je li se ninuska porodila??? I dzaba cete mi odgovoriti kada ne vidim nista... Dva razlicita racunara i mob, nista ne otvara

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 969
11.9.2015 9:19:48   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: Leena

Ja od juce ne mogu da udem ovdje, sada sam usla, ali ne vidim postove user posted image user posted image user posted image
Zanima me je li se ninuska porodila??? I dzaba cete mi odgovoriti kada ne vidim nista... Dva razlicita racunara i mob, nista ne otvara

Ni ja nisam cijelo jutro mogla uci. Mislim, udjem, ali ne vidim postove. Pobudalio i forum user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 970
11.9.2015 9:22:56   
*pcelica*

JUtro zene, kako ste ?

i moj ide ovu heftu ranije, pa se i L nadigne (jutros nije za divno cudo). N je super sastavila noc, 6 sati u komadu user posted image tako da sam i ja lijepo odspavala.
evo sam svasta nesto uradila u medjuvremenu, i ves osuseni raspremila, i dnevni boravak, mm spremam na posao user posted image
imam rucak za danas, uspjela sam sinoc nokte da nalakiram. trebam jos srediti kasnije spavacu i izvaditi iz kreveta stvari za Noru, ove deblje gegice plisane. mislila sam sutra izaci bar do konzuma i cma, treba mi nekih sitnica... L bi trebala kod sveki za vikend jer ona pocinje raditi od pon, pa da jos malo bude s njima. vjerovatno ce je mm poslije posla pokupiti i odvesti. vidjecu jos kakav je plan i program.
a pcelice nemoj mi o spavanju user posted image ja sam se uhvatila juce da kunjam sjedeci dok je N dojila user posted image sreca pa je L glasna pa me trzne

Ja vise ne znam ni sta mm radi. Koja je njegova duznost user posted image Mislim da jedino direktora ne mijenja. Ostali ko god fali on uskace. Sad mu kolega ne radi i svaki dan je na putu. Lafo niko ne zna u firmi voziti njegovog kombija user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 971
11.9.2015 9:23:43   
Isha
Leena, do foruma je. Vidis li sada?

Ninuska, jos malo i idete kuci aBd user posted image

Neposredna veza do poruke: 972
11.9.2015 9:29:05   
Carobno jutro

i ja tek uspjeh uci..znaci ni naopako nisam moglauser posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 973
11.9.2015 9:30:01   
aidana
Ja sam vidjela sinoc da se ninuska porodila, ali nisam mogla uci na rr.
Ninuska draga, da ti je ziv, zdrav i sretan user posted image user posted image a tebi zelim brz oporavak.

Koliko sam skontala hexe je imala zakazan carski, a i mijbebac ima za desetak dana...ostade samo carobno pa ja....vec me panika hvata. Sinoc sam cistila kuhinju do pola 1, ali nisam jos gotova. :)))) Svaki dan napravim inspekciju po kuci, provjerim je li sve na svom mjestu :))) treba mi bijela rukavica za inspekciju samoj sebi :))) pa pregledam dijete usi, nokte, osisala sam ga neki dan....pa sebe....oteo mi se totalno ovaj ocd, dok se ne porodim svi cemo izludjeti :)))

Idem se ja spremiti pa na ctg lagano.

Neposredna veza do poruke: 974
11.9.2015 9:44:26   
Leptiri
Evo i mene user posted image
Jedva se ukljucih na rruser posted image
Vratia se Sime kuci svojoj user posted image

Ninuska iskrene cestitke user posted image user posted image user posted image bravo za tako lak i brz porod user posted image

Farah mila kako si mi ti? Jesi li se ti vratila kuci?

Carobnici poseban user posted image pozdrav za ono zaboravljanje user posted image

Idem sad da sve citam, pa jada sta zapamtim user posted image

"Na uho ću ti šaptati tajne, a kada ih prepoznaš,
ti samo glavom kimni i ostani u tišini. " Rumi

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *