|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar
11.9.2015 15:45:20   
ninuska

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

O ninushka, kuco starauser posted image ti isto zacaas to nesta odradiuser posted image kako se osjecas? Jesi li pukla?

Dobro hB..malo me rana boli al.proci ce...jesu..imam.dva konca..beba posla da izadje i ja nisam.imala napone. A glavica stoji...cekali i kako ih nije bilo.odlucili da me capnu malo da ne bih popucala.

pcelice vala jeste..ja evo ustala da se razgibam..da se ne vucem ko puz pred svojima :)

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 1001
11.9.2015 15:55:48   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: ninuska

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

O ninushka, kuco starauser posted image ti isto zacaas to nesta odradiuser posted image kako se osjecas? Jesi li pukla?

Dobro hB..malo me rana boli al.proci ce...jesu..imam.dva konca..beba posla da izadje i ja nisam.imala napone. A glavica stoji...cekali i kako ih nije bilo.odlucili da me capnu malo da ne bih popucala.

pcelice vala jeste..ja evo ustala da se razgibam..da se ne vucem ko puz pred svojima :)

Hajd srecom nije puno, isto kao LTM, samo sto se ona stiskala... nek je braco dobar, a konicici ce proci brzouser posted image user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1002
11.9.2015 16:03:42   
Travelove
Carobno ti si sledeca :-)
Ma proci ce to sve u najboljem redu, znas da moras i traje par sati a kasnije si rahat sa bebijem svojim. Vidis kako to ide expresno i brzo za sve clanice foruma, user posted image tako ces i ti.

Ninuska pa cestitke, svaka cast, brz oporavak,a maloj bebici dug, zdrav i sretan zivot. Uzivajteeeeeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1003
11.9.2015 16:08:06   
ziel
Zene ja uzela danas i naljepnice za zid, evo kako izgleda user posted image
user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 1004
11.9.2015 16:11:20   
Travelove
user posted image user posted image
Pepo je, sarerno i veseloooo

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1005
11.9.2015 16:16:44   
ziel
IZVORNA PORUKA: Travelove

user posted image user posted image
Pepo je, sarerno i veseloooo

user posted image bas je sareno bebasto user posted image user posted image
ja toliko uzivam dok pripremam stvari za dolazak sincica
user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 11.9.2015 16:17:10 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Travelove)
Neposredna veza do poruke: 1006
11.9.2015 17:12:16   
Leena
Evo i mene napokon user posted image
Ninuska user posted image ti si to majstorski odradila!
Ljubim vas sve, sada proradila rr, ali i dosla kuci, djeca skacuuser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1007
11.9.2015 17:15:03   
*pcelica*
Ziel super izgleda user posted image
Ja danas u bojpromu gledala one putne krevetice. Svidjela mi se dva. Ali me brine jer su za kilazu do 15 kg user posted image Ima li neka mama koja je koristila ove putne i do koje godine su bebice spavale u njima.

Sad se sjetih. Znate li gdje ima da se kupi donji dio trenerkice ili gace tamno plave br 62?

< Poruku je uredio *pcelica* -- 11.9.2015 17:17:08 >

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1008
11.9.2015 17:20:22   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Ja danas u bojpromu gledala one putne krevetice. Svidjela mi se dva. Ali me brine jer su za kilazu do 15 kg user posted image Ima li neka mama koja je koristila ove putne i do koje godine su bebice spavale u njima.

ja sam koristila putni, imam dva camova. u jednom L spavala do maja (ono kad smo joj krevet kupili) vala nama bio odlican. ja ne bih drvani ni u ludilu. uzeli kvalitetan madrac u nobilu (sad ce sve ostati N, oprali smo krevet eno ga ko nov, bez je boje).
L je spavala u njemu do maja, znaci imala 2 god i 4 mjeseca.
ovaj jedan nam je mobilni, sluzio ko igraona dok je L bila mala, znala ga na balkon izbaciti, staviti u dnevnu...na more, kod mojih, kod sveki, kad smo isli na izlete, u goste...nema gdje ga nismo vukljali.
meni su oni odlicna stvarka. neko voli drvo, meni je ovo bilo idealno, skakala je u njemu boze sacuvaj, niti se kad udarila niti je ispala iz njega.

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1009
11.9.2015 17:24:17   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: ziel

user posted image

preslatko user posted image bas lijep kutak.

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1010
11.9.2015 18:04:23   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: LieToMe

ja sam koristila putni, imam dva camova. u jednom L spavala do maja (ono kad smo joj krevet kupili) vala nama bio odlican. ja ne bih drvani ni u ludilu. uzeli kvalitetan madrac u nobilu (sad ce sve ostati N, oprali smo krevet eno ga ko nov, bez je boje).
L je spavala u njemu do maja, znaci imala 2 god i 4 mjeseca.
ovaj jedan nam je mobilni, sluzio ko igraona dok je L bila mala, znala ga na balkon izbaciti, staviti u dnevnu...na more, kod mojih, kod sveki, kad smo isli na izlete, u goste...nema gdje ga nismo vukljali.
meni su oni odlicna stvarka. neko voli drvo, meni je ovo bilo idealno, skakala je u njemu boze sacuvaj, niti se kad udarila niti je ispala iz njega.

Ma ko ce mene nasavjetovati nego nasa ltm user posted image Ja sam i kontala da izgura do druge godine bar. Imam ja drveni. Trebalo bi mu samo promijeniti dvije letvice na onompodu. Ali mi je on samo za prespavati. Ovaj cu vise iskoristiti. Gdje god krenem mogu ga ponijeti. Bas sam se bila zabrinula jer sam oko odavno bacila na ove user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1011
11.9.2015 18:12:47   
ziel
Hvala LTM i Pcelice user posted image

Ja upravo oprala auto, nije mi izgledalo da je prljavo, reko zacas cu ja to, jest malosutra, evo me ledja uhvatila izmedju lopatica, moram se malo ispruziti, i opet po sredini odozgo ostale kapljice vode sto ne mogu da dokacim user posted image isto frizure kod nekih fudbalera ono kad ostave kosu preko sredine glave a okolo obrijano joj sta mi je naumpalo user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 1012
11.9.2015 18:22:50   
M.A.M.
Ziel draga vezano za te gacice iz DM-a,moj ti je savjet da ih probas dok si kuci,ja sam ih uzela i bacila,jedva ih navukla,ono je bas za slang trudniceuser posted image doduse mozda ce ti tebi moci al ipak probaj,topla preporuka uzmi u apoteci gacice,a sobica je meeeeduser posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1013
11.9.2015 18:29:45   
ziel

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Ziel draga vezano za te gacice iz DM-a,moj ti je savjet da ih probas dok si kuci,ja sam ih uzela i bacila,jedva ih navukla,ono je bas za slang trudniceuser posted image doduse mozda ce ti tebi moci al ipak probaj,topla preporuka uzmi u apoteci gacice,a sobica je meeeeduser posted image

user posted image meni onda definitivno ne mogu , bas cu sad da raspakujem da vidim , hvala na upozorenju a i za sobicu user posted image user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1014
11.9.2015 18:32:30   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

A kako cemo znati da li nam mogu? I ja trebam kupiti. Prije trudnoce sam nosila velicinu M,L zavisi od modela. Sad ko zna moze li mi i xxxxl user posted image Nista ja cu pitati tetu u apoteci moguli probati user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1015
11.9.2015 18:35:42   
*pcelica*
Zene jeste li gdje kod nas vidjale ovakve http://www.hm.com/de/product/17816?article=17816-B
Bila sam danas u lindexu. Nisu normalni zivota mi. Onaj skafander za kolica i AS kod njih 130 maraka.Sto nam turbo limac zatvorise sreca ih srela. Kod njih sam ja kupovala placala 50 KM

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 1016
11.9.2015 18:36:38   
Farah 00

IZVORNA PORUKA: ziel

user posted image

Ziel bas sladak i veseo bebi kutak :-). Koja ti je dimenzija krevetica, moj je 120x60, nekako mi izgleda ogroman spram tvog user posted image user posted image user posted image
Sto si prala ti auto i istezala se ;-)

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1017
11.9.2015 18:44:07   
Farah 00

Zene jeste li gdje kod nas vidjale ovakve http://www.hm.com/de/product/17816?article=17816-B
Bila sam danas u lindexu. Nisu normalni zivota mi. Onaj skafander za kolica i AS kod njih 130 maraka.Sto nam turbo limac zatvorise sreca ih srela. Kod njih sam ja kupovala placala 50 KM

Pcelice ja sam takve slicne trenerkice donji dio vidjela na FB stranici kod onih cura sto prodaju H&M garderobu, bile kod njih na akciji za 11 KM. Ja imam 2-3 neke u prijateljima :-D

A kakav je to skafander za AS i kolicauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1018
11.9.2015 18:53:33   
M.A.M.
Pcelice one gacice u apoteci imaju u velicinama,kad su meni mogle,moci ce i tebi,a ove u Dm-u su neka univerzalna velicina ja jedva navukla

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 1019
11.9.2015 19:02:25   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: Farah 00

Pcelice ja sam takve slicne trenerkice donji dio vidjela na FB stranici kod onih cura sto prodaju H&M garderobu, bile kod njih na akciji za 11 KM. Ja imam 2-3 neke u prijateljima :-D

http://www.hm.com/de/product/84409?article=84409-A
Ja sam Atiji kupilau turbo limacu dok jebio kod nas. Ali rozi. Bio 50KM Sto je na graniciisplativosti. Jer ga je obukla dva tri pota. Ovi u lindexu su mi preskupi. Imaju slatke plisane. Nesto slicno je ltm postavljala sliku da ona ima. Ti su 60KM Oni su isto topli. Ima i malih brojeva

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 1020
11.9.2015 19:08:09   
ziel
Farah na onom papiricu s cijenom pisalo je 120_x_70...

Joj draga MAM upravu si za gacice.evo probala ja preko helanki imaju skroz malo elastina jedva navukla a do poroda ima jos 2 mj.pa cu sigurno jos kila nabiti.... ove definitivno otpisujem

< Poruku je uredio ziel -- 11.9.2015 19:12:59 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 1021
11.9.2015 19:31:52   
Carobno jutro

Ziel, divna sobica Preslatko.user posted image

Farah, vracate se to je li? Hajd sretnouser posted image

Ja sam kupila te mrezaste u apoteci i sto je najgore nije mi palo na pamet da probamuser posted image
Morat cu i ja to raspakovat da vidim kakva je sitiacijauser posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1022
11.9.2015 19:45:23   
Isha
Ziel, kutak je presladak, a gacice iz dm-a jesu male. S prvim sam imala 62 na porodu i navukla sam ih nekako user posted image

Leena, ides li ti na depilaciju kod I?

Neposredna veza do poruke: 1023
11.9.2015 19:50:15   
Farah 00

IZVORNA PORUKA: Farah 00

http://www.hm.com/de/product/84409?article=84409-A
Ja sam Atiji kupilau turbo limacu dok jebio kod nas. Ali rozi. Bio 50KM Sto je na graniciisplativosti. Jer ga je obukla dva tri pota. Ovi u lindexu su mi preskupi. Imaju slatke plisane. Nesto slicno je ltm postavljala sliku da ona ima. Ti su 60KM Oni su isto topli. Ima i malih brojeva

A znam to su sto imaju prorez dole kako bi se beba mogla vezati u AS, i ja sam te gledala, al nisam jos nista nasla normalne cijene. Lindex je preskup. Mram vidjeti preko fb od djevojke koja prodaje Carters odjecu za bebe, ona je plisane neke postavljala.

Carobno eto mene u Sar da budem blizu kad ti dodjes na red aBd. :-)

Neposredna veza do poruke: 1024
11.9.2015 20:01:56   
rose

Sad se sjetih. Znate li gdje ima da se kupi donji dio trenerkice ili gace tamno plave br 62?

moja cura nekad prespava ima cca 19 kg

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *