|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar
10.9.2015 7:29:09   
ninuska

IZVORNA PORUKA: blue moon

pozdrav ženice kako ste danas...moja bebica standardno vrckasta u stomaku, nekad se bas raspleše, super je kad stalno osjetim pokrete al mi baš nekad bude neugodno kad skroz nisko u stomaku osjetim pulsiranje, jel moguće da je to ona trbušna vena, jer pulsiranje baš bude ujednačeno.

Ziel krevetic i komodica su super, i kod mene ce biti drveni, pogotovo zgodna stvar kad se osim madraca i ogradica moze pomjerati po visini, oni mrezasti mi nekako djeluju nepouzdani. Za madrac se jos nismo odlucili, na nasem krevetu je nobilov koji je predobar, pa mozda i za bebu uzmemo tamo.

Gledala sam i ja te podloge za presvlačenje po radnjama u SA, cijena je oko 50 KM, pitanje je koliko su stvarno upotrebljive te podloge, do koje bebine dobi. Praktično je to što se mogu postaviti na komodicu ili na krevetac pa čuva leđa, al nisu loše ni one platnene podloge što su nepromočive s jedne strane pa se beba može presvlačiti bilo gdje, čak i kad poraste, ovako nesto:

user posted image

Ovakav ja imam. Samo u bijeloj boji...a drugi je bez obog dijela ta glavu. Meni prakticno. Ne spustas svugdje dijete,,a i ako se upiski tokom.presvlacenja nece otici na krevet :)

(odgovor članu blue moon)
Neposredna veza do poruke: 851
10.9.2015 7:36:40   
ninuska
Mi proslavismo rodjendan user posted image . Bilo nam je super :). Hvala vam na podrsi i cestitkama, cure user posted image user posted image . Super ste.
Sto se tice torte rekoh da je sestra imala drugu, neukrasenu ali manju. Trcala s posla da kupi ukrase i uspjeka zavrsiti. Stavila je u led da se stisne. Malo su kasnili, dosli oko pola sedam ali svakako ne bi odmah ni puhali svijece. Drugu tortu sam kupila u nekoj slasticarni. Obicna bez ikakvih ukrasa reko ako zafali user posted image .

Eh, mislila sam da cu se preksinoc poroditi. Opet sam imala menstrualne bolove kao i sinoc user posted image . Danas idem na ctg pa cemo vidjeti sta dr kaze. Ovo mi je novo jer s malom koliko se sjecam ovakvih bolova nisam imala osim kad je krenuo porod.

aidana bebica malo uspavana. Ne sekiraj se draga user posted image . A, Aida je super. Ja kod nje vodim trudnocu, a prvi put me i porodila :)

< Poruku je uredio ninuska -- 10.9.2015 7:42:10 >

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 852
10.9.2015 7:39:18   
*pcelica*
Dobro jutro user posted image user posted image
Ninuska kako je prosao rockas? Kako si rijesila problem torte?
Vidim pisale ste o steznicima.Ja imam nekakav, dobila od tetke. Bas dobro stisne. Moram ga naci,Boga pitaj gdje sam ga ostavila user posted image Kupila sam i grudnjak za dojenje. Oni su mi prakticni ovi obicni me zuljaju user posted image Ona cuda za presvlacenje sto se montiraju na krevetic ili komodicu ovaj put necu kupovati. Imala oba puta nikad nijedno dijete nisam na tome presvukla. Samo mi smetalo.

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 853
10.9.2015 7:50:51   
ziel
Ja sam vec kupila musemicu za presvlacenje ali kad je rijec o djecacima treba neka zracna musemica jer oni prskaju iznad sebe user posted image

Hvala Travelove na informacijama, ionako hocu da kupim naljepnica za zid ovaj da ukrasim iznad krevetica i komodice i onu knjigu vaznih dogadjanja ne znam ni kako se zove user posted image gdje cu upisivati ponesto i stavljati poneku slikicu bebinu i kako bude rastao...da ima uspomenu lijepu user posted image to vjerovatno ima u toj knjizari kod Hemijske skole...

Jel taj grudnjak za dojenje nema zice?

< Poruku je uredio ziel -- 10.9.2015 7:54:37 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 854
10.9.2015 7:56:49   
M.A.M.
Jutro user posted image ,evo nam kise,prava jesen stigla,valjda bude jos koj dan lijep da mozemo malo setati

Ninuska sretan rodjendan sa zakasnjenjem malenoj da vam bude ziva i zdrava user posted image

LTM jesi li prezivila noc,majkemi divim ti se sa dvoje djece,ja sa ovom jednom evo mjesec pa sam luda napolauser posted image ,i kad mi neko kaze ostale mu kile nakon poroda,ja imam osjecaj da sad imam manje nego prije trudnoce,svegami nestaju sameuser posted image

Sretno danas na kontrolama zeniceuser posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 855
10.9.2015 8:02:11   
ninuska
travelovei ja sam kupila pakovanje od 5 komada. Dovoljno mi s tim da imam i obicnih pamucnih gaca. Pa eto kupi i njih ako nemas. Tako sam i prvi put radila.
pcelice evo napisah u postu iznad tvog. Sve je super proslo :). Al mora negdje zapeti user posted image . Ni ja nisam koristila te cvrste podl9ge
Prakticnije mi bilo na krevetu presvlaciti ali da i ja sjedim. Ne stojim jer bi mi.u tom slucaju ledja otpala user posted image
mam hvala user posted image . Nama je ustvari rodjendan 11 septembra ali smo malo ranije proslavili zbog mame user posted image .
I ja se pitam kako cu sa dvoje..jucer me mala pred polazak u 8graonu iznervirala samo tako.oblacim je, hocu frizuru a ona bi da se igra user posted image . Au skripcu sa vremenom. Samo sam pomislila sta ce biti za koji dan user posted image . Zatvoricu se u kucu

< Poruku je uredio ninuska -- 10.9.2015 8:04:54 >

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 856
10.9.2015 8:13:09   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: ninuska

travelovei ja sam kupila pakovanje od 5 komada. Dovoljno mi s tim da imam i obicnih pamucnih gaca. Pa eto kupi i njih ako nemas. Tako sam i prvi put radila.
pcelice evo napisah u postu iznad tvog. Sve je super proslo :). Al mora negdje zapeti user posted image . Ni ja nisam koristila te cvrste podl9ge
Prakticnije mi bilo na krevetu presvlaciti ali da i ja sjedim. Ne stojim jer bi mi.u tom slucaju ledja otpala user posted image
mam hvala user posted image . Nama je ustvari rodjendan 11 septembra ali smo malo ranije proslavili zbog mame user posted image .
I ja se pitam kako cu sa dvoje..jucer me mala pred polazak u 8graonu iznervirala samo tako.oblacim je, hocu frizuru a ona bi da se igra user posted image . Au skripcu sa vremenom. Samo sam pomislila sta ce biti za koji dan user posted image . Zatvoricu se u kucu

I ja sam na krevetu. Kad se Atija rodila Ajla je morala u svemu da ucestvuje. Onda skakuce oko komodice jer ne vidi. Ovaako sve one kremice i kozmetiku koju svakodnevno koristim sam drzala u jednoj ukrasnoj kutiji i Ajla to sve pripremi i nas dvije seku presvlacimo na krevetu.. Nas dvije sjedimo, ne bole nas ledja, milina user posted image Tako cu i sad

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 857
10.9.2015 8:15:27   
M.A.M.

Samo procitas postove od LTM,i bice ti lakse user posted image user posted image ,majkemi ja ne znam kako bi sa dvoje,al valjda to covjeku nekako bude ook kao i sa jednim sta znam,ja juce dok sam spakovala sebe pa nju,jos mm ufatio zanovjet nece jednu majicu hoce drugu,pa krenuli ne znam jesam posla ili doslauser posted image ,dosli kod dr ja u sebi nabrajam jesam li sve ponijelauser posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 858
10.9.2015 8:22:57   
ninuska

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Samo procitas postove od LTM,i bice ti lakse user posted image user posted image ,majkemi ja ne znam kako bi sa dvoje,al valjda to covjeku nekako bude ook kao i sa jednim sta znam,ja juce dok sam spakovala sebe pa nju,jos mm ufatio zanovjet nece jednu majicu hoce drugu,pa krenuli ne znam jesam posla ili doslauser posted image ,dosli kod dr ja u sebi nabrajam jesam li sve ponijelauser posted image

Razumijem te...doci ce to sve na svoje..na proljece ce ti biti super...beba veca, nema predebelih stvari...lagana setnjica..i ja se pitam kako sam pregurala neke stvari..al dodje to samo od sebe..pa tako ce i sad sa dvoje aBd. Mene samo strah nervoze i vikanja. Bojim se da ce mi zivci popustitiuser posted image ..svako ce traziti svoje user posted image . Sa malom sam samo lezala u pocetku, odmarala, a muz brinuo 15 dana..sad je drugacije..ma mi smo jake user posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 859
10.9.2015 8:25:58   
ninuska

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

I ja sam na krevetu. Kad se Atija rodila Ajla je morala u svemu da ucestvuje. Onda skakuce oko komodice jer ne vidi. Ovaako sve one kremice i kozmetiku koju svakodnevno koristim sam drzala u jednoj ukrasnoj kutiji i Ajla to sve pripremi i nas dvije seku presvlacimo na krevetu.. Nas dvije sjedimo, ne bole nas ledja, milina user posted image Tako cu i sad

user posted image ...i mi cemo opet tako...kremice i pelene nek.budu pri ruci da cura moze dohvatiti. Vec je izrazila zelju za pomaganjem. Al bojim se da ce je brzo proci user posted image

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 860
10.9.2015 8:28:36   
LieToMe RR

Jutro user posted image ,evo nam kise,prava jesen stigla,valjda bude jos koj dan lijep da mozemo malo setati

Ninuska sretan rodjendan sa zakasnjenjem malenoj da vam bude ziva i zdrava user posted image

LTM jesi li prezivila noc,majkemi divim ti se sa dvoje djece,ja sa ovom jednom evo mjesec pa sam luda napolauser posted image ,i kad mi neko kaze ostale mu kile nakon poroda,ja imam osjecaj da sad imam manje nego prije trudnoce,svegami nestaju sameuser posted image

user posted image user posted image
prezivjeh sinoc a evo i jutros. malena ko svicarski sat, probudila se oko 6 da siki i taman zavrsila s njom odem mm da probudim da se sprema na posao kad L budna user posted image
i tu stereo u 6:15... ovaj hoce u kupatilo da se sprema, mala nesto negoduje, ova bosa hoce gummy bear da gleda...majke dobro sam ja normalna ikako...
uglavnom evo komirale se obje (moja sreca nece dugo trajati malena ce uskoro da siki), L je istusirana, sredjena, doruckovala, malu jos nisam presvukla cekam da se probudi
sudje oprano, ves raspremljen (danas moram nekako ugrabiti da opeglam) a i imam novu masinu vesa... stan prozracen, spavaca raspremljena, ostalo mi jos sudje sad cu i to...
oprala sam i zube, namazala lice kremom, cak sam i ovu meg ryan na glavi dotjerala user posted image
ma znate sta zene: koji sam ja meni kralj user posted image user posted image

kad smo kod kila ja na +3 kg user posted image nepune tri sedmice poslije poroda i otislo cca 15 kg. ja prezadovoljna user posted image brat prekjuce kad me vidio odusevljen, kaze izgledam bolje nego kad sam se sa L porodila. a tacno nemam kad ni da mislim o jelu dok sve namirim

ninuska tako mi je drago da je sve proslo super i da je curica dobro. sto se tice bolova, ja rekoh vise puta, meni ovo ko da je prva trudnoca. snaslo me svasta nesto sto sa L ni u snu nisam dozivjela

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 861
10.9.2015 8:36:22   
ninuska
Joj ltm...ludnica user posted image . A, najgore je sto se djeca probude obicno kad ne treba :). Bar je kod mene tako.
Zar vec 2o dana malenoj..mashalla...bas vrijeme leti ko ludo user posted image . Nek rastu djeca hB. Evo jedan user posted image .

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 862
10.9.2015 8:38:16   
aidana

Ninuska drago mi je da je sve proslo superuser posted image user posted image a curici cemo onda sutra opet cestitati user posted image user posted image

Mene zna uhvatiti panika kako cu to s dvoje kad me i ovo jedno nekad izludi.
Ponedjeljak i cetvrtak mi budu najgori, moram ga probuditi ujutro da stignemo na radionicu i onda on bude mrgud i nista nece, nece da se obuce, nece da jede, nece da pere zube...a vrijeme prolazi, polako pocinjemo kasniti ja se krenem nervirati user posted image user posted image onda izletimo iz kuce, pa poslije radionice idem kupiti sta mi jos treba u kucu, kuci kad dodjemo obrnut proces, skidaj, presvlaci daj ponovo da jede prije spavanja, uspavaj, pravi rucak, pospremi po kuci i onda ono najgore, moram ga opet buditi da stignemo na engleski....pa opet citava procedura od jutra sa hranjenjem i presvlacenjemuser posted image user posted image jos kad na to dodam zimu, skafandere i ostalu opremu, preznojavanje u hodniku i bebu koja se po nekom nezapisanom zakonu uvijek ukaki kad trebas ici negdje....nije mi dobrouser posted image user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 863
10.9.2015 8:39:55   
aidana

mam jesi rastjerala goste user posted image user posted image
A ja sad radim na intenzivnom debljanju, jer vec vidim da ce poslije poroda kile same letjeti

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 864
10.9.2015 8:42:52   
aidana

IZVORNA PORUKA: Isha

Ovaj sam kupila
http://www.leonisa.com/en/products/high-waisted-girdle-with-butt-lifter-benefit/?F_All=y

gdje ima kod nas kupiti ovakav steznjak?
Ja imam neke kao potkosulje u boji koze, ali su mi se znali podici i nisu mi bili udobni, mada sam ih ja svakako nosila samo kad idem negdje da mi stisne stomak i da iluziju zgodne zene user posted image user posted image

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 865
10.9.2015 8:43:03   
ninuska
IZVORNA PORUKA: aidana

Jutro user posted image ,evo nam kise,prava jesen stigla,valjda bude jos koj dan lijep da mozemo malo set__ati

A ja sad radim na intenzivnom debljanju, jer vec vidim da ce poslije poroda kile same letjeti

I ja sam nakvasala u zadnje vrijeme...al sto kazes otici ce..ako nista od nerviranja :).
Kad ides na ctg? Jel danas ili sutra? Ja odoh kasnije

Bilo je chiccu..mozda uma sad u onoj drugoj radnji...a pogledaj u baby centru u bbi...nisam sigurna za lindex..
Meni je ovo nezgodno zbog rane..a moram imati i gace..ne mogu bez gaca obuci..

< Poruku je uredio ninuska -- 10.9.2015 8:46:22 >

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 866
10.9.2015 8:46:47   
M.A.M.

Suti ne prizivaj,sve sam rastjerala user posted image ,ma otici ce kile dok se okrenes,a sto se tice steznjaka ja nosila 3 dana i skrlet me uhvatio jedan dan od vrucine i skinem,nisam ga vise ni obukla,al sreca nije mi ni stomak ostao velik

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 867
10.9.2015 8:48:03   
aidana

Jutro user posted image ,evo nam kise,prava jesen stigla,valjda bude jos koj dan lijep da mozemo malo set_ati

I ja sam nakvasala u zadnje vrijeme...al sto kazes otici ce..ako nista od nerviranja :).

Ma jasta ce otici, kad skontam da se nisam stigla posteno najesti ni sa prvom bebom .

Ja sutra idem na ctg. Taman sutra imam gdje ostaviti malca i ne moram se zuriti kao neki dan. Je li bude veca guzva kad ides kasnije?

< Poruku je uredio aidana -- 10.9.2015 8:49:01 >

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 868
10.9.2015 8:56:16   
ninuska

Jutro user posted image ,evo nam kise,prava jesen stigla,valjda bude jos koj dan lijep da mozemo malo set_ati

Ma jasta ce otici, kad skontam da se nisam stigla posteno najesti ni sa prvom bebom .

Ja sutra idem na ctg. Taman sutra imam gdje ostaviti malca i ne moram se zuriti kao neki dan. Je li bude veca guzva kad ides kasnije?

Prosle sedmice je bila ludnica. A sedmicu prije toga nije..ma meni ne odg ranije...moram po malu u vrtic oko dva...na maltu...a ne bi mi bilo usputno da se kuci vracam poslije jutarnjeg ctg-a pa opet dole

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 869
10.9.2015 9:38:17   
Leena

Leena, gdje te majice kupis?

Steznik sam nosila oba puta, a drugi put mi je bas pomagao zbog bolova u ledjima koje sam imala, nakon sto je stomak ispuhao.

http://www.hm.com/hr/product/52026?article=52026-G

To je to, a kupio mi jednom brat kad je bio u HR, a moze se i naruciti kod onih na fb sto prodaju h&m stvari, samo naplate po fino skuplje... Najbolje je ako ti neko ide u HR traziti da ti kupi.. Ima i dugih rukava user posted image i pojedinacnih, malo ljepsih, ove su basic, ali ja ove imam i meni super. Najbolje vam je otici na H&M Hr stranicu, pa u maternity wear pregledajte sta ima.

Ninuska, eto odgovorih gore za majice. Drago mi je sto je za rodendan sve super proslo. Super su ti bolovi, tako je meni sa Lejlom, pa se otvorih u sekundi, nadam se da ces i ti tako user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 870
10.9.2015 9:41:50   
Isha

Ovaj sam kupila
http://www.leonisa.com/en/products/high-waisted-girdle-with-butt-lifter-benefit/?F_All=y

Ja imam neke kao potkosulje u boji koze, ali su mi se znali podici i nisu mi bili udobni, mada sam ih ja svakako nosila samo kad idem negdje da mi stisne stomak i da iluziju zgodne zene user posted image user posted image

Kupila sam ga preko eBay-a i stvarno je odlican.

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 871
10.9.2015 9:45:01   
Leena
Evo sada gledam, na HR H&M nema neki izbor trenutno, samo dvije tri verzije ovih kratkih rukava, ali npr na Holandskoj ima kakvih hoces... Zavisi gdje imate nekoga dfa vam kupi...

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 872
10.9.2015 9:47:36   
Leena

Ovaj sam kupila

Kupila sam ga preko eBay-a i stvarno je odlican.

Ja sam imala slican, ali bez gacica, to mi je bilo prakticnije za pocetak zbog rane

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 873
10.9.2015 10:01:21   
ninuska
IZVORNA PORUKA: Leena

Leena, gdje te majice kupis?

Steznik sam nosila oba puta, a drugi put mi je bas pomagao zbog bolova u ledjima koje sam imala, nakon sto je stomak ispuhao.

http://www.hm.com/hr/product/52026?article=52026-G

To je to, a kupio mi jednom brat kad je bio u HR, a moze se i naruciti kod onih na fb sto prodaju h&m stvari, samo naplate po fino skuplje... Najbolje je ako ti neko ide u HR traziti da ti kupi.. Ima i dugih rukava user posted image i pojedinacnih, malo ljepsih, ove su basic, ali ja ove imam i meni super. Najbolje vam je otici na H&M Hr stranicu, pa u maternity wear pregledajte sta ima.

Ninuska, eto odgovorih gore za majice. Drago mi je sto je za rodendan sve super proslo. Super su ti bolovi, tako je meni sa Lejlom, pa se otvorih u sekundi, nadam se da ces i ti tako user posted image

Koliko dugo si imala ovakve bolove? Meni evo opet pocelo...imam osjecaj ko da cu svaki cas procuriti (ono kad trebas menstruaciju da dobijes)?

Ltm..vala si u pravu..ko da mi je prvo dijete..uopste mi trudnoce nisu iste

< Poruku je uredio ninuska -- 10.9.2015 10:04:35 >

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 874
10.9.2015 10:40:54   
LieToMe RR
polako ninuska bice sve ok. ja se evo cijelo jutro tjedim i govorim mogu ja to.
evo sam paprike nafilovala, krckaju se. cuftete gotove. bar cu biti mirna 2-3 dana, samo saltam priloge. a evo i palacinke pravim, moram malo i Leoni udovoljiti.
a trenutno pjevusim onu od skroza - suupppeeerrrr zeeenaaaaa, ja sam super zenaaaa user posted image user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *