|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-August
24.8.2015 20:39:06   
ninuska

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: ninuska

IZVORNA PORUKA: maksi

Zene porodila nam se LTM ja joj poslala poruku na viber da vidim sta ima kad ona meni ja se porodila.
Peglala i u 4:10 je zaboli dosla u bolnicu maksimalno otvorena i u pola pet se cura rodila teska 4200 kg a duga 54 cm.

Cestitke draga LTM i ovdje da ste zivi i zdravi svi skupa user posted image user posted image

user posted image user posted image ..ja taman podjoh da javim zenama user posted image . Preduhitrila si me...user posted image ... da n

maksi je meneuser posted image user posted image user posted image user posted image eno ima i tema, da ima sta citati kad dodje kuciuser posted image

Haha..ja posla da pisem post a mala kakila user posted image ..morala da je operem user posted image
Nije.ni bitno...nek je sve prosl9 kako treba i da je beba ok user posted image . Trebala bi sutra izaci

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 1926
24.8.2015 20:42:25   
Leptirica87
Cestitam i ja LTM da bude ziva i zdrava bebica i uvijek sretna i vesela sa svojim roditeljima i sekom...zelim od sveg srca....A drugim trudnicama pa i sebi zelum makar priblizno lagan porod InsAllahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1927
24.8.2015 20:52:56   
Leptiri
user posted image za LTM i njenu princezu user posted image nek su nam zive i zdrave user posted image
Znala sam da ce peglatiuser posted image

"Na uho ću ti šaptati tajne, a kada ih prepoznaš,
ti samo glavom kimni i ostani u tišini. " Rumi

(odgovor članu Leptirica87)
Neposredna veza do poruke: 1928
24.8.2015 21:03:14   
suncica15
[smuser posted image =bravo.gif]user posted image za LTM
Ehh da i ostale trudnice budu imale sreću kao ona i da se porode za pola sata

(odgovor članu Leptiri)
Neposredna veza do poruke: 1929
24.8.2015 21:07:44   
rose

Neaktivne clanice izbrisane sa spiska...postupak je moguce obrnuti user posted image

AUGUST

06.08. Maksi user posted image porodila se 29.07. user posted image
14.08. Rose user posted image porodila se 18.08 user posted image
15.08. Pandica user posted image porodila se 10.08.user posted image
18.08. Putujuca user posted image porodila se 01.08.user posted image
24.08. LieToMeuser posted image porodila se 24.08.user posted image
28.08. MAM user posted image porodila se 10.08.user posted image
28.08. Airyfairy
28.08. Bebac bucko

LTM jedina koja se porodila u dan termina...za sada user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 1930
24.8.2015 21:09:30   
rose

IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305

Znate li ko ju je porodio?

e to ne znamuser posted image

Stojkanovic Goran i babica Zlatka

Neposredna veza do poruke: 1931
24.8.2015 21:10:10   
Farah 00

IZVORNA PORUKA: Farah 00

Neka je ziva i zdrava svojim roditeljima :-) Zena se ekspresno porodila za 20 minuta, ma pravo cudo. MashAllah i bebica je velika.
Carobno nista tebi od mustuluka user posted image user posted image

nista, Farah bogmeuser posted image
maksii je uzelauser posted image user posted image

kako si ti?

Dobro sam draga, mm na godisnjem pa smo na moru do 13.09, naravno ako bude sve ok. Nekad se jedino zabrinem jer ova moja bebica je neka mirnica, samo se ponekad javi, pa kad je ne cujem odmah se zabrinem.
Kako si ti, jesi li pokupovala vecinu stvarcica za bebicu?

Neposredna veza do poruke: 1932
24.8.2015 21:12:28   
rose
gledam ovaj august i kontam da imamo solidno drustvance za proslavu rodjendana... user posted image

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 1933
24.8.2015 21:27:48   
lala88
A ja Rose gledam avgust zaredale cure pravo, mogla bi ja i snahu izabrati i maksi i ja. user posted image

8.7.2015g B

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1934
24.8.2015 21:42:46   
M.A.M.
Nafakali ovaj august,sve lagani porodi user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 1935
24.8.2015 22:32:35   
*pcelica*
Dobro vece drage moje. Danas nije htio post da mi prodje. Sad udjem da vidim ima li sta novo kad imam sta da vidim user posted image . LTM cestitam mila od srca. Nismo ni sumnjali da ces ti to drugacije nego onako usput izmedju dva posla user posted image Bebici dug i sretan zivot zajedno sa sestricom i roditeljimauser posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1936
25.8.2015 6:21:11   
Travelove
Dobro jutro zenice, zelim lijep ostatak dana.

LTM, ma odlicna si nemam rijeci. user posted image user posted image cestitke od srcaaaa, da bebica bude ziva i zdrava 100 godina. A porod, ma divan, expresni!

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1937
25.8.2015 6:35:17   
mojbebac
Dobro jutro zenske...ja se probudila prije sat,nece san na oci...sinoc bili na bazenu i bas imam upalu misica...
LTM sve cestitke,da bebac bude ziv i zdrav,i vi sa njom a nama svima zelim tako lak porod.
Idem se spremati na posao ;)

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Travelove)
Neposredna veza do poruke: 1938
25.8.2015 7:23:57   
ziel
E ja nesto upravo razmisljam, trebamo se mi ugledati na LTM , zena aktivna bila citavu trudnocu, nije pustala krpu i peglu iz ruku user posted image Mozda su joj zato porodi laki... Nije mozda, nego vjerovatno... Ili je setala po nekoliko km ili je radila kucanske poslove... Hmm...

Ja idem danas na kontrolu aBd, jedva cekam da vidim mrvicu koliko je narastao i koliko je tezak, a onda ono sto NE jedva cekam je vaga kod dr. sigurno ce pokazati + 3-4 kg od zadnje kontrole... user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 1939
25.8.2015 7:30:25   
Travelove
Cinjenica je da se aktivne zene lakse porode. A i dosta toga je u glavi. Samo pozitivne misli. user posted image
I mene je doktorica prosli put naljepila za kg, tako da sam se sad bas pazila, cini mi se da sam samo pola kg gore od prosle kontrole.
Ja sam naglo skocila sa kg, na pocetku nisam imala nista i onda bukvalno u 2 mj 7 kila. Ja sam bukvalno jela od dragosti, jer mogu, obzirom da sam na pocetku dosta povracala.
Al sta cu ne mogu se opterecavati jos i sa tim, tako je kako je. Ja sam morala i da mirujem jer je beba nisko. Sad setam svaku noc. Ziel koliko si u plusu?

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1940
25.8.2015 7:36:10   
ziel
IZVORNA PORUKA: Travelove

Cinjenica je da se aktivne zene lakse porode. A i dosta toga je u glavi. Samo pozitivne misli. user posted image
I mene je doktorica prosli put naljepila za kg, tako da sam se sad bas pazila, cini mi se da sam samo pola kg gore od prosle kontrole.
Ja sam naglo skocila sa kg, na pocetku nisam imala nista i onda bukvalno u 2 mj 7 kila. Ja sam bukvalno jela od dragosti, jer mogu, obzirom da sam na pocetku dosta povracala.
Al sta cu ne mogu se opterecavati jos i sa tim, tako je kako je. Ja sam morala i da mirujem jer je beba nisko. Sad set___am svaku noc. Ziel koliko si u plusu?

Draga moja, meni zacudo u prva 3 mjeseca pokazalo +3kg, a bas mi se apetit tad smanjio, ma jednom dnevno jela... A nakon toga +1 kg, pa +3 kg user posted image eh danas cemo da vidimo, ja mislim da sam sa 79 otisla na 88 vec... a tek usla u 7 mjesec user posted image zaposlena sam i radim kucanske poslove kao i svaka zena mada se ne opterecujem previse da mi bude sve sjajno, ponekad i nije pospremljeno ali sve je to za ljude user posted image ali nemam osim toga nikakve fizicke aktivnosti, ako hocu da set_am, moram upaliti auto pa otici u Tz ili u prirodu pa set_ati jer sve mi je to daleko... Tjesim se i ja sto sam pozitivna osoba, sve negativno potiskujem negdje van misli , mislim samo na trenutak kad ce mi sincic prvi put zaplakati , da ga vidim i zagrlim eto tako... user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 25.8.2015 7:39:44 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 1941
25.8.2015 7:47:15   
Travelove
Pa dobro, kreces se po kuci, radis na poslu, saginjes se, sve se to broji [sm=smiley36.gi
Mene moja vaga sa svom odjecom i obucom od pocetka. Moram za kontrolu obuci neke lagane stvari haahah. Prosli put papuce 350 gr...hahaah....al sutim jer me na pocetku vagala sa cizmama, na prvom pregledu.
Ja sam inace pozitivna, al ovom trudnocom sam skroz druga osoba, sve se nesto bojim, plasim, strah me...ali hajde proci ce aBd sve u najboljem redu, kako svi tako i ja, da je bas tako prestrasno svi bi ostali na jednom djetetu.
Strije? Kada strije pocinju? Cim se vi zene mazete, i koliko cesto?

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1942
25.8.2015 7:50:48   
ninuska
IZVORNA PORUKA: ziel

Al sta cu ne mogu se opterecavati jos i sa tim, tako je kako je. Ja sam morala i da mirujem jer je beba nisko. Sad set_____am svaku noc. Ziel koliko si u plusu?

Draga moja, meni zacudo u prva 3 mjeseca pokazalo +3kg, a bas mi se apetit tad smanjio, ma jednom dnevno jela... A nakon toga +1 kg, pa +3 kg user posted image eh danas cemo da vidimo, ja mislim da sam sa 79 otisla na 88 vec... a tek usla u 7 mjesec user posted image zaposlena sam i radim kucanske poslove kao i svaka zena mada se ne opterecujem previse da mi bude sve sjajno, ponekad i nije pospremljeno ali sve je to za ljude user posted image ali nemam osim toga nikakve fizicke aktivnosti, ako hocu da set___am, moram upaliti auto pa otici u Tz ili u prirodu pa set___ati jer sve mi je to daleko... Tjesim se i ja sto sam pozitivna osoba, sve negativno potiskujem negdje van misli , mislim samo na trenutak kad ce mi sincic prvi put zaplakati , da ga vidim i zagrlim eto tako... user posted image

Kilaza ti uopste nije prevelika. Normalno je do 15 kg. A ti rece i da otices sto znaci da tvoja tezina nije realna. Ima tu vode. Opterecujes se previse. Polako...nemoj jesti samo da bi nesto jela ali i ako si gladna nemoj gladovati..

travelove ja koristim dm-ovu kremu za strije, alverde. U prvoj trudnoci sam koristila Saljicev melem za strije. Nisam ih dobila osim par po grudima. Sad ih jos uvijek nemam,,pa valjda tako ostane. Nisam se namazala vec dva dana iako se tusiram svaki dan. Nisam disciplinovana user posted image . Najbolje svaki dan, al eto..

< Poruku je uredio ninuska -- 25.8.2015 7:55:34 >

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1943
25.8.2015 8:03:58   
ziel

Pa dobro, kreces se po kuci, radis na poslu, saginjes se, sve se to broji [sm=smiley36.gi
Mene moja vaga sa svom odjecom i obucom od pocetka. Moram za kontrolu obuci neke lagane stvari haahah. Prosli put papuce 350 gr...hahaah....al sutim jer me na pocetku vagala sa cizmama, na prvom pregledu.
Ja sam inace pozitivna, al ovom trudnocom sam skroz druga osoba, sve se nesto bojim, plasim, strah me...ali hajde proci ce aBd sve u najboljem redu, kako svi tako i ja, da je bas tako prestrasno svi bi ostali na jednom djetetu.
Strije? Kada strije pocinju? Cim se vi zene mazete, i koliko cesto?

Hvala Ninuska na ohrabrenju user posted image i oticem , pa ima i toga sto kazes da i vodu prikazuje na vagi...

A sto se tice strija, ja nemam jos, nezz hoce li se do kraja pojaviti... a pojavila mi se skroz tanka linija , ona linea negra, jedva primjetna...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 1944
25.8.2015 8:06:09   
Travelove
To je ona roza? Imam tuuser posted image Ja cim sam saznal da sam trudna ja sam pocela da kupujem sve te kreme, i onda kad mi je bilo muka, sve mi je bilo gadno i smrdilo mi, cak ij bademovo ulje, koje evo danas kad pomirisem uopste nema nikakav miris, i onda se bas trudim posle tusiranja da samo nameljam stomak i grudi, i onda taj visak obrisem od noge user posted image
Najgore mi cekati da se to upije sve....user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1945
25.8.2015 8:09:22   
ziel
Ja da budem iskrena, ako se namazem jednom sedmicno... bas sam neodgovorna user posted image ono te kreme ne mogu bas toliko pomoci ako je neko sklon strijama... pa se vadim na to, ako ce biti bice i bez i sa kremama...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 1946
25.8.2015 8:16:21   
Travelove
Pa da ima i toga, vjerujem da mogu ublaziti, ali dosta je do genetike, i debljanja( to mi doktorica rece).
Ja sam sklona strijama, jos dok sam se razvijala popucala sam po ledjima, donji dio, i unutrasnjost bedara
.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1947
25.8.2015 8:20:46   
ninuska
Jeste, roza. Ja, opet, ne namazem grudi user posted image . A ne cekam.da se osusi. Samo dobro utrljam i navucem pidzamu preko. A, ima i do genetike. Al, i ako se pojave bar znas si nesto pokusala user posted image . Da te ne pece savjest haha

Neposredna veza do poruke: 1948
25.8.2015 8:51:18   
Carobno jutro

Jutro,

Je li se javljala LTM? Poslah porukicu ali ne odgovara.. Mozda spava, sad mi krivo da je nisam probudlia, valjda nisam.

O kilama je rijec. Nemam sta da kazemuser posted image Spast ce poslije, ne sekira me to uopste. Sta cu im jauser posted image

A mazem se onom babylove kremom. Stomak i grudi, poslije tusiranja. Eto cisto da smirim savjest.user posted image Evo me u devetom a nisam primijetila ni jednu striju. Nadam se da ce tako i ostati.

Farah, vi bas uziateuser posted image . A ako mi ima sta gore od toga nego kad se umiri. Hoce mi nesta biti. Pa je razbudjujem na sve nacine. Rekla sam da me pocela sekirati a jos se ni rodila nije. Bude aktivna par dana, znaci ne staje nikako, odjednom dan jedan se haman i ne javiuser posted image Ne kontam joj ritam nikako. Nema nista ustaljeno. Ishavijesti me totalnouser posted image

rose,, kakav je pritisak sada, s obzirom da ne pijes nikakve lijekove?

Maksi, MAM, Rose, lala, bonee de nam malo oo bebicama pricajte, kako paajke, sta rade...user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1949
25.8.2015 8:52:23   
Carobno jutro

Jutro,

Je li se javljala LTM? Poslah porukicu ali ne odgovara.. Mozda spava, sad mi krivo da je nisam probudlia, valjda nisam.

O kilama je rijec. Nemam sta da kazemuser posted image Spast ce poslije, ne sekira me to uopste. Sta cu im jauser posted image

A mazem se onom babylove kremom. Stomak i grudi, poslije tusiranja. Eto cisto da smirim savjest.user posted image Evo me u devetom a nisam primijetila ni jednu striju. Nadam se da ce tako i ostati.

Farah, vi bas uziateuser posted image . A ako mi ima sta gore od toga nego kad se umiri. Hoce mi nesta biti. Pa je razbudjujem na sve nacine. Rekla sam da me pocela sekirati a jos se ni rodila nije. Bude aktivna par dana, znaci ne staje nikako, odjednom dan jedan se haman i ne javiuser posted image Ne kontam joj ritam nikako. Nema nista ustaljeno. Ishavijesti me totalnouser posted image

rose,, kakav je pritisak sada, s obzirom da ne pijes nikakve lijekove?

Maksi, MAM, Rose, lala, bonee de nam malo oo bebicama pricajte, kako paajke, sta rade...user posted image

edit, javila se LTM, kaze cekaju vizitu, bebica je dobro, nju malo ledja bole ali dobro jeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *