|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-August
25.8.2015 8:54:08   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

Neaktivne clanice izbrisane sa spiska...postupak je moguce obrnuti user posted image

AUGUST

06.08. Maksi user posted image porodila se 29.07. user posted image
14.08. Rose user posted image porodila se 18.08 user posted image
15.08. Pandica user posted image porodila se 10.08.user posted image
18.08. Putujuca user posted image porodila se 01.08.user posted image
24.08. LieToMeuser posted image porodila se 24.08.user posted image
28.08. MAM user posted image porodila se 10.08.user posted image
28.08. Airyfairy
28.08. Bebac bucko

LTM jedina koja se porodila u dan termina...za sada user posted image

u augustu bas najvise bebauser posted image MAM je bas pozurilauser posted image Imamo evo jos dvije.
Bebac bucko nam se ne javlja da znamo kakva je situacija, mozda se i porodila.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1951
25.8.2015 8:54:41   
Carobno jutro

ziel, sretno na kontroliuser posted image

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 1952
25.8.2015 9:08:15   
mom2B
Dobro jutro zelim svimauser posted image

Čestitke LTM, neka su zive i zdrave obje user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1953
25.8.2015 9:20:26   
ziel

ziel, sretno na kontroliuser posted image

Hvala , danas je oko 16:00 kontrola kad taman kad zavrsim s poslom i najedem se hej bicu jos teza na vagi , bolje da je ujutro kontrola user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 1954
25.8.2015 9:20:56   
Leptirica87
Jutro i od mene drage moje trudnice....kad je rijec o kilama ja imam 5,5kg vise nego kad sam ostala trudna,ali zadnji put na kontroli sam dobila 2,5kg koje je doktorica zaokruzila crvenom hemiskom...user posted image
E sad sam se pripazila zadnji mjesec i vagala se jucer imam samo 400gr vise u odnosu na proslu kontrolu....da mi je to zadrzat do petka kad mi je kontrola da ne dobijem opet po nosu hehehe...
A sto se tice strija ja jesam sklona i takodje sam popucala po ledjima kada sam se razvijala....kada sam saznala za trudnocu i ja sam pokupovala krema i ulja ali mirisi su me ubijali tako da od mazanja nije bilo nista...dok nije prosao taj period.sad se mazem i popucala jesam pomalo sa doljnjeg djela stomaka jer mu je stomak bukvalno naglo bukno i to mi se preko noci pojavilo,a grudi su bas otisle isto s doljnjeg strana ali crveno modro djaba i kreme...ali to je jer mi grudi nisu bile bog zna kako velike a u trudnoci su se podupljale hehe ...
Eto tako je kod mene...al sta cu nisam mogla nikako to zaobici obzirom da je normalna pojava u trudnoci....opet najvaznije je da dusica bude Insallah ziva i zdrava a ovo ce vremenom izblijediti ...bar se nadam...
P.S. Zelim svima veseo i uspjesan dan iako je oblacno user posted image

(odgovor članu mom2B)
Neposredna veza do poruke: 1955
25.8.2015 9:21:05   
ziel

IZVORNA PORUKA: mom2B

Čestitke LTM, neka su zive i zdrave obje user posted image user posted image user posted image

Si ti neka nova trudnjaca? Nismo se upoznale user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu mom2B)
Neposredna veza do poruke: 1956
25.8.2015 9:27:52   
ziel
Leptirica87 vidis ti si dobila samo 5,5 kg sto uopste nije lose ali si dobila strije, a ja dobila 9 kg sto je previse a nema strija ai ne mazem se , sad kazem, jednom sedmicno... znaci nije ni debljanje glavni faktor nastanka strija, ko ce ti ih znati...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1957
25.8.2015 9:30:25   
mom2B

IZVORNA PORUKA: ziel

Ja vas redovno citam ali sam se tek pocela javljati user posted image
U odnosu na prisutne dame ja sam friska trudnica user posted image 17+4

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1958
25.8.2015 9:36:25   
ziel

Pa super, dobrodosla, navracaj nam cesce da se druzimo user posted image
Samo napisi termin i ako si vec saznala spol bebe da bi te Carobno Jutro mogla upisati na spisak user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu mom2B)
Neposredna veza do poruke: 1959
25.8.2015 9:42:29   
Carobno jutro

Pa super, dobrodosla, navracaj nam cesce da se druzimo user posted image
Samo napisi termin i ako si vec saznala spol bebe da bi te Carobno Jutro mogla upisati na spisak user posted image

cekam, i zelim dobrodoslicu novoj buducoj mamiciuser posted image user posted image i da ti ostatak trudnoce prodje u najboljem mogucem reduuser posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1960
25.8.2015 9:43:37   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: Leptirica87

Jutro i od mene drage moje trudnice....kad je rijec o kilama ja imam 5,5kg vise nego kad sam ostala trudna,ali zadnji put na kontroli sam dobila 2,5kg koje je doktorica zaokruzila crvenom hemiskom...user posted image
E sad sam se pripazila zadnji mjesec i vagala se jucer imam samo 400gr vise u odnosu na proslu kontrolu....da mi je to zadrzat do petka kad mi je kontrola da ne dobijem opet po nosu hehehe...
A sto se tice strija ja jesam sklona i takodje sam popucala po ledjima kada sam se razvijala....kada sam saznala za trudnocu i ja sam pokupovala krema i ulja ali mirisi su me ubijali tako da od mazanja nije bilo nista...dok nije prosao taj period.sad se mazem i popucala jesam pomalo sa doljnjeg djela stomaka jer mu je stomak bukvalno naglo bukno i to mi se preko noci pojavilo,a grudi su bas otisle isto s doljnjeg strana ali crveno modro djaba i kreme...ali to je jer mi grudi nisu bile bog zna kako velike a u trudnoci su se podupljale hehe ...
Eto tako je kod mene...al sta cu nisam mogla nikako to zaobici obzirom da je normalna pojava u trudnoci....opet najvaznije je da dusica bude Insallah ziva i zdrava a ovo ce vremenom izblijediti ...bar se nadam...
P.S. Zelim svima veseo i uspjesan dan iako je oblacno user posted image

ti se bas nista nisi udebljalauser posted image svaka cast a za strije, sta ces, sve je to normalno, ha ja. Ja se fakat ne opterecujem nicim

(odgovor članu Leptirica87)
Neposredna veza do poruke: 1961
25.8.2015 9:45:19   
Leptiri

Dobro dosla user posted image user posted image cini mi se da spadas u januarske terminuse, da konacno nisam sama na spiskuuser posted image

"Na uho ću ti šaptati tajne, a kada ih prepoznaš,
ti samo glavom kimni i ostani u tišini. " Rumi

(odgovor članu mom2B)
Neposredna veza do poruke: 1962
25.8.2015 9:46:13   
M.A.M.
Carobno sta da ti pricam,samo spaaaaavaj dok mozes user posted image ,ja sam kao na najkvalitetnijim drogama,a da ti ne pricam na sta mi kosa liciuser posted image ,bila je LTM u prravu svaka joj se pozlatila,ne znam vise ni jesam li se umila ili nisam,ustajanje svakih 2-3 sata,nosanje,ljuljanje,za 3 mjeseca i rokija cu zajebati sa misicima,malo zadnjih dana muku mucimo sa pupom,nema stolice pa je cekam ko ozeblo sunceuser posted image
Kakva si mi ti?

10.08.2015

03.08.2017

Neposredna veza do poruke: 1963
25.8.2015 9:54:51   
mom2B
Zahvaljujem svima na dobrodoslici user posted image

Termin je 25.01.2016 a user posted image je u pitanju user posted image

Ako ostatak trudnoce bude kao na pocetku bicu najrahatnija trudnica user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio mom2B -- 25.8.2015 9:56:42 >

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1964
25.8.2015 9:57:35   
Leptiri

Znala sam user posted image user posted image user posted image vise nisam sama na spisku za januar, a i kod mene je bilo prvo plavo pa smo poslije 18+ obojili ih u roze, ali neka nama i djecaka user posted image user posted image user posted image sve su nam cure zaredaleuser posted image

(odgovor članu mom2B)
Neposredna veza do poruke: 1965
25.8.2015 10:03:01   
Carobno jutro

Neaktivne clanice izbrisane sa spiska...postupak je moguce obrnuti user posted image

AUGUST

06.08. Maksi user posted image porodila se 29.07. user posted image
14.08. Rose user posted image porodila se 18.08 user posted image
15.08. Pandica user posted image porodila se 10.08.user posted image
18.08. Putujuca user posted image porodila se 01.08.user posted image
24.08. LieToMeuser posted image porodila se 24.08.user posted image
28.08. MAM user posted image porodila se 10.08.user posted image
28.08. Airyfairy
28.08. Bebac bucko

SEPTEMBAR

02.09. Novo Ime user posted image
12.09. Araj user posted image
20.09. Carobno Jutrouser posted image
23.09. Ninuska user posted image
23.09. hexe user posted image

OKTOBAR

06.10. Aidana user posted image
09.10. mojbebac user posted image

NOVEMBAR

08.11. Blue moon user posted image
12.11. UmmuHamza2305 user posted image
12.11. Pcelica user posted image
15.11. Leptirica 87
19.11. ziel user posted image
22.11. *nur* user posted image
26.11. Farah 00 user posted image
28.11. Travelove user posted image

DECEMBAR

03.12. *JJ* user posted image
07.12 Elastigirl user posted image
14.12. Leena user posted image

JANUAR 2016.

07.01. Leptiri user posted image
25.01. mom2B user posted image

MART 2016.

04.03. škorpija

Neposredna veza do poruke: 1966
25.8.2015 10:03:02   
mom2B

IZVORNA PORUKA: Leptiri

Znala sam user posted image user posted image user posted image vise nisam sama na spisku za januar, a i kod mene je bilo prvo plavo pa smo poslije 18+ obojili ih u roze, ali neka nama i djecaka user posted image user posted image user posted image sve su nam cure zaredaleuser posted image

hahahahaha strasna si user posted image
nama nije bilo bitno da li ce biti djecak ili djevojcica, samo neka je zivo i zdravo user posted image Ali zato je sveki izvan sebe sto je djecak user posted image

(odgovor članu Leptiri)
Neposredna veza do poruke: 1967
25.8.2015 10:05:51   
maksi
Da znas da se slasem draga Lala ima da. Nasi momci biraju cure
IZVORNA PORUKA: lala88

A ja Rose gledam avgust zaredale cure pravo, mogla bi ja i snahu izabrati i maksi i ja. user posted image

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 1968
25.8.2015 10:06:02   
Leptiri

IZVORNA PORUKA: Leptiri

hahahahaha strasna si user posted image
nama nije bilo bitno da li ce biti djecak ili djevojcica, samo neka je zivo i zdravo user posted image Ali zato je sveki izvan sebe sto je djecak user posted image

Nije ni nama vazno al onako kazemuser posted image samo nek su zivi i zdraviuser posted image

(odgovor članu mom2B)
Neposredna veza do poruke: 1969
25.8.2015 10:06:10   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Carobno sta da ti pricam,samo spaaaaavaj dok mozes user posted image ,ja sam kao na najkvalitetnijim drogama,a da ti ne pricam na sta mi kosa liciuser posted image ,bila je LTM u prravu svaka joj se pozlatila,ne znam vise ni jesam li se umila ili nisam,ustajanje svakih 2-3 sata,nosanje,ljuljanje,za 3 mjeseca i rokija cu zajebati sa misicima,malo zadnjih dana muku mucimo sa pupom,nema stolice pa je cekam ko ozeblo sunceuser posted image
Kakva si mi ti?

user posted image znaci sve standardno. Ne znas ni jesi li dosla illi poslauser posted image najgore sto ne mogu ni sada spavatiuser posted image znaci nema spavanja od sada pa nadalje i ubuduce. A jesu li to grcevi vec poceliuser posted image
Ti mi uvijek padnes na pamet, kako si se ranij porodila, ja se kontam imam vremena i onda se sjetim tebe i skontam uh ta cuuser posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1970
25.8.2015 10:10:16   
LieToMe RR
jutro drage moje ili je vec dan. poruku sam ranije otipkala da ne bi nestala nekim cudom pa sam tim nemam onih divnih smajlica ali gledacu da ih ubacim kasnije a i na temi vam hvala od srca, na svim lijepim zeljama i cestitkama...iscitacu sve naknadno i svakako vam se javiti i tamo.
ja sam ovdje poznata "kao ona sto je upala da se porodi" a moj svekar je isto zvijezda dana jer mu je zlatka rekla: dok vi papirologiju i kofer snaha ce se poroditi hahahahaha
elem, epilog neki kratki je bio ovako: mm se spremao oko 3 da ide na posao, ja piskila, on mi montirao zicu za peglanje i otisao, ja peglala i oko 3:20 osjetila prvi jaki bol, taman zavrsila raspremim sve...bol ne prestaje, nazovem mm on svekra, svekar krenuo po mene, ja se obukla, bol konstantan hajd reko dok cekam da i sudje od rucka operem (gdje cu to ostaviti) izvadim kofer, zakljucam kucu u to svekar iz lifta. vec je oko 3:55. utrpamo se, svekar na gas, prodjemo jedno crveno, drugo...ko u filmovima stizemo u 4:10 pred vojnu ja ulijecem, trcim onim hodnikom, pa na lift pa na drugi s drugog alarmantno sidjem na prvi ovi vec sa drugog javili da pripreme salu. tu ja upadam, dajem zlatki papire, kaze nemamo vremena za papire, skidaj se lezi pogleda me, maximalno otvorena, nema se vremena za ctg, niti za spavacicu ni bilo sta naravno hahahaha tu je negdje i svekar dosao uparkirao auto kofer ostao u autu hahaha tu on ode a ja trceci u salu u tunici...trudnice i porodilje na hodniku ibrete se :-) tu je negdje dosao i dr. goran (sjetio se ociju hahaha i gostovanja od srijede) i samo na brzinu ispricam od petka dogadjaje i dozivljaje...bi mu krivo, kaze moglo je ovo i subotu i nedjelju bez nervoze i panike. elem mi u salu, stacionirala se, dva-tri napona i eto bebare. svi govore masala cure 54 cm 4200 gr, nek nam je svima ziva i zdrava. kaze doktor goran e svaka cast, ja bih mogao jos 10 ovakvih poroda hahahaha reko doktore ja ne mogu 10 ali mogu doci za dvije-tri godine hahahaha sve proslo u djelicu sekunde. meni zlatka skinula moje stvari sa mene, dali mi njihovu spavacicu. ja bila brza od svekra hahaha
eto drage moje, ovo bi ujedno bila i moja porodjajna prica. ja kao sto predpostavljate na nogama, pospremila sobu, imam super cimericu koja se napatila u subotu kad je bio nakas (nije bio njegov dan hahaha) bebara pajki, mene su pregledali maloprije, sve za 10, cekamo samo da nam kazu kad idemo kuci (mislim da necemo prije 12). svi nas nestrpljivo ocekuju :-) e da, maloprije na dorucku sala puna zena nas 6-7, cirkus pravi, ja definitivno ona koja je dosla malo da se porodi pa ide kuci.
e da, jos jedna komicna stvar, ja na pregledu, divna doktorica cini mi se bilal se preziva, i pregledala ona mene, ulazi sljedeca, i vec panika, kaze sestra admira: ma nije strasno, lagano ce doktorica to evo LTM ce vam reci da bi se ova okrenula: nije ona mjera ni za sta hahahahaha
imate veliku pusu od bebare i mene, hvala vam jos jednom na cestitkama i javimo se kad dodjemo kuci

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

Neposredna veza do poruke: 1971
25.8.2015 10:10:55   
maksi
Meni je patronazna za stolicu da ima beba rekla da skuham malo kamilice i posecerim i dam,moj nije kakio 4 dana i to mu pomoglo,eto ako hoces pa probaj,mnoge mame ne daju djeci takve stvari ali ako ce pomoci ja poslusam

Kakva si mi ti?

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1972
25.8.2015 10:14:18   
M.A.M.

IZVORNA PORUKA: maksi

Meni je patronazna za stolicu da ima beba rekla da skuham malo kamilice i posecerim i dam,moj nije kakio 4 dana i to mu pomoglo,eto ako hoces pa probaj,mnoge mame ne daju djeci takve stvari ali ako ce pomoci ja poslusam

Kakva si mi ti?

Kuhala sam joj juce malo al nisam posecerila,valjda joj ne bude gore,reci mi samo jel razblazis kamilicu?I koliko kolicinski dajes?

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1973
25.8.2015 10:16:02   
M.A.M.

Kakva si mi ti?

user posted image znaci sve standardno. Ne znas ni jesi li dosla illi poslauser posted image najgore sto ne mogu ni sada spavatiuser posted image znaci nema spavanja od sada pa nadalje i ubuduce. A jesu li to grcevi vec poceliuser posted image
Ti mi uvijek padnes na pamet, kako si se ranij porodila, ja se kontam imam vremena i onda se sjetim tebe i skontam uh ta cuuser posted image

A vjerujem ti da nemozes spavati sad od pupe hehe,al eto iskoristi to maximalno,ma mene je curetak moj preduhitrio nisam znala ni sta me snaslo porodila se,kazem i neka je nisam se imala vremena ni sikiratiuser posted image

10.08.2015

03.08.2017

Neposredna veza do poruke: 1974
25.8.2015 10:17:36   
maksi
Carobno moj momak masala slusa nemozes ga cuti da place,samo on mene slomi dojenjem jede non stop a nocu na svako sat vremena,ali sta cu mora narasti user posted image samo sto ja ujutru ustanem ko drogirana a imam jos dvoje djece. Ne zalim se umorna sam ali brzo sve to proci. Meni je srce puno kada vidim njih troicu zajedno

Kakva si mi ti?

Neposredna veza do poruke: 1975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *