Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (1.8.2015 10:08:29)
|
IZVORNA PORUKA: Leptiri IZVORNA PORUKA: Carobno jutro IZVORNA PORUKA: Leptiri Jutro moje [sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif] Konacno da se upisem i u ovu temu [sm=smiley1.gif]nadam se da me primate u drustvo. Za one koje me ne znaju sa drugih tema stara sam trudilica (dvije godine i deset mjeseci) i danas smo 17+2 [sm=bravo.gif]. Cesto sam virila ali nikako da se javim [sm=smiley13.gif]. Za pocetak zamolila bih Carobnicu da nas upise [sm=smiley36.gif]za januar [sm=smiley36.gif] znas ti koji [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. A sve ostale zenice [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif] Leptiri, dobrro dosla...[sm=bravo.gif] Ja te upisah i boju i datum pa ti vidi[sm=smiley36.gif] Vidim ja imam plave crtice [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] neka ih bas lijepo stoje[sm=bravo.gif] u cetvrtak ako Bog da ili ih bojimo u roze ili im stavljamo postolje da cvrsto stoje ispred mog nika [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Samo da sve na kontroli bude ok [sm=smiley1.gif] SVe ce biti super, vidjet ces, do cetvrtka nek stji ova boja pa cemo vdjeti aBd. LTM, blago tebi ti u komadu, ja svako okretanje osjetim. Ili me bole kosti, ili me zateze pupo, ili se gusim na ledjima[sm=smiley36.gif] znaci rastelovana totalno..[sm=smiley36.gif] hajd sretno uhodnji, evo nije ni vruce a ne bih rekla da ce kiisa[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|