Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (2.8.2015 10:18:17)
|
IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: Carobno jutro Ma meni vjerujte svjedeno. Uopste se ne opterecavam tim kilama, sta cu im ja sad[sm=smiley36.gif] Btw tog neopterecavanja, zadnja kontrola kod dr i vagam se i tako vidim da sam se u zadnjih pet sedmica udebljala 5 kg, haman sedmicno po kg. I hajd mene to odmah nasekira i da mi izmjere tlak, kad skocio na 140/80 sto je za mene jako visoko. kaze meni sestra sta je ovo. Ja zbunjena, ne osjetim uopste u glavi ista da mi je te hajd smiri se malo, sjedi, disi, te me mm razgovori oko kila, te nisi debela te ovako onako i hajd ponovo mjerenje tlaka, kad spao[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] I kaze ne opterecujem se, ahaaaa, sve mi skocilo[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] a dusa draga ti se bas nasekirala. ja sam zadnjih par sedmica tako kg hefticno, pa onda malo stagnirala, pa malo izgubila, pa opet krenula... a generalno zaboli me uho [sm=smiley36.gif] ova mi je beba dobro i krupnija, mora dijete da jede [sm=smiley36.gif] a vala i ja sa L nisam mogla nista slatko da okusim, sad u ovoj tamanim kako stignem. maloprije dovrsih onu contru sladoleda od sinoc [sm=smiley36.gif] i evo sam se nasekirala pravo [sm=smiley36.gif] sreca moja pa meni zabranise slatko jos poodavno, inace ne bi nista od mene ostalo[sm=smiley36.gif] a nek si ti contru dokusurila pa makr[sm=smiley36.gif] o njenu glavu[sm=smiley36.gif] i ja sam sinoc zdjelu lubenice[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|