LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (2.8.2015 9:29:18)
|
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: *pcelica* Ja sam ovaj kit desno [sm=smiley36.gif] Ko da me je tesko fuliti [sm=jezicek.gif] Boga mi, super izgledas, pa ti vidi [sm=smiley20.gif] Jos ioa haljina prosiri... Ja tek ustala. Mala kod nane, pa smo ocejfili bas [sm=smiley36.gif]. Ustajem i ja da piskim. Sinoc me i stomak zabolio. Valjda sam trpila u snu, a prije spavanja se najela lubenice [sm=smiley22.gif]. Pisala sam vec da nam je mjera 5-6 kg dnevno [sm=smiley36.gif] isti slucaj, mala kod sveki, mi ocejfili...ja i pretjerala...sve me zivo boli [sm=smiley36.gif] sinoc nacela onu contru sladoleda, odoh da je dovrsim pa da se lagano spremamo u soping. po malenu cemo tek tamo oko rucka. mozda joj je deda montirao bazen, cini se da je ugrijalo ako je deda montirao bazen, nema vas do veceras[sm=smiley36.gif] ma nas svakako nema do veceras [sm=smiley36.gif] jedino sto necemo zuriti, odosmo u skitnju pa cemo gore tek oko rucka. a L kad krene kod sveki zna da je bazen gore u opticaju svo vrijeme u autu spominje bazen bazen [sm=smiley36.gif] jedva joj juce objasnili da nije bas za bazena [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|