ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (2.8.2015 22:20:18)
|
IZVORNA PORUKA: LieToMe mi se dovukli od sveki, malena okupana, sredjena, vecerala eno je sa mm uspavljuju se. ja pustila masinu sarenog cekam da to zavrsi pa da prostrem, u medjuvremenu raspremila stvari sa pijace i jos nekih djidja sto smo kupovali. malena se odusevila lego kockama [sm=smiley1.gif] jao njene srece kad je otvarala poklon. sto se tice mlijeka ziel to nema nikakve veze sa debljinom. sve moje mrsave drugarice nisu dojile duze od 4 mjeseca, ova jedna se nedavno porodila, morala je dohranu uvesti odmah nakon mjesec dana jer je beba pocela da gubi na kilazi. ja sa svojom konstitucijom i onako-onako sikama [sm=smiley36.gif] imala mlijeka za dvoje, doslovno izdajala i prosipala, i dojila godinu dana. apsolutno nema veza ni sa velicinom sika a po najmanje sa kilazom. nisam vam se pohvalila kupila sam danas kratki sorc u intersportu [sm=smiley36.gif] mm me uhvatio zezati kako se vec pripremam za more [sm=smiley36.gif] lala88 pa gdje si ti draga nasa, kako si? nek si ti uzivala i odmorila to je najbitnije Ma i ja mislim da nema veze s debljinom niti s velicinom grudi, pa sam sammo sutila da ne ulazim u raspravu, joj nisam znala da narod voli bas ovoliko da pametuje, sad mi bila jedna mlada kona s cojekom na kafi i pricamo mi o porodu i kad dodje tata po bebu i mamu u bolnicu pa se smijalli , mm samo pravi grimase strah ga haha, pa tema 40esnica, ova poce da govori TO NE VALJA , kad sam ja rekla da cu kod svojih s bebbom ici prva 2 mj.a nakon toga obilaziti i ostatak familije i prijatelja... kao ne valja, treba cekati da prodje 40 dana ma ko da bi mogla.cekati da ne odem s bebom kod svojih roditelja ma nema sanse
|
|
|
|