|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-August
24.8.2015 9:38:15   
Carobno jutro

Jutro zene

Ja maloprij ustadoh. Vidim LTM je jos 2u1. user posted image Hajd nek se ima sta peglatiuser posted image
Odoh kafu praviti pa da citam sta ste pisaliuser posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1901
24.8.2015 10:17:08   
ninuska
ltm moze..samo ne znam bi li ti odg oko 2? Mozda bih mogla i prije nego malu pokupim iz vrtica,al nisam sigurna hocu li stici zavrsiti obaveze do pola 12-12 ili ranije user posted image .
ziel ma ove nove generacije nekako prije sazrijevaju. Sta''s user posted image . Mozda su se i nama ibretile starije generacije haha.
carobno jutro sram te bilo user posted image . U koja doba se ustaje. Ima nas koje smo uveliko na nogama user posted image .

Proprzila sam filete sa gljivam, izrendala sir i odoh sad da filujem lisnato tijesto pa da se ispece...mljac

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 1902
24.8.2015 10:19:27   
Elastigirl
Jutro lijepe moje loptice :)

Kako ste mi sve jutros :)

Ja evo na poslu, pijuckam makijato i hvatam zalet.
Za vikend bili kod mm rodbine pa me put Sarajevo - G. Vakuf dobro izmorio, sad me prepona na desnoj nozi bas boli, trudim se da na poslu ne primjete :)

Sinoc dosla umorna, slazem stvari i pošaljem mm u špajz da mi nešto donese, tek će ti on : Dođi ovamo, emergency!Ja se dogegam nekako kad imam šta i vidjet, eksplodirala nam staklena flaša sa domaćim sokom od višnje (ne znam ko mi ga je donio ali sam mu....) :D

Helem, morat cu krečit zidova, sinoć do neke dobi čistili :)

Sad mi je sve ko u nekom filmu, smijesno.

LTM sretno ti sa pripremama, nadam se da ces u voo dan dva imati nekih znacajnijih pomaka aBd. Ja sam danas 26 sedmica, sutra pregled aBd.

Ljubim vas zene moje ;)

Neposredna veza do poruke: 1903
24.8.2015 10:36:08   
LieToMe RR
ja peglala, ubio me carsaf od malene, onaj jaki pamuk, jedva ispeglah. ostalo je i za druge ture nije se sve osusilo. za rucak bolonjeze, mm izrazio zelju, meni vala svejedno.

ninuska u principu bih mogla, cak mi odgovara varijanta iza 2, posto mm radi drugu. samo hajd da ostavimo dogovor za sutra poslije pregleda kad budem znala detaljnije sta i kako. od 8 ujutru gostujem na ctgu ako ne bude promjena u toku dana.

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu Elastigirl)
Neposredna veza do poruke: 1904
24.8.2015 11:21:00   
ziel

IZVORNA PORUKA: LieToMe

ja peglala, ubio me carsaf od malene, onaj jaki pamuk, jedva ispeglah. ostalo je i za druge ture nije se sve osusilo. za rucak bolonjeze, mm izrazio zelju, meni vala svejedno.

ninuska u principu bih mogla, cak mi odgovara varijanta iza 2, posto mm radi drugu. samo hajd da ostavimo dogovor za sutra poslije pregleda kad budem znala detaljnije sta i kako. od 8 ujutru gostujem na ctgu ako ne bude promjena u toku dana.

Ja imam neki osjecaj da ce te ostaviti sutra user posted image Mozda se varam, ne znam, ali eto nesto mi to govori user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1905
24.8.2015 14:33:08   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: ziel

Ja imam neki osjecaj da ce te ostaviti sutra user posted image Mozda se varam, ne znam, ali eto nesto mi to govori user posted image

user posted image ma vala vise ko ce im znati. ja bih voljela kad bi bilo kao i sa L, pukne vodenjak, mi u bolnicu, ja 9cm otvorena...sve ko po loju.
vidjecemo sutra sta i kako.
meni bila komsinica sa dvije curice na kafi, malo se ispricale. one otisle, ja rucak napravila, rucali sad ce mm na posao a ja cu da ispeglam ovo vesa sto je ostalo i da pustim bijelo. kasnije nekad bi mi trebao brat doci na kafu...

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1906
24.8.2015 17:12:14   
ninuska

Oki...javni se sutra kad zavrsis da se dog. Imas broj ;). Mada cu i ovdje ulijetati, vjerovatno

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1907
24.8.2015 17:51:04   
ninuska
Sta je ovo user posted image pustahija user posted image .

Zavrsila depilaciju..jao kako me boljelo..inace nije tako..ne znam.sta ovo bi danas user posted image . Otisla po malu, pa do robota, importane-a, pa na otoku da sacekamo muza. Helem, nahodala sam se pravo. Sreca pa sam rucak napravila i samo ugrijala kad smo dosli.

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1908
24.8.2015 18:35:21   
maksi
Zene porodila nam se LTM ja joj poslala poruku na viber da vidim sta ima kad ona meni ja se porodila.
Peglala i u 4:10 je zaboli dosla u bolnicu maksimalno otvorena i u pola pet se cura rodila teska 4200 kg a duga 54 cm.

Cestitke draga LTM i ovdje da ste zivi i zdravi svi skupa user posted image user posted image

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1909
24.8.2015 18:37:48   
Carobno jutro

Meni mustulukuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LTM se porodila u pola pet. Na svijet nam je donijela curicu 4200 gr tesku i 54 cm dugu. Curetak je vec sikio i pajki pored mamice svoje koja sebtw super osjeca.user posted image user posted image
Zaboljelo dok je peglala user posted image user posted image naravno je li. user posted image
u 4 i 10 dosla u bolnicu, maximalno otvorena a u pola pet vec bilo gotovo.

Cestitamo sretnoj mami, ona je to sve brzinski odradilauser posted image user posted image

Javit ce se ona ali nema neta

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1910
24.8.2015 18:38:34   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: maksi

Zene porodila nam se LTM ja joj poslala poruku na viber da vidim sta ima kad ona meni ja se porodila.
Peglala i u 4:10 je zaboli dosla u bolnicu maksimalno otvorena i u pola pet se cura rodila teska 4200 kg a duga 54 cm.

Cestitke draga LTM i ovdje da ste zivi i zdravi svi skupa user posted image user posted image

eno nije meeni mustulukuser posted image

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1911
24.8.2015 18:41:59   
ninuska

user posted image user posted image ..ja taman podjoh da javim zenama user posted image . Preduhitrila si me...user posted image ... da su nam zive i zdrave...zajedno sa tatom i sekom..user posted image

< Poruku je uredio ninuska -- 24.8.2015 18:43:17 >

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1912
24.8.2015 18:43:32   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: ninuska

user posted image user posted image ..ja taman podjoh da javim zenama user posted image . Preduhitrila si me...user posted image ... da n

maksi je meneuser posted image user posted image user posted image user posted image eno ima i tema, da ima sta citati kad dodje kuciuser posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1913
24.8.2015 18:48:08   
rose
hehe i ja posla napisati kad ono vec objavljeno user posted image koji je ono gigant ekspresi za 20 minuta se porodila bez da je u bolnici ista cekala :)

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 1914
24.8.2015 18:54:26   
Carobno jutro

Neaktivne clanice izbrisane sa spiska...postupak je moguce obrnuti user posted image

AUGUST

06.08. Maksi user posted image porodila se 29.07. user posted image
14.08. Rose user posted image porodila se 18.08 user posted image
15.08. Pandica user posted image porodila se 10.08.user posted image
18.08. Putujuca user posted image porodila se 01.08.user posted image
24.08. LieToMeuser posted image porodila se 24.08.user posted image
28.08. MAM user posted image porodila se 10.08.user posted image
28.08. Airyfairy
28.08. Bebac bucko

SEPTEMBAR

02.09. Novo Ime user posted image
12.09. Araj user posted image
20.09. Carobno Jutrouser posted image
23.09. Ninuska user posted image
23.09. hexe user posted image

OKTOBAR

06.10. Aidana user posted image
09.10. mojbebac user posted image

NOVEMBAR

08.11. Blue moon user posted image
12.11. UmmuHamza2305 user posted image
12.11. Pcelica user posted image
15.11. Leptirica 87
19.11. ziel user posted image
22.11. *nur* user posted image
26.11. Farah 00 user posted image
28.11. Travelove user posted image

DECEMBAR

03.12. *JJ* user posted image
07.12 Elastigirl user posted image
14.12. Leena user posted image

JANUAR 2016.

07.01. Leptiri user posted image

MART 2016.

04.03. škorpija

< Poruku je uredio Carobno jutro -- 24.8.2015 18:55:08 >

Neposredna veza do poruke: 1915
24.8.2015 18:56:01   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: rose

hehe i ja posla napisati kad ono vec objavljeno user posted image koji je ono gigant ekspresi za 20 minuta se porodila bez da je u bolnici ista cekala :)

ona je uredno peglalauser posted image znaci za 20 min je sve iblo gotovouser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1916
24.8.2015 18:57:46   
Carobno jutro

evo link teme

http://www.ringeraja.ba/forum/Porodila_se_LieToMe/m_2610639/tm.htm

Neposredna veza do poruke: 1917
24.8.2015 19:19:03   
maksi
Bogami zene mustuluk je moj user posted image user posted image

Nek su one nama zive i zdrave punooooooo godinaaaauser posted image user posted image user posted image

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

Neposredna veza do poruke: 1918
24.8.2015 19:25:40   
UmmuHamza2305
Ja baš ušla da vidim jel' se LTM porodila .. kad ono žena peglala i otišla se usput malo poroditi user posted image Čestitke LTM, ako Bog da da ste žive i zdrave sada sve 3 user posted image

Neposredna veza do poruke: 1919
24.8.2015 19:29:16   
UmmuHamza2305
Znate li ko ju je porodio?

(odgovor članu UmmuHamza2305)
Neposredna veza do poruke: 1920
24.8.2015 19:35:58   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305

Znate li ko ju je porodio?

e to ne znamuser posted image

(odgovor članu UmmuHamza2305)
Neposredna veza do poruke: 1921
24.8.2015 19:52:51   
ziel
Mashala lijepih vijesti user posted image ja sam imala neki osjecaj da ce skoro mislila sam sutra a ona bas na svoj termin

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 1922
24.8.2015 20:06:19   
Farah 00
Neka je ziva i zdrava svojim roditeljima :-) Zena se ekspresno porodila za 20 minuta, ma pravo cudo. MashAllah i bebica je velika.
Carobno nista tebi od mustuluka user posted image user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1923
24.8.2015 20:14:00   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: Farah 00

Neka je ziva i zdrava svojim roditeljima :-) Zena se ekspresno porodila za 20 minuta, ma pravo cudo. MashAllah i bebica je velika.
Carobno nista tebi od mustuluka user posted image user posted image

nista, Farah bogmeuser posted image
maksii je uzelauser posted image user posted image

kako si ti?

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 1924
24.8.2015 20:20:54   
M.A.M.
Draga LTM cestitamo ti od srca rodjenje male princeze,da vam bude ziva i zdrava zajedno s vama user posted image user posted image user posted image user posted image

10.08.2015

03.08.2017

Neposredna veza do poruke: 1925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *