|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-August
22.8.2015 7:31:02   
ninuska
user posted image sretno, draga moja ltm. Da sve prodje u najboljem redu. Javni seee...
pcelice ode ti na more, znaci. Haj, uzivaj draga. Dole vam je lijepo vrijeme. Tako mi rekose moji jer i oni planiraju sutra :).

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1776
22.8.2015 7:35:35   
ninuska
A,,sa jutro. Jeste se naspavale? Bujrum user posted image . Muz ode kod mame, pa i ja ustadoh. Bicemo same nas dvije. Danas cemo vjerovatno malo prohodati pa cemo do mojih. Mada, i oni odose na more sutra aBd. Mislili i malu voditi ali pojma nemam sta treba kad dijete putuje bez oba roditelja. A nek se i mama odmori. Svakako uvijek im se privalimo user posted image .

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1777
22.8.2015 7:36:57   
LieToMe RR
hvala draga moja ninuska user posted image
ma ja evo laganini, sad cu prvo da doruckujem, sa L mi rano pukao vodenjak niti kuci jedoh niti u bolnici do vecere user posted image
sad prvo dorucak, pa malenu dok sredimo i sebe dok sredim, pa do sveki, da i kafu s njom ocejfim i onda lagano do bolnice, ako me vodenjak ne zezne gdje usput

pcelice lijep provod, uzivaj i odmori se
a ja se javim obavezno cim bude bilo sta konkretno user posted image

< Poruku je uredio LieToMe -- 22.8.2015 7:39:27 >

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1778
22.8.2015 7:37:17   
LieToMe RR
forum pobudalio, opet mi dupla postove user posted image

< Poruku je uredio LieToMe -- 22.8.2015 7:41:14 >

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1779
22.8.2015 7:40:14   
ninuska
Polako. Nadati se da nece puci i poremetiti plan user posted image .

Neposredna veza do poruke: 1780
22.8.2015 8:03:18   
ziel

IZVORNA PORUKA: LieToMe

evo mene jos 2u1 user posted image ja se komirala. ustajala samo da piskim oko 1 i opet nazad u krevet. naspavala se evo me ukocena user posted image
sve ide po planu i programu, nije vodenjak jos pukao. odoh kafu da popijem i da doruckujem ne mogu gladna na gostovanje.
javim vam se cim bude nekih konkretnih vijesti al ne ocekujte prije pola 11-11 nista jer dok sredim po kuci, dok mi do sveki pa nazad u bolnicu... dabogda da bas u pola 10 budem na odjeljenju

Drzimo ti fige da sve prodje u najboljem redu user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 1781
22.8.2015 8:04:51   
Carobno jutro

evo mene jos 2u1 user posted image ja se komirala. ustajala samo da piskim oko 1 i opet nazad u krevet. naspavala se evo me ukocena user posted image
sve ide po planu i programu, nije vodenjak jos pukao. odoh kafu da popijem i da doruckujem ne mogu gladna na gostovanje.
javim vam se cim bude nekih konkretnih vijesti al ne ocekujte prije pola 11-11 nista jer dok sredim po kuci, dok mi do sveki pa nazad u bolnicu... dabogda da bas u pola 10 budem na odjeljenju

Sretno draga, da sve ide po planu i programu pa da docekamo i da nam se javis aBd. Eto subote.user posted image ulazila sam ja i preko noci reko da sta nema slucajnouser posted image

Neposredna veza do poruke: 1782
22.8.2015 8:21:49   
LieToMe RR
user posted image ma joj carobna znas da bih ja uzbudila i viber i sms i facebook, sjelile bi vi sve sa mnom. nego sam se ja naspavala lijepo, juce je bio naporan i emotivan dan. jedino sam se oko 1 preselila u dnevnu, bilo mi pravo vruce.
evo smo lijepo doruckovali, malena jos pajki...oko 9 cemo aBd lagano da poletimo.
odoh da se sredim, sudje da operem...mozda ima sta po kuci za uraditi user posted image
pa dok mi kod sveki i nazad u bolnicu...necu da zurim, ako me zadrze onda cu svakako biti cijeli vikend, ne znam ako bi se danas porodila bili me sutra otpustili, predpostavljam da nedjeljom ne otpustaju tako da necu da zurim, svejedno mi...
jedino da eto vodenjak pukne pa budem morala ranije

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 1783
22.8.2015 8:43:32   
Carobno jutro

user posted image ma joj carobna znas da bih ja uzbudila i viber i sms i facebook, sjelile bi vi sve sa mnom. nego sam se ja naspavala lijepo, juce je bio naporan i emotivan dan. jedino sam se oko 1 preselila u dnevnu, bilo mi pravo vruce.
evo smo lijepo doruckovali, malena jos pajki...oko 9 cemo aBd lagano da poletimo.
odoh da se sredim, sudje da operem...mozda ima sta po kuci za uraditi user posted image
pa dok mi kod sveki i nazad u bolnicu...necu da zurim, ako me zadrze onda cu svakako biti cijeli vikend, ne znam ako bi se danas porodila bili me sutra otpustili, predpostavljam da nedjeljom ne otpustaju tako da necu da zurim, svejedno mi...

de ti i ves popeglaj zacasuser posted image
Boli li tebe sta posebno ili ono standardnouser posted image osjetis li ti istauser posted image
Sta L? Je li vas pozeljela, mogu misliti da jesteuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1784
22.8.2015 8:46:43   
Carobno jutro

e sad dobro jutro

Ja se evo i okupah i jedoh i pristavih kafu da pijem s mirom, MM na poslu.

Pcelice, sretno na moruuser posted image

ninushka, hocete li i vi to trknuti sa roditeljimauser posted image

ziel, meni je tako zeljezo opadalo do 8 i onda su mi ukljucili legofer, ja sam se presaltala na heferol. Legofer je sirup a ovo su kapsule. Elem, ja nema sta nisam prije toga jela i koristila za zeljezo na prirodnoj bazi ali eto meni nije pomogol Zato su mi ove kaspule podigle na 25user posted image
Odoh traziti spisak da postavim, kako juce nemah neta, ko beez ruke zivota miuser posted image de mi reci ko je novi da ubacimuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1785
22.8.2015 8:48:34   
Carobno jutro

Neaktivne clanice izbrisane sa spiska...postupak je moguce obrnuti user posted image user posted image

AUGUST

06.08. Maksi user posted image porodila se 29.07. user posted image
14.08. Rose user posted image porodila se 18.08 user posted image
15.08. Pandica user posted image porodila se 10.08.user posted image
18.08. Putujuca user posted image porodila se 01.08.user posted image
24.08. LieToMeuser posted image
28.08. MAM user posted image porodila se 10.08.user posted image
28.08. Airyfairy
28.08. Bebac bucko

SEPTEMBAR

02.09. Novo Ime user posted image
12.09. Araj user posted image
20.09. Carobno Jutrouser posted image
23.09. Ninuska user posted image
23.09. hexe user posted image

OKTOBAR

06.10. Aidana user posted image
09.10. mojbebac user posted image

NOVEMBAR

08.11. Blue moon user posted image
12.11. UmmuHamza2305 user posted image
12.11. Pcelica user posted image
15.11. Leptirica 87
19.11. ziel user posted image
22.11. *nur* user posted image
26.11. Farah 00 user posted image
28.11. Travelove user posted image

DECEMBAR

03.12. *JJ* user posted image
07.12 Elastigirl user posted image
14.12. Leena user posted image

JANUAR 2016.

07.01. Leptiri user posted image

MART 2016.

04.03. škorpija

Neposredna veza do poruke: 1786
22.8.2015 8:56:45   
mojbebac
LTM sretno i polako,nemoj ni zuriti ako je sve ok....ja sam prvu trudnocu lezala 15 dana u bolnici i to mi je bilo kao 15 godina

Bila juce na kontroli,33 nedelja,sve ok,ctg uredu,nalazi super a tako se i osjecam.... ja htjela danas u kupivinu,za bebu,mm kaze nemoj jos,rano je,nzm ni sama...

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

Neposredna veza do poruke: 1787
22.8.2015 9:00:07   
suncica15
Čarobno jutro eto možeš i mene staviti na spisak..... nadam se da neću dugo biti zadnja i da ce se uskoro prijaviti jos user posted image
termin je 10.april
LTM sretno danas

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 1788
22.8.2015 9:12:22   
Leptirica87
Jutro i od mene drage moje trudnice....zelim vam ugodan i lijep vikend....LTM sretno da bude sa srecom i lakocom ako bog da...I usput ja imam jedno pitanje pa da me posavjetujete....naime ja vodim trudnocu u domu zdravlja ali pregled tj kontrola jedva da traje 3min samo pregleda jesam li otvorena i brzinski otkucaj srca i ako ima potrebe ukljucit kakve tablete i to je sve..

Pa me zanima sta mislite da li da odem kod nekog doktora privatno gdje kad platim dobit cu malo bolji tretman jer ovako nit mjere tezinu bebe nit mene sta savjetuje i sl...a ipak sam usla u 7mjesec...jest da mi kaze neki dobro je i sve je uredu dok doktor kao suti znaci da je ok,pa da se ne opterecujem....al meni opet nekako to sve....user posted image

(odgovor članu suncica15)
Neposredna veza do poruke: 1789
22.8.2015 9:21:51   
Carobno jutro
Neaktivne clanice izbrisane sa spiska...postupak je moguce obrnuti user posted image user posted image

AUGUST

06.08. Maksi user posted image porodila se 29.07. user posted image
14.08. Rose user posted image porodila se 18.08 user posted image
15.08. Pandica user posted image porodila se 10.08.user posted image
18.08. Putujuca user posted image porodila se 01.08.user posted image
24.08. LieToMeuser posted image
28.08. MAM user posted image porodila se 10.08.user posted image
28.08. Airyfairy
28.08. Bebac bucko

SEPTEMBAR

02.09. Novo Ime user posted image
12.09. Araj user posted image
20.09. Carobno Jutrouser posted image
23.09. Ninuska user posted image
23.09. hexe user posted image

OKTOBAR

06.10. Aidana user posted image
09.10. mojbebac user posted image

NOVEMBAR

08.11. Blue moon user posted image
12.11. UmmuHamza2305 user posted image
12.11. Pcelica user posted image
15.11. Leptirica 87
19.11. ziel user posted image
22.11. *nur* user posted image
26.11. Farah 00 user posted image
28.11. Travelove user posted image

DECEMBAR

03.12. *JJ* user posted image
07.12 Elastigirl user posted image
14.12. Leena user posted image

JANUAR 2016.

07.01. Leptiri user posted image

MART 2016.

04.03. škorpija

APRIL 2016.

10.04. Suncica15

< Poruku je uredio Carobno jutro -- 22.8.2015 9:22:20 >

Neposredna veza do poruke: 1790
22.8.2015 9:25:32   
škorpija
Leptirice ako je sve u redu , nemoras kod privarnika, ali ja bih ti preporucila u 9. Mjesecu da odes , recimo meni su zadnji dana pred porod radili samo ctg u općoj bolnici, niko me uzv nije pregledao, dan prdd porod odem kod privatnika kaze voda zelena, a prije poroda mi niko nije radio uzv, kontam mogla bebi pupcana biti oko vrata, kako smiju tako naslijepo raditi ali eto hvala Bogu sve dobro prođe

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Leptirica87)
Neposredna veza do poruke: 1791
22.8.2015 9:25:34   
Carobno jutro

mojbebac, user posted image za kontroluuser posted image neka je sve hvala Bogu uredu. Ja sam pocela kupovati prije jedno dvije sedmice. Sve kontala rano ali onda kad vidim sta mi sve treba lakse mi da rasporedim i po platamauser posted image

suncica15, eto te na spisku, dobro dosla, izvini sto ne vidjeh ranije da te ubacim na spisak, nesto me net zezao ovih danauser posted image

leptirice, ja bih onako za svoj cejf otisla privatno, cisto da uzivam jer drugacije je kad te u bolnici/dom zdravlju kao na traci pregledaju a kod privatnika ipak malo vise paznje posvete. Iako ima i privatnika svakavih tako da svasta je moguce

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 1792
22.8.2015 9:59:46   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

de ti i ves popeglaj zacasuser posted image
Boli li tebe sta posebno ili ono standardnouser posted image osjetis li ti istauser posted image
Sta L? Je li vas pozeljela, mogu misliti da jesteuser posted image

user posted image user posted image
sve sam ja po kuci raspremila, dok smo se spakovali, torbu od male, pa kofer, pa rezervnu presvlaku ako mi vodenjak pukne u medjuvremenu...elem evo dosli kod sveki, L doruckuje mi malo caskamo, punim mobitel user posted image
ma imam ja povremeno neke bolove ali iskreno ja sam smotana za to, ja pravo visok prag bola imam, juce sam i Miseljicu rekla... nisam ja stvarno mjera za to. ja sam i sa L dosla 9 prstiju otvorena sa jakim kontrakcijama Nakas se ibretio osjeti on kontrakcije mene bas i nije bolilo user posted image
necu vala ni zuriti, mozda tamo oko 11, dok malo sa sveki progovorim pa lagano.
hvala vam na lijepim zeljama, cujemo se mi svakako. javim se ja.

Neposredna veza do poruke: 1793
22.8.2015 10:23:21   
ziel
Leptirica87 ja idem privatno od pocetka, mada sam zadnju kontrolu otisla u D.Zdravlja Zivinice (tu mi je lijecenje), da vidim kako kod njih izgleda pregled a i usput da ustedim. Dosla tamo, dr. nesto prevrce ocima, jedva me primi, bilo 12:00 a radi do 15:00, nikog nije u cekaonici bilo osim mene... Smjestila se na ginekoloski stol, pregleda me ginekoloski prvo , bukvalno je sekundu trajao taj pregled i kaze DOBRO OBUCI SE PA IDEMO NA UZ U DRUGU PROSTORIJU.

Obucem se i tamo za njom, gledala je na UZ nekih 10 min. UZ okrenut prema njoj, ni jednom mi ne okrenu da bar da vidim kako beba izgleda, kako se pomjera, uzela je neke mjere, tezinu bebe nije. Zavrsi ona i ode. Ja ostala tu dok med. sestra ovjeri nalaz. Znaci nisam ni na ekranu vidjela bebu, niti mi je slikicu dala. To mi je pregled bio bezveze. Mislim rekla je da je sve uredu, ali meni je ovo prva trudnoca, to je dio mene, moja beba, zelim sve da vidim i sve da znam... Ali nista nisam vidjela...

I nastavljam kod dr. kod koje sam isla od pocetka, privatno, za 2 dana imam kontrolu, ona mi je prije 2 mj.mjerila grlic i rekla da je uredu, a ova u D.Zdravlja nije spomenula grlic niti izmjerila. I zato bih ti preporucila bar da odes 2 puta kod privatnika. Sama ces primjetiti razliku.

< Poruku je uredio ziel -- 22.8.2015 10:30:10 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 1794
22.8.2015 10:40:31   
ziel

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

e sad dobro jutro

Ja se evo i okupah i jedoh i pristavih kafu da pijem s mirom, MM na poslu.

Pcelice, sretno na moruuser posted image

ninushka, hocete li i vi to trknuti sa roditeljimauser posted image

ziel, meni je tako zeljezo opadalo do 8 i onda su mi ukljucili legofer, ja sam se presaltala na heferol. Legofer je sirup a ovo su kapsule. Elem, ja nema sta nisam prije toga jela i koristila za zeljezo na prirodnoj bazi ali eto meni nije pomogol Zato su mi ove kaspule podigle na 25user posted image
Odoh traziti spisak da postavim, kako juce nemah neta, ko beez ruke zivota miuser posted image de mi reci ko je novi da ubacimuser posted image

Znaci ako bude 8, treba ukljuciti neku terapiju? Ja cu za 1 mj. opet provjeriti , sta znam ako bude i dalje opadalo da reagujem... A pokazacu ovaj nalaz svojoj dr. za 2 dana, da vidim sta ce mi preporuciti.

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 1795
22.8.2015 11:08:44   
Travelove
Zeljezo mi je u granicama normale, ja jedem dosta voca, kupine, maline, i imate one sokove bakina tajna, aronija, borovnica koji su bez dodatka secera. Ja imam problema sa leukocitima, koji su mi preko 17, ali doktori kazu da hoce to tako u trudnoci, nadam se da sledeci put nece rasti, ako vec nece da opadnu, neka ostanu isti.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1796
22.8.2015 11:09:53   
ziel

IZVORNA PORUKA: Travelove

Zeljezo mi je u granicama normale, ja jedem dosta voca, kupine, maline, i imate one sokove bakina tajna, aronija, borovnica koji su bez dodatka secera. Ja imam problema sa leukocitima, koji su mi preko 17, ali doktori kazu da hoce to tako u trudnoci, nadam se da sledeci put nece rasti, ako vec nece da opadnu, neka ostanu isti.

Jesmo nekakve, sve nam nesto fali , ili fali ili je previse user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Travelove)
Neposredna veza do poruke: 1797
22.8.2015 11:19:01   
rose
ja sinoc u hitnu pa na orl pa kod dermatologa od 2-4 jutros...iznenada mimotekao jezik...lijeva strana ... jedino sto mi pada na pamet je da je reakcija na verapamil..koji sam uredno uzimala u trudnoci i trebala nastaviti tokom dojenja..a to mu je jedno od nuspojava..jedino mi pada na pamet to da se moje stanje sada promjenilo i da tek sad reagujem tako na taj lijek?

jel ko cuo ista slicno vezano za oticanje jezka? dali mi inekcije, nema dojenja 24 sata.a bas fino nadoslo i uspostavilo se user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1798
22.8.2015 11:36:02   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: ziel

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Dobro jutro drage moje. Jeste li se naspavale? Ja sam budna od pet sati. Morala u vc i vise nisam mogla da zaspim. Malo na fejsu. Malo ns netu da mi vrijeme prodje. Sad cu kafu i caj da popijem i da palim motore. Imam gomilu posla da danas obavim plus da nas spakujem pa sutra put pod noge. Idemo se malo morati user posted image
LTM se nocas nije javljala. Valjda doceka Nakasevu smjenu. Sretno drug da sve prodje kako treba. Drzimo ti fige. Javi nam novosti user posted image

Jutro Pcelice, izgleda ti i ja same jutros user posted image Lijepo se provedi na moru, nemoj biti ispod 7 dana user posted image meni je bilo prelijepo ove godina na moru, ostala bi da je mm mogao i 10 dana.
Evo ispratih ga, ode na posao, ne mogu da vjerujem kako radnim danima kad ustanem hocu da crknem kad zazvoni alarm da ja idem na svoj posao a sad oci ko reflektori, uopste mi se ne spava... Ali cu 99% kasnije da odrijemam user posted image

Meni tri dana dovoljno. Sve preko mi je patnja. Ne volim onu monotoniju. Svaki dan mi isti, i to je meni smaranje.

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1799
22.8.2015 11:39:28   
Airyfairy
LTM zenoo kapa do poda! pa stvarno si carica! Ja samo iscekujem novosti, a ne sumnjam da ce ti ovaj put biti puno brze i lakse, jer psiha cini cudauser posted image bas gledam na yt one zene sto koentarisu da su imale bezbolan porod, ja rodih troje, vala boli , ne moze da ne boli, ali shvatih da je psiha cudo. Ako sama sebi kazes da je to samo grcenje misica na putu izlaska bebe, sigurno da manje boli nego kada razmisljas o tome kao o najvecem postotku boli koji zenski organizam osjeca.

A tebe pozitivne misli ne napustajuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rose , kako si sada? Zao mi zbog dojenja, ali aBd da brzo prodje.

Leptirice
, ja sam tri trudnoce vodila privatno, samo bih pred porod otisla u bolnicu po uputnicu. Ovu cetvrtu trunocu, evo svo vrijeme vodim u bolnici. Razlika je ogromna! Ali opet nisam toliko bas nezadovoljna, jos kad pogledas cijene po privatnim ustanovama, svaki pregled , ,nalazi koje ti uradi, UVZ sam posebno placala.... A svakako da se doktorica privatno, maksimalno posveti, svaki detalj na UVZ podijeli sa majkom, a sam Uvz je znao trajati i po 15 min.,i ako to mozda nije bas dobro po bebu, ali ti se smiris,a plus ti svaki put da i slike, O detaljima razgovora i paznji koju ti posveti da ne pricam...
Ako bas zelis da budes mirna, otidji, pa barem jednom. Sigurno se neces pokajati. user posted image

ja se gegam po kuci, ukljucila masinu, mali mi sjutros pokapao mlijeko po seciji, pa upalila navlake da se peru. Imam i nekog vesa peglati, a nesto sam troma skroz. Nocu se budim po milion i jedan put, sve iscekujem, pozeljela sam u komadu odspavati. user posted image
Da bude sve najbolje sto moze ako Bog da.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *