|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-August
21.8.2015 13:40:49   
UmmuHamza2305

IZVORNA PORUKA: ziel

IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305

Kod mene je šećer 4,1 a željezo mi je van trudnoće bilo 30, sad mi je oko 18.. mislim to je super,ali je opalo drama..

Pa obrati paznju, za neko vrijeme opet da provjeris da ne bi naglo padalo pa da ode ispod granice...
A sta cemo kad nam ove bebe kradu zeljezo user posted image user posted image user posted image

Rose pa moze i tako preko hljeba , kako ko voli , meni ovako sladje user posted image

Pa trebam sad,ako Bog da, opet nalaze vaditi, pa ćemo vidjet.. Čitala sam neki dan da je konjsko meso dobro jesti u trudnoći, baš zbog željeza.. ja nisam nikad jela, a nemam gdje ni kupiti halal konjsko meso, a kupila bih baš..
Ti ušla u 7. ,ma shaa Allah, približava nam se i taj novembar user posted image

Uhh draga dobra si , ja ne bih mogla od konja meso, sta ja znam... navikla sam na govedje i piletinu i taman user posted image
YAH i ja usla u 7. a bebac kao da slavi , udara citav dan user posted image

Pa nisam ni ja nikad, možda bi me malo grizla savjest što jedem konja , i vjerovatno nikad ni jednom konju više ne bih mogla pogledati u oči user posted image ali mogla bih pojesti ako nije ružno..
I mene moj , samo što se smiri, ova mama nešto pojede i probudi ga i šta će user posted image joj jedva čekam ,in shaa Allah .. kad mi budemo ovako po ctg-u hodale i pisale user posted image dal' nam se LTM porodila u međuvremenu user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1751
21.8.2015 13:42:23   
škorpija

IZVORNA PORUKA: škorpija

Meni je dr. predložio neke vitamine new life, ne znam koliko su i nije me briga, uez ću najjeftinije, iskreno smatram da su to gluposti i pljačka nas farmaceutska industrija,

A mozda ce ti opasti zeljezo u drugom i trecem trimestru ako ne budes pila, sta znas.... Ja nisam redovno pila pa mi je zeljezo palo na 10 a uvijek imala oko 20, eh onda sam uvela malo redovnije, na rafalne savjete zena s RR user posted image ponekad samo zaboravim popiti, i uvela Ferrolin C kesice pa danas ce mi biti nalazi gotovi, da vidim jel zeljezo sta poraslo ili se snizilo...

meni je željezo 6 čitav život, i ne može ga podići ni tenk da progutam user posted image

< Poruku je uredio škorpija -- 21.8.2015 13:43:06 >

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1752
21.8.2015 13:46:01   
ziel

Kod mene je šećer 4,1 a željezo mi je van trudnoće bilo 30, sad mi je oko 18.. mislim to je super,ali je opalo drama..

Pa obrati paznju, za neko vrijeme opet da provjeris da ne bi naglo padalo pa da ode ispod granice...
A sta cemo kad nam ove bebe kradu zeljezo user posted image user posted image user posted image

Rose pa moze i tako preko hljeba , kako ko voli , meni ovako sladje user posted image

Pa trebam sad,ako Bog da, opet nalaze vaditi, pa ćemo vidjet.. Čitala sam neki dan da je konjsko meso dobro jesti u trudnoći, baš zbog željeza.. ja nisam nikad jela, a nemam gdje ni kupiti halal konjsko meso, a kupila bih baš..
Ti ušla u 7. ,ma shaa Allah, približava nam se i taj novembar user posted image

Uhh draga dobra si , ja ne bih mogla od konja meso, sta ja znam... navikla sam na govedje i piletinu i taman user posted image
YAH i ja usla u 7. a bebac kao da slavi , udara citav dan user posted image

Pa nisam ni ja nikad, možda bi me malo grizla savjest što jedem konja , i vjerovatno nikad ni jednom konju više ne bih mogla pogledati u oči user posted image ali mogla bih pojesti ako nije ružno..
I mene moj , samo što se smiri, ova mama nešto pojede i probudi ga i šta će user posted image joj jedva čekam ,in shaa Allah .. kad mi budemo ovako po ctg-u hodale i pisale user posted image dal'' nam se LTM porodila u međuvremenu user posted image

Hehehe aBd i to ce brzo doci, taj period kad se budemo ganjale po CTG-u i po cekaonicama, ja bih radije to izbjegla user posted image ne volim guzvu ali eto ono sto se mora valja izdrzati... nezz ustvari ni kako to ide na UKC Tz, kad bude vrijeme vidjecmeo...

LTM se ne javlja, otisla po curicu da je vidi dok nije zaglavila na porodjajnom

< Poruku je uredio ziel -- 21.8.2015 13:47:19 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu UmmuHamza2305)
Neposredna veza do poruke: 1753
21.8.2015 13:46:20   
UmmuHamza2305
I mojoj tetki, nema šta ne jede, željezo joj ne mrda.. 6 je maksimum.. cijedi sokove, kuha neke ŽELJEZNE stvari, ali ništa .. meni opet bilo visoko, a ništa mu ne radim.. možda zato što sam iz Zenice, pa od željezare user posted image

< Poruku je uredio UmmuHamza2305 -- 21.8.2015 13:47:38 >

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1754
21.8.2015 13:48:39   
ziel

I mojoj tetki, nema šta ne jede, željezo joj ne mrda.. 6 je maksimum.. cijedi sokove, kuha neke ŽELJEZNE stvari, ali ništa .. meni opet bilo visoko, a ništa mu ne radim.. možda zato što sam iz Zenice, pa od željezare user posted image

Hahaha sto me nasmija za Zeljezaru user posted image Mogla bih se i ja doseliti tamo kod vas user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 1755
21.8.2015 13:49:47   
UmmuHamza2305

Hahaha sto me nasmija za Zeljezaru user posted image Mogla bih se i ja doseliti tamo kod vas user posted image

Hahhah, nisam više u Zenici, udala se u Sarajevo, i vidiš da mi je i željezo opalo user posted image A ti Ziel ako se ne mozes preseliti u Zenicu,probaj makar preko vikenda da odes,da se ''banjas'' u zenickom zraku user posted image

< Poruku je uredio UmmuHamza2305 -- 21.8.2015 13:55:22 >

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1756
21.8.2015 13:49:54   
*pcelica*

Dobar dan. Danas kasnim sprijavljivanjem. Isla malenoj po nalaze pa nekakve poslice obavljala sad rucak pravim

IZVORNA PORUKA: LieToMe

Ja samo da se javim, jos uvijek 2u1 user posted image ali izgleda ne zadugo user posted image
Pregledao me Miseljic, otvorena 3-4 prsta (napisao 3 ali kaze subjektivno i vise user posted image ), ctg uredan tj reaktivan, prednjaci glavica, plodova voda mlijecna... sutra ujutru u pola 10 na drugi sprat da se javim, ako se ne porodim u medjuvremenu user posted image

Boga mi svaka cast mm on je meni predvidio subotu i Nakasa u dezuri user posted image

Ja dosla kuci samo da se presvucem, pripremila stvari za izlazak iz bolnice (da ne objasnjavam mm kao prosli put), presvukla se, stavila ulozak, odoh hititi kod mojih da dijete vidim, nisam je vidjela 8 dana, pa ako se porodim u medjuvremenu nema veze user posted image
Javim vam se u toku dana ako ne bude ko u pjesmi nemam ti kad, nemam kad, nemam kad user posted image

Ja sam juce krenula da napisem zasto ne odes da vidis malenu i da je ne dovodis jer ako bude kako je tm predvidio opet ce ona kod tvojih. Ali sam odustala jer mi je bilo malo bezz da se mijesam. Sretno mila da prodje ko i prosli user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1757
21.8.2015 15:13:06   
Airyfairy
he zeMske, evo i mene! ne stigoh juce da se javim, kad danas imam sta da vidimuser posted image

ltm, kad udjem prvo ganjam tvoje postove, jer su nam termini ublizu i ganjam onu tvoju pozitivnu energiju! hehe

da bude ako Bog da brzi nego prvi, da to rijesis caskom i sa lahkocom, najmanje bolan, brz i sretan porod! ne znam sta vise pozeljetiuser posted image da se brzo vratis sa malenim smotuljkom, svojoj malenoj i u onu kucu koju si mislim uglajncala kao apoteku, sto bi narod reko user posted image

kad vidjeh i mene neki zmarci prodjose, ako mi LTM rijesi to danas, ja sam sljedeca user posted image a mene jos uvijek trema drma, sinoc mi neka lagana probadanja u ledjima, pomislih da nije slucajno to to, ma heeeej tresla sam se ko nikada... ne znam si pomoci. jedva se dozvah, umivala se hladnom vodom, rashladjivala dok se beba nije pocela vrtiti i dala mi znak da ipak nije jos doslo vrijemeuser posted image

rose, tebe imam negdje u podsvjesti, kako si ti to caskom rijesila. Samo jedan dan te nije bilo i eto te sada opet sa nama user posted image

uhhh... raspisah se ja..

ostalim gegalicama zelim najljepse trenutke sa njihovim pupanamauser posted image

< Poruku je uredio Airyfairy -- 21.8.2015 15:16:16 >

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1758
21.8.2015 15:37:48   
LieToMe RR
ja samo da se javnem jos sam 2u1 user posted image
hvala vam na ovim divnim zeljama, super ste!!! tako ste me nasmijale sa nekim postovima
pokusala malo odspavati ali dijete me nije vidjelo 8 dana samo sto mi po glavi ne skace. a ko mi je kriv sto sam sjelila do pola 2 user posted image
maloprije mm zove, da vidi kako sam i kaze nemoj jos nisam usisao a i tebi ostao ves nisi skinula jutros sa zice (jer smo prespali u pola 7 smo se jedva nadigli) user posted image
reko nista ti ne brini, sve po planu i programu, pokupis nas kod mojih idemo kuci, veceras kod komsinice na sjelo, sutra polaze drzavni za doktoricu...ujutru mi Nakasu u smjenu user posted image user posted image
moja djeca cekaju izgleda Nakasa da udje u smjenu da ih porod, tacno bi im mogao kum biti user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu Airyfairy)
Neposredna veza do poruke: 1759
21.8.2015 16:13:28   
Carobno jutro

zene drage ja tek sad uspjeh se konektovat. Nisam imala interneta.
Bila sam na kontroli jutros. Bebi ima tri kguser posted image sve je super. napredujemo. Kaze prof, moze ona nama vani za sedmicu pa eto a ja ni ulozaka nemamuser posted image

odoh sad citat, sta ste pisale.

Neposredna veza do poruke: 1760
21.8.2015 18:49:40   
ziel

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

zene drage ja tek sad uspjeh se konektovat. Nisam imala interneta.
Bila sam na kontroli jutros. Bebi ima tri kguser posted image sve je super. napredujemo. Kaze prof, moze ona nama vani za sedmicu pa eto a ja ni ulozaka nemamuser posted image

odoh sad citat, sta ste pisale.

user posted image 3 kg taman prava beba, tacno moze odmah izaci user posted image
ja jedva cekam utorak da vidim dal moja ima makar 1 kg user posted image

A ima dosta novih trudnica, 3-4 dok ih sad nadjes da upises user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 1761
21.8.2015 19:32:12   
*pcelica*

ja samo da se javnem jos sam 2u1 user posted image
hvala vam na ovim divnim zeljama, super ste!!! tako ste me nasmijale sa nekim postovima
pokusala malo odspavati ali dijete me nije vidjelo 8 dana samo sto mi po glavi ne skace. a ko mi je kriv sto sam sjelila do pola 2 user posted image
maloprije mm zove, da vidi kako sam i kaze nemoj jos nisam usisao a i tebi ostao ves nisi skinula jutros sa zice (jer smo prespali u pola 7 smo se jedva nadigli) user posted image
reko nista ti ne brini, sve po planu i programu, pokupis nas kod mojih idemo kuci, veceras kod komsinice na sjelo, sutra polaze drzavni za doktoricu...ujutru mi Nakasu u smjenu user posted image user posted image
moja djeca cekaju izgleda Nakasa da udje u smjenu da ih porod, tacno bi im mogao kum biti user posted image

Pametne. Bar da ih lijep doktor porodi user posted image Ne znam kakav je ovaj novi, ali ono sve stari doktori user posted image Osim Miseljica Nakas najveci lafac na ginekologiji. On je u drzavnoj sto je MUrtezic na GAKu user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 1762
21.8.2015 19:36:07   
aidana
Nista vas nisam upratila ni juce ni danas, samo da je LTM otvorena.
E pa draga moja sretno user posted image brzo ces ti to odraditi i javiti nam se sa lijepim vijestimauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1763
21.8.2015 19:43:39   
Travelove
LTM zelim ti jako lagan porodddd i niti u jednom trenutku ne sumnjam da nece biti tako. user posted image
Sto se tice vitamina ja pijem orthomal natal i jedva cekam da zavrsim sa njima, ne volim onaj prasak nikako. Onda cu Prenatal od Naturala i Magnezij. Samo ne znam koji Mg? Kakva su vasa iskustva?

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 1764
21.8.2015 19:46:39   
*nur*
pozdrav zenice, jes mi nesto danas tezak dan user posted image , naka sam bezeze ali je tu moja user posted image da me oraspolozi jer udara svako malo, bas kao da me prodmauser posted image

LMT sretno da prodje sretno i hairli user posted image

Ziel pa i nije ti lose zeljezo ja evo nikako da se nakanim da napravim med i zarine sjemenke jer je to odlicno za zeljezo. Evo sada cu odmah ustati i napraviti jer i ja vadim nalaze za 15 dana.

Ej zene maloprije mi na netu izbaci neke tekstove o pohranjivanju maticnih celija (ko kada samo nesto trazim oko beba, poroda i sl.user posted image ) kakvo je vase misljenje po tom pitanju, posebno me interesuje i sa vjerskog aspekta.

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 1765
21.8.2015 19:47:58   
*nur*

IZVORNA PORUKA: Travelove

LTM zelim ti jako lagan porodddd i niti u jednom trenutku ne sumnjam da nece biti tako. user posted image
Sto se tice vitamina ja pijem orthomal natal i jedva cekam da zavrsim sa njima, ne volim onaj prasak nikako. Onda cu Prenatal od Naturala i Magnezij. Samo ne znam koji Mg? Kakva su vasa iskustva?

Ja pijem New Life Calvita vitamine i Mg Bioelectra

(odgovor članu Travelove)
Neposredna veza do poruke: 1766
21.8.2015 19:48:51   
ziel
IZVORNA PORUKA: Travelove

Ja koristim MG sumece tbl, 375 tako se zovu, i kako sam ih pocela redovno trositi trnjenja u rukama mi nema, inace su mi trnile ruke puno, stalno, i u mirnom stanju i kad nesto radim... a nemam jos grceve hvala Bogu, valjda necu ni imati...

Nur malo me zabrinilo sto je bilo 10, pa sad 9,3, lagano opada pa se moram malo oko toga pobrinuti, da ne bi dalje opadalo..

< Poruku je uredio ziel -- 21.8.2015 19:50:30 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Travelove)
Neposredna veza do poruke: 1767
21.8.2015 21:29:34   
LieToMe RR
ja sam jos 2u1, evo nas konacno svi kuci, malena ko navijena od jutros, naravno nije ni spavala popodne. mi dok smo od mojih, raspremili se, oko nje, evo je skace...cekam samo da se reset_uje user posted image
ja subjektivno dobro, sem sto mi je najvjerovatnije izletio ovaj sluzavi cep a i ne izletio kad onaj nije mogao da odoli i da ne proviri user posted image
nadam se da ce noc biti mirna i da cu je prespavati u komadu i onda aBd ujutru po planu i programu.

pcelice e vala gdje nadje Miseljica pored Stojkanovica i Spahovica user posted image mislim da se razumijemo, meni je Nakas vrh i moja ga djeca vole user posted image al Miseljic ne ostavi dojam lafca na mene sem da je morao da cacka user posted image

salim se. ja preumorna, dinamican dan skroz, a i ja slomljena. e da, ja pricam o spavacici i govorim mami ne trknuh do amka jer sam pozurila da dijete vidim kad ona vadi istu narandzastu u kojoj sam se porodila i prvi put user posted image rekoh zivota ti koliko si ih to nakupovala.
sutra ujutru aBd prvo malenu vodimo kod sveki pa cemo mm i ja skupa na 2. sprat user posted image mozda vam se ne stignem javiti ali bicete blagovremeno obavjestene user posted image

< Poruku je uredio LieToMe -- 21.8.2015 21:33:15 >

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1768
21.8.2015 21:44:44   
rose
mene je i taj sluzavi chep i bolni pregledi masili ovaj put mada je bilo nake sluzi danima...definitivno preporucujem gak ...sad imam iskustva iz obje bolnice,,,jest malo gnjavaza oko pregleda i cekanja..al vec kad udjes na neko od odjeljenja...ko masina rade user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 1769
21.8.2015 21:53:28   
maksi
Rose o kod mene je bilo sluzi i nekog sekreta pojacanog par dana pred porod
IZVORNA PORUKA: rose

mene je i taj sluzavi chep i bolni pregledi masili ovaj put mada je bilo nake sluzi danima...definitivno preporucujem gak ...sad imam iskustva iz obje bolnice,,,jest malo gnjavaza oko pregleda i cekanja..al vec kad udjes na neko od odjeljenja...ko masina rade user posted image

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1770
21.8.2015 21:55:24   
maksi
LTM sretno mila,da sve prodje kako treba brzo i lako

Sto se tice doktora mogu proci Stojakovic,Spahovic i Nakas user posted image user posted image ostali su stari user posted image user posted image

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1771
21.8.2015 22:46:11   
*pcelica*

ja sam jos 2u1, evo nas konacno svi kuci, malena ko navijena od jutros, naravno nije ni spavala popodne. mi dok smo od mojih, raspremili se, oko nje, evo je skace...cekam samo da se reset_uje user posted image
ja subjektivno dobro, sem sto mi je najvjerovatnije izletio ovaj sluzavi cep a i ne izletio kad onaj nije mogao da odoli i da ne proviri user posted image
nadam se da ce noc biti mirna i da cu je prespavati u komadu i onda aBd ujutru po planu i programu.

pcelice e vala gdje nadje Miseljica pored Stojkanovica i Spahovica user posted image mislim da se razumijemo, meni je Nakas vrh i moja ga djeca vole user posted image al Miseljic ne ostavi dojam lafca na mene sem da je morao da cacka user posted image

salim se. ja preumorna, dinamican dan skroz, a i ja slomljena. e da, ja pricam o spavacici i govorim mami ne trknuh do amka jer sam pozurila da dijete vidim kad ona vadi istu narandzastu u kojoj sam se porodila i prvi put user posted image rekoh zivota ti koliko si ih to nakupovala.
sutra ujutru aBd prvo malenu vodimo kod sveki pa cemo mm i ja skupa na 2. sprat user posted image mozda vam se ne stignem javiti ali bicete blagovremeno obavjestene user posted image

Nisam mislila da je Miseljic lafac. Nego spada u grupu mladjih doktora. Ovi ostali blizi penziji user posted image ali eto zaboravih da sad imaju Spahovic i ovaj drugi Stojakovic jel? Ali meni je Nakas lafac. Ne zbog fizickog izgleda nego zbog njegovog pristupa pacijenticama

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 1772
22.8.2015 6:37:25   
*pcelica*
Dobro jutro drage moje. Jeste li se naspavale? Ja sam budna od pet sati. Morala u vc i vise nisam mogla da zaspim. Malo na fejsu. Malo ns netu da mi vrijeme prodje. Sad cu kafu i caj da popijem i da palim motore. Imam gomilu posla da danas obavim plus da nas spakujem pa sutra put pod noge. Idemo se malo morati user posted image
LTM se nocas nije javljala. Valjda doceka Nakasevu smjenu. Sretno drug da sve prodje kako treba. Drzimo ti fige. Javi nam novosti user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 1773
22.8.2015 6:47:29   
ziel

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Dobro jutro drage moje. Jeste li se naspavale? Ja sam budna od pet sati. Morala u vc i vise nisam mogla da zaspim. Malo na fejsu. Malo ns netu da mi vrijeme prodje. Sad cu kafu i caj da popijem i da palim motore. Imam gomilu posla da danas obavim plus da nas spakujem pa sutra put pod noge. Idemo se malo morati user posted image
LTM se nocas nije javljala. Valjda doceka Nakasevu smjenu. Sretno drug da sve prodje kako treba. Drzimo ti fige. Javi nam novosti user posted image

Jutro Pcelice, izgleda ti i ja same jutros user posted image Lijepo se provedi na moru, nemoj biti ispod 7 dana user posted image meni je bilo prelijepo ove godina na moru, ostala bi da je mm mogao i 10 dana.
Evo ispratih ga, ode na posao, ne mogu da vjerujem kako radnim danima kad ustanem hocu da crknem kad zazvoni alarm da ja idem na svoj posao a sad oci ko reflektori, uopste mi se ne spava... Ali cu 99% kasnije da odrijemam user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 1774
22.8.2015 7:08:30   
LieToMe RR
evo mene jos 2u1 user posted image ja se komirala. ustajala samo da piskim oko 1 i opet nazad u krevet. naspavala se evo me ukocena user posted image
sve ide po planu i programu, nije vodenjak jos pukao. odoh kafu da popijem i da doruckujem ne mogu gladna na gostovanje.
javim vam se cim bude nekih konkretnih vijesti al ne ocekujte prije pola 11-11 nista jer dok sredim po kuci, dok mi do sveki pa nazad u bolnicu... dabogda da bas u pola 10 budem na odjeljenju

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *