|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-August
21.8.2015 12:07:37   
rose

IZVORNA PORUKA: škorpija

Meni je dr. predložio neke vitamine new life, ne znam koliko su i nije me briga, uez ću najjeftinije, iskreno smatram da su to gluposti i pljačka nas farmaceutska industrija,

ja pijem najskuplje user posted image yeljeyo u 25-oj sedmici bilo 23 user posted image

nego MAM jesu tebi poslije poroda dali feroglobin da pijes?

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1726
21.8.2015 12:15:55   
Banancica
Koliko imaju zeljeza u sebi ove imaju 17,7 mg

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1727
21.8.2015 12:19:13   
ziel
IZVORNA PORUKA: škorpija

Meni je dr. predložio neke vitamine new life, ne znam koliko su i nije me briga, uez ću najjeftinije, iskreno smatram da su to gluposti i pljačka nas farmaceutska industrija,

A mozda ce ti opasti zeljezo u drugom i trecem trimestru ako ne budes pila, sta znas.... Ja nisam redovno pila pa mi je zeljezo palo na 10 a uvijek imala oko 20, eh onda sam uvela malo redovnije, na rafalne savjete zena s RR user posted image ponekad samo zaboravim popiti, i uvela Ferrolin C kesice pa danas ce mi biti nalazi gotovi, da vidim jel zeljezo sta poraslo ili se snizilo...

< Poruku je uredio ziel -- 21.8.2015 12:20:42 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1728
21.8.2015 12:26:00   
M.A.M.
Zene moze se zeljezo uz vitamine i popravit ishranom vjerujte mi,samo malo organizacije i volje user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1729
21.8.2015 12:34:24   
ziel
IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Zene moze se zeljezo uz vitamine i popravit ishranom vjerujte mi,samo malo organizacije i volje user posted image

A draga ko ce stalno jesti pekmez , zelenu salatu i tome slicno, dosadi user posted image I ja sam ZA na prirodnoj bazi da se to odrzava ali kad se ne moze samo jesti ono sto ima zeljeza, ma u 2 mjeseca mi padne na pamet da jedem pekmez npr, iako imam 2 tegle... nesto mi se ne trazi...

< Poruku je uredio ziel -- 21.8.2015 12:35:27 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1730
21.8.2015 12:38:42   
M.A.M.

IZVORNA PORUKA: ziel

A draga ko ce stalno jesti pekmez , zelenu salatu i tome slicno, dosadi user posted image I ja sam ZA na prirodnoj bazi da se to odrzava ali kad se ne moze samo jesti ono sto ima zeljeza, ma u 2 mjeseca mi padne na pamet da jedem pekmez npr, iako imam 2 tegle... nesto mi se ne trazi...

Jedi suhe sljive,marelice,grozdjice,onako usput u saku pa grickaj,bademe isto,ja recimo nisam jela spinat iako je najzdraviji jezim se od pomisli spinata,al sam pravila sebi sok od mrkve,jabuke i cvekle pa pila ,iako ni cveklu ne mogu smisliti al mrkva i jabuka ubiju onaj miris pa se moze popiti

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1731
21.8.2015 12:41:05   
ziel

Jedi suhe sljive,marelice,grozdjice,onako usput u saku pa grickaj,bademe isto,ja recimo nisam jela spinat iako je najzdraviji jezim se od pomisli spinata,al sam pravila sebi sok od mrkve,jabuke i cvekle pa pila ,iako ni cveklu ne mogu smisliti al mrkva i jabuka ubiju onaj miris pa se moze popiti

Ooo pogotovo cvekla user posted image moze to ostalo proci, kao sto kazes usput, ma aBd sad cu i ja uzeti malo bolovanja iduci mjesec, ovako na poslu ne mogu da se zdravo hranim... vjeruj samo mi se konzervirana hrana vrti u krug i tijesto iz pekare... ubi me to...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1732
21.8.2015 12:44:52   
M.A.M.

Ooo pogotovo cvekla user posted image moze to ostalo proci, kao sto kazes usput, ma aBd sad cu i ja uzeti malo bolovanja iduci mjesec, ovako na poslu ne mogu da se zdravo hranim... vjeruj samo mi se konzervirana hrana vrti u krug i tijesto iz pekare... ubi me to...

A vjerujem ti,malo teze ide kad se radi,al poslusaj me te grickalice nisu skupe,jesu bademi al neces sad kilu kupovatuser posted image ,al eto mozda ti i nije nisko zeljezo,al bolje i da jedes nego da pijes onu totemu za zeljezo,cula sam da je grozno je piti

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1733
21.8.2015 12:45:41   
UmmuHamza2305

IZVORNA PORUKA: Elastigirl

Zamolila bih trudnice iz Sa za kratku uputu kako da se prijavim za skolu za trudnice, ja sam u DZ Ilidza?

Bas sam laik :)

Hej draga, ja idem ovdje u Vojničko polje, tu pripadam.. A valjda kako je vrijeme godišnjih odmora, a i negdje se renoviraju ti DZ , dolaze nam žene i iz drugih općina.. pa bi vjerovatno onda i ti ovdje trebala, provjeri.. Ako bi, onda samo trebaš doći u utorak u pola 5.. Sad nas je stvarno previše, pa još uvijek ne radimo vježbe, jer nemamo prostora, ali sestra je rekla da će zvati centralu,da joj kažu šta da radi, pa možda do narednog utorka nađu neko rješenje i budemo radile vježbice user posted image

< Poruku je uredio UmmuHamza2305 -- 21.8.2015 12:48:19 >

(odgovor članu Elastigirl)
Neposredna veza do poruke: 1734
21.8.2015 12:47:16   
rose

znate li da je spinat cistac zemljista tj skuplja otrove iz zemlje i onda mi to jedemo...najvise zeljeza ima cimet user posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1735
21.8.2015 12:50:06   
Banancica
Koji pekmez je u pitanju..a sto se tice cimeta kako ga koristiti osim u kolacu ?

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1736
21.8.2015 12:51:33   
rose

IZVORNA PORUKA: Banancica

Koji pekmez je u pitanju..a sto se tice cimeta kako ga koristiti osim u kolacu ?

meni je super na sutliji...a inace mi je to ko obrok...a moye i caj al ne ynam koliko se gubi kuhanjem

(odgovor članu Banancica)
Neposredna veza do poruke: 1737
21.8.2015 13:01:54   
UmmuHamza2305

IZVORNA PORUKA: rose

meni je super na sutliji...a inace mi je to ko obrok...a moye i caj al ne ynam koliko se gubi kuhanjem

Dobro je u čašu mlake vode pomješati kašikicu cimeta i kašikicu meda.. ja sam pokušala,ali ja ne podnosim cimet,pa poslje tog nisam čitav dan mogla zalogaja u usta staviti , tako da planiram taj recept da iskoristim kad se porodim , da skinem kile user posted image šalim se, naravno..

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1738
21.8.2015 13:02:54   
ziel

Kiseli pekmez je kod mene od jabuka...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 1739
21.8.2015 13:07:25   
Banancica
E super hvala..nekako nemam obicaj onako uzeti kasicicu, pa probat cu..tako i med moze stojati danima jednostavno zaboravim

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1740
21.8.2015 13:10:06   
ziel

E super hvala..nekako nemam obicaj onako uzeti kasicicu, pa probat cu..tako i med moze stojati danima jednostavno zaboravim

Ni ja ne uzimam na kasikicu user posted image nego na seljacki nacin naspem u tanjir , pospem vrhnjem za kuhanje i umacem kao u stara vremena user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 1741
21.8.2015 13:10:50   
ninuska
IZVORNA PORUKA: rose

Cimet i pita od jabuka..mljac

Kako malena?jel'' jos imas one bolove?

< Poruku je uredio ninuska -- 21.8.2015 13:11:45 >

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1742
21.8.2015 13:12:45   
Banancica
Ehhh ja to radim samo ako imam domace mlijeko pa kajmak skinem..mm bas bi sad moglauser posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1743
21.8.2015 13:13:09   
ziel
Kod mene gotov nalaz:
Secer 4,2
Zeljezo 9,3

Zadnji put kad sam radila prije 2 mj.bilo zeljezo 10, znaci opada pomalo, moram nesto poduzeti,
svakodnevno taj pekmez jesti i bademe, pa valjda ce biti dobro...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1744
21.8.2015 13:13:49   
ninuska

IZVORNA PORUKA: Elastigirl

Ltm draga, sretno da bude. da sve prodje u najboljem redu aBd.

Zamolila bih trudnice iz Sa za kratku uputu kako da se prijavim za skolu za trudnice, ja sam u DZ Ilidza?

Bas sam laik :)

Ne moras se nigdje prijavljivati. Samo odes u vrijeme kad su vjezbe u mjesto koje ti odgovara. Ja sam u prosloj trudnoci usla u Skerlicevu jer mi tu bilo na ruku

(odgovor članu Elastigirl)
Neposredna veza do poruke: 1745
21.8.2015 13:15:32   
rose

Ni ja ne uzimam na kasikicu user posted image nego na seljacki nacin naspem u tanjir , pospem vrhnjem za kuhanje i umacem kao u stara vremena user posted image

meni bi bilo muka od te kombinacije user posted image inace pekme, dZem, marmelada kod mene idu na hljeb ali prko putera user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1746
21.8.2015 13:16:26   
UmmuHamza2305

Kod mene gotov nalaz:
Secer 4,2
Zeljezo 9,3

Zadnji put kad sam radila prije 2 mj.bilo zeljezo 10, znaci opada pomalo, moram nesto poduzeti,
svakodnevno taj pekmez jesti i bademe, pa valjda ce biti dobro...

Kod mene je šećer 4,1 a željezo mi je van trudnoće bilo 30, sad mi je oko 18.. mislim to je super,ali je opalo drama..

< Poruku je uredio UmmuHamza2305 -- 21.8.2015 13:17:55 >

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1747
21.8.2015 13:19:51   
ziel

IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305

Kod mene je šećer 4,1 a željezo mi je van trudnoće bilo 30, sad mi je oko 18.. mislim to je super,ali je opalo drama..

Pa obrati paznju, za neko vrijeme opet da provjeris da ne bi naglo padalo pa da ode ispod granice...
A sta cemo kad nam ove bebe kradu zeljezo user posted image user posted image user posted image

Rose pa moze i tako preko hljeba , kako ko voli , meni ovako sladje user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu UmmuHamza2305)
Neposredna veza do poruke: 1748
21.8.2015 13:26:37   
UmmuHamza2305

Pa obrati paznju, za neko vrijeme opet da provjeris da ne bi naglo padalo pa da ode ispod granice...
A sta cemo kad nam ove bebe kradu zeljezo user posted image user posted image user posted image

Rose pa moze i tako preko hljeba , kako ko voli , meni ovako sladje user posted image

Pa trebam sad,ako Bog da, opet nalaze vaditi, pa ćemo vidjet.. Čitala sam neki dan da je konjsko meso dobro jesti u trudnoći, baš zbog željeza.. ja nisam nikad jela, a nemam gdje ni kupiti halal konjsko meso, a kupila bih baš..
Ti ušla u 7. ,ma shaa Allah, približava nam se i taj novembar user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1749
21.8.2015 13:34:01   
ziel

Pa trebam sad,ako Bog da, opet nalaze vaditi, pa ćemo vidjet.. Čitala sam neki dan da je konjsko meso dobro jesti u trudnoći, baš zbog željeza.. ja nisam nikad jela, a nemam gdje ni kupiti halal konjsko meso, a kupila bih baš..
Ti ušla u 7. ,ma shaa Allah, približava nam se i taj novembar user posted image

Uhh draga dobra si , ja ne bih mogla od konja meso, sta ja znam... navikla sam na govedje i piletinu i taman user posted image
YAH i ja usla u 7. a bebac kao da slavi , udara citav dan user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu UmmuHamza2305)
Neposredna veza do poruke: 1750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *