|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-August
20.8.2015 22:34:42   
ziel
Joj zene ja kad sjednem za ove programe od FOX-a , nikad ustati , sve serije interesantne , planirala pospremiti malo po kuci, sutra ce mi neki gosti doci, ali nista ja ne uradi user posted image moracu sutra na brzake kad dodjem s posla , makar im necu morati veceru praviti , 2puta sam bila kod njih ni jednom nisu pravili veceru , meni je to neobicno, ja navikla kad mi neko dodje da spremim rucak ili veceru zavisno u koje vrijeme dolazi, mislim za goste koji mi nisu blizu, koji ne dolaze cesto a kad vidim da neki to ne rade onda necu ni ja, nek se broji kao kafa heh

Evo cekam da se zavrsi jos jedna serija na FOX LIFE pa da idem leci, sutra petak napokon pa vikend odmor user posted image
Laku noc user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 20.8.2015 22:37:05 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Travelove)
Neposredna veza do poruke: 1701
21.8.2015 7:42:14   
LieToMe RR
jutrrroooo user posted image
ja samo da se tuspasim, evo me u bolnici, cekam ctg, opet sam prva user posted image

jutros sam u pola 2 legla, gosti bili do 1, zasjeli, bilo nam ptedobro. ova drugarica iz njemacke mi je bila sretna i prosli put sa L, par dana nakon njenog dolaska ja se porodila.
inace je doktorica pa smo se zezali kaze dosla u kucnu posjetu, obavila vizitu i dala zeleno svjetlo user posted image
javim se ja poslije ctg-a, trudnice se vec lagano iskupljaju, cini mi se da ce biti guzva.mislim da mi je Nakas danas jedan od doktora. i nadam se da ce sve biti ok i da idemo po malenu user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1702
21.8.2015 7:53:13   
ziel
IZVORNA PORUKA: LieToMe

jutrrroooo user posted image
ja samo da se tuspasim, evo me u bolnici, cekam ctg, opet sam prva user posted image

jutros sam u pola 2 legla, gosti bili do 1, zasjeli, bilo nam ptedobro. ova drugarica iz njemacke mi je bila sretna i prosli put sa L, par dana nakon njenog dolaska ja se porodila.
inace je doktorica pa smo se zezali kaze dosla u kucnu posjetu, obavila vizitu i dala zeleno svjetlo user posted image
javim se ja poslije ctg-a, trudnice se vec lagano iskupljaju, cini mi se da ce biti guzva.mislim da mi je Nakas danas jedan od doktora. i nadam se da ce sve biti ok i da idemo po malenu user posted image

Eh LTM ranoranilac kao i uvijek user posted image Da sto prije zavrsis i sa dobrim nalazom user posted image

I ja sam vec na poslu, jutros sam i ja prva izvadila krv da vidimo zeljezo, secer i krvnu sliku. Prije gotovo 2 mj.zeljezo bilo 10, pa da vidimo sad, oko 1 danas ce biti nalazi pa cu nazvati nekog da mi procita, sta bih ja bez telefona, SMS poruke mogu i ukinuti sto se mene tice ali telefonski razgovor neeee jer toliko toga se obavlja telefonom, hvala Bogu sto postoje user posted image
Jutros osmah jedan nestrpljiv pacijent, dr. nije bila dosla do maloprije a on treba na posao pa kad je cuo da jos nema dr.poce galamiti KO CE VISE OVOME STATI U KRAJ... A zao mi je i razumijem ga, ali u firmi nam je stanje tako da nam fali radnika svih vrsta sto rade, mislim od spremacica, lozaca, med. sestara, doktora, vozaca saniteta, svega nemam sta pricati, jedva nam daju godisnji odmor i to nam nabiju na nos..... I sad ova dr. sto je dosla, radi zena u Hitnoj danas do 19:00 , dosla ovamo samo da odradi sto ima, mozda do 11 bude i ode u Hitnu, ipak je Hitna osjetljivija dosta od ove sluzbe.

< Poruku je uredio ziel -- 21.8.2015 7:58:03 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1703
21.8.2015 8:03:15   
Leptirica87

IZVORNA PORUKA: ziel

IZVORNA PORUKA: škorpija

Drage žene, imam pitanje, koje su najjeftinije vitaminske tablete za trudnice

Nezz koje su najjeftinije, ali eto ja placam PRENATAL 19,90 KM u Tz...

Imas u DM-u njihove vitaminske tablete za trudnice kostaju 5,80 cini mi se 60 tableta zovu se MAMA A-Z

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1704
21.8.2015 8:05:16   
Leptirica87

IZVORNA PORUKA: Travelove

IZVORNA PORUKA: Leptirica87

Hvala drageuser posted image na dobrodoslici.
Ziel, da i ja sam DZ Tz, bas sam se juce prijavila za skolicu, pa da olaksam sebi na porodu :-).
Da li neka od vas ima spisak sta je potrebno za bolnicu? A i za bebaca, tih prvih dana. Kada udjem u 7, voljela bih to polako poceti spremati. user posted image

I od mene dobrodoslica....i menu je nermin u nov.samo 15ako Bog da.user posted image i ja cu od septembra u skolicu u DZTuzla pa eto vjerovatno cemo se druziti...Kod koje si ti doktorice i kod koga si se prijavila meni su rekli da se mogu prijaviti kad budem isla 28 na kontrolu...

Ja privatno vodim trudnocu, a ne razumijem ovo za prijavljivanje?

Pa koliko sam ja tebe shvatila ti si se jucer prijavila za skolu za trudnice koja pocinje u sep u Domu zdravlja Tuzla,zato pitam kod koga si se prijavila da znam jer i ja se trebam prijaviti sad kad budem krajem mjeseca imala kontrolu....user posted image

035 368 411 je broj na koji sam izvrsila prijavu, mada ce te oni dalje saltati po lokalima, cin mi se da je lokal 175

Hvala za brojuser posted image

(odgovor članu Travelove)
Neposredna veza do poruke: 1705
21.8.2015 8:09:52   
Leptirica87
I od mene jutro svim trudnicama i mamama....zelim vam uspijesan i veseo dan...user posted image

(odgovor članu Leptirica87)
Neposredna veza do poruke: 1706
21.8.2015 8:15:23   
škorpija
Leptirica hvala za info

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 1707
21.8.2015 8:34:05   
ziel

Imas u DM-u njihove vitaminske tablete za trudnice kostaju 5,80 cini mi se 60 tableta zovu se MAMA A-Z

A sta znam, meni dr. na pocetku samom rekla za PRENATAL i njih pijem, dodje za 30 dana, vitaminske tbl + kapsule mislim kao omega 3 nesto... Mozda je zato skuplje jer je kombinacija toga... pije se jedna tbl. jedna kapsula i tako svaki dan

< Poruku je uredio ziel -- 21.8.2015 8:38:01 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 1708
21.8.2015 8:34:50   
mojbebac

Ja placam prenatal natural wealth oko 29 km 100 kom u sarajevu,je li moguce da je kod vas toliko jeftiniji?? Pred kraj mi je druga kutija,pa nzm da li da uzmem jos jednu kutiju ili smijem uzeti neke druge vitamine,manje pakivanje,s obzirom da mi je ostalo jos manje od 50 dana...
Inace upravo cekam da vadim nalaze,i pregled....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

Neposredna veza do poruke: 1709
21.8.2015 8:39:14   
ziel
Moj Bebac ovo je pakovanje za 30 dana, pa sigurno je to tvoje pakovanje povoljnije ako ima za 100 dana user posted image

Evo i ja haman danas ulazim u 7. mjesec user posted image user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 21.8.2015 8:40:54 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 1710
21.8.2015 8:44:14   
mojbebac
Aha hvala.... taman cu onda uzeti to manje pakovanje .... hvala za info :)

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1711
21.8.2015 9:10:07   
LieToMe RR
Ja samo da se javim, jos uvijek 2u1 user posted image ali izgleda ne zadugo user posted image
Pregledao me Miseljic, otvorena 3-4 prsta (napisao 3 ali kaze subjektivno i vise user posted image ), ctg uredan tj reaktivan, prednjaci glavica, plodova voda mlijecna... sutra ujutru u pola 10 na drugi sprat da se javim, ako se ne porodim u medjuvremenu user posted image

Boga mi svaka cast mm on je meni predvidio subotu i Nakasa u dezuri user posted image

Ja dosla kuci samo da se presvucem, pripremila stvari za izlazak iz bolnice (da ne objasnjavam mm kao prosli put), presvukla se, stavila ulozak, odoh hititi kod mojih da dijete vidim, nisam je vidjela 8 dana, pa ako se porodim u medjuvremenu nema veze user posted image
Javim vam se u toku dana ako ne bude ko u pjesmi nemam ti kad, nemam kad, nemam kad user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 1712
21.8.2015 9:12:38   
ninuska
Jutrooo
ltm sretno, draga moja. Javni nam se. Da sam ranije ustala mogle dmo i kafu srknuti jer cu svakako do bbi-a. Ali obzirom da sam sa malom nema sanse da stignem. A hvala za info za carape i mislila sam do konzuma,,ali im je jucer bila guzva pa mi se nije dalo.
leptirice i ja kupujem te od NW i kostaju 30 KM. Kod ziel je dr proizvodjac.
rose i moja je bila nekakva crvena u licu. Nije imala bubuljica ali crvena. Proci ce.

Nas dvije doruckujemo, pa cemo se spremiti i do tete u racunovodstvo da uplatnicu odnesemo user posted image . Svraticemo i do lindexa user posted image

< Poruku je uredio ninuska -- 21.8.2015 9:14:13 >

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 1713
21.8.2015 9:13:00   
ziel

Ja samo da se javim, jos uvijek 2u1 user posted image ali izgleda ne zadugo user posted image
Pregledao me Miseljic, otvorena 3-4 prsta (napisao 3 ali kaze subjektivno i vise user posted image ), ctg uredan tj reaktivan, prednjaci glavica, plodova voda mlijecna... sutra ujutru u pola 10 na drugi sprat da se javim, ako se ne porodim u medjuvremenu user posted image

Boga mi svaka cast mm on je meni predvidio subotu i Nakasa u dezuri user posted image

Ja dosla kuci samo da se presvucem, pripremila stvari za izlazak iz bolnice (da ne objasnjavam mm kao prosli put), presvukla se, stavila ulozak, odoh hititi kod mojih da dijete vidim, nisam je vidjela 8 dana, pa ako se porodim u medjuvremenu nema veze user posted image
Javim vam se u toku dana ako ne bude ko u pjesmi nemam ti kad, nemam kad, nemam kad user posted image

Ooooo evo me neki zmarci prolaze Bgm user posted image
Jos malo pa ces vidjeti svoju bebaru user posted image Javi nam se opet kasnije ako te zaboli da smo u toku user posted image
Sretnooo user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 1714
21.8.2015 9:18:34   
ziel

IZVORNA PORUKA: ninuska

Jutrooo
ltm sretno, draga moja. Javni nam se. Da sam ranije ustala mogle dmo i kafu srknuti jer cu svakako do bbi-a. Ali obzirom da sam sa malom nema sanse da stignem. A hvala za info za carape i mislila sam do konzuma,,ali im je jucer bila guzva pa mi se nije dalo.
leptirice i ja kupujem te od NW i kostaju 30 KM. Kod ziel je dr proizvodjac.
rose i moja je bila nekakva crvena u licu. Nije imala bubuljica ali crvena. Proci ce.

Nas dvije doruckujemo, pa cemo se spremiti i do tete u racunovodstvo da uplatnicu odnesemo user posted image . Svraticemo i do lindexa user posted image

A jest jest Centravit PRENATAL...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1715
21.8.2015 9:23:03   
ninuska

user posted image user posted image ...eto tebi bebice..da sve prodje kako treba :). user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1716
21.8.2015 9:28:22   
Banancica
Jutro..Ltm sretno ti brzo ce to..Ja evo tek pijem kaficu i kontam sta danas..Kako ne radim bas je mi dani nekako sporije prolaze..Sto se tabletica tice nama je dr dao natal complex 40 tab oko 16 KM..

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1717
21.8.2015 9:35:14   
lala88
LTM sretno ti, ti da ne ode dr mogla si se kod kuce poroditi user posted image

8.7.2015g B

(odgovor članu Banancica)
Neposredna veza do poruke: 1718
21.8.2015 10:26:07   
Elastigirl
Ltm draga, sretno da bude. da sve prodje u najboljem redu aBd.

Zamolila bih trudnice iz Sa za kratku uputu kako da se prijavim za skolu za trudnice, ja sam u DZ Ilidza?

Bas sam laik :)

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 1719
21.8.2015 10:34:31   
araj

Super, jos malo :) Zelim ti lak porod, kao sto si imala prosli put :) Sretno :*

Neposredna veza do poruke: 1720
21.8.2015 10:51:55   
rose

taman raymisljam da ti je beba svakako naprednija sutra joj je vrijeme user posted image user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 1721
21.8.2015 10:57:52   
Banancica
Ima li koja user posted image da ce se poroditi u Zenici to nisam upratila??

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1722
21.8.2015 10:59:01   
M.A.M.
Jutro zenice

Oooo LTM sretno zeno,obavjestavaj nas,znam da hoces user posted image user posted image user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu Banancica)
Neposredna veza do poruke: 1723
21.8.2015 11:46:19   
rose

aBd da ti bude ko prosli user posted image taman ti je beba sedmicu veca user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 1724
21.8.2015 11:59:02   
škorpija
Meni je dr. predložio neke vitamine new life, ne znam koliko su i nije me briga, uez ću najjeftinije, iskreno smatram da su to gluposti i pljačka nas farmaceutska industrija,

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *