ziel
|
IZVORNA PORUKA: LieToMe jutrrroooo ja samo da se tuspasim, evo me u bolnici, cekam ctg, opet sam prva jutros sam u pola 2 legla, gosti bili do 1, zasjeli, bilo nam ptedobro. ova drugarica iz njemacke mi je bila sretna i prosli put sa L, par dana nakon njenog dolaska ja se porodila. inace je doktorica pa smo se zezali kaze dosla u kucnu posjetu, obavila vizitu i dala zeleno svjetlo javim se ja poslije ctg-a, trudnice se vec lagano iskupljaju, cini mi se da ce biti guzva.mislim da mi je Nakas danas jedan od doktora. i nadam se da ce sve biti ok i da idemo po malenu Eh LTM ranoranilac kao i uvijek Da sto prije zavrsis i sa dobrim nalazom I ja sam vec na poslu, jutros sam i ja prva izvadila krv da vidimo zeljezo, secer i krvnu sliku. Prije gotovo 2 mj.zeljezo bilo 10, pa da vidimo sad, oko 1 danas ce biti nalazi pa cu nazvati nekog da mi procita, sta bih ja bez telefona, SMS poruke mogu i ukinuti sto se mene tice ali telefonski razgovor neeee jer toliko toga se obavlja telefonom, hvala Bogu sto postoje Jutros osmah jedan nestrpljiv pacijent, dr. nije bila dosla do maloprije a on treba na posao pa kad je cuo da jos nema dr.poce galamiti KO CE VISE OVOME STATI U KRAJ... A zao mi je i razumijem ga, ali u firmi nam je stanje tako da nam fali radnika svih vrsta sto rade, mislim od spremacica, lozaca, med. sestara, doktora, vozaca saniteta, svega nemam sta pricati, jedva nam daju godisnji odmor i to nam nabiju na nos..... I sad ova dr. sto je dosla, radi zena u Hitnoj danas do 19:00 , dosla ovamo samo da odradi sto ima, mozda do 11 bude i ode u Hitnu, ipak je Hitna osjetljivija dosta od ove sluzbe.
< Poruku je uredio ziel -- 21.8.2015 7:58:03 >