Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 24.8.2015 10:17:08
ninuska
ltm moze..samo ne znam bi li ti odg oko 2? Mozda bih mogla i prije nego malu pokupim iz vrtica,al nisam sigurna hocu li stici zavrsiti obaveze do pola 12-12 ili ranije . ziel ma ove nove generacije nekako prije sazrijevaju. Sta''s . Mozda su se i nama ibretile starije generacije haha. carobno jutro sram te bilo . U koja doba se ustaje. Ima nas koje smo uveliko na nogama .
Proprzila sam filete sa gljivam, izrendala sir i odoh sad da filujem lisnato tijesto pa da se ispece...mljac
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 24.8.2015 10:19:27
Elastigirl
Jutro lijepe moje loptice :)
Kako ste mi sve jutros :)
Ja evo na poslu, pijuckam makijato i hvatam zalet. Za vikend bili kod mm rodbine pa me put Sarajevo - G. Vakuf dobro izmorio, sad me prepona na desnoj nozi bas boli, trudim se da na poslu ne primjete :)
Sinoc dosla umorna, slazem stvari i pošaljem mm u špajz da mi nešto donese, tek će ti on : Dođi ovamo, emergency!Ja se dogegam nekako kad imam šta i vidjet, eksplodirala nam staklena flaša sa domaćim sokom od višnje (ne znam ko mi ga je donio ali sam mu....) :D
Helem, morat cu krečit zidova, sinoć do neke dobi čistili :)
Sad mi je sve ko u nekom filmu, smijesno.
LTM sretno ti sa pripremama, nadam se da ces u voo dan dva imati nekih znacajnijih pomaka aBd. Ja sam danas 26 sedmica, sutra pregled aBd.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 24.8.2015 10:36:08
LieToMe RR
ja peglala, ubio me carsaf od malene, onaj jaki pamuk, jedva ispeglah. ostalo je i za druge ture nije se sve osusilo. za rucak bolonjeze, mm izrazio zelju, meni vala svejedno.
ninuska u principu bih mogla, cak mi odgovara varijanta iza 2, posto mm radi drugu. samo hajd da ostavimo dogovor za sutra poslije pregleda kad budem znala detaljnije sta i kako. od 8 ujutru gostujem na ctgu ako ne bude promjena u toku dana.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 24.8.2015 11:21:00
ziel
IZVORNA PORUKA: LieToMe
ja peglala, ubio me carsaf od malene, onaj jaki pamuk, jedva ispeglah. ostalo je i za druge ture nije se sve osusilo. za rucak bolonjeze, mm izrazio zelju, meni vala svejedno.
ninuska u principu bih mogla, cak mi odgovara varijanta iza 2, posto mm radi drugu. samo hajd da ostavimo dogovor za sutra poslije pregleda kad budem znala detaljnije sta i kako. od 8 ujutru gostujem na ctgu ako ne bude promjena u toku dana.
Ja imam neki osjecaj da ce te ostaviti sutra Mozda se varam, ne znam, ali eto nesto mi to govori
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 24.8.2015 14:33:08
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: ziel
Ja imam neki osjecaj da ce te ostaviti sutra Mozda se varam, ne znam, ali eto nesto mi to govori
ma vala vise ko ce im znati. ja bih voljela kad bi bilo kao i sa L, pukne vodenjak, mi u bolnicu, ja 9cm otvorena...sve ko po loju. vidjecemo sutra sta i kako. meni bila komsinica sa dvije curice na kafi, malo se ispricale. one otisle, ja rucak napravila, rucali sad ce mm na posao a ja cu da ispeglam ovo vesa sto je ostalo i da pustim bijelo. kasnije nekad bi mi trebao brat doci na kafu...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 24.8.2015 17:12:14
ninuska
Oki...javni se sutra kad zavrsis da se dog. Imas broj ;). Mada cu i ovdje ulijetati, vjerovatno
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 24.8.2015 17:51:04
ninuska
Sta je ovo pustahija .
Zavrsila depilaciju..jao kako me boljelo..inace nije tako..ne znam.sta ovo bi danas . Otisla po malu, pa do robota, importane-a, pa na otoku da sacekamo muza. Helem, nahodala sam se pravo. Sreca pa sam rucak napravila i samo ugrijala kad smo dosli.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 24.8.2015 18:35:21
maksi
Zene porodila nam se LTM ja joj poslala poruku na viber da vidim sta ima kad ona meni ja se porodila. Peglala i u 4:10 je zaboli dosla u bolnicu maksimalno otvorena i u pola pet se cura rodila teska 4200 kg a duga 54 cm.
Cestitke draga LTM i ovdje da ste zivi i zdravi svi skupa
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 24.8.2015 18:37:48
Carobno jutro
Meni mustuluk
LTM se porodila u pola pet. Na svijet nam je donijela curicu 4200 gr tesku i 54 cm dugu. Curetak je vec sikio i pajki pored mamice svoje koja sebtw super osjeca. Zaboljelo dok je peglala naravno je li. u 4 i 10 dosla u bolnicu, maximalno otvorena a u pola pet vec bilo gotovo.
Cestitamo sretnoj mami, ona je to sve brzinski odradila
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 24.8.2015 18:38:34
Carobno jutro
IZVORNA PORUKA: maksi
Zene porodila nam se LTM ja joj poslala poruku na viber da vidim sta ima kad ona meni ja se porodila. Peglala i u 4:10 je zaboli dosla u bolnicu maksimalno otvorena i u pola pet se cura rodila teska 4200 kg a duga 54 cm.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 24.8.2015 18:41:59
ninuska
..ja taman podjoh da javim zenama . Preduhitrila si me... ... da su nam zive i zdrave...zajedno sa tatom i sekom..
< Poruku je uredio ninuska -- 24.8.2015 18:43:17 >
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 24.8.2015 18:43:32
Carobno jutro
IZVORNA PORUKA: ninuska
..ja taman podjoh da javim zenama . Preduhitrila si me... ... da n
maksi je mene eno ima i tema, da ima sta citati kad dodje kuci
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 24.8.2015 18:54:26
Carobno jutro
Neaktivne clanice izbrisane sa spiska...postupak je moguce obrnuti
AUGUST
06.08. Maksi porodila se 29.07. 14.08. Rose porodila se 18.08 15.08. Pandica porodila se 10.08. 18.08. Putujuca porodila se 01.08. 24.08. LieToMe porodila se 24.08. 28.08. MAM porodila se 10.08. 28.08. Airyfairy 28.08. Bebac bucko
SEPTEMBAR
02.09. Novo Ime 12.09. Araj 20.09. Carobno Jutro 23.09. Ninuska 23.09. hexe
OKTOBAR
06.10. Aidana 09.10. mojbebac
NOVEMBAR
08.11. Blue moon 12.11. UmmuHamza2305 12.11. Pcelica 15.11. Leptirica 87 19.11. ziel 22.11. *nur* 26.11. Farah 00 28.11. Travelove
DECEMBAR
03.12. *JJ* 07.12 Elastigirl 14.12. Leena
JANUAR 2016.
07.01. Leptiri
MART 2016.
04.03. škorpija
< Poruku je uredio Carobno jutro -- 24.8.2015 18:55:08 >
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 24.8.2015 19:19:03
maksi
Bogami zene mustuluk je moj
Nek su one nama zive i zdrave punooooooo godinaaaa
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 24.8.2015 19:25:40
UmmuHamza2305
Ja baš ušla da vidim jel' se LTM porodila .. kad ono žena peglala i otišla se usput malo poroditi Čestitke LTM, ako Bog da da ste žive i zdrave sada sve 3
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 24.8.2015 20:06:19
Farah 00
Neka je ziva i zdrava svojim roditeljima :-) Zena se ekspresno porodila za 20 minuta, ma pravo cudo. MashAllah i bebica je velika. Carobno nista tebi od mustuluka
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 24.8.2015 20:14:00
Carobno jutro
IZVORNA PORUKA: Farah 00
Neka je ziva i zdrava svojim roditeljima :-) Zena se ekspresno porodila za 20 minuta, ma pravo cudo. MashAllah i bebica je velika. Carobno nista tebi od mustuluka