rose
|
IZVORNA PORUKA: araj IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: araj IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: Carobno jutro IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: Carobno jutro ma ja, zaacas ti i rodis zar moze krace nego u MAM meni je ono super bilo, sad puklo, sad ode da vecera i nesto brzo poslije gotovo a vidis moze i brze ma ti zavrsi sve danas, da si sutra mirna, poogotovo ako ces u hodnju i ako ces u petak na ctg, valjda se Puzic oporavio aaaaa pa ti kao da ne znas moju porodjajnu pricu a pricala 1000 puta kod mene ko u nekom komicnom filmu sve bilo. vodenjak pukao u 7:40, ja se istusirala, sredila, dok sam se obukla...mm mi zvao mamu i sveki i panjkao mu, cuj biram sta cu obuci krenuli u bolnicu, usput svratimo i na pumpu dok su me primili, ctg, pregled...9 prstiju bila otvorena. stigla samo da se presvucem i malo prelezim bolove u 9:52 poslala mm sms da nemam kad da mu tipkam smsove izmedju kontrakcija (imamo ih isprintane) u 10:10 rodila L, ona spavala, dobila 6 na apgaru a ja zaradila dva koncica eto masilo me ovo skroz, vidis ipak ima ovih brzih Ja sve nesto citam kako se napatise a vidi sad, Tjesim se ja kad ovo ovako proocitam cuj fakat birala sta ce obuci pa ne volim ja kad me pregledaju da landaram gole guze po ordinaciji. tako da sam se u zadnji tren odlucila za tunika-haljinu (nju cu i ovaj put, skroz je prakticna) a ispalo da sam se dobro odlucila jer su bili i neki stazisti, i Nakas zvao sestre da pogledaju zenu koja je dosla 9 prstiju otvorena i crce od sege, ne boli je nista bas mi je "ona" bila poularna taj dan Rose, jal danas Murtezic na GAk-u? Meni rekao da dodjem u cetvrtak u 13h, tj.sutra. Sad me panika ufatila. Da nisam pogresno cula. Zovem GAK, al zauzeto stalno, da ga ne zovem na mob. ne panici ima on i dnevne smjene ...mozda sam ja pogresno cula ....ako ga ne bude danas onda je sutra i mobitel se ima...talking about shtela jel ti posveti bar 1.5 minutu po pregledu Dobila sam GAK. Sutra je u dezuri, tako da je i na UZ. Posveti mi se onoliko koliko treba :) Sta god sam ga pitala, fino mi je objasnio. Znamo se vec duzi vremenski period al mobitel mu nije tajni :) ma salim se znam ja da se on hoce javiti pacijenticama...ja nisam trazila mob a ne znam ni sto bih s brojem
13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :))) 18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))
|