Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 12.8.2015 9:48:43
rose
e sad jutro zene...kafu pijem...danas mi kontrola u 1,,,otici cu oko 12 da odradim ctg bar prije nego dodje dr...mozda ce me opet ginekoloski gledat, mozda UZ nije ni bitno, dobit cu vise vemena nego kad je u dezuri
ovo moje bebce je jos visoko...osjetim je tacno pod rebrima
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 12.8.2015 9:50:09
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro
IZVORNA PORUKA: LieToMe
ma ja, zaacas ti i rodis zar moze krace nego u MAM meni je ono super bilo, sad puklo, sad ode da vecera i nesto brzo poslije gotovo a vidis moze i brze ma ti zavrsi sve danas, da si sutra mirna, poogotovo ako ces u hodnju i ako ces u petak na ctg, valjda se Puzic oporavio
aaaaa pa ti kao da ne znas moju porodjajnu pricu a pricala 1000 puta kod mene ko u nekom komicnom filmu sve bilo. vodenjak pukao u 7:40, ja se istusirala, sredila, dok sam se obukla...mm mi zvao mamu i sveki i panjkao mu, cuj biram sta cu obuci krenuli u bolnicu, usput svratimo i na pumpu dok su me primili, ctg, pregled...9 prstiju bila otvorena. stigla samo da se presvucem i malo prelezim bolove u 9:52 poslala mm sms da nemam kad da mu tipkam smsove izmedju kontrakcija (imamo ih isprintane) u 10:10 rodila L, ona spavala, dobila 6 na apgaru a ja zaradila dva koncica
eto masilo me ovo skroz, vidis ipak ima ovih brzih Ja sve nesto citam kako se napatise a vidi sad, Tjesim se ja kad ovo ovako proocitam cuj fakat birala sta ce obuci
pa ne volim ja kad me pregledaju da landaram gole guze po ordinaciji. tako da sam se u zadnji tren odlucila za tunika-haljinu (nju cu i ovaj put, skroz je prakticna) a ispalo da sam se dobro odlucila jer su bili i neki stazisti, i Nakas zvao sestre da pogledaju zenu koja je dosla 9 prstiju otvorena i crce od sege, ne boli je nista bas mi je "ona" bila poularna taj dan
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 12.8.2015 9:53:40
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: rose
e sad jutro zene...kafu pijem...danas mi kontrola u 1,,,otici cu oko 12 da odradim ctg bar prije nego dodje dr...mozda ce me opet ginekoloski gledat, mozda UZ nije ni bitno, dobit cu vise vemena nego kad je u dezuri
sretno rose danas. javi kad zavrsis da znam pijemo li kafu ili ne
ja odoh malenoj praviti uzinu, doruckovala je u 7, vakat joj za uzinu, a mozda i ranije zaspe da mm i ja odgledamo neki film i da malo odmorim.
jos jednom sretno i javni se obavezno
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 12.8.2015 9:57:04
rose
ma ja, zaacas ti i rodis zar moze krace nego u MAM meni je ono super bilo, sad puklo, sad ode da vecera i nesto brzo poslije gotovo a vidis moze i brze ma ti zavrsi sve danas, da si sutra mirna, poogotovo ako ces u hodnju i ako ces u petak na ctg, valjda se Puzic oporavio
aaaaa pa ti kao da ne znas moju porodjajnu pricu a pricala 1000 puta kod mene ko u nekom komicnom filmu sve bilo. vodenjak pukao u 7:40, ja se istusirala, sredila, dok sam se obukla...mm mi zvao mamu i sveki i panjkao mu, cuj biram sta cu obuci krenuli u bolnicu, usput svratimo i na pumpu dok su me primili, ctg, pregled...9 prstiju bila otvorena. stigla samo da se presvucem i malo prelezim bolove u 9:52 poslala mm sms da nemam kad da mu tipkam smsove izmedju kontrakcija (imamo ih isprintane) u 10:10 rodila L, ona spavala, dobila 6 na apgaru a ja zaradila dva koncica
eto masilo me ovo skroz, vidis ipak ima ovih brzih Ja sve nesto citam kako se napatise a vidi sad, Tjesim se ja kad ovo ovako proocitam cuj fakat birala sta ce obuci
pa ne volim ja kad me pregledaju da landaram gole guze po ordinaciji. tako da sam se u zadnji tren odlucila za tunika-haljinu (nju cu i ovaj put, skroz je prakticna) a ispalo da sam se dobro odlucila jer su bili i neki stazisti, i Nakas zvao sestre da pogledaju zenu koja je dosla 9 prstiju otvorena i crce od sege, ne boli je nista bas mi je "ona" bila poularna taj dan
i ja se tako oblacim na kontrole...ako vec prosetam bez gaca da ima haljince preko guzova skinem helanke i gace a opet obucena imam nekoliko ovih kratkih haljinica koje nosam sada s helankama
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 12.8.2015 9:57:30
Carobno jutro
sretno, cekamo izvjeestaj ali ako je tako visoko, nece ona jos ona ce ko seka malo prebaciti i eto je zacas onda a to sto su svi gledali u nju to ti je ono, ko nije naiso, nije ni zavirio...to ko u mene kad ostadoh trudna sa cetvrokama, majko moja, samo sto jos cistacice nisu dosle da gledaju Ja ko na pokretnoj traci bila
nego hoce li mi neko reci kako cu odblokirati zenu koju sam slucajno ocito blokiralla...ne umiijem nikako
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 12.8.2015 9:59:35
rose
ma javim se svakako cim zavrsim..ma necu ja prije petka..samo cekam da mi sveki dodje u petak aBd onda imam plan jedno vece s muzem izac sama moze odmah u petak i onda mogu da se poradjam
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 12.8.2015 10:03:36
rose
sretno, cekamo izvjeestaj ali ako je tako visoko, nece ona jos ona ce ko seka malo prebaciti i eto je zacas onda a to sto su svi gledali u nju to ti je ono, ko nije naiso, nije ni zavirio...to ko u mene kad ostadoh trudna sa cetvrokama, majko moja, samo sto jos cistacice nisu dosle da gledaju Ja ko na pokretnoj traci bila
nego hoce li mi neko reci kako cu odblokirati zenu koju sam slucajno ocito blokiralla...ne umiijem nikako
hehe to odblokiranje ima veze s tom crvenom rukicom..ako negdje vidis njen post onda kliknes rukicu da je odblokiras jer si je tako slucajno blokirala...mi to ne mozemo za tebe...mozda kroz svoj profil da vidis?
a nece ova sigurno jos...bas ce ko seka prebacit jes mi malo tegobno zbog spavanja i kiseline i polozaja al pritrpit cu jos malo
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 12.8.2015 10:21:38
Elastigirl
Popalavit cu ured od suza, hvala Bogu da je sve tako dobro proslo. Cestitam ti na prelijepoj djevojcici, da ti bude ziva i zdrava i sretna puno godina ako Bog da.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 12.8.2015 10:30:20
ziel
IZVORNA PORUKA: ziel
Jutro zene od jos jedne koke koja je ustala rano, dovukla se na posao, odradila prvu turu pacijenata, sad zatisje pa ce poceti pristizati novi... Sinoc mi je zaova malo meljala kosu svijetlom sivom farbom ne bi li malo izvukla ovo smedje sto mi ima, ali slabo se primilo...bas mi je krivo sto sam pokvarila kosu sa onom smedjom farbom sad je ne mogu da uklonim da li je to zbog trudnoce, citala sam na netu da farba moze da se ne primi kako treba zbog hormona, kao u toku menzesa,,,
Gdje li je LTM, kako je njena frizura ispala?
Pisala sam ja juce o frizuri ali nisi ti upratila ispala odlicno, malo sam krace nego prosli put, boja je sekundu tamnija ali isprace se pramenovi taman dovoljno da se isticu a da ne budu previse izrazeni ko zadnji put. ja prezadovoljna. kratko fino, uredno, lakse za deverati po ovim vrucinama i kad bebica dodje
Nisam bila u toku jucer, al sam vidjela da ste se raspisale nesto, ne dade mi se da citam znaci tebi se boja prima na kosu takva kakva jeste? Kod mene ni naopako, ne znam sta je ovo...
ti bas imas ozbiljan problem....ne znam sta bih ti rekla
pa ako je smedja onda ispadne smedja sem toga ja to svojoj frizerki sve prepustim, ona zna sta i kako hocu pa nema prostora za razocarenje, a ako i ne ispadne ok, ponovi sve dok ne bude ok
Hajd Rose ne zezaj Ionako se sama sebi ne svidjam u ogledalu s ovom bojom, jos kad ne mogu da je promjenim onda bijem
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 12.8.2015 10:43:41
ziel
IZVORNA PORUKA: M.A.M.
E cuj blokirala me,pa jel te stid
jesi vidjela moja ti
nego stavljas li ti te mlake obloge na sike i pijes li sok od jabuke?
A kakav sok od jabuke je dobar u toku dojenja? Obicni bistri ili ?
U mene mi beba maloprje stucala u pupi, nije mi se bas ucinilo svake 2 sekunde njezno tapkanje bas gdje mu je glavica , ispod mog pupka... trajalo je oko 3 minute
Rose uhvati li te trema kad vidis na svoj ticker, pise 2 DAYS TO GO!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 12.8.2015 10:44:24
araj
Rose, jal danas Murtezic na GAk-u? Meni rekao da dodjem u cetvrtak u 13h, tj.sutra. Sad me panika ufatila. Da nisam pogresno cula. Zovem GAK, al zauzeto stalno, da ga ne zovem na mob.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 12.8.2015 11:04:11
rose
IZVORNA PORUKA: M.A.M.
E cuj blokirala me,pa jel te stid
jesi vidjela moja ti
nego stavljas li ti te mlake obloge na sike i pijes li sok od jabuke?
A kakav sok od jabuke je dobar u toku dojenja? Obicni bistri ili ?
U mene mi beba maloprje stucala u pupi, nije mi se bas ucinilo svake 2 sekunde njezno tapkanje bas gdje mu je glavica , ispod mog pupka... trajalo je oko 3 minute
Rose uhvati li te trema kad vidis na svoj ticker, pise 2 DAYS TO GO!
ma jok meni to ne znaci puno ionako cemo preci termin a i da ne predjemo moram se poroditi a nije mi prvi put
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 12.8.2015 11:05:34
rose
IZVORNA PORUKA: araj
Rose, jal danas Murtezic na GAk-u? Meni rekao da dodjem u cetvrtak u 13h, tj.sutra. Sad me panika ufatila. Da nisam pogresno cula. Zovem GAK, al zauzeto stalno, da ga ne zovem na mob.
ne panici ima on i dnevne smjene ...mozda sam ja pogresno cula ....ako ga ne bude danas onda je sutra
i mobitel se ima...talking about shtela jel ti posveti bar 1.5 minutu po pregledu
< Poruku je uredio rose -- 12.8.2015 11:07:31 >
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 12.8.2015 11:17:26
ninuska
Jutro zene od jos jedne koke koja je ustala rano, dovukla se na posao, odradila prvu turu pacijenata, sad zatisje pa ce poceti pristizati novi... Sinoc mi je zaova malo meljala kosu svijetlom sivom farbom ne bi li malo izvukla ovo smedje sto mi ima, ali slabo se primilo...bas mi je krivo sto sam pokvarila kosu sa onom smedjom farbom sad je ne mogu da uklonim da li je to zbog trudnoce, citala sam na netu da farba moze da se ne primi kako treba zbog hormona, kao u toku menzesa,,,
Gdje li je LTM, kako je njena frizura ispala?
Pisala sam ja juce o frizuri ali nisi ti upratila ispala odlicno, malo sam krace nego prosli put, boja je sekundu tamnija ali isprace se pramenovi taman dovoljno da se isticu a da ne budu previse izrazeni ko zadnji put. ja prezadovoljna. kratko fino, uredno, lakse za deverati po ovim vrucinama i kad bebica dodje
Nisam bila u toku jucer, al sam vidjela da ste se raspisale nesto, ne dade mi se da citam znaci tebi se boja prima na kosu takva kakva jeste? Kod mene ni naopako, ne znam sta je ovo...
ti bas imas ozbiljan problem....ne znam sta bih ti rekla
pa ako je smedja onda ispadne smedja sem toga ja to svojoj frizerki sve prepustim, ona zna sta i kako hocu pa nema prostora za razocarenje, a ako i ne ispadne ok, ponovi sve dok ne bude ok
Hajd Rose ne zezaj Ionako se sama sebi ne svidjam u ogledalu s ovom bojom, jos kad ne mogu da je promjenim onda bijem
Pa, otidji kod frizerke. Nemoj sama eksperimentisati..ona ce ti najbolje to odraditi
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 12.8.2015 11:24:40
ziel
Ninuska isla ja frizerki a ona mi govori da cekam da se ovo ispere, pa govori NE ZNAM , ONAJ... KAKO CU.... OSTETICES PUNO KOSU... NECES DOBITI ONAKVU KAKVU ZELIS.... i ja onda sama krenem ispravljati kod kuce... nekoliko salona obisla, jedna bi uradila 60KM skidanje boje i farbanje ali jbg stavlja blans a kod mene pramenovi imaju od prije 2 mj.radila, odpasce mi ako budem jos i blans drazala nekoliko sati... a drugi mi nisu dali adekvatan odgovor, nesigurni su mi a da dajem im pare a da mi ne urade kako hocu , to necu.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 12.8.2015 12:00:15
araj
IZVORNA PORUKA: araj
ne panici ima on i dnevne smjene ...mozda sam ja pogresno cula ....ako ga ne bude danas onda je sutra
i mobitel se ima...talking about shtela jel ti posveti bar 1.5 minutu po pregledu
Dobila sam GAK. Sutra je u dezuri, tako da je i na UZ. Posveti mi se onoliko koliko treba :) Sta god sam ga pitala, fino mi je objasnio. Znamo se vec duzi vremenski period al mobitel mu nije tajni :)
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 12.8.2015 12:37:41
Carobno jutro
IZVORNA PORUKA: Airyfairy
Evo i menee nakon dugog pracenja vaseg foruma, konacno se registrovah!
Cini mi da se trenutno najbolje pronalazim na ovoj temi, buduci da smo poceli trku do cilja, ovu 2u1 37.sedmica :)
Ima li vas jos kojima je usitnilo?
Radujem se lijepom i veselom druzenju!
kada ti je termin i sta ocekujes da te stavim na spisak, ima ih koje su u finishu, doduse ima ih i koje su pozurile malo ali da ja tebe pribiljezim ipak
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 12.8.2015 12:40:19
Carobno jutro
Neaktivne clanice izbrisane sa spiska...postupak je moguce obrnuti user posted image user posted image
AUGUST
06.08. Maksi porodila se 29.07. 14.08. Rose 15.08. Pandica porodila se 10.08. 18.08. Putujuca porodila se 01.08. 24.08. LieToMe 28.08. MAM porodila se 10.08. 28.08. Bebac bucko
SEPTEMBAR
02.09. Novo Ime 12.09. Araj 20.09. Carobno Jutro 23.09. Ninuska 23.09. hexe
OKTOBAR
06.10. Aidana 09.10. mojbebac
NOVEMBAR
08.11. Blue moon 12.11. UmmuHamza2305 12.11. Pcelica 19.11. ziel 22.11. *nur* 26.11. Farah 00