|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni
14.6.2015 9:59:25   
rose
pa ni jedna da se javi...strasno...ili ste se ulijenile ili imate pametnija posla user posted image user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 626
14.6.2015 10:43:26   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: rose

pa ni jedna da se javi...strasno...ili ste se ulijenile ili imate pametnija posla user posted image user posted image

evo mene user posted image
ja kao sto sam i predvidila, krepala juce user posted image
dok se svi iskupismo, pa rucak, desert...onda malena po balkonu zaljevala cvijece user posted image dovukli se kuci oko pola 10, dok sam raspremila voce i povrce sa pijace, pa po kuci...peglala.. njih dvoje zaspali ja onda oko pola 12 lijepo digla noge i uzela contru sladoleda user posted image
jutros se nadigla ko vjestica, pustila masinu bijelog, konacno se kotarisah vesa sa mora. sad cemo da izmjerimo ovu spuzvu sa ugla pa ce mm sutra do nobila da naruci, jos mi je to ostalo od ovih velikih zahvata i sad ce da usise pa opet odosmo kod sveki.

ziel draga uzivaj al nemoj pretjerivati ni sa plivanjem ni sa setnjom

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 627
14.6.2015 10:52:40   
rose

IZVORNA PORUKA: LieToMe

dok se svi iskupismo, pa rucak, desert...onda malena po balkonu zaljevala cvijece user posted image dovukli se kuci oko pola 10, dok sam raspremila voce i povrce sa pijace, pa po kuci...peglala.. njih dvoje zaspali ja onda oko pola 12 lijepo digla noge i uzela contru sladoleda user posted image
jutros se nadigla ko vjestica, pustila masinu bijelog, konacno se kotarisah vesa sa mora. sad cemo da izmjerimo ovu spuzvu sa ugla pa ce mm sutra do nobila da naruci, jos mi je to ostalo od ovih velikih zahvata i sad ce da usise pa opet odosmo kod sveki.

i ti vala ko da si u struju ustekana...meni ne pada na pamet da se lomi i umaram toliko... user posted image

Neposredna veza do poruke: 628
14.6.2015 11:52:22   
LieToMe RR

i ti vala ko da si u struju ustekana...meni ne pada na pamet da se lomi i umaram toliko... user posted image

user posted image a to se valjda rodis takav naopak user posted image
digla sam noge, mm usisava a nas dvije bodrimo sa ugla user posted image
taman ovo zavrsi i odosmo se spremati.

zna li neka od vas do kad radi amko na mojmilu radnim danima?

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 629
14.6.2015 15:49:03   
rose
mi bili u titu...steta dan provesti kuci user posted image od jutros sam samo masinu vesa oprala tj 2 user posted image user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 630
14.6.2015 15:50:20   
ninuska
Hello, zene user posted image .
Mi sinoc dosli s mora. Bilo nam je super. Vrijeme nas je bas posluzilo user posted image . Doduse, jucer je bilo bas pretoplo. Nabacile smo boje. Valjda se zadrzi malo duze user posted image . Jos smo kod mame, cekamo mm da dodje od svekrve, pa da nas vozi kuci.
Odmah smo se dale u hodanciju. Isle u pionirsku sa sestrom. Crkle smo koliko je sparno. Cura nam zaspala u sjedalici, pa je nana sisla da je prebaci u kucu na krevet.
A, ja se ispruzila i malo uzivam. Mada, jedva cekam kuci da raskrcim.silni ves.
Je li nam se koja terminusa porodila?

Neposredna veza do poruke: 631
14.6.2015 15:52:57   
ninuska

mi bili u titu...steta dan provesti kuci user posted image od jutros sam samo masinu vesa oprala tj 2 user posted image user posted image

Super je tamo. Hladovina. Mogu misliti guzve.
A, za uradjeni posao: dosta user posted image . Toliko je toplo da se nista vise ne moze ni uraditi. Eto, malo da te utjesim. Da te savjest ne grize user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 632
14.6.2015 16:25:29   
rose

IZVORNA PORUKA: ninuska

A, za uradjeni posao: dosta user posted image . Toliko je toplo da se nista vise ne moze ni uraditi. Eto, malo da te utjesim. Da te savjest ne grize user posted image

ma ne grize mene savjest nikad ... user posted image ne robujem kuci..a kad mi je mrsko sklanjati onda preskacem nered user posted image user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 633
14.6.2015 16:32:37   
ninuska

ma ne grize mene savjest nikad ... user posted image ne robujem kuci..a kad mi je mrsko sklanjati onda preskacem nered user posted image user posted image

Ma ni ja. Ali, kad se nagomila tacno me panika uhvati user posted image . Onda skontam da je bolje svaki dan pomalo user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 634
14.6.2015 16:51:54   
rose
mene to uhvati samo kad mi se gosti najave...onda ja s muzem to posamaram user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 635
14.6.2015 22:02:08   
maksi
Mislim da radi do 9 ili 10 uvece,ja sam bila iza 8 radio je...

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

Neposredna veza do poruke: 636
14.6.2015 22:04:56   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: maksi

Mislim da radi do 9 ili 10 uvece,ja sam bila iza 8 radio je...

hvala! ma i ja kontam garant radi bar do 9. uglavnom provjerim sutra iz prve ruke pa vam javim.

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 637
15.6.2015 5:23:36   
LieToMe RR
Juuutrrrooooo user posted image ja kao da nisam ni napustala forum user posted image
joj da nisam trudna pa da odem koji krug istrcati po vilsu...ja ljepote! pticice cvrkucu i ovaj neki ugodni vjetric pirka...a opet, da nisam trudna garant bi spavala ko i sav normalni svijet user posted image
Kod nas narodno veselje u kuci, malena zaspala sinoc pravo rano, eno ona i mm vec gledaju pepu prase iz udobnosti ugla (svak svoje cose zauzeo) user posted image
Ja ko morz na raznju cijelu noc, em mi vruce, smeta mi trudnicki jastuk, ne smeta mi trudnicki jastuk, antonio vruce mi je... kosa mi se zalijepila za vrat...da prostite sto klinaca mi smetalo...
vec se vidim ostatak trudnoce u kadi, ovo se vako nece moci durati user posted image
Odoh laganini da se tusiram i spremam pa na posao...Cujemo se nekad kasnije.

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 638
15.6.2015 6:00:15   
aidana
Cuj sad bih trcala na vilsu da nisam trudnauser posted image user posted image meni, koja sam rodjena sa 2 lijeve i ne volim nikakav vid sporta ta ideja ne bi dosla nikaduser posted image
Ja da nisam trudna bih sad spavala, ali grcevi su obicno izmedju 5 i 6, pa dok ja prohodam po kuci, popijem mg nit nastaviti spavati nit ostati budan.user posted image

Inace imate mahanje sa Jadrana user posted image

Malcu se nije vratila temperatura i mi se brzinski spakujemo i krenemo. Juce nam je bili oblacno i vjetrovite ali smo se ipak kupali....valjda ce biti bolje narednih dana.

Neposredna veza do poruke: 639
15.6.2015 6:22:20   
memsi
Jutrica i od mene,
Izgleda kako trudnoca odmice tako mi sve manje spavamo user posted image .Ruka mi je sve bolje hvala Bogu i mnogo manje boli.Sinoc sam konacno zaspala u lezecem polozaju.Mi smo danas 35.nedjelja a sutra kontrola poslije 3 sedmice.Nadam se da je sve ok i da princeza dobro napreduje,uglavnom javim se da podnesem izvjestaj.Meni se zene drage toliko ide na more da vam to ne mogu opisati.Da mi je barem 2-3 dana da se ono bas iskljucim iz svega i napunim baterije.

Neposredna veza do poruke: 640
15.6.2015 7:48:27   
M.A.M.
Jutro drage moje,ja ustala bas nesto nikakva,citav vikend pripremala za krecenje stan,jer mi je ciko koji mi stalno kreci tek slobodan od danas i evo ga pocelo napokon,jos da ovo zavrsim i uzivam do kraja
Juce smo narucili krevetac,dolazi za 7 dana user posted image
Ostale sretno na kontrolama,sto kaze neka kako ovo odmice postajem sama sebi sve teza i fizicki i psihicki ,pa brate mili vrucine me slomise sto od ljeta sto od nekakvih valova user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu memsi)
Neposredna veza do poruke: 641
15.6.2015 7:49:24   
M.A.M.

IZVORNA PORUKA: aidana

Cuj sad bih trcala na vilsu da nisam trudnauser posted image user posted image meni, koja sam rodjena sa 2 lijeve i ne volim nikakav vid sporta ta ideja ne bi dosla nikaduser posted image
Ja da nisam trudna bih sad spavala, ali grcevi su obicno izmedju 5 i 6, pa dok ja prohodam po kuci, popijem mg nit nastaviti spavati nit ostati budan.user posted image

Inace imate mahanje sa Jadrana user posted image

Malcu se nije vratila temperatura i mi se brzinski spakujemo i krenemo. Juce nam je bili oblacno i vjetrovite ali smo se ipak kupali....valjda ce biti bolje narednih dana.

Bucni se za mene jednom,osevapices se user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 642
15.6.2015 8:09:41   
LieToMe RR
aidana sta cu kad sam hiperaktivna, a ni od dizanja nogu nikakve fajde tako mogu jedino tabanat user posted image drago mi je sto je malac ozdravio i sto ste na moru user posted image uzivaj i odmaraj, najavili su divno vrijeme, sigurno ce vam biti super.
javlja li se ninuska, sta ima na Peljescu user posted image
memsi sretno na kontroli user posted image sve ce biti ok ti si dobro dogurala... user posted image drago mi je i da je ruka bolje. sto se tice mora ja bila ali dugo je ljeto user posted image morat ce se jos negdje u julu otici na par dana, nece se moci ovo vako durati user posted image
M.A.M. znaci misija krecenje otpocela user posted image sretno draga i laganini, vrijeme ti je odlicno, susice se ko u pjesmi, najavili su danas 34 stepena user posted image

ja se dovukla na posao, izasla malo ranije, napravila krug i dosla na posao... ness se pije, ponijela sam i tresnje i sok od zove (hladan iz frizidera) user posted image
popodne odoh sa malenom kod mojih, mm ce nakon posla (radi drugu) doci po nas.
e da, ima neko snizenje u jysku, juce prolazili, nismo svracali samo vidjeli natpise pa eto cisto informativno user posted image

< Poruku je uredio LieToMe -- 15.6.2015 8:13:20 >

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 643
15.6.2015 8:30:07   
ninuska
Jutro..
ispratila mm i malu u vrtic, pa ga cekam da doruckujemo. Danas ne radi, pa cemo se druziti.
LTM dje si user posted image . Javila sam se jucer da sam stigla. Sigurno nisi vidjela. Super nam je bilo. Sve je na svom mjestu user posted image . Pravi se par novih kuca, pa valjda mi ne bude guzva u narednom periodu. Urekla sam user posted image .
mam sretno s krecenjem. I mi imamo svog majstora, pa cekam kad ce imati slobodno da zavrsimo i mi s tim konacno. Ne zove mi se drugi.
aidana uzivajte. Nas je vrijeme bas posluzilo. Mada je zadnji dan bilo pretoplo
memsi sretno na kontroli

Ja sam sinoc bas lose spavala. Doduse, mala nas je budila. Valjda promijenila krevet, taman navikla na moru. Pa, zedna, hoce da piski, hoce kod nas..haos...a legla sam u jedan. Reko da operem jednu turu vesa, pa sam cekala masinu da zavrsi

< Poruku je uredio ninuska -- 15.6.2015 8:33:31 >

Neposredna veza do poruke: 644
15.6.2015 8:51:37   
LieToMe RR
pa ninuska bona ne upratih da si se vratila user posted image halali user posted image . znaci bilo lijepo na Peljescu. meni je u Bristu jedino falio onaj pijesak i Toncijeva plaza. ovdje sam morala u slapicama da ulazim u vodu user posted image tabani su mi horor zeci. malenoj bilo divno, ona hodala bosa (djete ko dijete, meni drago zbog tabancica ali ja sam bas onako njeznja na tabanima mene to boli pravo) a ona postrojila i muza i mene i da skinemo pape i hodamo bosi s njom user posted image katil mali user posted image

ja vikend ko muha bez glave...svasta nesto uradila, dva gostovanja kod sveki (juce smo jeli morske plodove sto smo vukljali sa mora sipu, lignje...) usput kupili i skusu, malena se najela user posted image ja nisam mogla da odolim casi bijelog domaceg vina (isto dovukljali sa mora) a nesto mi je tesko palo, ne znam ni ja zasto user posted image i ja sam lose spavala pravo.
sinoc sam pustila masinu sarenog, e sad sam doslovno na nuli sa vesom, ako se ne vratimo kasno od mojih samo cu da ispeglam ovo od juce i onda sam rahat.

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 645
15.6.2015 9:09:11   
ninuska
Na nasoj plazi su nasuli sljunak, pa je bas ostro. Bocka li bocka. A, ostao je pijesak. Nasuli samo uz more i mozda 2-3 metra u moru, ali dovoljno da se izbockas user posted image .
Joj, ja ne volim morske plodove. Jedem jedino ribu. Meni se jela riba i u povratku moji svrate na pecenje, a haj reko ja cu ribu. Uuuufff, cini mi se da se przila u tavi, a fino pitala je li sa rostilja.

Neposredna veza do poruke: 646
15.6.2015 9:24:45   
LieToMe RR

Na nasoj plazi su nasuli sljunak, pa je bas ostro. Bocka li bocka. A, ostao je pijesak. Nasuli samo uz more i mozda 2-3 metra u moru, ali dovoljno da se izbockas user posted image .
Joj, ja ne volim morske plodove. Jedem jedino ribu. Meni se jela riba i u povratku moji svrate na pecenje, a haj reko ja cu ribu. Uuuufff, cini mi se da se przila u tavi, a fino pitala je li sa rostilja.

user posted image user posted image
mi ne svratismo u povratku na pecenje, pravo smo kasno krenuli za Sa, tako da od pecenja nije bilo nista ali obecala sam mm i malenoj da ih vodim na pecenje kad budem na godisnjem, nek se brate lijepo najedu user posted image ali izvukla sam se u cetvrtak nakon frizure sa zmajem user posted image tacno sam mastala o onom somunu 10 dana user posted image
volim ja sve vrste morskih plodova i riba a od svih morskih riba najvise volim pastrmku user posted image user posted image
ovo je interna sala mm i mene kad smo prije par godina na rucku negdje na peljescu i hocemo ribu reko meni se jede pastrmka user posted image user posted image sad me sve zezaju od svih morskih riba najbolja pastrmka user posted image a stvarno mi je pastrmka omiljena riba mada jedem sve ribe, narocito ako su sa rostilja

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 647
15.6.2015 9:59:26   
*nur*
Jutro , drage moja, evo vjerovatno ste zaboravili da i postojim user posted image otkada se nisam javila.Nikako ne stizem. Malo sam vas pratila i citala ali nisam stigla da pišem.Vidim da ste se neke brčkale baš mi je drago i ja bi rado.
Ja sam u međuvremenu bila na kontroli bakterije u urinu su malo spale, sada ih je malo, ali i dalje imam te blage kontrakcije. Ne mirujem idem na posao ali mi je reako da malo "smanjim gas" .Nekako imam i nekada neki cudan blagi bol kao u jajncima i to me zabrinjava user posted image i imam cestio nadimanje i grčeve po stomaku.

Neposredna veza do poruke: 648
15.6.2015 10:08:40   
*nur*
Da li neka od vas vodi trudnički dnevnik, kako sam prije bar dana citala super trudnicki dnevnik negdje na netu user posted image , stvarno super stvar.

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 649
15.6.2015 10:15:19   
*nur*
evo mene jos jednom , kada me nema nema me a kad sam tu bas sam dosadna user posted image
Mislim da u Kalendaru sedmica ima greška piše za 16 sedmicu da je plod dugačak 16 cm, a za 17sedmicu 11 cm?user posted image

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *