|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni
11.6.2015 11:36:36   
lala88
rose i ove mrezaste su jednokratne i bas su premeke i sluze samo za cuvanje uloska. Bas cu za vikend do dm-a da vidim kakve su kod njih. Ja ove kupila u apoteci, kaze zena sto ih radi tu da ih ona nosila u bolnicu i ispravka za cjenu kostaju 1,1km. I ovo se donosi na UKC Tuzla, mozda u Sarajevu mozete i obicne.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 501
11.6.2015 11:44:24   
rose

IZVORNA PORUKA: lala88

rose i ove mrezaste su jednokratne i bas su premeke i sluze samo za cuvanje uloska. Bas cu za vikend do dm-a da vidim kakve su kod njih. Ja ove kupila u apoteci, kaze zena sto ih radi tu da ih ona nosila u bolnicu i ispravka za cjenu kostaju 1,1km. I ovo se donosi na UKC Tuzla, mozda u Sarajevu mozete i obicne.

ma nek su one premakane ako ih ne mozes poderati kad ih treba skinurti...ove u DM su marke jessa...i kao papirne su...

http://www.dm.de/de_homepage/jessa_home/produkte/produkte_intimpflege/8728/jessa-einmalslips-groesse-42-44.html

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 502
11.6.2015 11:53:21   
lala88
nisu ovakve, znaci ove trebaju, ajd kupicu i njih. A Rose koliko pakovanja vir ulozaka da ponesem

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 503
11.6.2015 11:59:09   
rose

IZVORNA PORUKA: lala88

nisu ovakve, znaci ove trebaju, ajd kupicu i njih. A Rose koliko pakovanja vir ulozaka da ponesem

ma nemoj ti mene slusati...ja sam imala ove jer nisam znala za druge..a ako traze da kupis te mrezaste u apoteci kupi njih..mada sam ja ove i kuci koristila prvih dana user posted image a ja nisam puno krvarila nakon poroda...ponjela sam mozda 1-2 paketa u bolnicu...al mi je trebalo mozda jos 1-2 kuci...kod mene je krv presla u lohije za dan..znaci roskasto krvarenje...i nije dugo trajalo

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 504
11.6.2015 12:29:32   
maksi
Dan zene user posted image ,
Ja malo po stanu ,oprala koju majcicu na ruke, te sjela bas sam se pretrgla sa poslom user posted image

LTM dobro dosla,nadam se da je na pregledu bilo sve uredu

Lala meni je bas puno ulozaka trebalo ja sam ponjela cetiri pakovanja,krvarila sam oba put mjesec dana . A i uvjek ti neko moze donjeti do bolnice ako ti zafali.

Rose,zizel,carobno,M.A.M ,mala curice user posted image user posted image

Memsi mila sta su ti rekli od cega te boli,bas mi je zao sto te to snaslo,nadam se da ce brzo proci

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 505
11.6.2015 12:32:04   
pandica
Ja se sita napisah i ne prodje mi post user posted image
Bili smo na kontorli, mašala napredujemo pravo. Imamo 1960 grama i po bebici sam vec 32. sedmica. Bebac aktivan, okrenut kako treba, gura mamu, cika doktora suta ubi user posted image  Kaze doktor, mogla si ovo dijete makar smiriti kod doktora kad dodjeuser posted image
Meni je urin katastrofa, moram uraditi urinokulturu. Ako bude nesto da mu se javim da mi prepise terapiju. Uglavnom meni se cini ko da se ove baje sire zrakom, svim trudnjačama isti belaj user posted image

My Ovulation Chart

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 506
11.6.2015 12:36:10   
Carobno jutro

memsi draga sta je to tako, taj bol tolikiuser posted image user posted image

pandice, user posted image user posted image za kontrolu, nemirko eki mali izgleda bebauser posted image , mene je va baja dotukla, majke mi. Ali to valja se borit sad s njom djaba je. Nista, ti fino od ponedjeljka nosi urn i eto pa da znas na cemu si

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 507
11.6.2015 12:43:54   
memsi
Upala zivca u desnoj ruci,bol krece od ramena pa sve do sake,Boze sacuvaj kako boli.Danas cu poslijepodne otici u hitnu da mi nesto daju ovo je neizdrzljivo stvarno.Vjerovatno me napuhalo kazu,varljivo vrijeme,cesto kupanje,pa mozda malo propuha i eto to je to.

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 508
11.6.2015 13:32:08   
pandica
Da, strasno je nemiran inace, al neka je samo zdrav i dobar. Nek napreduje, a ovo ostalo cemo nekako user posted image
I ja sam skontala zaganjati to odmah, kupiti brusnice i naljevati se, nemam sta drugo.

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

memsi draga sta je to tako, taj bol tolikiuser posted image user posted image

pandice, user posted image user posted image za kontrolu, nemirko eki mali izgleda bebauser posted image , mene je va baja dotukla, majke mi. Ali to valja se borit sad s njom djaba je. Nista, ti fino od ponedjeljka nosi urn i eto pa da znas na cemu si

My Ovulation Chart

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 509
11.6.2015 13:37:24   
maksi
Masala momak napreduje bas fino,ako si po ultrazvuku u 32 mi smo tu negdjeuser posted image saa ako ti je problem naljevati se cajem imas u apoteci sirup od ciste brusnice pije se ujutro i navece po jedna kafena kasika i meni je bio super ja sam imala i bolove u mokracnim kanalima i mjehuru.
IZVORNA PORUKA: pandica

Ja se sita napisah i ne prodje mi post user posted image
Bili smo na kontorli, mašala napredujemo pravo. Imamo 1960 grama i po bebici sam vec 32. sedmica. Bebac aktivan, okrenut kako treba, gura mamu, cika doktora suta ubi user posted image  Kaze doktor, mogla si ovo dijete makar smiriti kod doktora kad dodjeuser posted image
Meni je urin katastrofa, moram uraditi urinokulturu. Ako bude nesto da mu se javim da mi prepise terapiju. Uglavnom meni se cini ko da se ove baje sire zrakom, svim trudnjačama isti belaj user posted image

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 510
11.6.2015 13:58:49   
pandica
Napreduje mašala, iznenadjeni smo i sami user posted image  Izgleda da mu se bas zuri, mora da mu je dosadno user posted image  Od kojeg je proizvođača, koliko košta? Moram to pogledati

My Ovulation Chart

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 511
11.6.2015 14:07:28   
alman
poz zene kako ste mi

LTM stigli ste, super nadam se da je sve super proslo na kontroli, odmorna jos sa novom frizurom, ima da odleprsas sutra na posao user posted image

lala ja sam gledala u dm imaju neke 5 kom 18 km, mislim da su ti dobre i te iz apoteke, i mislim da ti ne treba vise od 5 kom, jer poslije mozes komono da nosis pamucne gacice, a ja cu staviti 3 paketa ulozaka, a poslje mi svakako ako budem duze u bolnici mogu donijeti,

user posted image za uredne kontrole a i te baje ce se izbaciti

carobno jutro i ja sam pila antibiotike u tom periodu, dr, propise one koje su bezbjedne za trudnicu, nemoj se sikirati

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 512
11.6.2015 14:11:02   
maksi
Dietpharm proizvodi a zove se Brusnicin,kosta oko 19 km
IZVORNA PORUKA: pandica

Napreduje mašala, iznenadjeni smo i sami user posted image  Izgleda da mu se bas zuri, mora da mu je dosadno user posted image  Od kojeg je proizvođača, koliko košta? Moram to pogledati

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 513
11.6.2015 14:15:46   
pandica
Eh super, hvala draga uzecu user posted image

My Ovulation Chart

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 514
11.6.2015 15:50:09   
anitaa
Pozdrav žene, joj jedva dišem, išla s curama s posla u Kulin Dvor, kao oproštajno, jer sam s njima još dva dana, mislim da će se bebač još više ukopati prema gore, baš joj fino u pupi, pa što bi vani user posted image ...a inače je neka mirnica, samo legi, malo lupne da se zna da je tu i to je to, moraćemo je cura i ja "pokvariti" kad nam se pridruži, mm kako se bliži 50-oj malo posustaje, što mi reče prijateljica :"Pa ti i ovoj trudnoći kao da nisi trudna, svugdje te"...
pandice super za pregled, mašala napreduje bebač user posted image
LTM wellcome
memsi žao mi je za ruku, nadam se da će brzo proći
ostale drage trudnice veliiiki pozdrav

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 515
11.6.2015 18:30:19   
rose
LTM izgleda jos kod frizera zaglavia..ao su pramenovi to je cca 4 sata user posted image

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 516
11.6.2015 19:00:47   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: rose

LTM izgleda jos kod frizera zaglavia..ao su pramenovi to je cca 4 sata user posted image

user posted image user posted image
haman i 5 user posted image na moju duzinu i gustinu kose, farbanje pa dvije nijanse pramenova pa sisanje pa feniranje user posted image ali zato sam lijepa samo tako user posted image
elem...bili mm i ja kod Divketa, grlic se skratio user posted image opet mirovanje, pregled za 3 sedmice, sad i nalaze moram vaditi. Beba napredna (picimo ko da nam je 32 sedmice user posted image )
1600 gr, ja se 1,5 kg udebljala, pritisak nizak, beba karlicno, posteljica sprijeda, nema vise sexa user posted image reko imal sta lijepo user posted image kaze ima, vise odmora i da jos usporim user posted image
salim se, beba mashala napredna, naravno nema nikakvih naznaka jel curica il djecak user posted image beba taban cuclala al je u polozaju gluho i daleko bilo user posted image
isto hudini, bas se namucio.

ja dosla sa pramenova maloprije, naletala se danas, sad nam se najavili od mm tetka i tetak a ja jedva gledam, valja ujutru na posao...
hvala na toploj dobrodoslici user posted image
e da, jutros mm i ja u liftu, vracamo se od Divketa i stojimo, gledamo se...kad on mene potapsa po ramenu: zeno od danas mozemo da se odnosimo samo kao drugari user posted image user posted image
ja sam se cijeli dan smijala tome

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 517
11.6.2015 19:10:01   
ziel
LTM dobro je to sve, nek beba napreduje a bice sexa kasnije user posted image a nek su pramenovi tu sve je lakse user posted image

U mene mi cojek user posted image navalio da idemo za vikend do Neuma da se bucne, moji roditelji su tamo vec pa i njemu nesto naumpalo da ih iznenadimo, a kod mene none otecene i trne mi stopala jos na bolovanju a da idem na more user posted image i pristala sam , valjda nece biti problema tamo ili da me neko iz firme vidi bilo bi price...valja mi se sakriti negdje u hladovinu user posted image Vcrs idemo poslije ponoci oko 3 , bicemo sutra, prekosutra pa u nedjelju kuci nekad oko 15:00 najvjerovatnije...
I da, zaboravila sam reci da nisam bila na pregledu skoro, bila prije 3 sedmice, valjda se smijem kupati u moru... user posted image
A isto tako me zanima kada se rade brisevi u trudnoci? Ja jos ni jedan nisam radila.. Hmm...

< Poruku je uredio ziel -- 11.6.2015 19:15:03 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 518
11.6.2015 19:39:03   
rose

IZVORNA PORUKA: LieToMe

IZVORNA PORUKA: rose

user posted image user posted image
haman i 5 user posted image na moju duzinu i gustinu kose, farbanje pa dvije nijanse pramenova pa sisanje pa feniranje user posted image ali zato sam lijepa samo tako user posted image
elem...bili mm i ja kod Divketa, grlic se skratio user posted image opet mirovanje, pregled za 3 sedmice, sad i nalaze moram vaditi. Beba napredna (picimo ko da nam je 32 sedmice user posted image )
1600 gr, ja se 1,5 kg udebljala, pritisak nizak, beba karlicno, posteljica sprijeda, nema vise sexa user posted image reko imal sta lijepo user posted image kaze ima, vise odmora i da jos usporim user posted image
salim se, beba mashala napredna, naravno nema nikakvih naznaka jel curica il djecak user posted image beba taban cuclala al je u polozaju gluho i daleko bilo user posted image
isto hudini, bas se namucio.

ja dosla sa pramenova maloprije, naletala se danas, sad nam se najavili od mm tetka i tetak a ja jedva gledam, valja ujutru na posao...
hvala na toploj dobrodoslici user posted image
e da, jutros mm i ja u liftu, vracamo se od Divketa i stojimo, gledamo se...kad on mene potapsa po ramenu: zeno od danas mozemo da se odnosimo samo kao drugari user posted image user posted image
ja sam se cijeli dan smijala tome

legenda user posted image user posted image a humor nas je odrzao...nego ja tebi htjedoh reci da usporis ili bar da kakve civare nabavite user posted image a jok ti do podaca tabanas..elem pripazi sad i manje tabananja user posted image user posted image

bravo za curetak a i ti i muz ste visoki pa mora i ona napredna biti user posted image

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 519
11.6.2015 19:45:57   
rose

IZVORNA PORUKA: ziel

LTM dobro je to sve, nek beba napreduje a bice sexa kasnije user posted image a nek su pramenovi tu sve je lakse user posted image

U mene mi cojek user posted image navalio da idemo za vikend do Neuma da se bucne, moji roditelji su tamo vec pa i njemu nesto naumpalo da ih iznenadimo, a kod mene none otecene i trne mi stopala jos na bolovanju a da idem na more user posted image i pristala sam , valjda nece biti problema tamo ili da me neko iz firme vidi bilo bi price...valja mi se sakriti negdje u hladovinu user posted image Vcrs idemo poslije ponoci oko 3 , bicemo sutra, prekosutra pa u nedjelju kuci nekad oko 15:00 najvjerovatnije...
I da, zaboravila sam reci da nisam bila na pregledu skoro, bila prije 3 sedmice, valjda se smijem kupati u moru... user posted image
A isto tako me zanima kada se rade brisevi u trudnoci? Ja jos ni jedan nisam radila.. Hmm...

i ja sam otecena isla na more evo slika od prije 5 godina http://img4021.photobox.co.uk/61206146e76c1633dbc45067a1e1d41abb20f23ae8bd968910b5e1fc4c4a4a043467449e.jpg

rekla samti da nisam isla na bolovanje a ovako otecena sam bila do poslije poroda...ovdje sam negdje mozda 6-i mjesec a otecena bila od 17-e sedmice...i smijes se kupati u moru...godit ce ti user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 520
11.6.2015 19:50:03   
alman
LTm ma nek si ti nabacila novu glavu, mislim frizuru user posted image a sex ko sex user posted image bit ce toga, najvaznije je da je beba dobro , da dobro napreduje user posted image

ziel pravite vise pauza da malo prohodas, il na zadnje sjediste sjedi pa da malo podignes noge, da ti ne nateknu puno tokom puta, bucni se i ti za nas user posted image i sretan put

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 521
11.6.2015 19:58:35   
Ljeto15
Pozdrav sa sve bembele i njihove bebice, konacno da i ja malo preletim po forumu.Interesuje me kada se rade posljednji nalazi pred porod ( u kojoj sedmici) posto sutra moram ici raditi nalaze krvi a briseve sam mislila 7 dana pred kontrolu kod gin.

< Poruku je uredio Ljeto15 -- 11.6.2015 20:01:55 >

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 522
11.6.2015 20:06:03   
rose

IZVORNA PORUKA: Ljeto15

Pozdrav sa sve bembele i njihove bebice, konacno da i ja malo preletim po forumu.Interesuje me kada se rade posljednji nalazi pred porod ( u kojoj sedmici) posto sutra moram ici raditi nalaze krvi a briseve sam mislila 7 dana pred kontrolu kod gin.

ja se ne sjecam a dr ce ti valjda reci

(odgovor članu Ljeto15)
Neposredna veza do poruke: 523
11.6.2015 20:10:31   
Ljeto15
Problem mi je sto idem kod dva gin. pami je jedan rekao ove sedmice sa nalazima a drugi sa KUS-a u 35 nedljeli, te mi se na vadi krv dva puta, sada sam u 33 n., a s obzirom da moram vag.briseve u 34 uraditi predpostavljam da su to posljednji.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 524
11.6.2015 20:17:23   
rose
posto si vec pred kraj onda predji samo u bolnicu i vodi se tim...ne znam sta bih ti rekla...ja cu kod svoje gin do 38-e ici a onda bolnica aBd

(odgovor članu Ljeto15)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Ishrana
mamina enica

Dali se hranite zdravo?Pod tim podrazumjevam da jedete voce,povrce,meso (u malim kolicinama),soju,lan itd...

da (52%)

ne (21%)

s vremena na vrijeme (27%)

Broj svih glasova: 104

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *