|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj
16.5.2015 10:35:04   
mala curica
Dobro jutro i od mene.
Ja legla u pola 3 zagledala se u neke gluposti na tv i ustala u 8.
Popila pola solje kapucina i osjetim da bi trebala doruckovati.
Oprala masinu vesa i prosirila da se susi i da sada popijem ostatak kapucina,pq da palim polahko za poslom.
Mada ne mogu nista pretjerano uraditi zbog noge,ali polahko.
Kod nas danas divan dan,mislim da ce biti pretoplo ....

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1226
16.5.2015 10:36:08   
lala88
jutro okruglice, gdje ste svi, ja evo tek ustala mm radi pa dosadno, vrjeme oblacno. Ziel drago mi je da situacija ide na bolje
LTM i krevetic i ogradica izgledaju super

(odgovor članu novo Ime)
Neposredna veza do poruke: 1227
16.5.2015 10:43:25   
Carobno jutro
mala curice, isti i ja imah raspored, kafa do pola pa dorucak pa ostatak kafeuser posted image
a zar te ta noga jos boli? ne popustauser posted image

< Poruku je uredio Carobno jutro -- 16.5.2015 10:47:12 >

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 1228
16.5.2015 10:55:57   
maksi
Jutroooo user posted image

Sve ste mi vrijedne neka,neka

Ja sam skroz slabo spavala,sada sam bas nekakva iscrpljena i umorna a i ovo tmurni vrijeme uopste ne pomaze.

LMT krevet je stvarno super a i ogradica,polako malena ce se naviknuti ipak je to velika promjena za nju.

Mala curice potpuno te razumijem za tu bol jer je mene u prvoj trudnoci slomila, ja mislim da su tada i moje kile bile problem u prvoj sam se bas puno udebljala.

Carobno, rose,lala88 imate pozdrav

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 1229
16.5.2015 11:04:01   
pandica
Jutro cure drage, ja sam ko i maksi imala noc loseg spavanja. Ne znam ni sama zasto. Malo vrucina, malo ne znam kud bi sa stomakom helem jutros ustala umornija nego sto sam legla user posted image Danas malo do mamice, pa onda popodne sa muzekom u lagani soping i na kaficu. Uglavnom uzivam u vikendu user posted image

My Ovulation Chart

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1230
16.5.2015 11:17:09   
*pcelica*
Jutro user posted image Vidim ima nenaspavanih. Ja sam se sinoc komirala i mm me probudio kad je dosao kuci. Njemu podnijela rapotrt o proteklom danu i ponovo zaspala user posted image . On danas radi a i sutra a ja se borim s djecom.

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 1231
16.5.2015 11:18:12   
alman
jutro debeljuce, kako ste mi od jutros, gurkaju li bebice, mene moja sutira na sve strane i to bas bolno razvlaci stomak, al sve je to super ja volim kad je aktivna user posted image

bas ste jucer bile aktivne, ja sam se bila dala malo u skitnju, ujutro otisla mami po malog, pa smo onda otisle kod stare nane, tj, moje nane, uglavnom dosla sinoc kuci,

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 1232
16.5.2015 11:23:02   
rose
i ja svoj curetak stalno osjetim, gura se, stuca...bit ce veselo kad se aBd rodi...seka joj je bas mirna bila i ostala user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 1233
16.5.2015 12:13:00   
Bella.88
Dan ženiceuser posted image
pratim vas ja pratimuser posted image ,nego ste mi plaho aktivne zadnjih danauser posted image

kod mene vazda frka,u stanu renoviranje,trčim kod doktora,malenog izvodim po čitav dan
uglavnom zajedno legnemo ali zaspem prije njega i onda se probudim nakon 2h.i ne mogu spavat,te velik stomak,te grčevi,žgaravica i na kraju nesanica,jedva čekam da se porodim
evo kad se fino požali da sad kažem inače smo dobro i zdravouser posted image
noćas imam svadbu,a u ponedeljak idem na komisiju za carski,pa se javim

vidim o svemu ste pisale LTM za krevetić i curuuser posted image
ziel draga nadam se da će se sve rešit,kao što je neko rekao nikom nije idealno,ali samo pričajte
jedino to vređanje ako ništa izbegavaj da dođe do toga,ne kažem da si ti kriva ali da ne slušaš ružne riječi zbog tebe i tvog stanja...Da ti kažem on je loš,ja bih ovo,ja bih onu neću,u ovoj situaciji ne treba na muku prisedat.Pokušaj se i ti smirit i trudi se da budeš nasmijana,da izgladite to
verovatno je do ljubomore i straha kako će sve ispast ako prije nije bio takav

što se tiče sexa ako ste od skoro u braku,a prije braka niste imali odnose moguće da mu stvarno i to predstavlja glavni problem,ako je takva situacija nedaj se proći će

ovaj moj mene izbegava već duže vrijemeuser posted image ,kaže strah ga pošto je beba okrenuta karlično da se ne spusti i zaglaviuser posted image ,a nesmijem prirodno rađat

eto žene ostajte mi u zdravlju do skorog javljanjauser posted image

alman i mala curice sad smo mi na reduuser posted image

jun 2013 stigao vitez naš :)

jun 2015 guzna mala upotpunila nas svijet:)

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1234
16.5.2015 13:04:25   
alman

IZVORNA PORUKA: Bella.88

pratim vas ja pratimuser posted image ,nego ste mi plaho aktivne zadnjih danauser posted image

kod mene vazda frka,u stanu renoviranje,trčim kod doktora,malenog izvodim po čitav dan
uglavnom zajedno legnemo ali zaspem prije njega i onda se probudim nakon 2h.i ne mogu spavat,te velik stomak,te grčevi,žgaravica i na kraju nesanica,jedva čekam da se porodim

ziel draga nadam se da će se sve rešit,kao što je neko rekao nikom nije idealno,ali samo pričajte
jedino to vređanje ako ništa izbegavaj da dođe do toga,ne kažem da si ti kriva ali da ne slušaš ružne riječi zbog tebe i tvog stanja...Da ti kažem on je loš,ja bih ovo,ja bih onu neću,u ovoj situaciji ne treba na muku prisedat.Pokušaj se i ti smirit i trudi se da budeš nasmijana,da izgladite to

što se tiče sexa ako ste od skoro u braku,a prije braka niste imali odnose moguće da mu stvarno i to predstavlja glavni problem,ako je takva situacija nedaj se proći će

ovaj moj mene izbegava već duže vrijemeuser posted image ,kaže strah ga pošto je beba okrenuta karlično da se ne spusti i zaglaviuser posted image ,a nesmijem prirodno rađat

jesmo ako Bog da priblizava se i nas mjesec, jest da smo mi na kraju mjeseca al je opet usitnilo pravo user posted image ,
dok sve poradim sto sam planirala bit ce vrijeme,

(odgovor članu Bella.88)
Neposredna veza do poruke: 1235
16.5.2015 13:11:29   
ziel

IZVORNA PORUKA: Bella.88

Hvala na rijecima podrske i ja se iskreno nadam da ce vremenom doci na svoje, da ce se vec jednom naviknuti da ima zenu i da se i zena nesto pita...
Nego u vezi tog karlicnog polozaja bebe. Ja kad sam isla na prvi pregled u trudnoci dr. mi ustanovila pregradu u maternici i kaze ako se ne smanji prilikom razvijanja maternice u trudnoci moze biti da ce beba biti u karlicnom polozaju pa cu vjerovatno morati na carski... Jel kod tebe taj slucaj ili ? U kojoj si nedjelji?

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Bella.88)
Neposredna veza do poruke: 1236
16.5.2015 13:18:06   
alman
draga bella ti je vec u 9 mjsecu, a kod tebe je jos rano ima beba vremena da se okrece, kod mene je bila na glavici, pa karlicno, pa opet prednjacila glavica, da bih sad na zadnjoj kontroli lezi porecno, i jos uvijek osjecam bebicu da je porecno, iskreno se nadam da ce se okrenuti il na glavicu il na guzu, user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1237
16.5.2015 13:19:51   
alman
joj sta je sa ovim forumom, stalno me izbacuje, sreca pa prodje post, jel se jos nekom desava il je samo kod mene

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1238
16.5.2015 13:23:45   
alman
Psiholog27...04.05 user posted image valjda se porodila user posted image
Marien...13.05 user posted image
Scarlet...17.05 user posted image
No idea...25.05 user posted image

Pinkie pie...04.06. user posted image
Bella...08.06. user posted image
Alldi.. 10.06.
Seashells... 12.06. user posted image
Alman...29.06. user posted image
Mala curica...30.06. user posted image

Sabiinaa...01.07.user posted image
Mybaby...03.07.
Diska4....04.07. user posted image i user posted image
Lala88...20.07. user posted image
Adano...22.07. user posted image
Memsi ...22.07. user posted image
Anitaa...30.07. user posted image

Maksi....06.08.user posted image
Rose...14.08. user posted image
Pandica ...15.08. user posted image
Mastalica...15.08.
Meri1983...17.08. user posted image
Putujuca...18.08. user posted image
LieToMe....24.08. user posted image
Aleah...26.08.
MAM...28.8. user posted image
Bebac bucko...31.08.

Savi...08.09. user posted image
Araj .... 12.09. user posted image
Pcelica Maja5.... 15.09.
Carobno Jutro ....20.09. user posted image
Ninuska ...23.09. user posted image

Aidana ...06.10.
Finepex..13.10.
Blue moon ... 22. 10.
Amiina ....24.10.

Pcelica...02.11.
ziel ...19.11.

Leena .....14.12.

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1239
16.5.2015 13:28:31   
ziel

IZVORNA PORUKA: alman

joj sta je sa ovim forumom, stalno me izbacuje, sreca pa prodje post, jel se jos nekom desava il je samo kod mene

Desava se i meni, vjerovatno neki radovi na sajtu. A znam da je sad rano, ne moze se sad nista znati, ali tako mi je dr. rekla s obzirom da je pregrada nekako na sredini. Ako se ne razvuce prilikom rasta bebe onda nece beba imati puno prostora za okretanje, pa mozda ostane u tom poprecnom ili karlicnom polozaju, kako vec... jedino me to brine.

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1240
16.5.2015 13:37:49   
alman

IZVORNA PORUKA: ziel

Desava se i meni, vjerovatno neki radovi na sajtu. A znam da je sad rano, ne moze se sad nista znati, ali tako mi je dr. rekla s obzirom da je pregrada nekako na sredini. Ako se ne razvuce prilikom rasta bebe onda nece beba imati puno prostora za okretanje, pa mozda ostane u tom poprecnom ili karlicnom polozaju, kako vec... jedino me to brine.

joj izvini ja sam preskocila to sa pregradom, e u tom slucaju ces vidjeti kako bude trudnoca tekla, moj mali se samo jednom okrenuo iz karlicnog na glavicu, al je opet uspio da omota pupcanik dva put oko glavice, pa sam zbog tog isla na cr, a sad ova bebica pravi akrobata, user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1241
16.5.2015 13:41:25   
ziel

joj izvini ja sam preskocila to sa pregradom, e u tom slucaju ces vidjeti kako bude trudnoca tekla, moj mali se samo jednom okrenuo iz karlicnog na glavicu, al je opet uspio da omota pupcanik dva put oko glavice, pa sam zbog tog isla na cr, a sad ova bebica pravi akrobata, user posted image

Koje brige cekaju jednu trudnicu, to je nevjerovatno... I ove pregrade nekakve i pupcanici na porodu, uhh.... user posted image
Mene ne brine porod kao porod stvarno, samo da beba zaplace kad izadje i sve ce biti ok user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 16.5.2015 13:43:54 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1242
16.5.2015 13:48:40   
alman
ma najvaznije i jeste da beba bude ziva i zdrava a mi cemo sve izdrazati i oporati se poslije poroda, valjda je to u prirodi zene da izdrazi sav bol poroda user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1243
16.5.2015 13:53:36   
LieToMe RR

Koje brige cekaju jednu trudnicu, to je nevjerovatno... I ove pregrade nekakve i pupcanici na porodu, uhh.... user posted image
Mene ne brine porod kao porod stvarno, samo da beba zaplace kad izadje i sve ce biti ok user posted image

Zaplakace beba samo nemoj sebi pritisak oko ocekivanja praviti sto se tice poroda. Ja sam imala prelagan porod, malena izletila za 10 min. Mene istraumiralo sto su svi bili smireni a ona nikako da zaplace. Ona spavala dusa draga, ista svoj tata user posted image

Kod mene i ova beba ko i seka joj, pocela vec u sestom mjesecu da dubi i izvodi bijesne gliste user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1244
16.5.2015 13:59:00   
alman

IZVORNA PORUKA: LieToMe

Jutttrrrroooooo ili je vec dan user posted image
Vidim nigdje nikog...sve spavate ili se sexate user posted image Valjda ce se neka od vas javiti u medjuvremenu user posted image
Ja sam vala ustala rano haman kao i kad na posao idem user posted image vec smo svi doruckovali, uradila milion stvari po kuci, rucak gotov, masina vesa se pere...malena nervozna samo tako (ove dvije petice sto su ostale da izrastu ubise nas u pojam user posted image )

Sinoc smo bili u skitnji, otisli smo do novog cm-a, kupili nekih sitnica, onda smo na jedan rodjendan, vratili se pravo kasno. Curica uzivala a vala i mi s njom. Sinoc smo imali premijeru ogradice. MM je nasao u baby centru, do duse nesto skuplje nego sto smo planirali ali nasli smo onu koja je zadovoljila formu visine i estetike. One kao "malo jeftinije" nisu nam visinom odogovare (visoke su negdje izmedju 33 i 35 cm a nama madrac visok 21-22 cm - fakat ne znam za kakve madrace prave te ogradice kad nas nije ni medju najvisocijima, neka je klasika). Elem, ovu koju smo uzeli je bijelo-siva, totalno se uklapa uz enterijer i krevet, visina joj je izmedju 45-47 cm a i duzinom je veca nego one druge. Jedino joj je eto cijena paprena, kostala je citavih 105 KM ali spavati noc u komadu i znati da dijete nece zavrsiti na podu je neprocjenjivo user posted image
Mislim kad skontam da su te malo manje ogradice koje nam visinom nisu odgovare bile skoro 90 KM (mislim da je suprug rekao da im je tacna cijena 87 ili 89 KM) onda ova i nije puno skupa jer je ipak veca (iskreno bilo bi me strah da se preko te manje jednostavno ne odkotrlja)
Slikala sam krevet sa tom novom ogradicom (mozda se slabije vidi jer je i posteljina bijela)

http://s9.postimg.org/4bv2e64jj/WP_20150515_22_24_48_Pro.jpg

http://s28.postimg.org/n2downgd9/WP_20150515_22_25_00_Pro.jpg

http://s16.postimg.org/91gl5d5md/WP_20150515_22_25_11_Pro.jpg

Danas me ceka pravljenje rodjendanske torte i muffina za posao. Nismo planirali nigdje hodati i vrijeme je nikakvo a vala i ja malo da odmorim, bas sam se zazelila kuce i balkona user posted image

ej draga zaboravih ti reci za krevet, bas je super, pravo mi se svidje vi ste to sve uparili, a znala sam da njenom odusevljenju nece bit kraja user posted image
dusa draga pravo je medena i preslatka, da je ne ureknemo,
bas su te ogradice super stvar mi smo svog znali naci kako spava sa nogama na podu a samo glava na krevetu user posted image sreca pa mu je lezaj pravo nizak user posted image

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1245
16.5.2015 14:00:03   
ziel
Pa to je to zena samo ceka taj prvi plac, to je znak da je dobro proslo... A ti vec znas kako to ide, vjerovatno te nije toliko strah kao nas koje smo prvi put u ovom svemu...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 1246
16.5.2015 14:20:37   
alman

Smirila se atmosfera u kuci poprilicno, ali desavalo se i prije ovog, da se posvadjamo bas bas i njegovo vrijedjanje, a nakon toga se ponasa kao da nista nije bilo nekoliko dana traje taj mir i opet krene da se nervira zbog sitnica. Ali na stranu sve to, jedva cekam ponedjeljak zbog fetalnog user posted image
Danas sam nesto pospana, mozda zbog ovog vremena nesto tmurno... Samo bih lezala.

ziel drago mi je da se situacija smirila, nadati se da ce ostati tako i u buduce, sto vam od srca zelim, nisam ti htjela nista pisati, sve su ti rekle zene, ti se samo pokusaj smiriti i nervirati, koliko je moguce
jer sikirancija bas utirce na bebi, ja kad sam bila 18 sed. pa kad je bila sumnja da nesto nije uredu sa bebicom, toliko sam se sekirala i plakala dva tri dana dok nisam otisla i kod drugih dr. po misljenje, al mi je dr. odmah rekla da su mi se pojavile kontrakcije i stomak me u dnu strasno bolio, tako da kad sam se smirila, rasteretila nestale su kontrakcije

tako da zbog malih bica u nama moramo nastojati da se sacuvamo bilo kakvog stresa i sikirancije user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1247
16.5.2015 14:27:27   
mala curica

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

mala curice, isti i ja imah raspored, kafa do pola pa dorucak pa ostatak kafeuser posted image
a zar te ta noga jos boli? ne popustauser posted image

Ma jok,nista ne popusta,svakim danom sve vise i vize boli.Tako sam.nervozna,plakala bi i vristala od muke,pa nesposobna sam do trgovine otici.
Pricam sa Andy da odem doktoru,ona kaze da mi nista nece dati i da moram trpiti....ali kako jos mjesec dana ....pa svaki dan boli.
Probala mazati konjskom masti,nista,Mg ne pomaze,popila mexalen 500 nista.....e pa Bozeee.

Bella.....tebi pocelo odbrojavanje...user posted image
Jeli sve spremno za bebicu ili sinkao ja jos ni pola nisam pripremila.(mada binja trebala imati vise vr.ali nikada se ne zna).

Maksi zeno,kako si trpila tolilo dugo jeli te boljelo da su ti same suze na oci isle pri svakom pokretu noge.user posted image

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 1248
16.5.2015 14:51:50   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: LieToMe

Jutttrrrroooooo ili je vec dan user posted image
Vidim nigdje nikog...sve spavate ili se sexate user posted image Valjda ce se neka od vas javiti u medjuvremenu user posted image
Ja sam vala ustala rano haman kao i kad na posao idem user posted image vec smo svi doruckovali, uradila milion stvari po kuci, rucak gotov, masina vesa se pere...malena nervozna samo tako (ove dvije petice sto su ostale da izrastu ubise nas u pojam user posted image )

Sinoc smo bili u skitnji, otisli smo do novog cm-a, kupili nekih sitnica, onda smo na jedan rodjendan, vratili se pravo kasno. Curica uzivala a vala i mi s njom. Sinoc smo imali premijeru ogradice. MM je nasao u baby centru, do duse nesto skuplje nego sto smo planirali ali nasli smo onu koja je zadovoljila formu visine i estetike. One kao "malo jeftinije" nisu nam visinom odogovare (visoke su negdje izmedju 33 i 35 cm a nama madrac visok 21-22 cm - fakat ne znam za kakve madrace prave te ogradice kad nas nije ni medju najvisocijima, neka je klasika). Elem, ovu koju smo uzeli je bijelo-siva, totalno se uklapa uz enterijer i krevet, visina joj je izmedju 45-47 cm a i duzinom je veca nego one druge. Jedino joj je eto cijena paprena, kostala je citavih 105 KM ali spavati noc u komadu i znati da dijete nece zavrsiti na podu je neprocjenjivo user posted image
Mislim kad skontam da su te malo manje ogradice koje nam visinom nisu odgovare bile skoro 90 KM (mislim da je suprug rekao da im je tacna cijena 87 ili 89 KM) onda ova i nije puno skupa jer je ipak veca (iskreno bilo bi me strah da se preko te manje jednostavno ne odkotrlja)
Slikala sam krevet sa tom novom ogradicom (mozda se slabije vidi jer je i posteljina bijela)

http://s9.postimg.org/4bv2e64jj/WP_20150515_22_24_48_Pro.jpg

http://s28.postimg.org/n2downgd9/WP_20150515_22_25_00_Pro.jpg

http://s16.postimg.org/91gl5d5md/WP_20150515_22_25_11_Pro.jpg

Danas me ceka pravljenje rodjendanske torte i muffina za posao. Nismo planirali nigdje hodati i vrijeme je nikakvo a vala i ja malo da odmorim, bas sam se zazelila kuce i balkona user posted image

ej draga zaboravih ti reci za krevet, bas je super, pravo mi se svidje vi ste to sve uparili, a znala sam da njenom odusevljenju nece bit kraja user posted image
dusa draga pravo je medena i preslatka, da je ne ureknemo,
bas su te ogradice super stvar mi smo svog znali naci kako spava sa nogama na podu a samo glava na krevetu user posted image sreca pa mu je lezaj pravo nizak user posted image

Hvala ti draga...i hvala svima na komplimentima i za krevet i za malenu user posted image
Malena upravo drijema na njemu a mi rucali i planiramo film odgledati.
Uzivajte mi i vi dame moje user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1249
16.5.2015 15:18:29   
maksi
Mala curice bas me je bolilo mislim da mi je najgore bilo ujutro,ali nista mi nije pomagalo,doktorica je rekla da ce proci tek poslije poroda tako i bi otisla sam u bolnicu sepajuci i odmah poslije poroda ko rukom odneseno

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

Neposredna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Strani jezici

govorite li strani jezik i koji

da i to ... (88%)

ne (12%)

Broj svih glasova: 92

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *