Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 15.5.2015 14:04:27
*pcelica*
LTM tebi je dobro. Tebe sabotira jedna mene dvije.Dok krenu na spavanje. Pa pet puta odu u kupatilo plus sesti da operu zube. Ujutro samo ako cuju da neko hoda one su na nogama. Srecom mm dva dana isao na teren pa morao ustati u pet pa smo iskoristili.Ima pametnu zenicu umijesto u pet navije sad u cetiri ha ja.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 15.5.2015 14:05:56
lala88
LTM koje si poze koristila da znam kad budemo pravili drugu bebu Nemam ni ja problema samo me beba sabotira, a poze moram mjenjati jer mi stomak u nekim pozama smeta, zapravo i mm ima stomak pa kad se sudarimo
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 15.5.2015 14:07:35
putujuca
Ja nesto imam strah u ovoj trudnoci, ne znam sto al eto malo me prapao dr. sa svojim opreznim odgovorom o odnosima u trudnoci. Rekao nesto kao eto pa treba biti oprezan bla bla i meni je to odmah kao da je rekao: ni za zivu glavu u prvoj trudnoci nisam ovako razmisljala. hB nikakvog razloga za brigu sto se same trudnoce tice al eto to je neka moja fiks ideja.
< Poruku je uredio putujuca -- 15.5.2015 14:08:24 >
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 15.5.2015 14:08:16
*pcelica*
IZVORNA PORUKA: lala88
LTM koje si poze koristila da znam kad budemo pravili drugu bebu Nemam ni ja problema samo me beba sabotira, a poze moram mjenjati jer mi stomak u nekim pozama smeta, zapravo i mm ima stomak pa kad se sudarimo
U drugoj trudnoci kod mene velik stomak a i kod mm. Kad se samo sjetim kako je to izgledalo. U devetom moglo jedino ako sam ja goreali ga onda ne vidim od stomaka Sreca sad je on smrsao pa ce bar jedno biti gipko
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 15.5.2015 14:09:02
maksi
Muz ti je strasan nasmija me ,fino ti njemu reci nije ni do poze ni do mene nego do njega,izgleda ces morati promjeniti majstora. Sala mala
IZVORNA PORUKA: LieToMe
e ja vama oplacem od sege stvarno
nemam problema sa sexom, sa zeljom, voljom i istim niti me beba sabotira mene moze samo ova malena sabotirati kad nekad ostane da sijeli iza nas inace ide to ko podmazano mada smo se jutros zajebavali nako sto nam je Divke rekao da je curica kaze dragi kad smo bili u liftu, moracemo poze mijenjati mozda jei do poza
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 15.5.2015 14:13:47
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: *pcelica*
U drugoj trudnoci kod mene velik stomak a i kod mm. Kad se samo sjetim kako je to izgledalo. U devetom moglo jedino ako sam ja goreali ga onda ne vidim od stomaka Sreca sad je on smrsao pa ce bar jedno biti gipko
oplakah zivota mi
pa ja jedino da konsultujem kama sutru vala vise ne znam poze za ovih 7-8 godina a da je nismo bar jednom probali mislim bilo je tu svega, i padova (mojih) i komicnih scena i onog smijeha u po frke pa da od smijeha ne mozes dalje ma nije to poza to je do do njegove zelje za zenskim imenima
ja sam poprilicno gipka (prednost dugogodisnjeg bavljenja sportom i dugih nogu) pa sam lako prilagodljiva jos mi stomak ne smeta a eto veci je podosta u odnosu na prvu trudnocu. meni gore kad se u toku noci okrecem sa onim svojim jastukom. tacno ko morz dodjem na onim santama leda kad se okrecu
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 15.5.2015 14:20:13
pandica
hahahahahahha... kraljice oplakah
Svaka ti čast
Negdje sam nedavno pročitala da ljudi koji se puno sexaju dobiju mušku bebu. Tako da sam ja muzu rekla da ćemo kad budemo pravili seku ako Bog da morati malo razgoditi
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 15.5.2015 14:20:21
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: maksi
Muz ti je strasan nasmija me ,fino ti njemu reci nije ni do poze ni do mene nego do njega,izgleda ces morati promjeniti majstora. Sala mala
nemam problema sa sexom, sa zeljom, voljom i istim niti me beba sabotira mene moze samo ova malena sabotirati kad nekad ostane da sijeli iza nas inace ide to ko podmazano mada smo se jutros zajebavali nako sto nam je Divke rekao da je curica kaze dragi kad smo bili u liftu, moracemo poze mijenjati mozda jei do poza
ma ne smeta meni sala i mi smo se jutros zajebavali cijelo jutro. kaze on nista, cim se ti porodis pa jedno godinica prodje, mozemo mi i trece do duse ima vec godinama kako on prica kako bi volio troje djece imati (stvarno voli djecu i volio bi da bude se zivo zdravo bude i trece). samo najebao je ako zakaze i treci put kad ove udju u pubertet a ja u klimaks , mozekomotno da se seli
nego sad imam konkretno pitanje: gdje ima onih ogradica za krevete sem baby centra i fisa po mogucnosti da nisu u plavoj i crvenoj varijanti??? evo cijeli dan zivkamo niko nema neke normalnije, neutralnije boje, sve plavo i crveno (mislim da se ne lazemo estetika mi bitna, crveno mi ama bas ne ide ni uz sta ) sad se sjetih da nisam ni slike kreveta postavila evo ovih stopa cu
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 15.5.2015 14:21:32
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: pandica
hahahahahahha... kraljice oplakah
Svaka ti čast
Negdje sam nedavno pročitala da ljudi koji se puno sexaju dobiju mušku bebu. Tako da sam ja muzu rekla da ćemo kad budemo pravili seku ako Bog da morati malo razgoditi
vala ta ti teorija pada u vodu, evo kod mene drugo zensko
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 15.5.2015 14:23:18
pandica
A taman sam se ponadala da imam rješenje za drugo Ništa onda ćemo morati mijenjati majstore Kod mog muza su svi u blizoj familiji radjali musku djecu i kad smo mi skontali da je i kod nas braco kaze meni sveki "razočarano" izgleda ne znaju oni nista drugo
Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009, Druga radost stigla nam je 17.03.2011 A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 15.5.2015 14:43:20
lala88
princeza je bas sretan zbog novog kreveta, bas super izgleda. I mm bi troje, kaze skoro kad se porodis nakon godinu ponovo pravimo, ja mu kazem stani bolan nisam ni ovo rodila ne stvraj mi pritisak. Mi cesmo sledece auto vjerovatno sharana ili tiguana pa idemo dok ga nenapunimo Mislim da cu samo po porodiljskom biti, nece me niti jedna firma htjeti primiti. A to za sex i spol ima smisla, jer muski spermici zive samo 48h, a zenski i po 5 dana
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 15.5.2015 14:51:10
rose
i mi oboje trbavi..a.l meni je malo sex mrzak ovaj put...valjda kako me bole kosti pubicne i ne mogu kako ja hocu...onda mi se ni ne da...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 15.5.2015 14:51:42
ernadanada
Ahh Boze isti taj problem sam imala i ja i ne znam sta da kazem,uvjek jedno te isto druge zene imaju normalno odnose,ti si uvijek umorna vazda se izvlacis znam taj tvoj osjecaj jako dobro prezivljavala sam isto pre par sedmican.nista razgovaraj s njim,pokusaj da se ooustis i da imad odbos s muzem da nu pokazes da nije u pravu i razgovarajte.istina malo umazen,i zeli svu paznju da mu se posveti.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 15.5.2015 14:57:03
rose
IZVORNA PORUKA: maksi
ma ne smeta meni sala i mi smo se jutros zajebavali cijelo jutro. kaze on nista, cim se ti porodis pa jedno godinica prodje, mozemo mi i trece do duse ima vec godinama kako on prica kako bi volio troje djece imati (stvarno voli djecu i volio bi da bude se zivo zdravo bude i trece). samo najebao je ako zakaze i treci put kad ove udju u pubertet a ja u klimaks , mozekomotno da se seli
nego sad imam konkretno pitanje: gdje ima onih ogradica za krevete sem baby centra i fisa po mogucnosti da nisu u plavoj i crvenoj varijanti??? evo cijeli dan zivkamo niko nema neke normalnije, neutralnije boje, sve plavo i crveno (mislim da se ne lazemo estetika mi bitna, crveno mi ama bas ne ide ni uz sta ) sad se sjetih da nisam ni slike kreveta postavila evo ovih stopa cu
imas u importaneu u bambini mondo...onaj coconut sto je nekad bio u turbo limacu...ja te imam i pastelne su npr boja banane ili svijetlo ljubicasto aliim je mana sto su nekako kratke...cak i krevetic dimenzija 120*60 su knap
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 15.5.2015 15:02:40
lala88
nisam upratila jer pravim tortilje pa se satra sjeckajuci i przeci je li ZIEL ima problem sa neredovim sexom, duso moja koliko god ti bila trudna, umorna i bez volje tvoj muz nije i on ima potrebu za sexom. Kod nas zena je to gust, a kod muskih je to potreba. Nego ti draga nastoj makar 2 puta sedmicno da upraznjavas vannastavne aktivnosti Kad dodje s posla priredi sebi kupku, posveti sebi minimalno sat vremena i onda ces biti raspolozena i spremna za vannastavne aktivnosti
Krevet je super, ali smizlica je med medeni.Sveje zasjenila
Sto se tice price da parovi koji se puno sexaju imaju musku djecu. Definitivno nije tacno. Prije druge trudnoce dvije godine pokusaja non stop sve mogucwe poze. Samo jos s plafona nisam visila i opet curica.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 15.5.2015 15:41:05
lala88
zasto se bojis pandice, ako imas ok trudnocu, nema razloga za strah, nece on povrjediti bebu koliko god da je nece je ni taci Ja znam zenu koja je imala sex ujutru a navece se porodila, i to kaze ko ludoj joj naumpalo to jutro satrala muza, ovaj se jadnik prepo sta je sa zenom i navece beba izletila ko cep
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 15.5.2015 15:42:07
rose
zasto se bojis pandice, ako imas ok trudnocu, nema razloga za strah, nece on povrjediti bebu koliko god da je nece je ni taci Ja znam zenu koja je imala sex ujutru a navece se porodila, i to kaze ko ludoj joj naumpalo to jutro satrala muza, ovaj se jadnik prepo sta je sa zenom i navece beba izletila ko cep
da zato se sex preporucuje u 9 mjesecu a u 8 se radije suzdrzi...sperma omeksava grlic
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 15.5.2015 15:48:43
pandica
Eeee moja lala, ne bojim se ja nego on Kazem ja njemu moram bolan da se lakse otvorim , kaze ne zezaj sta treba sad nakon tolikog truda da sta uprskamo Helem borimo se hahahahha
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 15.5.2015 15:53:37
memsi
Pozdrav curke, Oplakah ha citajuci vas a ne mogu se ukljuciti na trenutno aktivnu temu,ha ha ha u vezi odnosa.Kod mene je to cijelu trudnocu na stand by.Uh .LTM ja sam kupila u Bimacu u scc-u kompletnu posteljinu sa baldahinom i ogradicom na nekom snizenju,kosta 38,00KM.Neutralnije su boje i pravo lijepo izgleda.Od 100% pamuka pa pogledaj mozda imaju jos.Ako hoces uslikacu ti dezen da vidis.