|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj
12.5.2015 20:54:57   
ninuska

IZVORNA PORUKA: maksi

Meni je beciragic fuj ko pojava,a ni puzica ne volim a nisam o njemu nista lose cula. Ja idem kod Aide,ako je ona zauzeta moze i doktor Stojakovic. Ja inace nemam stim problema moja zaova dole radi tako da ja znam kad je Aida dole
IZVORNA PORUKA: ninuska

IZVORNA PORUKA: rose

user posted image user posted image ma ja nisam htjela nikakve aranzmane praviti bilo je ko mi se potrefi...i potrefio se drljevic..al eto ni on vise ne radi u opstoj ko ni masic

Joj, i meni je beciragic gadan. I na prvom porodu sam molila Boga da se on ne potrefi. Nadam se da nece ni sad user posted image . A, za puzica nisam cula neg. komentare

Ma nemam ni ja problem. Dodjem kad je aida. Ali, kad porod krene ko ce znati hoce li biti beciragic ili neko drugi. E, ti si govorila da ides kod aide. Nisam se mogla sjetiti user posted image .

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 851
12.5.2015 21:00:55   
ziel

IZVORNA PORUKA: ziel

Đeste žene user posted image
Prije nekoliko mjeseci sam vidjela kod jedne mlade mame neki uredjaj za pracenje bebe dok spava, imao je neka 2 dijela, tj. dio sa kamerom i dio sa ekranom i zvucnikom. Kamera se postavi iznad bebe ili negdje odakle se dobro vidi i cuje a kod sebe drzis onaj ekran i zvucnik i vidis bebu citavo vrijeme dok spava, ne moras čamiti pored nje , mozes kuhati rucak, raditi nesto da budes bez brige.
Ne znam ni kako se to zove ni dal to ima kod nas negdje da se nabavi?
Bas je dobra stvar user posted image

Baby monitor ili ako je bez kamere baby phone. Pogledaj i na pik-u..bude novih i polovnih

super, valja mi pogledati user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 12.5.2015 21:01:33 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 852
12.5.2015 21:07:50   
maksi
Pa mene je ona porodila oba puta,pratili smo stanje,a kod drugog poroda je radila do dva a ostala u dezuri zbog mene. Tako ce ako Bog da biti opet,praticemo stanje a ako ne bude tu nazvacu je. Sada jedino cega je mene strah ipak sam ja trecerotka da sve ne bude prebrzo pa ko bude bude user posted image

Meni je beciragic fuj ko pojava,a ni puzica ne volim a nisam o njemu nista lose cula. Ja idem kod Aide,ako je ona zauzeta moze i doktor Stojakovic. Ja inace nemam stim problema moja zaova dole radi tako da ja znam kad je Aida dole

user posted image user posted image ma ja nisam htjela nikakve aranzmane praviti bilo je ko mi se potrefi...i potrefio se drljevic..al eto ni on vise ne radi u opstoj ko ni masic

Joj, i meni je beciragic gadan. I na prvom porodu sam molila Boga da se on ne potrefi. Nadam se da nece ni sad user posted image . A, za puzica nisam cula neg. komentare

Ma nemam ni ja problem. Dodjem kad je aida. Ali, kad porod krene ko ce znati hoce li biti beciragic ili neko drugi. E, ti si govorila da ides kod aide. Nisam se mogla sjetiti user posted image .

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 853
12.5.2015 21:09:08   
savi
Pozdrav ženice, evo i ja se napokon odlucih pridruzitiuser posted image . Ja sam usla u 24-tu sedmicu i termin je 8.9. pa bih se i ja ugurala na ovaj vaš spisak ako mogu user posted image . Danas smo bili na kontroli i moj dječak je hvala Bogu dobro, fino napredujemo....eto toliko za početakuser posted image ljubim vasuser posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 854
12.5.2015 21:19:39   
ziel

IZVORNA PORUKA: savi

Pozdrav ženice, evo i ja se napokon odlucih pridruzitiuser posted image . Ja sam usla u 24-tu sedmicu i termin je 8.9. pa bih se i ja ugurala na ovaj vaš spisak ako mogu user posted image . Danas smo bili na kontroli i moj dječak je hvala Bogu dobro, fino napredujemo....eto toliko za početakuser posted image ljubim vasuser posted image

Dobro dosla, da sve bude uredu do kraja trudnoce a i nakon toga user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu savi)
Neposredna veza do poruke: 855
12.5.2015 21:20:12   
maksi
Dobro nam dosla nadam se ljepom druzenju....
Bravo za djecaka sa neka fino napredujeuser posted image user posted image

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu savi)
Neposredna veza do poruke: 856
12.5.2015 21:22:39   
Carobno jutro
dobro dosla savi..eto nam jos jedan djecak na spiskuuser posted image

joj taj monitor je meni se cini dobra stvar...meni mrak padne na oci kad skontam da ja ama bas nista nemam ali hajde snaci cemo se, samo da izguramouser posted image
valjda ko sta i doneseuser posted image

< Poruku je uredio Carobno jutro -- 12.5.2015 21:23:07 >

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 857
12.5.2015 21:28:29   
ziel

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

joj taj monitor je meni se cini dobra stvar...meni mrak padne na oci kad skontam da ja ama bas nista nemam ali hajde snaci cemo se, samo da izguramouser posted image

evo pogledaj, ja sam bas ovaj nesto zabiljezila , mozda i narucimuser posted image
http://www.olx.ba/artikal/15099914/video-baby-monitor-babyphone-nadzor-za-bebe/

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 858
12.5.2015 21:31:19   
Carobno jutro

evo pogledaj, ja sam bas ovaj nesto zabiljezila , mozda i narucimuser posted image

vidi stvarno, ovo je super. Ima i uspavankeuser posted image . Kontam da bi moglo pomoci pa i kasnije kada beba naraste

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 859
12.5.2015 21:33:04   
savi
Hvala na dobrodošliciuser posted image . Čitam vas duže vrijeme tako da sam ja vas koliko toliko sve upoznala...
Čarobno znam kako se osjećaš, ni ja još ništa nisam pripremila, sve kontam ima vremena user posted image

Neposredna veza do poruke: 860
12.5.2015 21:34:46   
ziel

vidi stvarno, ovo je super. Ima i uspavankeuser posted image . Kontam da bi moglo pomoci pa i kasnije kada beba naraste

Definitivno , uvijek dobro dodje ako je vjerovati opisu user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 861
12.5.2015 21:41:34   
Carobno jutro

Hvala na dobrodošliciuser posted image . Čitam vas duže vrijeme tako da sam ja vas koliko toliko sve upoznala...
Čarobno znam kako se osjećaš, ni ja još ništa nisam pripremila, sve kontam ima vremena user posted image

Ma hajde, da mi doguramo do kraja a valjda ce bebe imati sta obuciuser posted image da ne bude kao kod prijateljice, ona sve pripremila za novorodjence, te neke brojeve, nesto se ne razumijem bas najboljeuser posted image , cura se rodila sa 4700 user posted image user posted image user posted image nista joj nije moglo. Maloj je sada tacno dva mjeseca i mi neki dan isli na babine, i kupila sve za pola godine, knap jojuser posted image

(odgovor članu savi)
Neposredna veza do poruke: 862
12.5.2015 22:35:10   
ninuska

Pa mene je ona porodila oba puta,pratili smo stanje,a kod drugog poroda je radila do dva a ostala u dezuri zbog mene. Tako ce ako Bog da biti opet,praticemo stanje a ako ne bude tu nazvacu je. Sada jedino cega je mene strah ipak sam ja trecerotka da sve ne bude prebrzo pa ko bude bude user posted image

I mene je porodila ali me masic vodio. rekla je ona da bi dosla kad porod krene, ali meni nezgodno nesto user posted image . I moj porod je bio brz, a vidjecemo ovaj. ABd da nam za cas sve zavrsi pa koji god dr se potrefio user posted image .
ona je bas fina, smirena. Odoh kod nje jer nema masica, i nisam se sec pokajala.

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 863
12.5.2015 22:38:51   
ninuska

Dobro dosla...i kod tebe djecak user posted image . Ublizu smo sa terminom. zelim ti laku trudnocu, a jos laksi porod

(odgovor članu savi)
Neposredna veza do poruke: 864
12.5.2015 23:54:12   
alman
a sto ste mi bile danas aktivne, nisam nista citala, radila po obicaju, al smo zato uglancale ja i sveki kucu, jos nam je sutra nesto malo ostalo, al cemo zato vise odmarati,al bas sam zadovoljna sto sve ide kao sam planirala

mene prepone i dalje bole al eto kad malo odlezim i odmorim popuste

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 865
13.5.2015 0:12:51   
alman

IZVORNA PORUKA: LieToMe

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

ja ne volim vocne torte ni slag user posted image  ni cheesecake (sad me sramota)
ja brate tortu priznajem da je torta ako ima oraha (badema ili ljesnjaka) i cokolade u neogranicenim kolicinama. I volim zalivene kolace (baklavu, tulumbu, moj kolac od griza (od pokojne bajke recept), pituljice, zandar baklavu) to su brate meni kolaci user posted image
Sve te lajt verzije ne konzumiram. radje cu pojesti voce onako sirovo narocito jagode i borovnice eventualno dodati malo sladoleda ili ih cisto samo malo secerom u prahu posuti. Volim vocnu salatu a vocne torte jok user posted image
Davno mi je nekad kuma na facebook zakacila sliku sa komadom cokoladne torte i dole natpis "od svih vocnih torti najvise volim cokoladnu" user posted image user posted image  toliko o meni i mojim vocnim tortama user posted image
fondan sam pravila samo malenoj sad za drugi rodjendan. svi jeli fondan sem mene user posted image  ja ni fondan ne volim.

Samo cokolada. Mi bikovi volimo cokoladu u svim mogucim izdanjima user posted image

Bikovi vole sve slatko user posted image user posted image

ti nisi pravi bik cim ti volis cheesecake user posted image user posted image  mislim daj, gdje ces vidjeti poguziju bika da jede cheesecake user posted image  to isto da mu das raznjice, ramstek, pitu ispod saca ili janjetine i da stavis hamburger i pomfri pa da izabere user posted image

hahahaah pa gdje ces mi dati da biram ramstek i hamburgeruser posted image

ja bih uzela hamburger user posted image nisam gurman ni najmanje...skorpija user posted image e muz bi uzeo janjetinu ...on je bik user posted image

mm je riba al vjeruj i on bi uzeo janjetinu prvo i veca je poguzija od mene,njemu samo daj mesa u kojem god obliku

i mm je ribica ali brate voli konkretno da pojede user posted image  znaci daj mu mese i zna se da je jeo, malena je sva na njega, ona ako nema mese u supi nece jesti. ja kad spremam neke salate sa tunjevinom ili piletinom gdje vise preovladava povrce on zna reci: moja hrana jede tvoju hranu za dorucak user posted image

Ako i beba bude na njeg,bankrotiracemo user posted image

user posted image  ja necu nikad zaboraviti prosle godine vracamo se s mora. ona krepana nikakva, tesko podnosi put, povraca...user posted image i mi blizu jablanice kad on njoj: L hoces da ti tata janjetine kupi?bil mogla?
kad dijete zivnu pocte klicati, ja se prepala zivota mi user posted image  stali mi kod gojka, trazi ona da je izvadi iz as, odose oni kod gojka, kupise meso jedva je ona docekala da mi dodjemo kuci da jede user posted image user posted image user posted image  koja je to radost bila. bilo mi zao da joj pokazujem plisano janje da vidi dijete sta jede user posted image user posted image

user posted image user posted image joj ovo me posjeti na nesto, mi prosle godine malom napravili veliki akvarijum, za diskuse i ciklide, i sad su to vece ribe, i nabavimo mi jednu vrstu veje i pravo lijepe ribe, jedna bih mogla stat u tavu, pitamo mi njega H bil mogao sad jednu da mama ispece u tavi, i ja sad ocekivala da on nece dati to su mu ljubinci, a on iz prve moze ovu najvecu user posted image user posted image

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 866
13.5.2015 0:27:32   
alman

Na kontroli sve super hB user posted image . a, ovo sto me boli kaze da pricekamo. Jedino mogu kremu za vene uzeti i mazati. Kao ako krene dalje svakako se ne moze sprijeciti user posted image

user posted image za urednu kontrolu, a da ti mozda nije podkozna bobuljica, il da nije dlakica uraska pa se upalilo, nadam se da ce sve bbit ok

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 867
13.5.2015 0:34:47   
alman

naravno da si dobrodosla user posted image zelim ti urednu trudnocu do kraja i da sve bude uredu, i naravno ugodno druzenja na forumu, evo sad cu te ugurati na spisak user posted image

(odgovor članu savi)
Neposredna veza do poruke: 868
13.5.2015 0:39:11   
alman
Psiholog27...04.05 user posted image valjda se porodila user posted image
Marien...13.05 user posted image
Scarlet...17.05 user posted image
No idea...25.05 user posted image

Pinkie pie...04.06. user posted image
Bella...08.06. user posted image
Alldi.. 10.06.
Seashells... 12.06. user posted image
Alman...29.06. user posted image
Mala curica...30.06. user posted image

Sabiinaa...01.07.user posted image
Mybaby...03.07.
Diska4....04.07. user posted image i user posted image
Lala88...20.07. user posted image
Adano...22.07. user posted image
Memsi ...22.07. user posted image
Anitaa...30.07. user posted image

Maksi....06.08.user posted image
Rose...14.08. user posted image
Pandica ...15.08. user posted image
Mastalica...15.08.
Meri1983...17.08. user posted image
Putujuca...18.08. user posted image
LieToMe....24.08.
Aleah...26.08.
MAM...28.8. user posted image
Bebac bucko...31.08.

Savi...08.09. user posted image
Araj .... 12.09. user posted image
Pcelica Maja5.... 15.09.
Carobno Jutro ....20.09. user posted image
Ninuska ...23.09. user posted image

Aidana ...06.10.
Finepex..13.10.
Blue moon ... 22. 10.
Amiina ....24.10.

Pcelica...02.11.
ziel ...19.11.

Leena .....14.12.

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 869
13.5.2015 0:40:31   
alman
Marien i No idea nam se ne javise jucer, mozda su i ostale u bolnici, neka im je sa srecom user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 870
13.5.2015 0:42:29   
alman
uvijek ja sama u gluha doba na ovom forumu user posted image , al sta cu kad ne mogu da spavam kad se umorim, nikako da se nastimam, sutra cim ustanem, mora mi sveki napraviti jos jedan trudnicki jastuk, ne mogu vise da spavam bez njega user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 871
13.5.2015 0:49:35   
alman
vi ste skoro sve iz Sarajeva pa mozete razmjenjivati friske info. iz porodilista, a ja sama moram u Zenicu user posted image morat cu malo podici temu porodiliste u Zenici da vidim ima li kakvih novina dole, cula sam da mogu da se unesu svoje spavacice, pa da znam da mogu poceti spremati torbu polahko, pa nek cekauser posted image
ja samo molim Boga da ne bude iznenada pa da zapadnem u ruke pojedinim dr. jer bila sam dole 13 dana prosli put i skoro sam svakog upoznala a ima vjeruj te mi svasta user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 872
13.5.2015 0:56:23   
alman
i ja vecinu vesa nosim od prije, imam i tih par trudnicki gacica, a potkosulje su mi vec kratke, tako da to moram pod hitno kupiti, neki dan me jedna tako nervirala da sam obukla od muza, pokupila se pranjem pa njemu mala i ja je nadjem i bas mi super bilo u njoj kad spavam ne budu mi gola ledja user posted image
ono sto sam se izneadila je da mi jos uvijek mogu grudnjaci, sike mi se ovaj put nisu skoro nista narasle, a prosli put od 2-3 mjeseca nisam mogla nositi ni jedan grudnjak od prije, valjda sto se nisu ni nesto puno smanjile poslije, inace po prirodi imam vece grudi, a u trudnoci su bile ko baloni user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 873
13.5.2015 0:57:45   
alman
eh ja se naprica sama sa sobom sad odoh pokusat da zaspim imate jednouser posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 874
13.5.2015 8:06:38   
ninuska
Jutrooooo..opet ja prva user posted image .
odvezla mm na posao, malu u vrtic i evo me kod mame. Kasnije cu auto voziti na servis.
LTM evo ti masem user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

internet
gvendolina

Koliko dnevno provodite vremena na internetu...ali iskreno molim:)

15-30 min (22%)

30-60 min (10%)

1-2h (15%)

2-3h (12%)

3-5h (17%)

vise od 5h (24%)

Broj svih glasova: 144

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *