Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 12.5.2015 20:54:57
ninuska
IZVORNA PORUKA: maksi
Meni je beciragic fuj ko pojava,a ni puzica ne volim a nisam o njemu nista lose cula. Ja idem kod Aide,ako je ona zauzeta moze i doktor Stojakovic. Ja inace nemam stim problema moja zaova dole radi tako da ja znam kad je Aida dole
IZVORNA PORUKA: ninuska
IZVORNA PORUKA: rose
ma ja nisam htjela nikakve aranzmane praviti bilo je ko mi se potrefi...i potrefio se drljevic..al eto ni on vise ne radi u opstoj ko ni masic
Joj, i meni je beciragic gadan. I na prvom porodu sam molila Boga da se on ne potrefi. Nadam se da nece ni sad . A, za puzica nisam cula neg. komentare
Ma nemam ni ja problem. Dodjem kad je aida. Ali, kad porod krene ko ce znati hoce li biti beciragic ili neko drugi. E, ti si govorila da ides kod aide. Nisam se mogla sjetiti .
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 12.5.2015 21:00:55
ziel
IZVORNA PORUKA: ziel
Đeste žene Prije nekoliko mjeseci sam vidjela kod jedne mlade mame neki uredjaj za pracenje bebe dok spava, imao je neka 2 dijela, tj. dio sa kamerom i dio sa ekranom i zvucnikom. Kamera se postavi iznad bebe ili negdje odakle se dobro vidi i cuje a kod sebe drzis onaj ekran i zvucnik i vidis bebu citavo vrijeme dok spava, ne moras čamiti pored nje , mozes kuhati rucak, raditi nesto da budes bez brige. Ne znam ni kako se to zove ni dal to ima kod nas negdje da se nabavi? Bas je dobra stvar
Baby monitor ili ako je bez kamere baby phone. Pogledaj i na pik-u..bude novih i polovnih
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 12.5.2015 21:07:50
maksi
Pa mene je ona porodila oba puta,pratili smo stanje,a kod drugog poroda je radila do dva a ostala u dezuri zbog mene. Tako ce ako Bog da biti opet,praticemo stanje a ako ne bude tu nazvacu je. Sada jedino cega je mene strah ipak sam ja trecerotka da sve ne bude prebrzo pa ko bude bude
Meni je beciragic fuj ko pojava,a ni puzica ne volim a nisam o njemu nista lose cula. Ja idem kod Aide,ako je ona zauzeta moze i doktor Stojakovic. Ja inace nemam stim problema moja zaova dole radi tako da ja znam kad je Aida dole
ma ja nisam htjela nikakve aranzmane praviti bilo je ko mi se potrefi...i potrefio se drljevic..al eto ni on vise ne radi u opstoj ko ni masic
Joj, i meni je beciragic gadan. I na prvom porodu sam molila Boga da se on ne potrefi. Nadam se da nece ni sad . A, za puzica nisam cula neg. komentare
Ma nemam ni ja problem. Dodjem kad je aida. Ali, kad porod krene ko ce znati hoce li biti beciragic ili neko drugi. E, ti si govorila da ides kod aide. Nisam se mogla sjetiti .
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 12.5.2015 21:09:08
savi
Pozdrav ženice, evo i ja se napokon odlucih pridruziti . Ja sam usla u 24-tu sedmicu i termin je 8.9. pa bih se i ja ugurala na ovaj vaš spisak ako mogu . Danas smo bili na kontroli i moj dječak je hvala Bogu dobro, fino napredujemo....eto toliko za početak ljubim vas
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 12.5.2015 21:19:39
ziel
IZVORNA PORUKA: savi
Pozdrav ženice, evo i ja se napokon odlucih pridruziti . Ja sam usla u 24-tu sedmicu i termin je 8.9. pa bih se i ja ugurala na ovaj vaš spisak ako mogu . Danas smo bili na kontroli i moj dječak je hvala Bogu dobro, fino napredujemo....eto toliko za početak ljubim vas
Dobro dosla, da sve bude uredu do kraja trudnoce a i nakon toga
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 12.5.2015 21:20:12
maksi
Dobro nam dosla nadam se ljepom druzenju.... Bravo za djecaka sa neka fino napreduje
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 12.5.2015 21:22:39
Carobno jutro
dobro dosla savi..eto nam jos jedan djecak na spisku
joj taj monitor je meni se cini dobra stvar...meni mrak padne na oci kad skontam da ja ama bas nista nemam ali hajde snaci cemo se, samo da izguramo valjda ko sta i donese
< Poruku je uredio Carobno jutro -- 12.5.2015 21:23:07 >
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 12.5.2015 21:28:29
ziel
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro
joj taj monitor je meni se cini dobra stvar...meni mrak padne na oci kad skontam da ja ama bas nista nemam ali hajde snaci cemo se, samo da izguramo valjda ko sta i donese
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 12.5.2015 21:31:19
Carobno jutro
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 12.5.2015 21:33:04
savi
Hvala na dobrodošlici . Čitam vas duže vrijeme tako da sam ja vas koliko toliko sve upoznala... Čarobno znam kako se osjećaš, ni ja još ništa nisam pripremila, sve kontam ima vremena
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 12.5.2015 21:34:46
ziel
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 12.5.2015 21:41:34
Carobno jutro
Hvala na dobrodošlici . Čitam vas duže vrijeme tako da sam ja vas koliko toliko sve upoznala... Čarobno znam kako se osjećaš, ni ja još ništa nisam pripremila, sve kontam ima vremena
Ma hajde, da mi doguramo do kraja a valjda ce bebe imati sta obuci da ne bude kao kod prijateljice, ona sve pripremila za novorodjence, te neke brojeve, nesto se ne razumijem bas najbolje , cura se rodila sa 4700 nista joj nije moglo. Maloj je sada tacno dva mjeseca i mi neki dan isli na babine, i kupila sve za pola godine, knap joj
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 12.5.2015 22:35:10
ninuska
Pa mene je ona porodila oba puta,pratili smo stanje,a kod drugog poroda je radila do dva a ostala u dezuri zbog mene. Tako ce ako Bog da biti opet,praticemo stanje a ako ne bude tu nazvacu je. Sada jedino cega je mene strah ipak sam ja trecerotka da sve ne bude prebrzo pa ko bude bude
I mene je porodila ali me masic vodio. rekla je ona da bi dosla kad porod krene, ali meni nezgodno nesto . I moj porod je bio brz, a vidjecemo ovaj. ABd da nam za cas sve zavrsi pa koji god dr se potrefio . ona je bas fina, smirena. Odoh kod nje jer nema masica, i nisam se sec pokajala.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 12.5.2015 22:38:51
ninuska
Dobro dosla...i kod tebe djecak . Ublizu smo sa terminom. zelim ti laku trudnocu, a jos laksi porod
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 12.5.2015 23:54:12
alman
a sto ste mi bile danas aktivne, nisam nista citala, radila po obicaju, al smo zato uglancale ja i sveki kucu, jos nam je sutra nesto malo ostalo, al cemo zato vise odmarati,al bas sam zadovoljna sto sve ide kao sam planirala
mene prepone i dalje bole al eto kad malo odlezim i odmorim popuste
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 13.5.2015 0:12:51
alman
IZVORNA PORUKA: LieToMe
IZVORNA PORUKA: M.A.M.
ja ne volim vocne torte ni slag ni cheesecake (sad me sramota) ja brate tortu priznajem da je torta ako ima oraha (badema ili ljesnjaka) i cokolade u neogranicenim kolicinama. I volim zalivene kolace (baklavu, tulumbu, moj kolac od griza (od pokojne bajke recept), pituljice, zandar baklavu) to su brate meni kolaci Sve te lajt verzije ne konzumiram. radje cu pojesti voce onako sirovo narocito jagode i borovnice eventualno dodati malo sladoleda ili ih cisto samo malo secerom u prahu posuti. Volim vocnu salatu a vocne torte jok Davno mi je nekad kuma na facebook zakacila sliku sa komadom cokoladne torte i dole natpis "od svih vocnih torti najvise volim cokoladnu" toliko o meni i mojim vocnim tortama fondan sam pravila samo malenoj sad za drugi rodjendan. svi jeli fondan sem mene ja ni fondan ne volim.
Samo cokolada. Mi bikovi volimo cokoladu u svim mogucim izdanjima
Bikovi vole sve slatko
ti nisi pravi bik cim ti volis cheesecake mislim daj, gdje ces vidjeti poguziju bika da jede cheesecake to isto da mu das raznjice, ramstek, pitu ispod saca ili janjetine i da stavis hamburger i pomfri pa da izabere
hahahaah pa gdje ces mi dati da biram ramstek i hamburger
ja bih uzela hamburger nisam gurman ni najmanje...skorpija e muz bi uzeo janjetinu ...on je bik
mm je riba al vjeruj i on bi uzeo janjetinu prvo i veca je poguzija od mene,njemu samo daj mesa u kojem god obliku
i mm je ribica ali brate voli konkretno da pojede znaci daj mu mese i zna se da je jeo, malena je sva na njega, ona ako nema mese u supi nece jesti. ja kad spremam neke salate sa tunjevinom ili piletinom gdje vise preovladava povrce on zna reci: moja hrana jede tvoju hranu za dorucak
Ako i beba bude na njeg,bankrotiracemo
ja necu nikad zaboraviti prosle godine vracamo se s mora. ona krepana nikakva, tesko podnosi put, povraca... i mi blizu jablanice kad on njoj: L hoces da ti tata janjetine kupi?bil mogla? kad dijete zivnu pocte klicati, ja se prepala zivota mi stali mi kod gojka, trazi ona da je izvadi iz as, odose oni kod gojka, kupise meso jedva je ona docekala da mi dodjemo kuci da jede koja je to radost bila. bilo mi zao da joj pokazujem plisano janje da vidi dijete sta jede
joj ovo me posjeti na nesto, mi prosle godine malom napravili veliki akvarijum, za diskuse i ciklide, i sad su to vece ribe, i nabavimo mi jednu vrstu veje i pravo lijepe ribe, jedna bih mogla stat u tavu, pitamo mi njega H bil mogao sad jednu da mama ispece u tavi, i ja sad ocekivala da on nece dati to su mu ljubinci, a on iz prve moze ovu najvecu
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 13.5.2015 0:27:32
alman
Na kontroli sve super hB . a, ovo sto me boli kaze da pricekamo. Jedino mogu kremu za vene uzeti i mazati. Kao ako krene dalje svakako se ne moze sprijeciti
za urednu kontrolu, a da ti mozda nije podkozna bobuljica, il da nije dlakica uraska pa se upalilo, nadam se da ce sve bbit ok
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 13.5.2015 0:34:47
alman
naravno da si dobrodosla zelim ti urednu trudnocu do kraja i da sve bude uredu, i naravno ugodno druzenja na forumu, evo sad cu te ugurati na spisak
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 13.5.2015 0:42:29
alman
uvijek ja sama u gluha doba na ovom forumu , al sta cu kad ne mogu da spavam kad se umorim, nikako da se nastimam, sutra cim ustanem, mora mi sveki napraviti jos jedan trudnicki jastuk, ne mogu vise da spavam bez njega
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 13.5.2015 0:49:35
alman
vi ste skoro sve iz Sarajeva pa mozete razmjenjivati friske info. iz porodilista, a ja sama moram u Zenicu morat cu malo podici temu porodiliste u Zenici da vidim ima li kakvih novina dole, cula sam da mogu da se unesu svoje spavacice, pa da znam da mogu poceti spremati torbu polahko, pa nek ceka ja samo molim Boga da ne bude iznenada pa da zapadnem u ruke pojedinim dr. jer bila sam dole 13 dana prosli put i skoro sam svakog upoznala a ima vjeruj te mi svasta
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 13.5.2015 0:56:23
alman
i ja vecinu vesa nosim od prije, imam i tih par trudnicki gacica, a potkosulje su mi vec kratke, tako da to moram pod hitno kupiti, neki dan me jedna tako nervirala da sam obukla od muza, pokupila se pranjem pa njemu mala i ja je nadjem i bas mi super bilo u njoj kad spavam ne budu mi gola ledja ono sto sam se izneadila je da mi jos uvijek mogu grudnjaci, sike mi se ovaj put nisu skoro nista narasle, a prosli put od 2-3 mjeseca nisam mogla nositi ni jedan grudnjak od prije, valjda sto se nisu ni nesto puno smanjile poslije, inace po prirodi imam vece grudi, a u trudnoci su bile ko baloni