Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 15.5.2015 15:56:11
rose
IZVORNA PORUKA: memsi
Pozdrav curke, Oplakah ha citajuci vas a ne mogu se ukljuciti na trenutno aktivnu temu,ha ha ha u vezi odnosa.Kod mene je to cijelu trudnocu na stand by.Uh .LTM ja sam kupila u Bimacu u scc-u kompletnu posteljinu sa baldahinom i ogradicom na nekom snizenju,kosta 38,00KM.Neutralnije su boje i pravo lijepo izgleda.Od 100% pamuka pa pogledaj mozda imaju jos.Ako hoces uslikacu ti dezen da vidis.
da i mi imamo baldahin od proslog puta, isto coconut...da maloj princezici uredimo krevetic ko i velikoj seki sto smo
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 15.5.2015 16:09:34
LieToMe RR
hvala vam svima za komplimente za krevet i nama se pravo svidja. i sanduk je super, uglavili smo ovaj madrac iz krevetica dok se beba ne rodi (spengali ga u kesu od ovog velikog i lijepo ispod)
memsi meni treba ogradica ona tvrda sto ide za ove velike krevete po mogucnosti vecih dimenzija (140 cm) da smizla ne hekne sa ovog kreveta. ona je do sad spavala u divnom putnom kreveticu i nije se nikad udarila. sad nam treba ta velika ogradica (cam, brevi ili neka druga marka) samo da ne hekne sa kreveta jer je poprilicno visok a ona nemirno spava. koje smo mi selo mm cijeli dan zivka baby centar, isao u importane, zvao bimaco...ili nemaju ili nikad nisu ni imali ove normalnije boje...sve nesto drecavo i bezvezno
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 15.5.2015 16:10:20
memsi
Saljem sliku cim stignem kuci.Prije par dana sam vidjela da imaju jos tih setova a ja sam kupila prije mozda mjesec dana,i zeznula sam se u cjeni,kosta 35,90.ima ogradica,jastucnica,navlaka za jorgancic,baldahin i masna koja ide s prednje strane baldahina.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 15.5.2015 16:12:41
rose
IZVORNA PORUKA: LieToMe
hvala vam svima za komplimente za krevet i nama se pravo svidja. i sanduk je super, uglavili smo ovaj madrac iz krevetica dok se beba ne rodi (spengali ga u kesu od ovog velikog i lijepo ispod)
memsi meni treba ogradica ona tvrda sto ide za ove velike krevete po mogucnosti vecih dimenzija (140 cm) da smizla ne hekne sa ovog kreveta. ona je do sad spavala u divnom putnom kreveticu i nije se nikad udarila. sad nam treba ta velika ogradica (cam, brevi ili neka druga marka) samo da ne hekne sa kreveta jer je poprilicno visok a ona nemirno spava. koje smo mi selo mm cijeli dan zivka baby centar, isao u importane, zvao bimaco...ili nemaju ili nikad nisu ni imali ove normalnije boje...sve nesto drecavo i bezvezno
aaaa tebi treba ta ogradica hehe i ja cu tu trebati da kupim kad maloj nabavim novi krevet...ja mislilam treba ti neka baby ona mekana
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 15.5.2015 16:13:11
memsi
E sory nisam skontala da ti treba ta ogradica.Ja cu svakako poslati fotke ta ovo sto sam ja kupila pa ako se nekome svidi,pravo je lijepo i pristupacno.Za tu ogradicu LTM nemam pojma gdje se moze naci.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 15.5.2015 16:14:17
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: pandica
LTM kad si vec spomenula putni krevetic koje su ti dimenzije i da li si i gdje uzimala madrac?
nas putni je camov bez boje, standardnih dimenzija 120X60. madrac uzeli u nobilu (oni inace prave u svim mogucim dimenzijama) i jako smo bili zadovoljni. ona je evo skoro 2,5 godine na njemu spavala. i sad je kao nov. imaju i nepromocive plahte. mi smo sad kupili i za nas madrac i za njen ovaj veliki tu nepromocivu (ide skidanje pelena uskoro) a kad se beba rodi kupicemo i za bebu nepromocivu plahtu
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 15.5.2015 16:20:15
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: rose
kad nadjes javi gdje ima i koliko su...nema veze koje je boje
imau baby centru cini mi se da rece izmedju 80 i 90 KM (ali treba nam) i to u plavoj, crvenoj i ova neka sa zirafom narandzasto-zeleno-zuta (ma sve dugine boje cini mi se ) u bimacu se pravili ludi kad je zvao ali ode on to na lice mjesta da vidi
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 15.5.2015 16:24:08
pandica
Jel vas puno skuplje doslo da pravis po mjeri madrac?
LTM kad si vec spomenula putni krevetic koje su ti dimenzije i da li si i gdje uzimala madrac?
nas putni je camov bez boje, standardnih dimenzija 120X60. madrac uzeli u nobilu (oni inace prave u svim mogucim dimenzijama) i jako smo bili zadovoljni. ona je evo skoro 2,5 godine na njemu spavala. i sad je kao nov. imaju i nepromocive plahte. mi smo sad kupili i za nas madrac i za njen ovaj veliki tu nepromocivu (ide skidanje pelena uskoro) a kad se beba rodi kupicemo i za bebu nepromocivu plahtu
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 15.5.2015 16:28:48
LieToMe RR
Jel vas puno skuplje doslo da pravis po mjeri madrac?
u nobilu su sve to standardne dimenzije. recimo ovaj nas krevet je manji nego da kupujes negdje drugo (80X190) jer nemamo prostora u sobi za krevet dimenzija 90X200 ali oni prave sve u tim dimenzijama i madrac i krevet i ista je cijena. jos smo madrac imali popust bio ovaj nas na akciji 25% smo ustedili imas cini mi se na njihovom webu dimenzije i cijene svih madraca. svaki mjesec imaju pojedan madrac na akciji. mi smo uzeli ovaj moher u aprilu. juce nam dostavili nije nam se zurilo. predivan.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 15.5.2015 18:08:24
memsi
Cure ja ne mogu nikako postaviti sliku,moguce da ne ide s mobilnog a laptop nije trenutno kod mene.Ako uspijem dobro i jest a ako ne malo cu vam opisati.Boje preovladavaju zuta,zelenkasta,sa malo narancaste i figurice zivotinjica su.Meni nije los dezen uopste a bio jos jedan gdje preovladava plava boja sa nekim fuguricama,i ta je pravo lijepa.U svakom slucaju najbolje da pogledate u bimacu na licu mjesta mozda su jos nesto ba taj fazon dobili.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 15.5.2015 19:03:42
ziel
Da vam javim trenutno stanje kod mene... Dosla kuci, malo se odmorila, mm se ponasa kao da nista nije bilo, grli me vec nekoliko puta pridje kaze DZABA SE SVADJAMO ZNAS DA TE VOLIM. Ja opet nista nisam govorila, ni komentarisala. Da vise ne palim vatru, objasnicu mu drugom prilikom. Isli sad u kupovinu i kaze da idemo do grada gdje na pice, kao nismo dugo bili. Pa sad razmisljam. Nesto sam se sva napuhala, radije ne bih, ali eto natjeracu se sat ili 2 da gdje sjednemo...
Jeste li i vi imale osjecaj da sta god pojedete stomak naraste, napuse se. Evo ja sad nekoliko jagoda i bananu pojela a ko da sam janje pojela...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 15.5.2015 20:52:12
lala88
ziel veceras mora sex pasti, zeno skini paucinu Voli on tebe samo je preopnosan da se izvine, za njega je ovo sve novo, i stvara mu veliki pritisak zato je bio takav, a veceras poslije sexa mu lijepo nijezno reci sve sto ti smeta i kako se osjecas
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 16.5.2015 9:29:40
LieToMe RR
Jutttrrrroooooo ili je vec dan Vidim nigdje nikog...sve spavate ili se sexate Valjda ce se neka od vas javiti u medjuvremenu Ja sam vala ustala rano haman kao i kad na posao idem vec smo svi doruckovali, uradila milion stvari po kuci, rucak gotov, masina vesa se pere...malena nervozna samo tako (ove dvije petice sto su ostale da izrastu ubise nas u pojam )
Sinoc smo bili u skitnji, otisli smo do novog cm-a, kupili nekih sitnica, onda smo na jedan rodjendan, vratili se pravo kasno. Curica uzivala a vala i mi s njom. Sinoc smo imali premijeru ogradice. MM je nasao u baby centru, do duse nesto skuplje nego sto smo planirali ali nasli smo onu koja je zadovoljila formu visine i estetike. One kao "malo jeftinije" nisu nam visinom odogovare (visoke su negdje izmedju 33 i 35 cm a nama madrac visok 21-22 cm - fakat ne znam za kakve madrace prave te ogradice kad nas nije ni medju najvisocijima, neka je klasika). Elem, ovu koju smo uzeli je bijelo-siva, totalno se uklapa uz enterijer i krevet, visina joj je izmedju 45-47 cm a i duzinom je veca nego one druge. Jedino joj je eto cijena paprena, kostala je citavih 105 KM ali spavati noc u komadu i znati da dijete nece zavrsiti na podu je neprocjenjivo Mislim kad skontam da su te malo manje ogradice koje nam visinom nisu odgovare bile skoro 90 KM (mislim da je suprug rekao da im je tacna cijena 87 ili 89 KM) onda ova i nije puno skupa jer je ipak veca (iskreno bilo bi me strah da se preko te manje jednostavno ne odkotrlja) Slikala sam krevet sa tom novom ogradicom (mozda se slabije vidi jer je i posteljina bijela)
Danas me ceka pravljenje rodjendanske torte i muffina za posao. Nismo planirali nigdje hodati i vrijeme je nikakvo a vala i ja malo da odmorim, bas sam se zazelila kuce i balkona
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 16.5.2015 10:03:51
ziel
Smirila se atmosfera u kuci poprilicno, ali desavalo se i prije ovog, da se posvadjamo bas bas i njegovo vrijedjanje, a nakon toga se ponasa kao da nista nije bilo nekoliko dana traje taj mir i opet krene da se nervira zbog sitnica. Ali na stranu sve to, jedva cekam ponedjeljak zbog fetalnog Danas sam nesto pospana, mozda zbog ovog vremena nesto tmurno... Samo bih lezala.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 16.5.2015 10:32:10
novo Ime
Dobro jutro...
niko mi nije rekao da moras brzo napisati post...koliko sam napisala u ode iz "etera"
Citam bas ste raznolike teme zadnja dva dana obradila. Kukuruz neko spomenu uhh, pa depilaciju jos kod tete Muratke uh...jos sex UHH
Mene glava boli il je je propuhalo il je pritisak vrat sljepoocnice izmedju ociju...odoh u hitnu tlak izmjeriti. vagu izbjegavam kupiti jer imam oko 100. tjesim se da je od prenatala (koji pijem zadnji mjesec jer je pobogu jeftinije od ovih ovdje tableta koje sam ranije pila) al danas cu vec kupiti femibion opet.
Jel ima tema o kolicima na forumu?
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 16.5.2015 10:34:51
LieToMe RR
Malena je tek danas pokazala interesovanje i odusevljenje sa ovom ogradicom (juce je plakala kad smo stavljali ogradicu ). Velika je to njoj promjena, u dva dana dobila je novi veliki krevet i plus ogradicu...sve joj se promijenilo. Medjutim, danas je toliko odusevljena sve nosi plisane igracke na krevet pa se popne, poslozi ih na jastuk, pokriva, pa se i ona valja. Ona i mm ce kasnije malo u skitnju, trebaju mi kupiti repromaterijal za tortu i muffine (uvijek nesto fali ). Masina oprala ves, ja vec to pokacila po balkonu. Ovog vesa stalno. Ja ne znam sta je ovo stvarno. Meni se cini da svako 2 dana imam masinu vesa plus jos kad mi uleti bijelo za otkuhavanje. ziel draga bice to sve ok, samo lagano sto bi rekli englezi baby steps
< Poruku je uredio LieToMe -- 16.5.2015 10:39:18 >