alman
|
IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: alman IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: alman LTM kad odes na more okupaj se koji put i za raju sa RR, koje nece ove godine na more a jesi li ti ono spominjala da stavljas na komodicu od spavace sobe podlogu za presvlacenje, ja evo sad nesto gledam ovu svoju i kontam mogla sam i ja to probati, odgovarala bi mi visina, morat cu izmjeriti sirinu ormarica pa da vidim da li ce mi se uklopiti Najavim ja obavezno kad krenemo na more pa da se prijavite za koga sve treba da noge skvasim jesam, ja sam spominjala, imali smo dvije komode identicne (imali viska prostora pored nocnih ormarica pa smo drzali svakojakih gluposti). U jednoj su sad stvari od L i njega smo modifikovali u plakar (mogu ti sliku poslati ako hoces imam sad frisko sa krecenja) a iz druge cu se iseliti i nju cu bebi prepustiti i na nju stavim onu podlugu (podloge su ti ako se sjecam dimenzija komode 80 duzina a sirina tj dubina 40-45 cm (visinu mogu izmjeriti ali je bas ono prilagodjena nama mi smo povisoki). maksi bas si me nasmijala ma fazon je sto ja pamtim kojekakve gluposti s posla (kad sefov malac ide na federalno takmicenje lii koje je boje registrator i fascikla koju niko ne moze da locira i jos more nebuloza koje primjecujem ) ali redovno od 3 stvari koje trebam kupiti ja jednu zaboravim... ili zaboravim da nesto ponesem na posao... mislim da sam se opustila previse evo sad sam premjerila komodu duga 83 siroka 43 a visoka 75 cm, tako da bih i odgovarala ova podloga, jos kad bih i ona bila visoka jedno 10 cm bilo bih super, e sad ne znam kud sa djidjama iz prve ladice (sminka i parfemi ) pa da bih tu mogla stvari za bebicu, a tamam sam oslobodila ladicu ispod kreveta i komodice pored kreveta gdje sam mislila pelene i kremice,,,,,,,,,,,,, joj ubi me ovo razmjestanje stvari, kud mi naupade ova ideja LTM ti si kriva e bas ti hvala a sta mislis kako je meni ja se trebam iz 6 ladica iseliti ziva ne znam gdje cu sa tolikim stvarima (do duse ima tu i nekih nebuloza, casopisa, onda u toj najdubljoj je fasunga i zalihe kozmetike, samponi, kreme, vlazne maramice, maramice obicne, pa nekih setova kozmetickih...), onda jedna jepuna lakova, parfema, kozmetike... tacno me glava zaboli kad pomislim gdje da to razmjestim. prekuce sa dragim bila u robotu na ciglanama i vidim neke kutije kartonske e reko meni trebaju 3 da se iselim a nije ni iseliti se, lako cu se ja iseliti nego gdje cu sa stvarima ma sva mi je sreca pa ima ovu jednu sobu trenutno visak, pa mi ona sluzi i kao biblioteka preko cijelog zida su mi police pune knjiga, a se salim rekoh ne mogu sve ni prelistati a kamo li procitati i jedan ormar koji je pun viska stavri malo prije ledam da stavim nesto i ne moze, onda mi tu stoji i radi sto, i sto za peglanje i krevetic koji cu da iznesem al mi valja spravu za trcanje ubaciti iz spavace u tu sobu, tako da ja sve sto mi je viska u nju ubacujem, a vjeruj mi da sam sad veliku vrecu za smece izbacila nekih gluposti, a odjecu koja bi se mogla nositi u drugu kesu, pa u nas kad kupe smece, oni sto rade ako im se sta svidi uzmu sebi.