|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj
11.5.2015 17:32:39   
M.A.M.

IZVORNA PORUKA: mala curica

Da M.A.M prijateljica me zeza za dug grlic.......user posted image
i na monitoru se vidi da nije mali 4.5cm
A ja se bojala sa ce mi se skratiti,a on k'o pravi user posted image

Blago tebi,jos koji dan akoBogda pa si u devetom,i moj je dosad bio ok samo molim Boga dragog da tako ostane bar do ulaska u deveti pa nek se onda krati do mile volje user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 726
11.5.2015 17:47:14   
mala curica

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

IZVORNA PORUKA: mala curica

Da M.A.M prijateljica me zeza za dug grlic.......user posted image
i na monitoru se vidi da nije mali 4.5cm
A ja se bojala sa ce mi se skratiti,a on k'o pravi user posted image

Blago tebi,jos koji dan akoBogda pa si u devetom,i moj je dosad bio ok samo molim Boga dragog da tako ostane bar do ulaska u deveti pa nek se onda krati do mile volje user posted image

Ostat ce sigurno,vidjet ces.user posted image
Da da udjemo u deveti pa neka se skracuje...koliko sam se prepala da necu docekati termin
mozda ga i profuram user posted image

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 727
11.5.2015 18:25:53   
no idea
mala curice, user posted image user posted image user posted image za grlić! ljubimo te!
drage moje, mene će danas mm u top strpati zbog rr, svaki čas sjedam za računar, a ne smijem sjediti dok mi ne skinu serklaž...ali šta da radim kad ne mogu ući preko tableta...sutra idem na kontrolu i aBd skidanje serklaža, pa mi držite fige da sve s hajrom prođe!
javiću se čim budem smjela kao čovjek sjesti!

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 728
11.5.2015 18:44:14   
ninuska
IZVORNA PORUKA: no idea

mala curice, user posted image user posted image user posted image za grlić! ljubimo te!
drage moje, mene će danas mm u top strpati zbog rr, svaki čas sjedam za računar, a ne smijem sjediti dok mi ne skinu serklaž...ali šta da radim kad ne mogu ući preko tableta...sutra idem na kontrolu i aBd skidanje serklaža, pa mi držite fige da sve s hajrom prođe!

Sretno. I da hairli sve prodjeuser posted image

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 729
11.5.2015 18:44:56   
mala curica

Hvala mila user posted image

Sretno sutra i da sve bude super,da napokon smijes sjesti.A najvaznije je da je bebica ok.
Draga,jos maloooooo ti je ostalo......lavice strpi se .....user posted image

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 730
11.5.2015 18:47:41   
alman

sretno draga na kontroli, da sve bude hairli, javi nam se kad stignes, mislimo na vas i cuvamo fige user posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 731
11.5.2015 18:55:20   
ninuska
Sjedoh da odmorim. Vidim bas ste se raspisale. Kod nas isto nema musko-zenskih poslova. Jedino sto moram govoriti tj napominjati user posted image . Doduse, kako ja ne radim, a mala je u vrticu vecinu poslova obavim ja. Jer, on i kad dodje s posla odmori malo i radi dr posao.
Sto se tice djeteta sve je radio. tako i sad. E, jedino ja sjecem nokte i u zadnje vrijeme kupam. dok je bila manja to smo radili zajedno izuzev prvih mjesec kad su je kupali on i moja mama.
ginekologu ne idemo zajedno jer idem prijepodne u opcu bolnicu, a on radi. Na porodu ne zeli biti user posted image
ziel poslusaj sta su ti zene rekle. Svi smo razliciti i zivimo dr zivote. Samo polako bez srkleta. Ako sta kaze pravi se budala a ti i dalje po svom. Kad se bebica rodi aBd ukljucuj ga. Nemoj ga zaliti. malo se i pretvaraj da ne mozes user posted image . Znam da je tesko ostati smiren a nervira te. izbroj do deset i sjeti se cilja. Samo sabur user posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 732
11.5.2015 22:44:40   
aidana
Dobro vece, danas ste se pravo raspisaleuser posted image

no idea sretno sutra user posted image

Mm ide sa mnom na sve pregleda, pa i dok mi je jos radjen vaginalni uz. On je meni okrenut ledjima i gleda u monitor na zidu suprotno od mene. A mislim i da nije tako i baci pogled na gospodju, pa sta...nije mu prvi put da je vidiuser posted image user posted image Ne vidim gdje problem.
Podsjeca me da pijem prenatal, maze mi navece stomak, negoduje kad jedem nezdravo... pazi vise na mene nego ja na sebe u ovoj trudnociuser posted image

Bio je i na prvom porodu i on tvrdi da bi to svaki muskarac trebao dozivjeti.
Po kuci ne radi, a i kad uradi nesto preko volje pa sfuseri ja se jos vise nerviram. Al' zlatan je kakvih ima. Na primjer moj brat...jadna njegova buduca zena.

Mi cemo na more u junu. Nisam jos nikad isla u junu i nadam se da cemo imati srece s vremenom. Ovo ja planiram bez konsultacije sa dr, valjda mi nece pokvariti planove. Iako ne znamo jos ni gdje cemo ni kad tacno. Samo bi htjela da imam barem polupansion, da ne moram jos i tu kuhati.

Tamo na temi torte mi niko ne pomaze. Dajte mi prijedlog koju da napravim sinu za rodjendan.

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 733
11.5.2015 23:15:59   
ninuska
Ode mi post user posted image

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 734
11.5.2015 23:21:41   
ninuska
Ne znam ti pomoci za tortu. Meni se svidja reform i nju smo narucivali za prvi rodjendan curici. Eh, kakva je za napraviti user posted image . LTM pravi kolace, pa se mozda javi sa nekim prijedlogom i receptom.
sto se tice mora idem oko 8-og juna sa roditeljima i sestrom aBd. idemo na peljesac, mjesto drace i tako svake godine u junu i septembru. Ovaj septembar cu preskociti s razlogom user posted image . A, onda cu sa muzem krajem jula ili pocetkom augusta u Stanice, u blizini Splita. To idem ciljano zbog sopinga u Splitu user posted image .
I ja bih neki polupansion ali obicno tamo kuhamo. Ponekad vani jedemo ali ne svaki dan. Preskup mi je to "sport" user posted image .

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 735
12.5.2015 1:30:17   
alman

IZVORNA PORUKA: aidana

Mm ide sa mnom na sve pregleda, pa i dok mi je jos radjen vaginalni uz. On je meni okrenut ledjima i gleda u monitor na zidu suprotno od mene. A mislim i da nije tako i baci pogled na gospodju, pa sta...nije mu prvi put da je vidiuser posted image user posted image Ne vidim gdje problem.
Podsjeca me da pijem prenatal, maze mi navece stomak, negoduje kad jedem nezdravo... pazi vise na mene nego ja na sebe u ovoj trudnociuser posted image

Po kuci ne radi, a i kad uradi nesto preko volje pa sfuseri ja se jos vise nerviram. Al' zlatan je kakvih ima. Na primjer moj brat...jadna njegova buduca zena.

Mi cemo na more u junu. Nisam jos nikad isla u junu i nadam se da cemo imati srece s vremenom. Ovo ja planiram bez konsultacije sa dr, valjda mi nece pokvariti planove. Iako ne znamo jos ni gdje cemo ni kad tacno. Samo bi htjela da imam barem polupansion, da ne moram jos i tu kuhati.

Tamo na temi torte mi niko ne pomaze. Dajte mi prijedlog koju da napravim sinu za rodjendan.

meni je super neskvih torta, djeca je bas vole, ja pravila za zadnji rodjendan sinu i malom od zaove i svi su bili odusevljenji,
http://www.coolinarika.com/recept/nesquik-san-torta/

a meni je predobra i snikers torta i nju sam vise puta pravila, ona je ono bas bomba od torte
http://kolaci.eu/snickers-torta/

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 736
12.5.2015 7:50:52   
ninuska
Jutrooooo, ima li vas?
Ispratila mm i malu, pa malo u samoci uzivam. Kasnije cu malo po kuci i odoh na kontrolu aBd.
Zene, danima me boli "nesto" na preponi. I ko oteceno. osjetila unutra ko kvrzicu. Kad jucer dok sam se tusirala imam sta vidjeti. Sve poplavilo, velika fleka i iskocile vene user posted image user posted image . Bas me boli. Strah me da se ne siri dalje. S malom nisam imala tih problema. Vidjecu danas da li da idem specijalisti ili to tako treba da ostane do poroda user posted image .
ima li neko slicno iskustvo?

< Poruku je uredio ninuska -- 12.5.2015 7:51:34 >

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 737
12.5.2015 8:21:15   
ziel

IZVORNA PORUKA: ninuska

Ne znam ti pomoci za tortu. Meni se svidja reform i nju smo narucivali za prvi rodjendan curici. Eh, kakva je za napraviti user posted image . LTM pravi kolace, pa se mozda javi sa nekim prijedlogom i receptom.
sto se tice mora idem oko 8-og juna sa roditeljima i sestrom aBd. idemo na peljesac, mjesto drace i tako svake godine u junu i septembru. Ovaj septembar cu preskociti s razlogom user posted image . A, onda cu sa muzem krajem jula ili pocetkom augusta u Stanice, u blizini Splita. To idem ciljano zbog sopinga u Splitu user posted image .
I ja bih neki polupansion ali obicno tamo kuhamo. Ponekad vani jedemo ali ne svaki dan. Preskup mi je to "sport" user posted image .

Kakve su cijene u Splitu sto se tice odmora, apartmana, hrane ? Bas me zanima, jer nisam nikad bila tu...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 738
12.5.2015 8:23:31   
LieToMe RR
Jutrrrrrooooo user posted image  ja se evo instalirala na posao i pijuckam nesicu i caj, bujrum na user posted image
Cestitam na svim kontroloma i rezultatima (ako sam slucajno nekog izostavila) i sretno drage moje na buducim kontrolama user posted image .
Mi smo se juce nahodali poslije rucka, krepani smo bili user posted image
Svratili i do outleta oviesse (u interexu) pa ako vas zanima imaju finih popusta, 50% na vecinu asortimana, mi malenoj uzeli nekih carapica za ove toplije dane i ponovila se majicicom bez rukava da moze da se folira na moru.

Odoh sad da sve pazljivo iscitam, sinoc sam uletila u nadi da cu citati ali je san bio jaci user posted image

ninuska obavezno doktoru, pa vidi sta ce ti reci, nemoj nista na svoju ruku istiskati. vjerovatno ce ti dati mozda neke antibiotike ako je neki vid upale ili eventualno rivanol da stavljas obloge, a mozes i maslinovo jer ono izvlaci sve na povrsinu. mada bih se ja prvo konsultovala sa doktorom. sretno ti user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 739
12.5.2015 8:28:56   
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: aidana

Sto se tice torte zavisi hoces li pod fondan ili ne, ako neces pod fondan onda imam more torti, a ako ces pod fondan onda ti mogu reci kako sam ja pravila. Sve zavisi jel ti se da peglati ili ne. ja imam cool tortu koju svi obozavaju, malo jest peglativna za napraviti, svaka kora se pece posebno, dvije kreme se prave ali je predobra. Jaffa torta, ide kora pa bijeli fil pa red jafe pa kora pa crni fil pa jafa pa sve tako, 4 kore ukupno, a u kore idu orasi u tamni fil orasi joooojjjjjjjj user posted image  kako je to dobra torta. ja sam je rposle godine pravila 4-5 puta. prvi put za suprugov rodjendan i onda samo kako je koji rodjendan dolazio oni narucivali tu jaffa. Iskopacu recept u toku dana (ako slucajno nemam otkucan onda cu uslikati pa ti postavim sliku).
Ja sam skontala da cu za svoj rodjendan praviti cokoladnu tortu svi je pravo vole a za posao su napraviti devils cupcake by Marta Stuart user posted image  kako je to dobrrrrooo jest malo zanovjetli ali ispadne ih puno pa je izdasno.

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 740
12.5.2015 8:34:56   
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: araj

IZVORNA PORUKA: LieToMe

IZVORNA PORUKA: alman

LTM kad odes na more okupaj se koji put i za raju sa RR, koje nece ove godine na more user posted image

a jesi li ti ono spominjala da stavljas na komodicu od spavace sobe podlogu za presvlacenje, ja evo sad nesto gledam ovu svoju i kontam mogla sam i ja to probati, odgovarala bi mi visina, morat cu izmjeriti sirinu ormarica pa da vidim da li ce mi se uklopiti

Najavim ja obavezno kad krenemo na more pa da se prijavite za koga sve treba da noge skvasim user posted image

jesam, ja sam spominjala, imali smo dvije komode identicne (imali viska prostora pored nocnih ormarica pa smo drzali svakojakih gluposti). U jednoj su sad stvari od L i njega smo modifikovali u plakar (mogu ti sliku poslati ako hoces imam sad frisko sa krecenja) a iz druge cu se iseliti i nju cu bebi prepustiti i na nju stavim onu podlugu (podloge su ti ako se sjecam dimenzija komode 80 duzina a sirina tj dubina 40-45 cm (visinu mogu izmjeriti ali je bas ono prilagodjena nama mi smo povisoki).

maksi bas si me nasmijala user posted image  ma fazon je sto ja pamtim kojekakve gluposti s posla (kad sefov malac ide na federalno takmicenje lii koje je boje registrator i fascikla koju niko ne moze da locira i jos more nebuloza koje primjecujem user posted image ) ali redovno od 3 stvari koje trebam kupiti ja jednu zaboravim... ili zaboravim da nesto ponesem na posao... mislim da sam se opustila previse user posted image

Hajd slikaj komodicu za bebu, jer sam i ja povisoka a ujedno imam problem sa ledjima. Tako da mi odgovara sve sto je u mojoj visini :) Hvala

Komoda koju smo mi pravili je radjena prije nego je ijedna beba bila u opsticaju user posted image  fazon je bio mi uselili u stan, imali viska prostora oko kreveta i skontamo da cemo komode sa obje strane (ladica i prostora uvijek treba). Sinoc sam bas izmjerila dimenzije su 80 sirina, 47 dubina a visina je ravno 1 metar. To se sasvim slucajno potrefilo da je ona dimenzija kojih i podloga (plus kad dodje ona podloga za presvlacenje nama stvarno super prakticno).
Na prvoj slikice je sad ova komoda koja ce biti za bebu (iz koje se ja moram iseliti)
http://s5.postimg.org/dz8eewktz/WP_20150511_17_06_35_Pro.jpg
a na drugoj slici je kako ta komoda izgleda kad smo je modifikovali u plakar za malenu (ubacili bocne strane od poda do vrha, u gornjem dijelu imaju dvije police skroz na vrhu tu drzim garderobu koja je velika ili zimsku, koja tek treba da dodje na red i ima ofinger - imam slikano i to ako te slucajno zanima)
http://s5.postimg.org/91uttsiuv/WP_20150511_17_06_56_Pro.jpg

(odgovor članu araj)
Neposredna veza do poruke: 741
12.5.2015 8:40:05   
LieToMe RR

Gdje bona u Dracama, mi smo 6 godina ljetovali u Dracama, vise pustili korjenje, dosadilo nam user posted image  postali domaci user posted image
Ove godine preskacemo Drace, odosmo do Brista. samo mi nikad nismo isli u junu uvijek kraj maja i kraj augusta i septembar.
Sto se tice sopinga ti se sopinzi pravo isplate. Pogotovo sa neke konrektnije stvari (tipa jakne, trenerke...) mi to malenoj nakupujemo i vecih brojeva i onda samo izvlacim kako preraste.

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 742
12.5.2015 9:03:55   
ninuska
IZVORNA PORUKA: LieToMe

Gdje bona u Dracama, mi smo 6 godina ljetovali u Dracama, vise pustili korjenje, dosadilo nam user posted image  postali domaci user posted image
Ove godine preskacemo Drace, odosmo do Brista. samo mi nikad nismo isli u junu uvijek kraj maja i kraj augusta i septembar.
Sto se tice sopinga ti se sopinzi pravo isplate. Pogotovo sa neke konrektnije stvari (tipa jakne, trenerke...) mi to malenoj nakupujemo i vecih brojeva i onda samo izvlacim kako preraste.

E, pa bice da se znamo haha. Zivis gdje i moja mama, te ljetujemo u istom mjestu user posted image .
Ona prva velika plaza kad ides iz pravca Stona. Gdje je pijesak u moru :). A, odmah iza nje je plaza do mola tj. preko puta t. zajednice.
meni su drace bas za odmor, bez srkleta, mirno. Savrseno za djecu. Doduse, ja inace ne volim guzve user posted image .
I, da, prosle godine sam i ja bila krajem augusta. Zakacila dva dana septembra. Imala goste pa morala ranije otici

< Poruku je uredio ninuska -- 12.5.2015 9:05:29 >

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 743
12.5.2015 9:09:30   
ninuska

IZVORNA PORUKA: ziel

Kakve su cijene u Splitu sto se tice odmora, apartmana, hrane ? Bas me zanima, jer nisam nikad bila tu...

Draga, split je skup. Kak9 hrana tako i apartmani. I ne bih ti preporucila ljetovanje bas u splitu jer je prevelika guzva. Da umres. Mi idemo u Stanice to je jedno pola sata prije splita, a idemo kod mm prijatelja pa nam je jeftinije. Mislim da su oko 40-50 eura apartmani. Hrana u marketima je ista ko i svugdje. Odes u lidl, konzum... Jedino, ako ces jesti vani je skuplje.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 744
12.5.2015 9:11:57   
ziel

Draga, split je skup. Kak9 hrana tako i apartmani. I ne bih ti preporucila ljetovanje bas u splitu jer je prevelika guzva. Da umres. Mi idemo u Stanice to je jedno pola sata prije splita, a idemo kod mm prijatelja pa nam je jeftinije. Mislim da su oko 40-50 eura apartmani. Hrana u marketima je ista ko i svugdje. Odes u lidl, konzum... Jedino, ako ces jesti vani je skuplje.

Aha.. hvala na informacijama, da mi je da odemo negdje gdje nismo bili a da ne prodjemo skupo user posted image
Kontali smo krajem jula...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 745
12.5.2015 9:23:31   
ninuska

Aha.. hvala na informacijama, da mi je da odemo negdje gdje nismo bili a da ne prodjemo skupo user posted image

Ma to je bas u jeku sezone i naskuplje. I sama eto idem tada jer muz ne moze uzeti odmor ranije. A, mene smori rano ustajanje zbog mjesta na plazi. Moramo naci hladovinu zbog male, a i nas, Boga mi user posted image . Na kraju budem ko krepana sto od vrucine sto od guzve.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 746
12.5.2015 9:34:48   
rose

Jutrooooo, ima li vas?
Ispratila mm i malu, pa malo u samoci uzivam. Kasnije cu malo po kuci i odoh na kontrolu aBd.
Zene, danima me boli "nesto" na preponi. I ko oteceno. osjetila unutra ko kvrzicu. Kad jucer dok sam se tusirala imam sta vidjeti. Sve poplavilo, velika fleka i iskocile vene user posted image user posted image . Bas me boli. Strah me da se ne siri dalje. S malom nisam imala tih problema. Vidjecu danas da li da idem specijalisti ili to tako treba da ostane do poroda user posted image .
ima li neko slicno iskustvo?

ima neka bartolinijeva zlijezda u tom dijelu...bas moze problem napraviti...a mene opet bole pubicne kosti od pocetka...nekad manje, nekad vise...elem ustajanje i okretanje u krevetu je nako malo problematicno user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 747
12.5.2015 9:41:36   
rose
kod nas je mm uvijek imao zadatak prvi ustati i zauseti mjesto...a on to voli...ustane oko 6, zauzme mjesto na plazi...uganja prvi kafic koji se otvori, kafa, novine dok vani nema nigdje nikoga... dok se ja a kasnije i ja i mala probudimo...kad sam bila trudna sa S ja sidjem na dorucak...a kad smo sa njom otisli, on se vrati u sobu ili hotel na dorucak i onda ide plaza zajedno...onda skontasmo nema nista od kafe u nekoj basti...pa on ode po kafe i sladoled za malu pa na plazi cejfimo user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 748
12.5.2015 9:42:51   
ziel

Ma to je bas u jeku sezone i naskuplje. I sama eto idem tada jer muz ne moze uzeti odmor ranije. A, mene smori rano ustajanje zbog mjesta na plazi. Moramo naci hladovinu zbog male, a i nas, Boga mi user posted image . Na kraju budem ko krepana sto od vrucine sto od guzve.

E bas tako user posted image I mene more vise umori nego sto odmori ali eto bar da se maknemo malo od svakodnevnice user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 749
12.5.2015 9:43:37   
Carobno jutro
jutro

Ja se jedva prijavih. Danima nisam mogla nikako da se loguje.user posted image I sad jedva preko mozille a nikako preko chroma. Svasta.
Vidim vi ste se raspricale lijepo. Ja na more meni se cini necu...iako me dobro vuce ali mislim da ipak necemo smjeti usuditi se. Ne znam ni sama. Iako eto kao trudnoca je sad ok, normalna ali imam neki strah da se nesto ne desi pa cu vidjeti.

Ninuska, gdje tacno na preponama te to boli?

ostale, odoh opet citati jer sam sve zaboravila,

Vidim da no idea danas skida serklazuser posted image user posted image user posted image user posted image

mala curica isto zadovoljna duzinomuser posted image user posted image

a sto se muzeva tice, moj je kao vrijemeuser posted image kako mu se cefne, razmazeno stovrenje do bolauser posted image

< Poruku je uredio Carobno jutro -- 12.5.2015 9:45:59 >

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *