scarlett
|
Drage ženice, dobro jutro, da se i ja malo javim Ja sam još uvijek bolesna, u utorak će biti pune tri sedmice odkako su krenuli kašalj i začepljenje nosa. Išla sam dr. al mi nije htjela ništa propisati, kaže vidi upalu grla i čuje da ima nešto na plućima (a ona svirajul sviraju), al kaže ne smije mi ništa dati jer sam trudna. Kaže ako hoću da idem u bolnicu, možda mi oni tamo daju nešto, ona kaže izdrži, proći će. Mislim, osjetim ja da polako prolazi, al ovim tempom neće sigurno još jednu sedmicu, a već me iscrpljuje previše ovaj kašalj, sada je opet suhi i budim se u noći kao da ću se ugušiti, toliko mi se grlo osuši da počnem ostajati bez daha. Ne preporučujte mi ništa prirodno, sve sam probala i ljuta sam što ništa ne pomaže, ovo je neki skroz lud virus. Nikad u životu me nije ovoliko držala prehlada. Čitam šta su vama sve propisivali, ovdje su čini mi se jako strogi po tom pitanju, a ja se ne usuđujem ništa uzeti na svoju ruku. Sinoć sam pravila zeljanicu, pa je ostalo još malo, tako da ćemo to za doručak, iako sam ja već pojela 3 velike kifle i pola dimljenog sira Može mi biti dok MM ne ustane (iz noćne je došao, pa sada pajki). A meni se sudoper zaštopao, evo uljevala fairy i vrelu vodu unutra, ali voda ne prolazi. Moram čekati da on ustane, pa da pravim ručak, sad ne smijem ništa započeti, kad ne mogu koristiti sudoper. A najviše volim rano ručak završiti, onda sam cijeli dan rahat, sad su mi se planovi poremetili Milenium...porodila se Mirah.. Muhica..13.1 Elllma..20.1 Rose...01 Amanni...1.2 Adicaa...10.2 Marseljeza... 24.2 Bejbibi..17.3 Morena..15.04 AzraB....04 Mala curica...06 Scarlet 17.5. Banovici...19.8 Eto upisah se i ja konačno, vazda zaboravim. Dan je prelijep, pokuat ću ga nagovoriti da malo idemo u oping, vidjela sam puno snienja u gradu, ne treba mi nita, al eto volim se zarovit u snienja
< Poruku je uredio scarlett -- 11.1.2015 11:18:10 >