Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 10.1.2015 17:37:15
BebacBucko
cao moje dame Ja sam danaw na rucku kod sveki tako da nemoram razmisljat o kuhanju Bejbibi i moj djecak ima 3 i 3mj. Fina razlika Sto se tice spremanja stvari mislim da trudnica cim sazna za trudnocu trebq imati sprejnu torbu jer svakakvih situacija ima i svastanmoze da se desi.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 10.1.2015 19:03:32
muhica7
meni bili neki gosti pa djeca haos napravila dok sam pospremila stan I veceru napravila sad sjela I bas se umorila bas drugo stanje hehe. mirah meni je najprije termin iako cini mi se da cemo preci I termin iako nebi imala nista protiv da sto prije krene samo da ne bude bas na termin jer taj dan je mojoj mami godisnjica smrti ali ako je bozija volja bice tad samo da sve dobro prodje
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 10.1.2015 19:06:21
morenaa
Ja imam spremna kolica, autosjedalicu, krevetac,posteljinu i dosta robice koju samo trebam oprati i ispeglati.. jer meni je ovo 3.dijete, al eto ima se tu jos svasta spremit, torba za mene na primjer al eto polako cemo i to..
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 10.1.2015 19:32:15
banovici
ma mi zene smo sve iste hehe a ja bejbibi molim Boga samo da bude sve uredu pa kad god bude porod nesto sam danas nikakva nesto me glava zeza a dosad nisam imala problema
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 10.1.2015 19:37:03
bejbibi
Ma hej sigurno ti je od vremena... Ovo vrijeme nije normalno vise,cas ovako cas onako...kad bi trebali minusi biti ono u plusu ... Sigurno ti je od toga.....ma ja sam u ovoj trudnoci isprepadana...kazem da mi je uci u deveti jer tad nije opasbo i da se porodim...a sve me strah da ne bude sta prije cremena ....stalno sam u grcu i uvijek.me boli stomak ama bas svaki dan evo i sad me boki ko menstrualni bokovi..mi sutra aBd ulazimo u 31 sedmicu... Jedva xekam da sto prije prodje ovaj januar....
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 10.1.2015 19:38:54
Amanni
Musice jesuli ti ista rekli z bolnici ako nedobijes bolove Prije termina? Meni su rekli ako predze termin sedam dana da didjem da ceme oni poroditi a ja se iskreno nadam da cu prije termina malog sam rodila u 39 nedelji
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 10.1.2015 20:09:54
mala curica
Vece moje dame. Vidim o hrani se pisalo..........neko je spomenuo sirnicu njamiiiiiii Kazem mm moram kupiti sira pa da nam napravim.Nece biti kao od domaceg ali mirisat ce na sirnicu Ali nista prije Ponedjeljka.Sutra nista ne radi. Danas sam se bas nahodala s mm.Isli u bolnicu da snima stopalo.Vec godinu dana mu natice i boli ga.Pojavile se neke tackice crvene.Kad ode sako daju tablete i to je to.Niko ne zna sta mu je.Kada je isao u Bosnu ode na Kosevo i pregleda se uradi nalaze nemaju ni oni pojma.Kao nagadjaju da je reuma. Bas me brine njegova noga i zao mi ga .Dusa moja s takvim bolom i nogom radi i ne zali se.A kada dodje kici vidim koliko je crvene i natecena.
AzraB da i ja pozelim dobrodoslicu i sto ljepse druzenje. Drago mi je da si nam se pridruzila.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 10.1.2015 20:12:56
Elllma
Ma nisam vjerovala da je ovo iscekivanje ovako zeznuto,svaki trenutak sumnjas da ce krenut nesto da se desava A tebi Mir@h bas blizu pa eto utorka...Samo da bude sve OK aBd,mozda bebica i sad pozeli izaci,i moja i tvoja nikad se ne zna Sto se tice datuma bas nekako nezgodno da bude isti dan kao i godisnjica ali opet samo da sve prodje dobro aBd
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 10.1.2015 20:28:58
AzraB
mala curica hvala za dobrodoslicu i zao mi je zbog tvog mm nadam se da ce se uskoro nesto rijesiti po tom pitanju da se ni ti ne sekiras. Takvi su doktori svugdje, nemaju pojma...
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 10.1.2015 21:16:49
Amanni
Bejbibi sto si nam se to usutila teba da nema na ovom forumu trebalo bi te izmuslit uvjek si vesela zanimljiva itd . Ja sam pravila palacinke i bas se najela jelo mi se nesto slatko i kontala da pravim kolac i moji muski me navrate da pravim palacinke. Uh evo sjela beba me gura dole da izvinete zigne me dole koliki pritisak pravi
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 10.1.2015 22:10:48
muhica7
meni su u bolnici rekli da je zasad sve ok a posto je posteljica granum 1 da mozemo sacekati I mozda dvije sedmice poslije termina. rekli mi samo da svaki drugi dan idem svom ginekologu pa ako nebi prirodno krenulo da se moze cekati I do dvije sedmice. ja se nadam da ce krenuti ranije ali nema zasad nikakvi naznaka ali sta je tu je
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 10.1.2015 22:14:20
bejbibi
Hahaha hvala amanni ;).. Tu sam ja,stalno virkam al ne mogu se sama sa sobom dopisivati haha.... Ja sa M sama pa gledali bambi crtani,i sad sam u kuci itd...ma on trazi paznju a ja sva zacepljena nije mi ni do cega...joj i meni se nesto jede al ne znam sta ja sam vise za slano hihi...danas pravila neko varivo al mi se nesto ne jede to:(... A gladna sam hihi....sad sam pricala sa mamom pa je rekla da konta ovih dana doci sa sestrom a mozda i babo dodje, mozda cak i sutra pa eto da malo odahnem i ja hihi....a djever mi.jos ovdje :(( joj necu da sam bezobrazna al nekako nisam rahat nikako :((.... Stalno moram u marami biti i ne mogu se izlezavati kad je tu :(( a nekad mi bas dodje da legnem na kratko a ne.mogu nezgodno..... Joj nema nista bolje od onog svog mira Bogami :).... Nisam bezobrazna jelda
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 10.1.2015 22:50:17
Amanni
Jest to vala nezgodno kad imas nekog u gostima pogotovo kad je duze te misli sta ces kuhat i moras se ustrucavat u sopstvenoj kuci . Meni rijetko neko dodze da prenoci.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 10.1.2015 23:01:45
Mir@H
Mene beba sve udara u straznjicu,da prostite,al ne kontam cime :D Bejbibi jest vala bezze kad ti ne pises,ti si nam ovdje akumulator pozitivne energije. I znam kako ti je nezgodno,posebno sto je musko u pitanju opet je lakse sa zenama. Mi jedemo kokice,gledamo tv,S nece jos da spava...