|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar
10.1.2015 10:31:53   
bejbibi
Ucite iz mog isjustva hahaha user posted image sto kaze bebac bucko dovoljno je bilo samo bodi i nista vise, al eto na greskama se uci...bitno da nisu neke kobne greske... Ove sitnice kasnije budu smijesne...uh bilo je tih sitnica kad se sjetim Boze.. Pa i padanja sa kreveta al eto hB nikad nista ozbiljno.....ni moj M nije bolesljiv hB.... Aktivan,ziv,samo trci dusa moja....ja znam da mu je nesto kad se on umiri hehhe....ali kako raste mirniji mi je nekako,poceo se sam igrati igrackama svojim,izmislja nesto hehehhe....samo nek su zivi i zdravi, nema nista ljepse od njih :))....
A vifjet cemo za to povijanje, ako bude trebalo....

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu muhica7)
Neposredna veza do poruke: 676
10.1.2015 10:34:10   
bejbibi
E da,sad cu aBd moci u dekice i jorgane motati hahhahaa.....vidjet cemo od vremena kako ce biti,necu vise onako hahha....jadna prva djeca uvijek.pokusni kuniciuser posted image

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 677
10.1.2015 10:42:50   
BebacBucko
bejbibi koliko ima god tvoj malisa.

Ako se ne boris za ono sto volis, ne placi za onim sto izgubis.

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 678
10.1.2015 11:00:59   
Mir@H
Kazu da prve 2 sedmice bebu treba oblaciti sloj vise nego sebe,jer nema odma dovoljno razvijen sistem termoregulacije. Al ako vec obucemo djecu dobro ne treba ih u jorganu drzati :) I ja sam S drzala u bodicu kratkih rukava i carapice (nakon 15 dana). Povijala je nisam,kukovi zreli sa 2 mjeseca. Meni nis nije jasno oko tog povijanja,nase nane djecu stezale povojima(ono ko zavoj), a sad kaze stavi pampers,pamucnu,svedsku...ja samo pampers br 2,ona jedinica mojoj s odma bila mala. sa mjesec presli na 3,imala 5kg.

Nase sunce stiglo je 23.07.2012
Mamina maza 24.01.2015

(odgovor članu BebacBucko)
Neposredna veza do poruke: 679
10.1.2015 11:40:01   
AzraB
Pozdrav svima, evo da se i ja prikljucim vama trudnicama. Nedavno sam saznala za ovu stranicu pa dok se malo snađem... Kako ste danas? user posted image

(odgovor članu Mir@H)
Neposredna veza do poruke: 680
10.1.2015 11:47:14   
muhica7
I meni isto nije jasno to sa povijanjem mozda su nekad skontali da su djeci krivili noge s tim pa su presli na siroko povijanje ne znam. dobrodosla azrab. kolika je trudnoca kod tebe

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 681
10.1.2015 11:59:32   
AzraB
hvala na dobrodoslici muhica7 user posted image trenutno sam u 27 nedjelji (prva trudnoca), i do sad je sve kako treba user posted image

(odgovor članu muhica7)
Neposredna veza do poruke: 682
10.1.2015 12:04:08   
Amanni
Hallo zenice vidim raspisalestese :-) Kodmene mali malo prehladzen pa cijelo jutro mu sve fali za sitnicu place samo se bojim da nebude teperature sad samo kise i oci mu suze. Mene malo ledza bole i to je to . Vidim vi pisete o tom povijanju ja to neznam ni kako se radi malom od prvog Dana samo papers sam oblacila niko mi nije to povojanje ni rekao da bi trebala.Sta danas kuhate? Ja cu gulas i pire kod nas vjetar uzasno duva nemos izac vani. Azra b dobro nam dosla

(odgovor članu muhica7)
Neposredna veza do poruke: 683
10.1.2015 12:09:37   
banovici
jutric dame azra dobrodosla i sve najljepse ..eh vezano za moje baje sveki mi jutros dosla malo i natjerala me dr. da odnesem nalaze i rekla mi je da pijem prolom vodu 1l obicno a 2l sa 2 limuna pa et zenice da znate uglavnom sve je ok kaze dok me nemuci i nepece urin pa malo mi je lakse ..

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 684
10.1.2015 12:31:12   
Mir@H
Banovici jel ti prespes urin u one njihove posudice? Probaj jednom i da kupis sterilnu pa im tako daj,ko zna koliko su ciste one njihove. Kad te vec ne pece nista,mozda se bezze brines. Jer znam da je puno zena ovdje na rr imalo problem bas zbog ne sterilisanih posudica po dz. Moja S kaslje,pije sirup ve treci dan al Samo je gore,suh nekakav kasalj i bas je muci.
Ja za rucak spremam spagete sa tunjevinom,a za veceru nemam pojma sta cu,mogla bih one zute Ledo mahune,al nema ovdje,samo zelene user posted image

< Poruku je uredio Mir@H -- 10.1.2015 12:32:29 >

Mamina maza 24.01.2015

(odgovor članu banovici)
Neposredna veza do poruke: 685
10.1.2015 12:35:23   
Amanni
Uh Mirah gdje spomenu zute mahune bas mi se jedu sad ali ni ovdje ih nema nigdje kupit samo zelene

(odgovor članu Mir@H)
Neposredna veza do poruke: 686
10.1.2015 12:42:30   
Mir@H
Heheh,i ti si tako juce sirnicu a ja je nisam mjesecima jela,al donijet ce mama sira i kajmaka aBd. Ej a oni ovdje najvise jedu one zelene mahune,ko olovke. Samo ih skuhaju u vodi,posole,malo ulja i sirceta i kaze njamiii. Reko mosh mislit da ja tako spremim u BiH mojim gostima,nani napeimjer,rekla bi ceri moja jel Tebe mati icemu naucila user posted image

Mamina maza 24.01.2015

(odgovor članu Amanni)
Neposredna veza do poruke: 687
10.1.2015 12:48:04   
Amanni
Hahaha aja sirnicu sam pravila od Bugatskog sira i malo dodam pavlake i jaja szavim nije kao od naseg Bosanskog sira ali eto zelju ublazim, a moj mali pitu voli najeadije bi da je jede svak dan

(odgovor članu Mir@H)
Neposredna veza do poruke: 688
10.1.2015 12:57:13   
muhica7
a ja cu krompir I batake u rernu to mi najlakse jer ne mogu normalno ni da sjedim a pogotovo da stojim tezina isto da ce mi ispasti beba. nadam se da ce ubrzo odluciti da izadjeuser posted image

(odgovor članu Amanni)
Neposredna veza do poruke: 689
10.1.2015 13:20:18   
banovici
mir@h prosli put sam dole njihovu uzela a ovu sad sterilnu al opet sve isto nikakve promjene kao da su prepisali dosta pise i na jednom i na drugome pa sad uzimam sto vise tecnosti pa opet kontrola a i urinokulturu da radim

(odgovor članu muhica7)
Neposredna veza do poruke: 690
10.1.2015 14:18:51   
AzraB
I kod mene danas spagete s tunjevinom user posted image

(odgovor članu banovici)
Neposredna veza do poruke: 691
10.1.2015 14:22:54   
morenaa
IZVORNA PORUKA: AzraB

hvala na dobrodoslici muhica7 user posted image trenutno sam u 27 nedjelji (prva trudnoca), i do sad je sve kako treba user posted image

Dobrodoslauser posted image ja sam takodjer 27.tjedan, jesi li pocela spremati stvarcice za bebu, ja nisam jos ,sve mislim barem jos 3 tjedna pricekat a onda kad cujem da netko zaglavi u bolnici na mirovanju il slicno dodje mi da odmah sve spremimuser posted image

< Poruku je uredio morenaa -- 10.1.2015 14:23:21 >

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 692
10.1.2015 14:52:52   
AzraB
morenaa i meni sve nesto rano, mislila sam pricekati jos jedno mjesec prije nego odem sa suprugom u kupovinu, ali nekako vrijeme bas brzo prolazi.. Imam nesto stvari tipa autosjedalice, kolica i nesto odjece za bebu sto mi je mama jos prosli mjesec pripremila, ali toliko toga je jos na spisku. Je li i tebi prva trudnoca? Ako je sve uredu nema razloga za brigu o bolnici do termina user posted image

(odgovor članu morenaa)
Neposredna veza do poruke: 693
10.1.2015 15:34:30   
Mir@H
AzraB dobro nam dosla. Sto se tice kupovine,bolje je po malo kupovati svaki mjesec,na kraju ne stignes sa velikim stomakom,otecenim nogama i sl.Treba to onda sve oprati i ispeglati,a bome i kosta to sve,onako svaki mjesec nesto ne osjeti se previse.
Meni evo tesko otici do marketa u kupovinu,molim mm da ide sam on nece...

Mamina maza 24.01.2015

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 694
10.1.2015 16:18:56   
AzraB
Mirah upravu si, zato kazem mozda nije ni rano, jer puno toga je na spisku. Hvala ti za savjet. Natjeraj ga nekako, ne daj se :-) ja jos uvijek mogu svugdje i nije mi ni mrsko. U kojoj si ti sedmici?

(odgovor članu Mir@H)
Neposredna veza do poruke: 695
10.1.2015 16:24:56   
Mir@H
Sutra ulazim u 40. aBd. Evo on hrce u jednoj sobi a malena u drugoj,ja se dosadjujem...
Ostale gdje ste nestale???Bejbibi da nisu dosli gosti? Morena javlja li se Milenium,kako se snalazi sa troje?
Muhice,Elllma koja ce prva od nas tri put bolnice aBd?

< Poruku je uredio Mir@H -- 10.1.2015 16:28:45 >

Mamina maza 24.01.2015

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 696
10.1.2015 17:04:40   
rose 87
ej zene moje,nadam se da me niste zaboravileuser posted image
ja sam uzasno,krajnici mi nateceni ma jedva disem,nista mi nisu dali od lijekova a od cajeva raznih mi se vise u glavi vrti,bas mi krivo,nikad se izlijeciti kako treba a i maleni je poceo opet kasljati uh bas su mi ove baje dosadile pravo,krivo mi sto sam imala planova za ovaj zadnji mjesec trudnoce da uradim,evo jos ne pokupova stvari sve sto mi trebaju,kuca mi haos a ja nenaspavana,cim glava na jastuk ugusi me nesto,hvala Bogu beba je dobro,javi se ponekad svojoj mami a ostalo cemo izdrzati...u ponedeljak cemo na kontrolu aBd,jedva cekam
nisam u toku sta se ovdje desava nazalost,fali mi druzenje s vama ali sta bi,nemogu za racunarom sjediti,nadam se da ste mi sve dobro,vidim ima i dosta novih(barem meni novih haha) trudnica i da mi se lijepo druzite sto je najvaznije,od nas imate veliki zagrljaj

< Poruku je uredio rose 87 -- 10.1.2015 17:05:45 >

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Mir@H)
Neposredna veza do poruke: 697
10.1.2015 17:19:00   
bejbibi
Hello zenice,evo.mene...isli malo set_ati ja i.moj sincek..pa na sok,kupila sta za rucak i kuci..bas sam se umorila.... Mirah nisu doski gosti,nece ni doc..taman se psihicki pripremim i nista haha...sljedeci mozda vikend..a djever mi jos ovdje :/..... Sva sam nesto neurrozna hahahha...

Azrab dobrodosla..zwlim ti urednu trudnocu..kad je termin??

Bebac bucko moj mali ima 3 g i 5 mj..

Rose nismo te zaboravile draga..hej mwni je dr propisao amoxibos za grlo pa uzmi i ti..mebi je pubo bilje..3x1 pila dva dana i onda po dvaput samo... Al zato kasljem uzas..pijem neki sirup apopil... Ne znam bas jel pomaze...

< Poruku je uredio bejbibi -- 10.1.2015 17:20:27 >

Neki autor...

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 698
10.1.2015 17:23:37   
Amanni
Rose87 bas mije zao da si toliko bolesna probaj biljnim preparatima da saniras krajnike. Mi rucali i svako dio zofe zauzeo:-) a meni se sad jede nesto slatko moram se natjerat da neki kolac napravim

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 699
10.1.2015 17:33:45   
Mir@H
Obloge od germe i rakije pomazu krajnicima. 2-3 kasike germe potopiti rakijom,smjesu staviti na pamucnu krpu i onda to na krajnike,sve umotati maramom. Najbolje navece i prespavati s time. Meni je pomagalo.

Mamina maza 24.01.2015

(odgovor članu Amanni)
Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *