Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 31.1.2015 23:46:28
alman
IZVORNA PORUKA: bejbibi
Ahahhaha jooj mala c ti me.bas nasmijes hahah ...
Hahha alman zar tako eee onda ga redovno.imaj da ne bi djeca keceve fasovala hahhaa...... A kad se sjetim na faxu dodje neki nadr* kan profa i sviju obara,odmah pomislimo na nedostatak keksa
i kod nas je tako bilo u srednjoj dok se jedan prof nije ozenio bio katastrofa a poslije mu se na cehri sto bi se reklo primjetilo kako se covjek promjenio, a i kod mene samo sva sreca pa sam do sada bila aktivna al kao dijete vise raste i uznaje sve je teze kasno legne mali pa dok se poslije okupam, al zato kad ode kod nane ne izlazimo iz kuce
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 31.1.2015 23:50:57
mala curica
IZVORNA PORUKA: alman
IZVORNA PORUKA: bejbibi
Ahahhaha jooj mala c ti me.bas nasmijes hahah ...
Hahha alman zar tako eee onda ga redovno.imaj da ne bi djeca keceve fasovala hahhaa...... A kad se sjetim na faxu dodje neki nadr* kan profa i sviju obara,odmah pomislimo na nedostatak keksa
i kod nas je tako bilo u srednjoj dok se jedan prof nije ozenio bio katastrofa a poslije mu se na cehri sto bi se reklo primjetilo kako se covjek promjenio, a i kod mene samo sva sreca pa sam do sada bila aktivna al kao dijete vise raste i uznaje sve je teze kasno legne mali pa dok se poslije okupam, al zato kad ode kod nane ne izlazimo iz kuce
........kako slatko i zaljubljeno.Hakd recite da nismo u cvijetu mladosti.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 31.1.2015 23:53:51
alman
ma nego sta nego u najboljim godinama mad kazu mi prijateljice koje su u tridesetim da su to najbolje godine reko ne znam mani je sad super a ko bude poslije 30 jos bolje necu se buniti
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 1.2.2015 13:19:53
saamy
SELZY suti,evo skoro sam ustala beznam ni kad ni kako zaspa,mazem se wvo leda me bole,glava,prsti juce od ribanja,,eto ti jos kisa pada napolju pa raspolozenje ko sta mi vi radite jeste ustale??