Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 31.1.2015 23:13:07
Dianaa
Hvala, nije da se ja nesto cuvam al eto tako... mada nekad opet pomislim da sam ogromna...ja mislim da mi je sve otislo u stomak, ima ga metar ispred mene ... vec mi je problem odjeca jer me sve stisne u stomaku, i helanke i trud hlace al izdrazat cu jos malo...
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 31.1.2015 23:13:43
mala curica
IZVORNA PORUKA: bejbibi
IZVORNA PORUKA: mala curica
Majko moja cujeli zivot nekoga trljam i masiram,a mene nimada niko nije izmasirao.Ja i nezz kakav je osjecaj kada te neko masira
Neka te tm masira znaju oni to kad hoce hahha
Ehhh sada......pa kada bi svaku muz masirao nebi ni jedna isla na masaze. Sta oni znaju,pa nemoze se godine skole u par recenica objasniti i da znaju. Mm nema osjecaja za masazu ,vise me boli,potrudi se ali ja osjetim da to nije ni m od masaze.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 31.1.2015 23:16:35
bejbibi
Majko moja cujeli zivot nekoga trljam i masiram,a mene nimada niko nije izmasirao.Ja i nezz kakav je osjecaj kada te neko masira
Ehhh sada......pa kada bi svaku muz masirao nebi ni jedna isla na masaze. Sta oni znaju,pa nemoze se godine skole u par recenica objasniti i da znaju. Mm nema osjecaja za masazu ,vise me boli,potrudi se ali ja osjetim da to nije ni m od masaze.
Ma mislila sam na nesto drugo hahahah
Jedina stvar koja opusta, pricale smo ranije. Haha
Ma salim se, naravno da ne moze profesionalno ko ti sto znas ;)
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 31.1.2015 23:20:20
mala curica
A toooooooo,jaooooo jesam............. kao drot kuzim Uhhjj ne sjedaj mi na muku,cesto sanjam prosle dane i ludovanja gdje srignemo i kako stignemo.Znam se probuditi mokrih gacica eeeee samo kada se sjetim.........mogubti reci da je to bila masaza kao bombona poslije koje pjevam i samo se smijem(oboje kao da se nadrogiramo lale na cvjetaju iz usiju)
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 31.1.2015 23:22:58
bejbibi
A toooooooo,jaooooo jesam............. kao drot kuzim Uhhjj ne sjedaj mi na muku,cesto sanjam prosle dane i ludovanja gdje srignemo i kako stignemo.Znam se probuditi mokrih gacica eeeee samo kada se sjetim.........mogubti reci da je to bila masaza kao bombona poslije koje pjevam i samo se smijem(oboje kao da se nadrogiramo lale na cvjetaju iz usiju)
Ahahahhaa Pa to i jest najbolja masaza hahahha Eh sto ste radili radili sada malo pauze kad bebac aBd dodje... Nwce moci bas svugdje
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 31.1.2015 23:23:58
alman
i na kraju svaka ta nazovi masaza koja i mene vise boli zavrsi keksom
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 31.1.2015 23:27:19
mala curica
Alman,paaaa nebi mogla bas .....da je njezniji u masazi pa da me "opusti" a poslije neka bude grub
A sada ozbiljno,jednom u zivotu sam izmasirala musko i nilada vise.Samo zene masiram.Nece vise moja ruka na musko tijelo(oooo kakve neprijatne situacije kada mu peskir skoci i krene letati desno-lijevo)
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 31.1.2015 23:27:34
alman
i kod mene se primjeti kad je pao keks tako da se mi zezamo kaze mm ti kad budes radila djeca u skoli ce uvijek znat kad je prof. imala seks taj dan je posebno nagodna i vesela
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 31.1.2015 23:30:31
alman
Alman,paaaa nebi mogla bas .....da je njezniji u masazi pa da me "opusti" a poslije neka bude grub
A sada ozbiljno,jednom u zivotu sam izmasirala musko i nilada vise.Samo zene masiram.Nece vise moja ruka na musko tijelo(oooo kakve neprijatne situacije kada mu peskir skoci i krene letati desno-lijevo)
joj mogu misliti
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 31.1.2015 23:32:50
bejbibi
Ahahhaha jooj mala c ti me.bas nasmijes hahah ...
Hahha alman zar tako eee onda ga redovno.imaj da ne bi djeca keceve fasovala hahhaa...... A kad se sjetim na faxu dodje neki nadr* kan profa i sviju obara,odmah pomislimo na nedostatak keksa
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 31.1.2015 23:33:52
mala curica
IZVORNA PORUKA: myb@by
Da li se uopšte smijemo masirati u trudnoći? Meni bi baš jedna masaža godila ali negdje pročitah da nije preporučljivo.
Nije preporucljivo ko ima rizicnu trudnocu,prosirene vene,visok krvni pritisak. Kada se trudnica masira mora biti na boku,da se stavi jastucic ispod stomaka i izmedju nogu. Pokreti nesmiju biti grubi. Smiju se masirati gornji dio ledja,ruke i noge,osim stopala.Donji dio ledja se ne smije masirati. Sada treba gledati kome otici .Trudnicu treba masirati prof osoba(u pravom smislu prof.) Ja u svojoj praksi nisam nikada imala ni ijednu trudnicu.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 31.1.2015 23:36:35
myb@by
IZVORNA PORUKA: myb@by
Da li se uopšte smijemo masirati u trudnoći? Meni bi baš jedna masaža godila ali negdje pročitah da nije preporučljivo.
Nije preporucljivo ko ima rizicnu trudnocu,prosirene vene,visok krvni pritisak. Kada se trudnica masira mora biti na boku,da se stavi jastucic ispod stomaka i izmedju nogu. Pokreti nesmiju biti grubi. Smiju se masirati gornji dio ledja,ruke i noge,osim stopala.Donji dio ledja se ne smije masirati. Sada treba gledati kome otici .Trudnicu treba masirati prof osoba(u pravom smislu prof.) Ja u svojoj praksi nisam nikada imala ni ijednu trudnicu.
Vidim da si profesionalac. Ja bi masirala samo gornji dio leđa eventualno ruke, ali imam kontrakcije i pijem terapiju, da li u tom slučaju smijem na masažu?
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 31.1.2015 23:39:02
bejbibi
Znaci nista sad u trudnoci za mene.... Poslije poroda aBd.... Eh zenice j bila tolko pospana i razbudim ae heheh al izgleda sad me hvata opet ...morat cu vas napustiti... Koja bude poslije 00.00 budna nek otvori temu februar
Laku noc drage moje
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 31.1.2015 23:39:17
mala curica
Iskreno,ja ti ne bi preporucila.Bolje ne rizikovati,svako tijelo,svaki krvotok drugacije reagiju na masazu pogotovo kada imas kontrakcije. A ti mozes jos s nekim.se posavjetovati .
< Poruku je uredio mala curica -- 31.1.2015 23:40:36 >