scarlett
|
Koliko pišete jedva stignem sve da iščitam Kod mene danas ništa od šopinga, došli neki majstori s gazdom, postavili dodatne elemente u kuhinji i napu, bušili, tako da je sve bilo puno prašine, onda MM sređivao sifon i helem dan prođe bezze. Rose, nismo, ja živim u Sa i DZ mi je 20 m od kuće, drago mi je da dr. olahko ne propisuju lijekove, bar u ovom našem DZ, znam po sinu, kadgod je bolestan uvijek mu daju ako baš moraju minimalnu dozu, uvijek savjetuju šta sve prirodno da probamo, to mi je drago. Moja dobra prijateljica opet živi u Ze- Do kantonu, odakle sam i ja inače i tu za svaku sitnicu daju antibiotike i injekcije. Valjda hoće da se ograde, ali kad mi kaže zbog kakvih upalica njena djeca dobiju tako jake lijekove, ja ne mogu da vjerujem, jer znam da u našem DZ nema šanse za to. Neki dan sam se nanervirala, ona je bila nešto bolesna pa je otišla internisti i rekao joj da prestane dojiti, malcu je sad 14 mjeseci, kao nema potrebe, djete nema nikakve koristi od toga, a nju samo to iscrpljuje. Ja stvarno ne shvatam tolike razlike u mišljenjima i dijagnozama koje doktori postavljaju, kao da nisu završili istu školu. Međutim, ja bih sada rado da mi daju kakv lijek, jer se sve plašim da mi ovo baš ne uništi pluća, toliko šlajma imam da mi stvara nagon za povraćanje. I ja ću sutra ako Bog da na kontrolu, držite mi fige da sve prođe ok. MC držim fige da i kod tebe sve bude dobro, nadam se da će te doktor razuvjeriti da nisko nosiš i da ćeš saznati spol svoje bebice.