|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  299 300 [301] 302 303   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
26.8.2014 9:03:04   
Admiraaa
Jutro zene, evo vagalaaaa sam se. citavih 83,200. E sad da li je minus, jest u odnosu na vaganje prije nekih dva mjeseca kad sam vagala 86. Vise sam ocekivala, al hajd sad. Od sada kad imam vagu ide sve ozbiljnije i vagam se dva puta sedmicno, radi kontrole. Mimi et vidis, idu grami i kilogrami :)

< Poruku je uredio Admiraaa -- 26.8.2014 9:07:55 >

(odgovor članu mimi_2in1)
Neposredna veza do poruke: 7501
26.8.2014 9:03:17   
jasmin

IZVORNA PORUKA: mimi_2in1

Admira user posted image da te vaga iznenadi pozitivno, tj da imas manje kila no mislis. user posted image
Ja jutros stanem kad 200 g manje nego juce....neko je ovdje lud user posted image

Nije niko, meni se jednom desilo da mi 5 dana vaga nije pokazala minus, a onda šesti ujutro -2 user posted image .
Samo treba ustrajati i ne govoriti sebi ' ma nema ovdje pomaka, počeću jesti sve'. Pomak odjednom iznenadi user posted image .
A najbolje se vidi i u smanjenju centimetara, tj. kad možete obući nešto što niste mogli komotno obući.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

Neposredna veza do poruke: 7502
26.8.2014 9:10:25   
mimi_2in1
Jasmin hvala, kako si znala da se nerviram i sve kontam sve cu ovo batalit, nista od ovoga user posted image user posted image uglavnom, hvala ti, ima da istrajem pa makar user posted image manje cu sw i vagat, ja svako jutro poletim na vagu...luda..od sad aamo pondjeljkom user posted image

Admira pa nije lose to za dva mjeseca, aBd zelim ti da to fino ide od sad user posted image i da iducu godinu docekamo sa normalnom kilazom...valjda imamo dovoljno vremena user posted image

Ja juce isla da kupim stvari za onu sass vodu al ne nadjoh korjen djumbira..a ni limun :( nigdje veze...pa opet cu danas persun a sutra zeleni caj"...

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 7503
26.8.2014 9:23:30   
jasmin

Jasmin hvala, kako si znala da se nerviram i sve kontam sve cu ovo batalit, nista od ovoga user posted image user posted image uglavnom, hvala ti, ima da istrajem pa makar user posted image manje cu sw i vagat, ja svako jutro poletim na vagu...luda..od sad aamo pondjeljkom user posted image

Zato što sam u ovih 9 mjeseci borbe prošla sva ta razočarenja, nerviranja, ali i radosti kad nakon par dana vidim neki pomak user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Neposredna veza do poruke: 7504
26.8.2014 9:30:25   
mimi_2in1
user posted image aBd nadam se i ja da cu uspjesno proci i uspjeti u naumu user posted image uglavnom hvala fakat, lakse covjeku bude kad vidi da je neko isto prosao i uspjeo user posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 7505
26.8.2014 9:34:46   
jasmin

user posted image aBd nadam se i ja da cu uspjesno proci i uspjeti u naumu user posted image uglavnom hvala fakat, lakse covjeku bude kad vidi da je neko isto prosao i uspjeo user posted image

Vjeruj, 9 mjeseci nije malo, ali je bilo potrebno puno strpljenja da ne odustanem. No kad vidim da sam uspjela, kao da je trajalo 9 dana.

Neposredna veza do poruke: 7506
26.8.2014 13:25:04   
Daliyah92
Ni kod mene nema nekog pomaka velikog, samo -300gr, ali nisam ni ocekivala vise jer sam postila ove sedmice. Nadam se vecem minusu iduci ponedjeljak.

Prijavljujte minuse, do sutra, da upisem u tabelu user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 7507
26.8.2014 16:34:40   
canim
Pisite meni -600

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 7508
26.8.2014 16:59:48   
Admiraaa
mene pisi sa mojom tezinom, nadam se minusu uskoro :) danas na palenti :)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7509
27.8.2014 9:10:53   
Admiraaa
Jutro zene, samo da pozdravim, evo kafica se pije a veze nemam sta za dorucak :)

(odgovor članu Admiraaa)
Neposredna veza do poruke: 7510
27.8.2014 9:11:27   
Admiraaa
Canim i Daliyah user posted image user posted image user posted image za minus.
Jasmin i mene ceka dug put, uskoro se vracam na posao poslije porodiljskog pa se nadam da ce sve ici malo brze. Ovako kuci sve na dohvat ruke :)

< Poruku je uredio Admiraaa -- 27.8.2014 9:13:20 >

(odgovor članu Admiraaa)
Neposredna veza do poruke: 7511
27.8.2014 9:59:54   
mimi_2in1
Jutro, Admira ja ti iz jutra unjutro jedem one zitarice, musli, ruzne su al hajd, sa mlijekom...jutros mi se jelo nesto konkretno pa sam napravila omlet na maslinovom...i jedva ga pojela bez hljeba user posted image nedjeljom se bas pocastim pa jedem puru user posted image

(odgovor članu Admiraaa)
Neposredna veza do poruke: 7512
27.8.2014 10:11:56   
Admiraaa
Mimi joj muslija raznih, zobenih pahuljica, nakih jecmenih sa mlijekom pa sa jogurtom, ma vise preko glave, sto kazes daj sta konkretno. Ja cu kuhano jajeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 7513
27.8.2014 10:26:50   
canim
Uh drage pa to kod vas bas stroga dijeta, ja sam uvijek fino jela za dorucak, samo ostale obroke umanjim. Ujutro je metabolizam najbrzi tako da je steta ne iskoristiti to i pojesti nesto kaloricnije.

Ja pravila przenice za dorucak, pojela jednu sa pavlakom i popila kafu.

(odgovor članu Admiraaa)
Neposredna veza do poruke: 7514
27.8.2014 10:31:30   
mimi_2in1
Mmmm ja bas volim przenice, al ja taaako volim hljeb, sve od hljeba, posebno bijeli. Bas sam pretjerivala prije, tako da sam morala reci stop, sad neces vise nikako...user posted image sad gledsm i ovo moje malo dijete je isto, kad nista nece daj joj hljeba i njoj super user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7515
27.8.2014 17:26:26   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: canim

Uh drage pa to kod vas bas stroga dijeta, ja sam uvijek fino jela za dorucak, samo ostale obroke umanjim. Ujutro je metabolizam najbrzi tako da je steta ne iskoristiti to i pojesti nesto kaloricnije.

Ja pravila przenice za dorucak, pojela jednu sa pavlakom i popila kafu.

Potpuno se slazem.

Na vise mjesta sam citala da je dobro jesti jaja za dorucak kad si na dijeti. Pa kazu i da onaj ko jede jaja za dorucak, u toku dana unese manje kalorija.

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7516
27.8.2014 17:27:42   
Daliyah92
1. Admiraaa _______163cm \ -- kg\83,2kg\

2. mimi_2in1 ______ 170cm \75,2kg\74,9kg\

3. Edita1989 _______167cm \-1,5kg\-500gr\

4. canim __________168cm \ - - kg\ -600gr\

5. elmaL __________168cm \70,5kg\ ---kg\

6. edith ___________162cm \68,0kg\ ---kg\

7. Daliyah92________152cm \57,4kg\57,1kg\

8. minie ___________167cm \ ---kg \ ---kg\

Neposredna veza do poruke: 7517
27.8.2014 17:37:46   
edith
drage moje, ja od silnog posla sam totalno zapustila dijetu. doduše, nisam se vagala, ali mislim da nigdje nisam otšla, ni gore ni dole, dobro je ovo u tabeli user posted image , nema pomaka. npr. danas na poslu nisam stigla jesti, kolegica mi prebaci čokoladicu u 12 i dođem kući oko 3, napravim mini sendvić i evo sad kontam s mužem negdje da jedemo, ovaj stres na poslu me ubi, ovih dana ludnica. ne mogu još na dijetu misliti. za vikend ću malo se aktivirati...

Neposredna veza do poruke: 7518
27.8.2014 18:01:32   
Admiraaa
Jao, prva na spisku :)

(odgovor članu edith)
Neposredna veza do poruke: 7519
28.8.2014 21:58:43   
canim
user posted image
www.youtube.com/embed/zEj9bvnEJDQ/

(odgovor članu Admiraaa)
Neposredna veza do poruke: 7520
28.8.2014 22:21:48   
mimi_2in1
Hahahahahaha ocu i ja jedan 'vakiiii user posted image user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7521
28.8.2014 22:24:54   
Mirkica
koliko dugo vi pijete ovu sassy vodu . ja sam danas prvi dan kaze se pije se 4 dana

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 7522
30.8.2014 14:17:34   
canim
ja ne pijem sassy vodu pa ti nemogu odgovoriti

hoce li ko ici na mommy & me u studio 3 od septembra user posted image ja kontala napokon da se nakanim da malo vjezbam user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 7523
30.8.2014 15:09:21   
jasmin
dušice user posted image , možeš li napisati svoj način prehrane ?

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7524
30.8.2014 15:24:53   
bebaa

IZVORNA PORUKA: canim

user posted image
www.youtube.com/embed/zEj9bvnEJDQ/

user posted image user posted image user posted image ludiloooo.......user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  299 300 [301] 302 303   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  299 300 [301] 302 303   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *