|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  300 301 [302] 303 304   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
30.8.2014 23:11:04   
canim
jasmin ma nemam nikakav rezim jos uvijek, ali moram uvesti ono na svaka 3-4h obrok,da ubrzam metabolizam, inace tesko cu se rjesiti viska. I moram uvesti voce malo vise a nisam ga ljubitelj.

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 7526
30.8.2014 23:23:20   
Admiraaa
Canim koji je ovo studio, imas li vise informacija?

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 7527
31.8.2014 0:04:49   
canim

IZVORNA PORUKA: Admiraaa

Canim koji je ovo studio, imas li vise informacija?

https://www.facebook.com/pages/Studio-3-sportsko-rekreativno-udru%C5%BEenje-za-%C5%BEene-i-djecu/359615464170680?fref=ts

(odgovor članu Admiraaa)
Neposredna veza do poruke: 7528
31.8.2014 13:36:02   
mimi_2in1
Ovo se cini pravo cool, al ne nadjoh cijene..i sta se vjezba fitnes? Pilates? Al mi je super koncept.

Ja u srijedu vagala 74,2, joj obradovala se kooo velika...i juce pade pica i tost sendvic, prekjuce dzigerica przena, nisam mogla vala da je jedem bez hljeba...i danas sam opet na 74,9 user posted image pih...

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7529
31.8.2014 13:56:55   
nelah
Mrsavice, doslo je vrijeme da se pridruzim ovoj grupi za borbu protiv kg.
U trudnoci se nakupilo jako puno kg, poslije sam nesto uspjela skinuti, a nesto I vratiti opet,uglavnom na mojih 168cm, imala sam oko 90kg, skinula nekih 15kg, pa opet pocela da brljam, I +5kg user posted image od sutra sam na dijeti user posted image
Uglavnom moj cilj je biti ispod 70kg do Nove godine, sutra vaganje, i idemo polako
Zelim svima minuse na vagi

(odgovor članu mimi_2in1)
Neposredna veza do poruke: 7530
   RE: Mrsajmo zajedno !
31.8.2014 17:13:17   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: MicoTico

IZVORNA PORUKA: Mirkica

kako ide ovaj napitak ??? de i nama daj user posted image user posted image user posted image

Sastojci:1l vode5 vrećica zelenog čaja1 pomorandžašaka sveže mente 
Priprema:U litar vruće vode dodajte pet vrećica zelenog čaja. Ostavite ih tako oko 3 minuta, pa pustite da se ohladi. Jednu pomorandžu isecite na kriške. Za napitak koristite neprskanu pomorandžu pa je možete seći neoljuštenu, ili je u protivnom oljuštite, ali obavezno ostavite beli deo kore. U veliku teglu ili bokal sa poklopcem sipajte zeleni čaj pa mu dodajte kriške pomorandže i šaku sveže mente. Zatvorite teglu i ostavite je preko noći da se sastojci dobro sjedine. Pola litra po osobi  je dovoljna količina koju ćete popiti narednog dana. 
Dr Oz preporučuje jednu šoljicu ovog napitka pre svakog jela i obećava dobijenu bitku s kilogramima.

pila sma sassy vodu prestala sam jer mi se bas bas gadila jedan dan sam pila jedva izdrzah ali iskreno sutradan sam cio dan isla u wc to je cudo samo mi se islo u wc reko nedoa BOg da sma pila svih 4 dana ne bih izlazila iz wc-a hahahah no probacu ovu Mico TIco vodu kako se zove ovaj napitak cini mi se ukusnijom ja nit volim okus ingver niti od krastavca , ma posle svake case doslo mi da povratim .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 7531
31.8.2014 18:11:54   
Daliyah92
Mirkice, ja pijem taj napitak, ne znam mu ime user posted image ali meni je super. Nije nesto preukusan, ali normalno ga mogu piti za razliku od samog zelenog caja kojeg ne volim bas. I samo da kazem da sam ja primjetila da mi pomaze u mrsanju, vidim razliku kad ga pijem i kad ga koji dan preskocimuser posted image Pijem ga prije dorucka, prije rucka i jos jednom u toku dana ili navece.

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 7532
1.9.2014 11:15:14   
mimi_2in1
Meni se ovo vise svidja nego sassy, al nemam svjezu mentu. Gdje to nabavite?

Moje vaganje za dsnas 74,3 user posted image ja zadovoljna elhamdulillah. Polako idemo dole.

Htjela sam vas pitata, ja inace ne mogu bez slatka. Al znaci meni coce zaista ne moze zamjeniti kad mi prahne neato fino..pa imatel kakvih savjeta. Trenutno sam kupila crnu cokoladu pa malo uzmem kad me krupiza puke user posted image najgore mi je kad treba. Sobit...tad cu brlhat 100% user posted image

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 7533
1.9.2014 11:28:32   
canim
Jutric, jeli ono vaganje jutros bilo, pih ja zaboravila a vec doruckovala i evo kafu pijem.

mimi ja sam uz kafu uvijek uzimala jednu kocku secera, bila na dijeti ili ne. Tako da mislim da nije problem i tu kocku zamjeniti sa kockom cokolade, dok god ti je granica jedna kockica dobro je.

Neposredna veza do poruke: 7534
1.9.2014 13:42:02   
Hannica
Šta je pomarandža? user posted image user posted image
Gdje nabavite svježu mentu?

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7535
1.9.2014 14:07:22   
canim

IZVORNA PORUKA: Hannica

pa zar nije isto sto i narandza user posted image
mentu ne znam, i ja se isto pitam, meni limunada sa nekoliko listica svjeze mente je super.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 7536
1.9.2014 14:10:29   
Edita1989
Dancic mrsavice...kako ide...ja se nisam vagala,cekam mm da mi pokusa popraviti vagu,Ameen je nesto dirao,sad starta sa 30,sad sa 40 kg...a pravo da vam kazem,ne vjerujem joj,ko god se vagao,kaze aaaa,moram na dijetuuser posted image pokazuje vise,bas je bezobrazna,moram pod hitno novu kupiti..

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje placenih poslova,uzevsi u obzir da je placa- cista ljubav."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 7537
1.9.2014 14:25:49   
Hannica

IZVORNA PORUKA: canim

mentu ne znam, i ja se isto pitam, meni limunada sa nekoliko listica svjeze mente je super.

Šta znam,u mom okruženju se taj termin ne koristi. Pretpostavila sam da je narandža,ali opet kontam....možda je grejp.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7538
1.9.2014 14:29:12   
elmaL
Ja se izvagah i obradovahuser posted image 69kguser posted image samo nek mi je ova kazaljka otisla sa 70user posted image

malo sam se pazila al meni se i dalje tope kg od poroda, dojim puno pa utjece i to valjda.

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

(odgovor članu Edita1989)
Neposredna veza do poruke: 7539
1.9.2014 14:53:43   
mimi_2in1
user posted image elmal svaka cast

Edita joj ja inace ne volim vage user posted image al eto mora se.

I ja nemam nigdje bas svjeze mente..to je nana jel de? Bilo nekad u basci kod mojih..al nema vise..

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 7540
1.9.2014 15:01:03   
canim

IZVORNA PORUKA: canim

Šta znam,u mom okruženju se taj termin ne koristi. Pretpostavila sam da je narandža,ali opet kontam....možda je grejp.user posted image

Moze biti, iz iste su familije user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 7541
1.9.2014 16:20:40   
Hannica
http://m.9gag.com/gag/aVQQndd?ref=fbp
Taman tako.user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7542
1.9.2014 16:24:33   
mimi_2in1
Hahahahahha prosto jednostavno user posted image

Ja sam vala sebi napravila saku pomfrita upravo uz rucak pa gdje puklo eto! Same ja i bebara na rucku njoj pravila piru od razbog povrca, i onda i sebi zakoljem dva malesna krompira. Prahno mi pomfrit ima 1000 godina. Do duse na maslinovom sam ga..al hajd.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 7543
1.9.2014 17:09:18   
Admiraaa
Canim hvala, ovo djeluje bas dobro da ono sa djetetom odes, moracu ih kontaktirati, ide zima opet ce kilogrami da se lijepe.
Je li jutros vaganje? Ja 200 u plusu kako nemam pojma, jes da sam dobila prije 2 dana, pa ko ce ga znati.

Neposredna veza do poruke: 7544
1.9.2014 18:59:17   
canim

http://m.9gag.com/gag/aVQQndd?ref=fbp
Taman tako.user posted image

user posted image
http://thefunnyday.com/wp-content/uploads/2013/10/funny-scale.gif

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 7545
1.9.2014 21:15:17   
mimi_2in1
Admira ja sam primjetila da kad dobijem malo ode gore. Sama po sebi osjetim da se nadmem...pa vjerovatno je do tog. A ja brate i metem kad dobijem ..to je strasno user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7546
1.9.2014 21:53:52   
nelah
Vaga jutros pokazala, 80,8kguser posted image uglavnom do kraja godine biti ispod 70, pa makar 1 gr
Vec nekoliko danauser posted image skacem, skakucem, hodam, vjezbam, pazim na ishranu, nadam se da cu stici do cilja
Ja sam teski ovisnik o cokoladi, dok sam radila, pa putovala autobusom, znala Sam izaci na nekoj stanici samo da kupim cokoladicu, pa onda cekam sljedeci, I to me uz trudnocu dovelo do ovoga, uglavnom kad Sam se suzdrzavala od slatka, malo suhih grozdjica I brusnica mi je pomagalo da prevazidjem krizu

Neposredna veza do poruke: 7547
2.9.2014 12:36:25   
Daliyah92
Kod mene nema pomaka ove sedmice user posted image Bit ce bolje user posted image tjesim se..

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu nelah)
Neposredna veza do poruke: 7548
2.9.2014 17:27:55   
Admiraaa
Nadam se mimi, a nesto sam i tecnost zanemarila. Uglavnom vagam se za dan dva cisto da vidim kuda idem. Nelah, Daliyah ne dajte se obeshrabriti idemo dalje, bice rezultata :)

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 7549
3.9.2014 11:58:03   
canim
Da ne zaboravim da prijavim -700 pa eto pisite me u tabelu.

(odgovor članu Admiraaa)
Neposredna veza do poruke: 7550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  300 301 [302] 303 304   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  300 301 [302] 303 304   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *