|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  301 302 [303] 304 305   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mrsajmo zajedno !
3.9.2014 12:11:24   
edith
kod mene sve po starom, ni gore ni dole. doduše, i ja imam user posted image već 4 dana, pa se nadam da ću za vikend biti malo raspoloženija za biranje hrane. jučer je pao burek i napolitanke, baš sam se najela user posted image
ja sam prije kad sam trebala malo smršati vježbala i kile su išle dole, sad kad samo reduciram hranu, teško idu, pogotovo kad griješim, bar ne idu gore...

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7551
3.9.2014 17:44:12   
Daliyah92
1. Admiraaa _______163cm \ -- kg\83,2kg\ 83,4kg\

2. mimi_2in1 ______ 170cm \75,2kg\74,9kg\ 74,3kg\

3. Edita1989 _______167cm \-1,5kg\-500gr\ -- --kg\

4. canim __________168cm \ - - kg\ -600gr\ -700gr\

5. elmaL __________168cm \70,5kg\ ---kg\ 69,0kg\

6. edith ___________162cm \68,0kg\ ---kg\ 68,0kg\

7. Daliyah92________152cm \57,4kg\57,1kg\ 57,1kg\

8. minie ___________167cm \ ---kg \ ---kg\ -- --kg\

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu edith)
Neposredna veza do poruke: 7552
3.9.2014 19:06:05   
Daliyah92
IZVORNA PORUKA: mimi_2in1

Meni se ovo vise svidja nego sassy, al nemam svjezu mentu. Gdje to nabavite?

]

Meni je juce nestalo mente pa sam caj napravila samo sa narandzom, i puno mi je ljepse nego kad stavim i mentu user posted image E sad ne znam hoce li imati isti ucinak, ali mislim da je ovdje najvazniji zeleni caj. Na pola litra sam stavila citavu narandzu, a kad pravim sa mentom stavim pola jer tako i ide, ali ja se bojala da mi ne bi bilo grko pa zato stavila citavu. Danas cu staviti pola narandze pa sutra vidjeti kako je.

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

(odgovor članu mimi_2in1)
Neposredna veza do poruke: 7553
3.9.2014 20:42:14   
dambolina
Mimi, ja sam neki dan na markalama, tacnije u blizini ago pizzerije kd neke nane kupila puno kesu svjeze nane/mente za marku.

Z. veliki zvjerko 17.06.2003.
I. mala živča 04.11.2008.
L. mala palmica 15.01.2014.

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 7554
3.9.2014 22:04:56   
Edita1989
Moja vaga zakazalauser posted image sve se kanim do sveki na vaganje,al nikad...

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje placenih poslova,uzevsi u obzir da je placa- cista ljubav."

(odgovor članu dambolina)
Neposredna veza do poruke: 7555
3.9.2014 22:10:26   
canim
Vitamin C pomaze u razgradnji masnih naslaga kao i zeleni caj, vjerovatno iz tog razloga ide narandza, a ne bih znala ulogu mente.

(odgovor članu Edita1989)
Neposredna veza do poruke: 7556
3.9.2014 22:54:57   
mimi_2in1
Hvala Dambolina user posted image otici cu vala nije mi daleko user posted image

< Poruku je uredio mimi_2in1 -- 3.9.2014 22:55:35 >

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7557
4.9.2014 8:51:54   
MicoTico
IZVORNA PORUKA: canim

Vitamin C pomaze u razgradnji masnih naslaga kao i zeleni caj, vjerovatno iz tog razloga ide narandza, a ne bih znala ulogu mente.

Menta iliti nana smanjuje grčeve u stomaku, smanjuje kiselinu u želudcu (pretpostavljam da ublaži ovu kiselost narandže, a i samog zelenog čaja), potpomaže varenje i ubrzava metabolizam. Eto...

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7558
4.9.2014 15:00:51   
bubamara_11
Odlucila sam pocet mrsat vec 20-ti put posle poroda sam se jos udebljala tako da sam se pravo zabucila sramota me i rec koliko imam i na koju visinu 1.60 a 90 kg nek mi je Bog na pomoci da je do kraja godine bar 10 kg skinut kakva su vam iskustva za koji perio ste skinule 10 kg i da li su se vratile i kojom metodom.BTW POZDRAV I ZNAK PODRSKE SVIMA NISAM DUGO BILA NA RINGERAJI.CMOKA

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7559
4.9.2014 15:11:44   
mimi_2in1
ABd ja cu od subote da pravim ovaj napitak sa narandjom. user posted image

Bubamaro sretno, da kile sto bolje spadnu. user posted image ja ti nemam iskustva, al ima ivdje iskusnih zenica koje su super smrsale. Ja sam pocela tek, ne klopam hljeb krompir ni rizu..i slatko kolko mogu izbjegavam...i to ide poooolaaaaakoooo..al ja nisam ni htjela brzo kile da spadnu. I tako...uglavnom sretnouser posted image

(odgovor članu bubamara_11)
Neposredna veza do poruke: 7560
4.9.2014 15:45:23   
Admiraaa
Bubamara ja sam jedne prilike VMA dijetom skinula 7 kg za dvije sedmice, bilo je ljeto pa sam se puno i kretala. Onda zatrudnila i ne da sam vratila nego jos 10 kg dobila. Kao sto mimi rece ovaj put idem polahko, smanjila hljeb, tjesteninu, slatko. Ma napredak je i sto ne dobijam vise kg :) Sretno draga.
Meni evo svekrva dosla na kahvu i donijela pite i oblatni, sve ih gledam i kao da vidim da cu maznuti koju, samo da se zaustavim nakon 2 ili 3 :)

Neposredna veza do poruke: 7561
4.9.2014 20:21:59   
canim
bubamara dobrodosla,
Ako budes bas pazljiva i odgovorna onda mozes skidati po 1 kg sedmicno bez da gladujes, samo jedi male obroke svaka 3-4h dnevno i pij 2l vode. Nekad ce vaga pokazati malo manje od 1 kg a nekad malo vise, sto je normalno, pogotovo ako si u pms ili za vrijeme ciklusa kad organizam nakuplja vodu, ja kad sam bila ozbiljna i pazila na ishranu za manje od 3mj sam skinula 10kg.

< Poruku je uredio canim -- 4.9.2014 20:22:38 >

(odgovor članu Admiraaa)
Neposredna veza do poruke: 7562
7.9.2014 10:12:11   
svamojadjeca
pozdrav zene,primate li me u klub,ovo nekoliko godina bas se nabralo kg,a tu je malo krivac stitna i diabetis al eto polazim na fitnes pa cu se i ovde tuspasiti da imam vasu podrsku vaganje jutros pa me pritefterite

visina 168
tezina 120kg

nadam se da ce ici dole

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7563
7.9.2014 11:37:02   
mimi_2in1
Heeeeloo i dobro dosla user posted image
ABd idemo svi skupa ka dole ja se nadam. (U kilama mislim user posted image )

Mene vikend redovno zezne al hajd..ovaj ponedjeljak ne vjerujem da cu imati minusa. Jedino da danas skapavam..al vala ne mogu. Dobila sam i stvarno mi tijelo trazi slatko to je strasno. Kontrolisem se da se ne ubijem bas. Sinoc sam zestoko zabrljala i smazala male cevape i suzdjukice...al hajd. Od sutra opet pik ponove sve.

Pile moje, pace moje malo....lafce moje :) 05.10.2013

(odgovor članu svamojadjeca)
Neposredna veza do poruke: 7564
7.9.2014 20:33:40   
svamojadjeca
ja dan mogu fino izgurati da manje jedem ali cim dodze vece odmah pocnem sa izmisljanjem.

Neposredna veza do poruke: 7565
8.9.2014 8:16:47   
mimi_2in1
Ma i mene navece akopa najgore. Valjda sve smirim, A zaspe i ja beaposlena, gledamo nesta...ubilo se za grickat user posted image

Evo mene danas na 74,1 ono kao pretrgla se mrsajuci. No kao sto rekoh iznenadila sam se kako se nisam cuvala.

Neposredna veza do poruke: 7566
8.9.2014 9:32:55   
Admiraaa
Jutros -400 a juce sam se bas najela, ono vikend pa prilika za rucak vani, cevapi pa poslije neki cokoladirani kolac. Ma bas se iznenadih. Eto sad sam na 83 kg.Mimi user posted image za tvoje minuse.

Neposredna veza do poruke: 7567
8.9.2014 10:43:10   
elmaL
Znaci idu minusiuser posted image

Kod mene ovsj put nema promjene, isto 69kg.

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

(odgovor članu Admiraaa)
Neposredna veza do poruke: 7568
8.9.2014 11:17:01   
Daliyah92
user posted image za minuse.

Ja sam par dana bila bolesna i skoro nikako nisam ni jela, pa sam ocekivala minus. Ali nista od minusa, cak sam 1kg u plusu user posted image Nikako mi nije jasno user posted image Mozda kod mene jedino pali kad imam cesce a manje obroke, tako sam prije mrsala, i s puno vode..

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 7569
   RE: Mršajmo zajedno !
9.9.2014 13:03:34   
svamojadjeca
sinoc sam bila na fitnessu,prate program insaniti i tegove,danas aaaaajjjjjjj koja upala,koji tempo,koje ynojenje......nadam se bryim reyultatima.Imam steper kuci koji sam davno uyela danas ga planiram unjeti u sobu iy spajza pa se nadam da cu danas sta i odraditi na njemu

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 7570
9.9.2014 13:05:02   
svamojadjeca
kad vam je vaganje,kolektivno jeli ponedeljkom,da ynam

Neposredna veza do poruke: 7571
9.9.2014 13:21:30   
mimi_2in1
aha vaganje nam je ponedjeljkom, pa se onda rezultati upisu u toku sedmice.

user posted image za fitnes, svaka cast, mora dati rezultata. samo ne odustaj. meni bi bas dobro dosla neka fizicka aktivnost, no za sada samo joga kod kuce, i to ono sto mogu...al ponekad je i to dovoljno :) uglavnom super user posted image ima kod tebe da pljuste minusi hehhe

Neposredna veza do poruke: 7572
9.9.2014 21:21:35   
nelah
Kod mene -200gr user posted image nije nesto puno, ali bice bolje sljedece sedmice, cestitke za minuse, ja vjezbam kuci sa Jilian Michaels, prije sam sa njenim programom postigla super rezultate
Drzim fige da nam rezultati budu bolji sljedece sedmice,

Neposredna veza do poruke: 7573
10.9.2014 9:26:25   
mimi_2in1
Hej zenice, moje mrsanje ide na pauzu jednu dvije sedmice. Sinoc sam bas lose bila, pozli mi u jednom trenu. Bojim se da sam pretjerala, slabo sam jela juce. Bojim se iskreno najvise da mi je zeljezo palo opet :( iako pijem heferol moguce da je palo ponovo i kako sam dobila i sve. Tako da cu od danas da uzimam ampule ponovo, one me redovno udebljaju. Vjerovatno cu sve pik ponove morati...al sta cu. Uglavnom vagat cu se ponedjeljkom, radi kontrole, al eto da znate da minusa od mene bit nece vjerovatno user posted image

P.s nelah taj progarm je super. Ja sam ga bila pocela radit prije no sam ostala trudna i uspjela sam bila skinuti par kila za kratko vrijeme. Intenzivan je ali dobar user posted image samo naprijed user posted image

< Poruku je uredio mimi_2in1 -- 10.9.2014 9:27:46 >

(odgovor članu nelah)
Neposredna veza do poruke: 7574
10.9.2014 10:46:06   
MicoTico
IZVORNA PORUKA: mimi_2in1
iako pijem heferol moguce da je palo ponovo i kako sam dobila i sve. Tako da cu od danas da uzimam ampule ponovo, one me redovno udebljaju. Vjerovatno cu sve pik ponove morati...al sta cu. Uglavnom vagat cu se ponedjeljkom, radi kontrole, al eto da znate da minusa od mene bit nece vjerovatno user posted image

Možda griješim, ali tebe ne deblja ampula željeza, nego apetit koji ti se otvori nakon nje. jedeš više, jer ti se više i traži i to vodi neminovno debljanju.
Ubaci više povrća i voća, pogotovo obogaćenog vitaminom C, smanji mlijeko i mliječne proizvode, isto i UH i slatkiše, jedi često i pomalo i uz ampule popraviće ti se željezo, a nećeš se udebljati.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

Neposredna veza do poruke: 7575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  301 302 [303] 304 305   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  301 302 [303] 304 305   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *