Elica 5
|
Dobar dančić moje drage dame znane i neznane Nisam aktivna na forumu kao nekad ali po nekad pročitam koji post,, ovdje napisan i zaista je žalosno što se miješaju oni koji ne trebaju i koji prave marketing za klinike u kojima rade svi jedni druge kritikuju a svi to rade,,,, napr,, nekad su kudili Bahceci a hvalili Euromedical a sad hvale Bahceci a kude New Life,,,, i sve tako u nedogled takvi vala stvarno trebali bi da se prošetaju i ovdje više ne vraćaju,,,, i da se zahvale Bogu što im ovdje nije mjesto na ovoj temi,,,,,,,,, Ja ću sad samo u svoje ime da kažem za one koje me neznaju da sam pacijentica Bahceci klinike bila i da sam iz drugog pokušaja uspjela ostvariti svoju trudnoću i rodila prekrasnu djevojčicu ali na žalost moja djevojčica je preselila kod dragog Allaha jer je imala srčanu manu,,, tako trebalo da bude mi moramo dalje...... ovo je bio mali uvod želim da vam kažem Bahceci je nekom ko zaista možete dati svoju priliku jer su kao tim za 10 zaista doktor Umit zaista poseban a da o dr. Rami i ne pričam hvala Bogu pa imamo takvu klinuku i takve ljude,,,, a sad za cijene to je posebna priča naravno ako imaš pare možeš i otići niko ti džaba neće ništa uraditi ali su korektni,,, E sad što se tiče nove klinike tamo je naš dragi Enver svi koji su išli u to vrijeme u Bahceci znaju da je to jedna duša e sad detalje ne mogu komentarisati tek ću aBd da idem da vidimm i da popričam i ujedno javim svoje iskustvo ali što se tiče njega tu se nama šta puno pričati zaista samo od srca im želim sve naj naj i puno Beba kao što je imao i u Bahceciju.... Kada odem na razgovor ja vam se javim sa informacijama bilo bi lijepo kad bi otvorili novu temu da ne pišemo na ovoj pa eto ako se otvori pišemo,,,,, ja samo hoću ovim velikim postom da vam kažem dajte da budemo korektni ipak su ovdje naši životi u pitanju i vjerujte ženice drage bilo koju kliniku da odaberete nije bitno nećete se pokajati jer svi zaslužuju poštovanje jer zaista rade svoj posao,,, i hvala dragom Allahu pa ne moramo kao nekad ići u Sloveniju ja sam išla dva puta i zaista znam kako je tamo si kao na traci vjerujute i na preglede idete kao ja ujutro u 04,30 sati,, spavaš tamo gdje stigneš jer nemaš novca da platiš nešto pristojno,,, tako da po drugi put kažem zahvalimo se Bogu što imamo ove divne klinike što su nam pred nosom i zaista vrhunske e sad ono u šta ne mogu ja ulaziti nemaju žene sve priliku s novcima da odu u postupak zato samo dragog Allaha u ovom nam Ramazanu molim da nam svima da puno para, snage i volje da izguramo u ovoj našoj teškoj borbi i iskušenju i da dođemo do svojih bebica,,,,, Eto napisa se ja i zaista ako mogu bilo šta da pomognem pišite sve što znam ja ću da kažem i pišem od srca želim svu sreću svijeta svima nama....
1.ICSI-2010-mis.ab. u 11. 4.Fet-2012, 2 blaste 19.10.2012.g. Beta 11 dan 452, 14 dan 2092,16 dan 4690 Adna mamina "Ceza" tajina "Kruškica" 16.06.2013 - 29.08.2013 Znam da si Cezo moja sad na puno ljepšem mjestu,ali znam da i meni fališ puno <3
|