Elica 5
|
Drage moje znane i neznane,,, evo Elice,, sa informacijama kako sam i obećala,,danas sam bila na razgovoru u New Life centru za mene je to jako potresno,, ali uz mog dragog doktora Envera sve ide lakše,,, zaista sam im zahvalna jer imaju razumijevanja prema meni zbog moje boli i vjerujte zaista je teško krenuti dalje,, ali se mora,,, puno smo razgovaraili o svemu..... Ja još nisam spremna za postupak ali se pripremam polako,,, Što se tiče utisaka oni su preveliki i zato samo mogu reći i predložiti da odete i jednostavno popiračate o svemu i pitate sve što vas zanima,, pa onda same odlučite koju kliniku da odaberete jer zaista ja bar ne mogu da vam sad kažem e ovdje je bolje nego u Bahceciju nemogu kad je meni dobro bilo i kod njih i kad sam već bila uspjela,,, zato sad vam samo pišem o ovoj klinici gdje sam danas bila,,,, Iskreno jako sam zadovoljna a valjda zato još više što je Enver tu a oni koji ga znaju,,,, znaju da je on jedna duša zato vrijedi otići porazgovarati pa skontati konsultacije su besplatne,, a sad što se tiče onog dijela koji vas najviše zanima jesu cijene neke su žene već pisale o tome ali evo i ja sam maksuz sve pitala kako bi vam napisala,,,,, 1) pokušaj je 4000 km,, 2) pokušaj je 3000 km,,, 3) pokušaj je 2500 km, e oni se tu još uklapaju jer ćete kod njih moći kupiti lijekove e sad oni idu na tu varijantu da od 5000 km do 5500 Km bude čitav postupak sa lijekovima s tim da vi možete lijekove kupiti i sami negdje drugo pa donijeti,,, ono što mi se još jako dopalo a vala iskreno vala puno znači i to sve moguće nalaze koje vam doktor bude tražio možete izvaditi kod njih i oni su uračunati u tu cijenu,,,, znači nije samo estradiol i progesteron,,, nego svi nalazi evo recimo mužev spermiogram,, meni su danas hormone štitne sve povadili pa eto ovo što su meni danas povadili ja nešto računala da sam negdje privatno vadila koštalo bi me oko 300km znači sve što vam treba od nalaza za postupak,, možete izvaditi kod njih i to je ekstra stvar što bi hodali po koševu da sve ono povadite oni ti to izvade i za dva sata bude sve gotovo,,,to mi se posebno dopalo jer vala kad skontam da moram visiti po koševu i onim gužvama ovo je bar nešto što će nam bar malo olakšati,,
1.ICSI-2010-mis.ab. u 11. 4.Fet-2012, 2 blaste 19.10.2012.g. Beta 11 dan 452, 14 dan 2092,16 dan 4690 Adna mamina "Ceza" tajina "Kruškica" 16.06.2013 - 29.08.2013 Znam da si Cezo moja sad na puno ljepšem mjestu,ali znam da i meni fališ puno <3
|