Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Fotografije nasih stomacica II 4.5.2014 15:35:48
elmaL
IZVORNA PORUKA: malen@89
Joj elmaL kako lijepi pupo,masala prava si zgodna trudnica Moze li se uposte postaviti slika s mobitela?Ja bi stavila svoju ali neznam kako to ide?
Ne mislim da moze s mobitela Jel ulazis ikada na RR preko kompjutera? Postavi nam slicicu
Bubydina
RE: Fotografije nasih stomacica II 4.5.2014 15:46:11
Ljubicica3
ElmaL ...ti komotno mozes biti model za trudnice.Mashallah dva si mi "pod konac" . Ja jos malo biti cu sira nego duza . Malena .....mozes postaviti sliku I sa mobitela ja uvijek tako radim.Prvo odaberes aplikaciju preko koje hoces stavljati sliku,ja idem preko slikomat.com zatim odaberes sliku iz albuma sa mobitela naznacis da je format za forum,kliknes opciju nalagam I onda kopiras taj link za sliku.Dodjes na ovu temu kliknes paste I eto ga ,pokusaj nadam se da ces uspije ti.
RE: Fotografije nasih stomacica II 4.5.2014 15:50:17
Ljubicica3
E vala da mi neko ocjenjuje pravopisne greske ovdje napatila bih se dok bi prosla ,mislila sam uspjeti a ne uspije ti Ne zamjerite pisem sa mob I doruckujem.
Lijepa si mashAllah pravo, izgledas bas mlado a pupa da ne spominjem
RE: Fotografije nasih stomacica II 4.5.2014 20:59:29
lovepower
koliko pupa nisam vidjela hapymum kako si slatka kao med,prelijepa trudnica pupo onaj lijepo oblikovani Elmal prelijepa si stvarno mashAllah,i ne znam stvarno gdje su ti kile otisle ali ti si meni zgodna trudnica malena89 ljepotice,imas jos ljepseg pupu i imamo istu majicu samo je moja crvena
RE: Fotografije nasih stomacica II 4.5.2014 22:27:25
malen@89
Hvala vam puno divne ste,ja sad citam forum smjeskam se i mali se vrti ko da zna da su mu tete s rr svasta lijepo rekle Dandy84 nisam bogami samo pupu,dobila sam 9kg al et sreca da sam visoka pa nije strasno Lovepower ocekujem i tvoju slicicu u crvenoj majici vanne,elma,dandi,lovepower i ostale trudnice
< Poruku je uredio malen@89 -- 4.5.2014 22:34:57 >
RE: Fotografije nasih stomacica II 5.5.2014 8:40:42
Ljubicica3
Malena...eto ga uspjelo I sa mobilnog. Ti si brate maca I pol . Trebali bismo se podijeliti ovdje sto se tice kilaze: -lahka I -teska kategorija Ja spadam u ovu drugu .
RE: Fotografije nasih stomacica II 5.5.2014 8:45:25
Ljubicica3
Malena 89...tek sad vidjeh pa mi smo terminuse ti si 28 a ja jos 2 dana aBd I punih 30 sedmica,znaci razlika manje od 2sedmice. Da li ti je to prva beba?
RE: Fotografije nasih stomacica II 5.5.2014 8:53:52
malen@89
IZVORNA PORUKA: Ljubicica3
Malena...eto ga uspjelo I sa mobilnog. Ti si brate maca I pol . Trebali bismo se podijeliti ovdje sto se tice kilaze: -lahka I -teska kategorija Ja spadam u ovu drugu .
RE: Fotografije nasih stomacica II 5.5.2014 9:05:06
malen@89
IZVORNA PORUKA: Ljubicica3
Malena 89...tek sad vidjeh pa mi smo terminuse ti si 28 a ja jos 2 dana aBd I punih 30 sedmica,znaci razlika manje od 2sedmice. Da li ti je to prva beba?
Bice abd prva beba,al je treca trudnoca imala sam dva spontana Terminuse nego sta ,bice nam abd ovih julskih bebica
RE: Fotografije nasih stomacica II 6.5.2014 18:25:35
MamaMaa
Vidim ima novih sličica. ElmaL, u pravu si, izgleda da će ovo biti oproštajna sličica, bebica je požurila, nije joj više do slikanja. A ti si mi prezgodna, ako se dobro sjećam napisala si negdje da si se udebljala oko 20 kg (valjda te nisam s nekom drugom zamijenila)... ali ja ne znam stvarno gdje su te kile, prezgodna si trudnica.
malen@89, ti ćeš biti jedna mlada, lijepa mamica. Trudnoća ti predivno stoji, prava si zgodnica, samo pupo raste, a to što kažeš da si dobila 9 kg nigdje ih... vjerovatno si bila mršava i prije trudnoće tako da ćeš se sad samo malo popuniti, ali većina će otići u stomak i brzo ćeš ti to sve skinuti nakon porođaja. Uživaj samo i ne brini za kile.
< Poruku je uredio MamaMaa -- 6.5.2014 18:26:26 >