Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Fotografije nasih stomacica II 12.5.2014 16:49:01
Ljubicica3
IZVORNA PORUKA: Bubydina
IZVORNA PORUKA: Bubydina
Evo i nas dvije 19+3
Sad smo 24+1
Kako su meni promakle ove slike tek sad ih vidjeh. Mashallah uocljiva je razlika pogotovo jer si se slikala u istoj majici kao I ja da se bolje moze ocijeniti. Super ste.
RE: Fotografije nasih stomacica II 12.5.2014 16:56:07
Ljubicica3
IZVORNA PORUKA: dandi84
IZVORNA PORUKA: Ljubicica3
Evo nas 30+ 5,mashaallah!
Masala prezgodna si...Pupo ko meddd.... Bas lijepo izgleda i pupo i ti se nisi uopste udebljala...Sve ti u stomaku...
Hvala puno Dandy,udebljala sam se oko 10kg do sad. Sve sam dobila pred kraj drugog tromjesjecja I sad u trecem. Jedem cak manje nego prije trudnoce al' opet se kupe kilice.Da znas koliko imam ukupno kg pala bi u nesvjest ,visina me malo izvlaci.
RE: Fotografije nasih stomacica II 12.5.2014 17:00:06
mishkica
Suti ljubicice masala bas si zgodna, ja sam u T usla sa kila koliko sam imala kad sam u devetom mjesecu bila u prvoj T, 9 kg vise nego prvi put u startu imala, da dobijem 5 kg bice mi puno a nemam ni visinu da me izvuce
RE: Fotografije nasih stomacica II 12.5.2014 23:42:11
Vanne
Dandi vidjet cu sutra sta mogu uraditi...pokusat cu s moba nekako..ako ne mogne uzet cu od djevera laptop a prvo se moram uslikati..nisam se dugo slikala...slikamo samo golog pupu da pratimo rast
02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....
RE: Fotografije nasih stomacica II 13.5.2014 2:47:24
Ljubicica3
IZVORNA PORUKA: Vanne
Miskice, Vanne dajte slikice da vas vidimo malo Sta se zalite na kilograme a ono tamo extra zgodne trudnjace
dandi da se razumijemo..ja se ne zalim ja se hvalim a postavila bi davno sliku ali mi tablet jos na servisu a ne moze s moba...
Ma ti si zgodnica prava Neko je prije neki dan sa moba postavio. Kako pojma nemam
Mozete postaviti I sa mobitela ja uvijek tako radim. Koristim slikomat.com,prvo odaberes sliku onda kliknes opciju za forume,zatim nalagam i onda opet na opciju slika za forum da kopirate sliku.Vrstite se ovamo na temu na koju zelite staviti sliku I onda paste I to je to.Pokusajte pa vidite hoce li uspjeti tako.