|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Fotografije nasih stomacica II
19.4.2014 14:41:12   
Mamina pčelica

IZVORNA PORUKA: Bubydina

user posted image user posted image user posted image mashallah stomačića,,,

mamina pčelicauser posted image mashallah,predivna si,
i još malo i inshallah eto tvoje user posted image da ti bude hairliuser posted image

Dandiuser posted image ma vidi ti kako nam Maša rasteuser posted image user posted image user posted image
mashallahuser posted image user posted image

ljubicicauser posted image user posted image zaljubim se i tvoj tomi,
mashallah,i ja jedva čekam da moj bude veći,
a draga ti izgledaš predivno,i treća trudnoćauser posted image

A te priče,i ja slušam,ja sam nekako sitnija,
ali svi govorili da to sve ide bebi,ono očekivali da je beba već ogromna,
a baš i nije,i logično,i mama i babo su sitni,,,,
pa mi odma počeli dosađivati da jedem...ono kao da sam ja šta krivauser posted image
Nekad mi dođe da ne idem nikud,da se isplačemuser posted image
muka mi od naroda

Hvala draga...a ne sekiraj se...i meni su tako govorili do neki dan.Jos me dr nasekirao na pregledu,kaze ako beba bude do 2,5 kg bice super. user posted image
Kad sam mu otisla nakon 15 dana,beba teska 3200...bezveze sam se sekirala.Naravno,najbitnije je da je sve ok s bebom i da dr obicno kilazu ''fulaju'' ali ipak nije svejedno kad ti tako kazu....jos ako je prva beba i pojma nemamo...grrr user posted image

I mene sad nalaz nasekirao,u urinu dosta bakterija vec drugi put...i opet po antibiotiku.Znam da su bakterije skoro pa normalne u trudnoci,ali prije 6 god sam imala esherihiu,pa imam fobiju od nje...user posted image tjesim se cinjenicom da bi ipak dr reagovao da smatra da je nesto ozbiljno u pitanju,a ne obicna upalica (s obzirom da su proteini 0,3 ).

(odgovor članu Bubydina)
Neposredna veza do poruke: 1026
19.4.2014 16:36:44   
Vanne
DANDI zeno rastes li rastes user posted image user posted image user posted image kako masa napreduje na sljedecem slikanju ti nece moci ta majica aBd...mazi nam drugaricu i ljubimo vas user posted image

LJUBICICE i ti si mi prezgodna,pravo lijepa trudnica...

Ti LOVEPOWER iduci put slikaj fino lice da te vidimo...djelujes mi pravo ljepuskasto ovo sto se da vidjeti,to sam ti prosli put htjela reci ali sam zaboravila user posted image

MAMINA PCELICE presladak pupo masallah...sve ste prelijepeee...

< Poruku je uredio Vanne -- 19.4.2014 16:38:51 >

02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....

(odgovor članu Mamina pčelica)
Neposredna veza do poruke: 1027
19.4.2014 20:50:59   
dandi84

IZVORNA PORUKA: Vanne

DANDI zeno rastes li rastes user posted image user posted image user posted image kako masa napreduje na sljedecem slikanju ti nece moci ta majica aBd...mazi nam drugaricu i ljubimo vas user posted image

LJUBICICE i ti si mi prezgodna,pravo lijepa trudnica...

Ti LOVEPOWER iduci put slikaj fino lice da te vidimo...djelujes mi pravo ljepuskasto ovo sto se da vidjeti,to sam ti prosli put htjela reci ali sam zaboravila user posted image

MAMINA PCELICE presladak pupo masallah...sve ste prelijepeee...

Hvalaaaaaaa ti Vanne. Masa raste hvala Bogu. Meni se cini da sam ista al kad uporedim slike vidim da je pupo narastao. U majici ima jos prostora, makar jos jednom za mjesec da se slikamo.user posted image user posted image user posted image
Cuvaj se drugarice I mazi mi Saru user posted image

Život nam vraća ono što mi drugima dajemo....

15.07.2012. god -missed ab. (8 ned+4)

28.12.2013. god -ugledali smo user posted image

29.08. 2014. god. - rođen N, mamino žuto pile...

(odgovor članu Vanne)
Neposredna veza do poruke: 1028
19.4.2014 23:51:34   
Ljubicica3
Vanne,Babydina hvala puno na lijepim komentarima,I vi ste za mashallah kao I sve ostale trudnice.BABYDINA ne slusaj mahaluse vec sam spominjala kako je meni bilo sa prvom trudnocom.Jedi koliko mozes beba ce sebi uzeti koliko je njoj potrebno a potrebe joj sigurno nisu velike pa zamisli samo kad se beba rodi koliko moze popiti mlijeka ni pola fildzana sto moja mama kaze.

(odgovor članu dandi84)
Neposredna veza do poruke: 1029
20.4.2014 12:00:42   
Mamina pčelica
Vanne hvala puno...
Babydina potpisujem post Ljubicice....mahalusama trudnica treba da bude stokilasica user posted image a i onda bi nasle neki komentar.Ti jedi koliko mozes,bitno je da se beba razvije normalno a kilaza...ih,i ja rodjena s 2,8 kg,pa nista mi nije falilo...sad me ima i viska user posted image

user posted image

(odgovor članu Ljubicica3)
Neposredna veza do poruke: 1030
26.4.2014 14:13:13   
MamaMaa
user posted image

Mislila sam početi stavljati svoje slike nakon što napunim 20. sedmica, ali slučajno se maloprije slikam i kad sam pogledala slike skontam da mi je stomak već veliki, na ogledalu mi ne izgleda tako. user posted image
Zato evo nas sad, dok još uvijek nismo ogromni, da se vidi odakle smo krenuli.
Danas 17+6, još uvijek se nisam udebljala ni jednu kg, ali zato, kao što vidite, imam zaliha. user posted image

Na jesen naš duo postaje trio... iako smo "gađali" tatin mjesec maj, naša bebica odlučila da se rodi u maminom najdražem mjesecu...

30.9. O, happy day

(odgovor članu Mamina pčelica)
Neposredna veza do poruke: 1031
26.4.2014 15:34:51   
dandi84

IZVORNA PORUKA: MamaMaa

user posted image

Mislila sam početi stavljati svoje slike nakon što napunim 20. sedmica, ali slučajno se maloprije slikam i kad sam pogledala slike skontam da mi je stomak već veliki, na ogledalu mi ne izgleda tako. user posted image
Danas 17+6, još uvijek se nisam udebljala ni jednu kg, ali zato, kao što vidite, imam zaliha. user posted image

Masalaaaaaa pupeeee... Bas je lijepo narastao. Ti si pravaaaaa zgodnicaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MamaMaa)
Neposredna veza do poruke: 1032
26.4.2014 20:36:11   
lovepower

user posted image

mashAllah pa terminuso iste su nam pupeuser posted image user posted image user posted image
zgodna buduca mamica,sta je ovo sezona ultra zgodnih trudnicauser posted image user posted image
Vanne samo za tebe bicu kompletna na iducoj slici,ne valja trudnicu odbitiuser posted image

26.08.2014-fetus mortus in uterus 36 sedmica

(odgovor članu MamaMaa)
Neposredna veza do poruke: 1033
26.4.2014 21:18:48   
elmaL
Mashallah MamaMaa super pupa user posted image user posted image

A linija ti je user posted image user posted image user posted image

Ovo je bas sezona vitkih zgodnih user posted image
Osim ovih pojedinih koje su tu zbog razvnoteze user posted image user posted image

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

(odgovor članu lovepower)
Neposredna veza do poruke: 1034
26.4.2014 21:32:32   
Bubydina
MamaMaa mashallah,vidi pupeuser posted image
vitkauser posted image
a gdje ti vidiš te zalihe,molim teuser posted image user posted image

"Naša nas djeca promatraju i ono što jesmo govori glasnije od bilo čega što bismo mi sami mogli reći."Wilfred A. Peterson

15.08.2014. >Bambi<

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 1035
26.4.2014 23:28:32   
Vanne
MamaMaa prelijep ti je stomacic i pravo si zgodna....sto kazu ostale zenice'ovo sezona zgodnih trudnica...

lovepower cekam sliku. Uvjerena sam da si prava ljepotica user posted image
Mogla bi se i ja slikati,zadnju sam stavila u 27 nedjelji a sad 31... dok se nakanim user posted image

02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....

(odgovor članu Bubydina)
Neposredna veza do poruke: 1036
27.4.2014 10:21:22   
MamaMaa
dandi84, lovepower, elmaL, Bubydina i Vanne hvala vam svima puno na ovako lijepim komentarima. user posted image user posted image user posted image

Bubydina, što se tiče zaliha koje sam spomenula, vjeruj mi - ima ih. Evo reći ću ti "dimenzije" pa sama prosudi... na 1.67 cm visine ušla sam u trudnoću sa 80 kg. Taman sam tih dana planirala na dijetu i test mi pokaže dvije crtice. Uhh bila sam sretna zbog trudnoće, ali sam se već vidjela sa preko 100 kg. Srećom, zasad još uvijek vaga ne ide preko 80 kg. Šta znam, nekako mi je dobro raspoređeno, a i potrudila sam se da slikam iz dobrog ugla, da vam ne budem baš na prvoj slici kao slonica. user posted image

Na jesen naš duo postaje trio... iako smo "gađali" tatin mjesec maj, naša bebica odlučila da se rodi u maminom najdražem mjesecu...

30.9. O, happy day

(odgovor članu Vanne)
Neposredna veza do poruke: 1037
27.4.2014 13:43:32   
dandi84

dandi84, lovepower, elmaL, Bubydina i Vanne hvala vam svima puno na ovako lijepim komentarima. user posted image user posted image user posted image

Bubydina, što se tiče zaliha koje sam spomenula, vjeruj mi - ima ih. Evo reći ću ti "dimenzije" pa sama prosudi... na 1.67 cm visine ušla sam u trudnoću sa 80 kg. Taman sam tih dana planirala na dijetu i test mi pokaže dvije crtice. Uhh bila sam sretna zbog trudnoće, ali sam se već vidjela sa preko 100 kg. Srećom, zasad još uvijek vaga ne ide preko 80 kg. Šta znam, nekako mi je dobro raspoređeno, a i potrudila sam se da slikam iz dobrog ugla, da vam ne budem baš na prvoj slici kao slonica. user posted image

Ne znam kakav ti je kut slikanja al na ovoj slici ti ne bih dala vise od 60 kg...user posted image
A nigdje ne pise da ces izaći na 100 kg...Malo se posveti ishrani i bice sve ok...Ne mora svaka trudnica da dobije 20+ kg u trudnoći...user posted image

(odgovor članu MamaMaa)
Neposredna veza do poruke: 1038
27.4.2014 14:47:19   
Bubydina
MamaMaa Ma nisu bitne dimenzije,bitno je kako se to vidi,
a ovdje se stvarno ne vidi,
ja sam samo vidjela pupu,
vjeruj da postavim sliku,nebi se primjetilo da sam šta mršavija od tebeuser posted image
Ja sam 22+3 sedmice pa sam u plusu 3kg

A pravo ti je Dandi rekla ne znači da ćeš imati 100kg,
nekad mršavice udebljaju i po 30kg

"Naša nas djeca promatraju i ono što jesmo govori glasnije od bilo čega što bismo mi sami mogli reći."Wilfred A. Peterson

15.08.2014. >Bambi<

(odgovor članu dandi84)
Neposredna veza do poruke: 1039
27.4.2014 14:55:07   
ananas_ze
joj koliko stomacica nisam upratilauser posted image user posted image
a krasni su, uzivajte user posted image user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu Bubydina)
Neposredna veza do poruke: 1040
28.4.2014 10:35:14   
MamaMaa
dandi84 i Bubydina znam i ja da ne mora značiti da ću dobiti 20 i više kg u trudnoći, ne bih ni smjela od doktora. user posted image Namjerno sam izabrala stručnog, ali baš strogog doktora kad je debljanje u pitanju da bi me držao pod kontrolom. Srećom, otkako sam trudna imam manji apetit, više ne podnosim obilne obroke pa je zasad dobro, samo se nadam da se neću naglo udebljati, 1-2 kg mjesečno do kraja trudnoće bi mi bilo idealno.

A vas dvije, a i ostale, mogle bi postaviti nove sličice, a? Ajde da vidimo kako bebice i stome napreduju. user posted image

30.9. O, happy day

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 1041
28.4.2014 11:15:26   
dandi84
MamaMa slikali smo se nedavno pa cemo za dvije nedelje opet...Mi se slikamo svake 4 nedelje u istoj odjeci (dok mognem to isto obućiuser posted image ) i tako se najljepše vidi koliko napredujemo i rastemo user posted image Mene moj doktor jos nikad nije izvagao do sad...Samo kaze lijepo izgledate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MamaMaa)
Neposredna veza do poruke: 1042
28.4.2014 21:04:46   
Bubydina
MamaMaa neki dan sam se slikala,
ali slike nekako slabe,toliko mračno u kući,
jer nam konstantno pada kiša,oblačno...tako da nisam ni postavila sliku,
ovdje ima od 19 sedmica,sad sam 22+4,možda će biti slika s 23 sedmice,
a rastemo user posted image
samo još se "slabo" primjeti da sam baš trudnauser posted image

15.08.2014. >Bambi<

(odgovor članu dandi84)
Neposredna veza do poruke: 1043
29.4.2014 22:08:57   
hapymum
user posted image

Evo i nas 32 sedmica

< Poruku je uredio hapymum -- 29.4.2014 22:09:44 >

30.05.2012 02:20 Hana
03.07.2014 07:40 Ejna

(odgovor članu Bubydina)
Neposredna veza do poruke: 1044
29.4.2014 23:01:38   
dandi84

IZVORNA PORUKA: hapymum

user posted image

Evo i nas 32 sedmica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lijepa trudnica stvarno...Masala pupeuser posted image

(odgovor članu hapymum)
Neposredna veza do poruke: 1045
30.4.2014 3:38:14   
Ljubicica3
Hapymum... divna si a pogledaj pupice sto se oslikao user posted image ...moj se skroz smanjio sad u trudnoci sto stomak veci on manji.A jos vise te krasi ta rucica sa tvoje desne strane.

(odgovor članu dandi84)
Neposredna veza do poruke: 1046
4.5.2014 14:07:11   
elmaL

IZVORNA PORUKA: elmaL
IZVORNA PORUKA: elmaL
punih 30 sedmica user posted image

user posted image

a sad smo 35+4
user posted image

I evo nas sad punih 38 user posted image Vjerovatno je to to sto se tice slikica nase pupe, osim ako nam potraje duze do dolaska user posted image
user posted image

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 1047
4.5.2014 14:19:48   
dandi84
Elmal masala prelijepa si. Doista sijas. Vidi se da ti user posted image prija.
Lak porod ti zelim I zivu I zdravu bebicu aBd.user posted image

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 1048
4.5.2014 14:22:49   
elmaL

IZVORNA PORUKA: dandi84

Elmal masala prelijepa si. Doista sijas. Vidi se da ti user posted image prija.
Lak porod ti zelim I zivu I zdravu bebicu aBd.user posted image

Hvala dandi user posted image user posted image user posted image user posted image

E i A=<3

(odgovor članu dandi84)
Neposredna veza do poruke: 1049
4.5.2014 14:42:42   
malen@89
Joj elmaL kako lijepi pupo,masala prava si zgodna trudnica user posted image
Moze li se uposte postaviti slika s mobitela?Ja bi stavila svoju ali neznam kako to ide?user posted image

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *