Mamina pčelica
|
IZVORNA PORUKA: Bubydina mashallah stomačića,,, mamina pčelica mashallah,predivna si, i još malo i inshallah eto tvoje da ti bude hairli Dandi ma vidi ti kako nam Maša raste mashallah ljubicica zaljubim se i tvoj tomi, mashallah,i ja jedva čekam da moj bude veći, a draga ti izgledaš predivno,i treća trudnoća A te priče,i ja slušam,ja sam nekako sitnija, ali svi govorili da to sve ide bebi,ono očekivali da je beba već ogromna, a baš i nije,i logično,i mama i babo su sitni,,,, pa mi odma počeli dosađivati da jedem...ono kao da sam ja šta kriva Nekad mi dođe da ne idem nikud,da se isplačem muka mi od naroda Hvala draga...a ne sekiraj se...i meni su tako govorili do neki dan.Jos me dr nasekirao na pregledu,kaze ako beba bude do 2,5 kg bice super. Kad sam mu otisla nakon 15 dana,beba teska 3200...bezveze sam se sekirala.Naravno,najbitnije je da je sve ok s bebom i da dr obicno kilazu ''fulaju'' ali ipak nije svejedno kad ti tako kazu....jos ako je prva beba i pojma nemamo...grrr I mene sad nalaz nasekirao,u urinu dosta bakterija vec drugi put...i opet po antibiotiku.Znam da su bakterije skoro pa normalne u trudnoci,ali prije 6 god sam imala esherihiu,pa imam fobiju od nje... tjesim se cinjenicom da bi ipak dr reagovao da smatra da je nesto ozbiljno u pitanju,a ne obicna upalica (s obzirom da su proteini 0,3 ).
|