Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Fotografije nasih stomacica II 10.4.2014 21:12:22
Amyla
hapymum, masallah, masallah, rastem sad je bas pravi pupo, ja najvise volim pupu u 7 mjesecu, nekako mi je taman, velik, a ne prevelik i ne smeta (jos uvijek)
RE: Fotografije nasih stomacica II 10.4.2014 21:17:18
hapymum
IZVORNA PORUKA: Amyla
hapymum, masallah, masallah, rastem sad je bas pravi pupo, ja najvise volim pupu u 7 mjesecu, nekako mi je taman, velik, a ne prevelik i ne smeta (jos uvijek)
cekam ja opet tvog pupu ,heheh hvala ti.ljubimo vas
RE: Fotografije nasih stomacica II 10.4.2014 21:23:48
Amyla
IZVORNA PORUKA: hapymum
IZVORNA PORUKA: Amyla
cekam ja opet tvog pupu ,heheh hvala ti.ljubimo vas
Nista ne cekaj, mogla bi se nacekati, prestici ces ti mene sljedeci put, ja se ne predomisljam najvise
< Poruku je uredio Amyla -- 10.4.2014 21:25:17 >
RE: Fotografije nasih stomacica II 14.4.2014 14:16:19
elmaL
IZVORNA PORUKA: elmaL punih 30 sedmica
a sad smo 35+4
mashallah prosirili se na sve strane
RE: Fotografije nasih stomacica II 14.4.2014 15:25:56
elmaL
hvala vam
nije da umisljam za sirenje, skoro smo 20kg u plusu but who cares
al jos malo, idemo onda silaznom putanjom aBd
RE: Fotografije nasih stomacica II 14.4.2014 16:05:44
Ljubicica3
Malo se razocarah gledajuci ove vas slikice ,slazem se sa ostalima sve ste prelijepe.Moj stomacic je kao da sam pred termin I nekako spusten bojim sa da ne nosim nisko ovaj put,dok.nije nista rekao ali cu ga sutra upitati da li polozaj stomaka nesto govori, za svaki slucaj da ne brinem.ELMICE L ne mogu da vjeruj da si ti dobila blizu 20kg kako kazes,nakon poroda neces imati problems sa viskom kg jer samo stomacic imas sto je super.Btw sestra mi se zove Elma a daleko smo jedna od druge,pa mi ti odmah priraste srcu.
RE: Fotografije nasih stomacica II 14.4.2014 19:38:13
Bubydina
IZVORNA PORUKA: Ljubicica3
Malo se razocarah gledajuci ove vas slikice ,slazem se sa ostalima sve ste prelijepe.Moj stomacic je kao da sam pred termin I nekako spusten bojim sa da ne nosim nisko ovaj put,dok.nije nista rekao ali cu ga sutra upitati da li polozaj stomaka nesto govori, za svaki slucaj da ne brinem.ELMICE L ne mogu da vjeruj da si ti dobila blizu 20kg kako kazes,nakon poroda neces imati problems sa viskom kg jer samo stomacic imas sto je super.Btw sestra mi se zove Elma a daleko smo jedna od druge,pa mi ti odmah priraste srcu.
Samo ti nama postavi sliku,mi ćemo prosuditi, a sve govore kako su ogromne,a ne zna se koja je zgodnija, sve u stomak ošlo ,,,a nisam upratila koliko si sedmica i jel druga trudnoća ??? A ne mora značiti da nisko nosiš,meni se tek sad stomak "penje" isto je bio nisko,kao pred ciklus ,,,možda je i kod tebe tako neke žene kažu po stomacima