Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Fotografije nasih stomacica II 14.4.2014 21:06:53
miaaaa
aaaa nisam upratila sve slike ali elmal prelijep ti je pupo a ii ti, i ako kazes da si dobila 20 kg,prelijepo ti stoje leila89masallah, pravo lijep pupo
RE: Fotografije nasih stomacica II 14.4.2014 21:17:02
lela89
Vanne meni je ovo 3. trudnoca a bit ce aBd druga beba, prosle godine bumblica od 4050/58 je sve rastegla uzduz i poprijeko, tako da se ova hahara smjestila u vec komotan stancic
RE: Fotografije nasih stomacica II 16.4.2014 3:30:22
Ljubicica3
Babydinaja sam 26+5,a aBd stavicu slikicu,ovo mi je 3 trudnoca .Vala ja ne vjerujem da nivo stomaka odredjuje spol djeteta,da je tako ne bi dok. Koristili uzv .Neka su nam zive I zdrave I da trudnoce proteknu u najboljem redu aBd.
RE: Fotografije nasih stomacica II 16.4.2014 17:45:12
lovepower
ihh ko mi kaze da sam zgodna.ja sam naspram vas vec odavno bembeli,ovdje sam se bas najela pa iskoristila priliku da se uslikam,ti nam cesce postavljaj svog pupu,tvoj je prelijep
RE: Fotografije nasih stomacica II 16.4.2014 17:53:40
Vanne
IZVORNA PORUKA: lovepower
ihh ko mi kaze da sam zgodna.ja sam naspram vas vec odavno bembeli,ovdje sam se bas najela pa iskoristila priliku da se uslikam,ti nam cesce postavljaj svog pupu,tvoj je prelijep
Nemoj bona tako ne valja da je trudnica mrsava ... ja sam vec u plusu 12 kg i nosim ih s ponosom,aBd jos najmanje 5 kg da mi je da dobijem..noge mi ko balvani,bas mi se svidjaju postavljat cu svaki mjesec slike,da'vidim kako napredujem...na da mi se stalno slikati...
02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....
RE: Fotografije nasih stomacica II 16.4.2014 18:11:37
lovepower
pa kad si ti inace mrsavica pa sad uzivas u oblinama,a ja krupna i bas se pazim za ova 4 mjeseca udebljala sam se izmedju 2 i 3 kg tu variram zavisi sta jedem ti ces biti i u 9 mjesecu aBd ona zgodna,vitka trudnica a za mene cemo vidjeti
RE: Fotografije nasih stomacica II 16.4.2014 18:57:02
lovepower
neka raste pupo ja sam jedva cekala da moj pocne sad idem gradom i jos ga napusem pa se foliram nisi se nista udebljala,to je super,ti i ja cemo se ganjati ti mozes ranije a ja mogu poslije termina ko zna
RE: Fotografije nasih stomacica II 16.4.2014 19:19:44
swedica
IZVORNA PORUKA: lovepower
neka raste pupo ja sam jedva cekala da moj pocne sad idem gradom i jos ga napusem pa se foliram nisi se nista udebljala,to je super,ti i ja cemo se ganjati ti mozes ranije a ja mogu poslije termina ko zna
jel i tebi prva trudnoca,meni jeste ja sam trebala na VTO i desi se cudo bogu hvala,eto ganjat ce m,o se samo da hairli iozguramo sve
RE: Fotografije nasih stomacica II 17.4.2014 9:39:17
lovepower
swedice jeste prva beba i meni,a znam da si ti trebala na VTO,vidis kako ne treba gubiti nadu i vjeru,i kad nam je sudjeno tad ce nam se i desiti i trudnoca i sve ostalo,upratila sam ja tvoj slucaj bubydina hvala mila puno
RE: Fotografije nasih stomacica II 17.4.2014 10:15:15
Nejrica
Hvala vam puno zenice moje...ponekad sebi izgledam bas ogromno,ali to je vise do osjecanja tromosti,cini mi se. Babydina sad sam bas krupna u odnosu na prvu trudnocu kad sam bila bas mrsavica...stalno mi mm govori,a jest ti veliki stomak,a ja ponosna,bas se osjecam zadovoljno i vala drago mi i sto se pupa fino vidi.Kaze mi kuma,hajd sad ce ti ljudi ustajati u tramvaju