Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Fotografije nasih stomacica II 16.2.2012 16:06:26
dush
I ja sam dobila 2 majice iz waikikija, premedene su!!!!! Na jednoj beba slusa neki walkman ili diskman ili sta li vec, na drugoj pise pop born i brdo malih beba u onoj kesi od kokica :D
RE: Fotografije nasih stomacica II 22.2.2012 9:20:42
mamich
Lana medeni pupo...ja sam stvarno zabrinuta jer sam 17 nedjelja a moj pupo je jedva primjetan.. Kada vidim tebe 18 + i citam Djanu koja kaze da je i kod nje isti odprilike,nije mi jasno sta je sa mnom...a jos druga trudnoca
RE: Fotografije nasih stomacica II 27.2.2012 9:57:35
Arina
Djana....dragaaaa...ma rasplaka me ....kako si mi medena ...masallah....loptica moja draga.....tako si mi slaktka...joj ...i ja bi malo svoju pupu opet pronosala....aahhhh...tako proleti....pa ko da sam i ja neki dan bila na pola puta i tako bila ponosna sto pocinju 20-te sedmice....samo uzivaj mila....puno ti pusica saljemo ja i moj Dani....(eno ga spava )