Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Fotografije nasih stomacica II 6.4.2012 9:21:18
mamabb
IZVORNA PORUKA: Lulu_08
IZVORNA PORUKA: mamabb
Divne ste trudnice!!! Kad vas vidim i mene obuzme želja...
BUJRUM aBd pridruzi nam se, ima nas nekoliko sto se poradjamo u prestupnim godinama hahaha...
mm se ne bi bunio, on misli da nam je vrijeme za drugi krug, a ja sam još u nedoumici...taman sam u firmi gdje mi politika odgovara, pa bih da sebi obezbjedim ostanak i još tu je L dosta zahtjevna, nestašna i tvrdoglava. Uhhh...
RE: Fotografije nasih stomacica II 6.4.2012 9:24:10
Lulu_08
Divne ste trudnice!!! Kad vas vidim i mene obuzme želja...
BUJRUM aBd pridruzi nam se, ima nas nekoliko sto se poradjamo u prestupnim godinama hahaha...
mm se ne bi bunio, on misli da nam je vrijeme za drugi krug, a ja sam još u nedoumici...taman sam u firmi gdje mi politika odgovara, pa bih da sebi obezbjedim ostanak i još tu je L dosta zahtjevna, nestašna i tvrdoglava. Uhhh...
Auuu i moja L je takva hehe, ali sta cu, skontah da joj temperament ne mogu promijeniti, takva ce biti i za par godina pa rekoh da se dam u novu avanturu. A za posao te razumijem u potpunosti, i kod mene je slicna situacija bila, prvo sam godinu radila tu pa onda tek zabebila.
RE: Fotografije nasih stomacica II 13.4.2012 17:29:26
Mirkica
Evo i nas malo opet, 25 sedmica .
(obozavam ove Waikiki majcice bas su slaaaaatke)
(a vala i proljece, haljinice, tunikice, helankice, baletankice, ma milina!)
ti si meni kao djetesce ja mislila ti starija , a pupa je medena a ti zeno nista nisi se udebljala blago tebi
RE: Fotografije nasih stomacica II 15.4.2012 22:02:01
M kao Mama
divne pupe, ja danas po prvi put uslikala puparu, kasnije stavim slikicu, samo što kod mene slikomat nešto neće da prebaci sliku ovdje, nego samo kao link, pa eto da znate,
nemoj da se prepadnete pa da Vam moram kolektivnu stravu organizovati